Bygpris.dk

Gulvsliber til terrasse

Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring gulvsliber til terrasse.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige gulvsliber til terrasse fra webshop til webshop. Nogle satser på lave priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot gulvsliber til terrasse.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke forretningens betingelser.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af gulvsliber til terrasse online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har flertallet chancen for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, gerne endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du bestiller gulvsliber til terrasse online fra deres webshop.
En masse niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Altså bør du forvente ekstremt erfaren rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop gulvsliber til terrasse.
Alverdens niche netbutikker er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

gulvsliber til terrasse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulvsliber til terrasse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gulvsliber til terrasse jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gulvsliber til terrasse silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske du burde regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Hvis du anskaffer hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
2Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer ekstremt meget anvendelig viden, specielt ifald man benytter den engelske version.
3Forud for at du igangsætter byggeprojektet er det ret fornuftigt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Der viser sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der afsættes god nok plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
5Du bør ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være yderst relevant at du har det disponibelt forinden du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at tillægge de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
6Typisk vil det være essentielt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det bør være fornuftigt at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedskrive billige priser på dem en ad gangen.
7Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder hjelm og sko der skåner dig mod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
8Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige før du påbegynder byggeriet. Du kunne nedskrive en enkel oversigt hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
9Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når det er store arbejdsopgaver. Krævende ombygninger kræver flere mennesker. Desuden bør det være bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at byggeriet hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for planeten.
11Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Således må du løbende se udsigten ift. vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at vælte ned bedst som du er startet på dit vigtige projekt.
12Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en velovervejet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du nedskriver køreplanen.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er hamrende betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Masser af internet varehuse foreslår på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtløsninger til gulvsliber til terrasse. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente dine produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt bekvem, og endda tillige den mindst kostelige leveringsløsning.

Du burde lige så vel planlægge at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig i regelen en lille smule mere bekostelig, men ydermere super problemfri ift. gulvsliber til terrasse online. Den mindst kostelige fragtform er unægtelig at hente ordren selv, men dette står og falder med at du lever tæt på online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på gulvsliber til terrasse kan være ualmindeligt essentiel ifald vi har behov for varerne øjeblikkeligt, og af den grund er det altså fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringstid ved gulvsliber til terrasse. En del internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, der dog er forudsat at du når at bestille forud for et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få de nye varer ekspederet forinden de logistikansatte har fyraften.

Nogle enkelte internet shops tilbyder portofri levering på gulvsliber til terrasse online, men oftest er det påkrævet at der bestilles for en bestemt pris. Ellers må du tage den prisbilligste leveringsversion, som typisk vil blive at få kørt varerne til en pakkeshop.

De fleste webshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig gulvsliber til terrasse online og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Silvan. De frembyder eksempelvis afhentning af gulvsliber til terrasse i følgende områder:

Brøndby, Ballerup, Glostrup, Skive, Jyllinge, Viborg, Randers, Nyborg, Skanderborg, Aarhus, Sønderborg, Højbjerg, Kokkedal, Rødovre, Ringsted, Hjørring, Odense, Aabenraa, Nakskov, Hedensted, Birkerød, Hobro, Albertslund, Korsør, Struer, Stenløse, Greve, Esbjerg, Frederiksværk, Solrød Strand, Horsens, Vanløse, Holbæk, Vordingborg, Roskilde, Silkeborg, Kalundborg, Rønne, Herning, Charlottenlund, Allerød, Nærum, Virum, København, Hvidovre, Odder, Lystrup, Frederikshavn, Ølstykke, Vallensbæk, Middelfart, Ikast, Thisted, Kolding, Fredericia, Holstebro, Rudersdal, Åbyhøj, Ishøj, Nykøbing Falster, Grenaa, Søborg, Hillerød, Herlev, Gentofte, Farum, Hedehusene, Vejle, Nørresundby, Køge, Valby, Tilst, Helsingør, Værløse, Frederiksberg, Hørsholm, Tårnby, Slagelse, Haderslev, Aalborg, Svendborg, Brabrand, Næstved, Lyngby, Haslev, Taastrup, Varde, Brønshøj, Dragør, Risskov, Lillerød, Gladsaxe, Brønderslev, og Frederikssund, .

Klik-og-hent ift. gulvsliber til terrasse er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet billig gulvsliber til terrasse og gulvsliber til terrasse online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel køb gulvsliber til terrasse, gulvsliber til terrasse priser samt gulvsliber til terrasse tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på gulvsliber til terrasse

Det er jo ekstremt smart for alle at finde information om priser på billige gulvsliber til terrasse online hos diverse butikker på nettet, og for det har flere online butikker set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på gulvsliber til terrasse eftertrykkeligt, og ydermere yde fragt uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid være lønnende at se nærmere på nogle enkelte webbutikker efter tilbud og rabatter på gulvsliber til terrasse online inden du handler, således at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Man skal alligevel huske på, at ifald en online virksomhed tilbyder billige gulvsliber til terrasse online for en pris der virker urealistisk tiltalende, burde det for det meste være et tegn på en snydagtig butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en retningslinje, som hjælper dig imod uærlige online virksomheder.

Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt burde du benytte et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at finansiere beløbet til gulvsliber til terrasse ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Når der ses på tallene står det klart, at netshoppere mange gange kigger efter fx gulvsliber til terrasse online og billig gulvsliber til terrasse. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge eksempelvis køb gulvsliber til terrasse, gulvsliber til terrasse tilbud og gulvsliber til terrasse priser.

Gennemsøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot indebærer rigtig passende løsninger til at kortlægge en længere række tidligere konsumenters erfaringer og derfor stiller vi forslag om, at du gransker internet shoppens anmeldelser før du bestiller billige gulvsliber til terrasse online.

Facebook fremskaffer tillige ganske ønskværdige muligheder for at få indblik i online forhandlerens kundefokus. Derudover er der faktisk internet handler som gør det muligt at registrere en evaluering af deres køb, som tilmed burde tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige gulvsliber til terrasse online på en netbutik burde man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af deres regler, men det er naturligvis ikke videre interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Alternativet kunne derfor være at kigge om online forretningen er e-mærke godkendt, hvilket typisk er en erklæring om at netbutikken opretholder de gældende danske regler, tillige med at online butikken nu og da revideres af specialister der mestrer lovene på området.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din ordre på gulvsliber til terrasse. Ligeså er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende forhold der kan have indflydelse på bestillingen af gulvsliber til terrasse online, f.eks. den byttepolitik e-handlen tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb af gulvsliber til terrasse, uagtet om man shopper ved Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Jan gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Birthe Olsen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Anna gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Niels gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til online shopping
1Det er temmelig ligetil for enhver at søge sig frem til priser online på billige gulvsliber til terrasse hos diverse webshops, og ergo tilbyder massevis af e-handler fri fragt. Derfor kan det til hver en tid være profitabelt at sammenligne enkelte internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
2En masse shops på nettet tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmetoder til gulvsliber til terrasse. En der er meget populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ret så uproblematisk, og desuden endda den mindst kostelige mulighed for fragt.
3Leveringshastigheden kan være yderst relevant i tilfælde af at vi mangler pakken nu og her, og derfor er det aldeles centralt at du kigger nærmere på leveringstiden ved gulvsliber til terrasse. De fleste online firmaer præsterer billig levering på næste hverdag på mange varenumre, men det står og falder med at ordren køres igennem forinden et angivent klokkeslæt.
4Trustpilot resulterer i adskillige gunstige genveje til at eftergå ret mange andre konsumenters domme og herved stiller vi forslag om, at du analyserer netbutikkens ratings forud for at du bestiller billige gulvsliber til terrasse online. Facebook fremskaffer tilsvarende ret så stabile metoder til at få indblik i netbutikkens kundefokus.
5Inden folk shopper billige gulvsliber til terrasse hos en webbutik bør de egentlig bese butikkens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke videre spændende. Ydermere anbefaler vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale reglementer der har indvirkning på shopping af billige gulvsliber til terrasse online, fx hvilken byttepolitik internet shoppen anvender.
6Den mest betalelige fragttype vil altid være selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du er tæt på e-butikkens bopæl. Den slags levering kan være vældig udslagsgivende hvis man står og skal bruge gulvsliber til terrasse omgående. Alternativt så præsterer nogle få forretninger på nettet levering uden gebyr, men for det meste er det under betingelse af at der købes for en fastsat sum.
7Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, som sikrer os overfor falske internet foretagender. Som en anden løsning burde du anvende en løsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil dække prisen over flere uger.
8Flere outlets på nettet garanterer portofri levering på gulvsliber til terrasse, men oftest kun når man indkøber for en fastsat sum. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste slags levering, som ofte vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Metoden bliver i mange tilfælde endda temmelig overkommelig. Den prisbilligste leveringsversion er uden tvivl selv at hente produkterne.
9Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, fordi det kan være et bevis på at online webshoppen efterlever de danske love, foruden at online shoppen regelmæssigt overvåges af fagmænd som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Inden folk handler billige gulvsliber til terrasse på en netbutik burde de helt sikkert gennemse netshoppens forretningsvilkår.