Bygpris.dk

Gulvspånplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger gulvspånplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 6.991 kr., som er hele 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.991 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
7.933 kr.Køb
10.962 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

Størrelser: 28 mm 30 mm 40 mm 15 mm16 mm 5 mm 22 mm 20 mm 19 mm 12 mm 25 mm 13 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse byggemarkedets regler.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige gulvspånplader alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod nogle giver en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare gulvspånplader.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en webshop, som tilbyder gode råd til valg af gulvspånplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af gulvspånplader online.
De gængse byggecentre har butikker mange steder i landet, og derfor har de fleste tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Derigennem kan man slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller gulvspånplader online hos dem.
Mange nichebutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette kan du opleve en høj grad af kompetent vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis gulvspånplader.
Hovedparten af nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gulvspånplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig væsentligt at have de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du starter arbejdet. Du har fordel af at udarbejde en punktforms liste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, med øje for at du er overbevist om at alt er som det skal være.
2Der viser sig ofte uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende byggeprojekter, og ergo kan det være væsentligt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det kan give mening at tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må have assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Når du søger professionel hjælp kunne det godt betale sig at tage imod prisoverslag fra flere entreprenører.
4Det er en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Krævende projekter stiller krav om flere personer. Ydermere viser det sig bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
5Man bør nødig fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fornuftigt at du har værktøjet parat idet du iværksætter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
6Du har adgang til alle mulige former for artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til rigelig udbytterig information, i særlig grad såfremt du søger på engelsk.
7Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som fx sko og hjelm der beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
8Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør liste en klar strategi, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du laver din agenda.
9Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du tit se udsigten ift. vejret i dagene før projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned bedst som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
10Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet hvis ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et regnskab for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter indsamle eventuelle tilbud på dem slavisk.
12Før du starter byggeprojektet kan det vise sig ret fundamentalt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig flot. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål vedr. gulvspånplader

 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  En række internet selskaber udlover nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til gulvspånplader. Den mest anvendte er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig super simpel, og oftest endda den mindst kostelige type af levering.

  Du kunne omvendt beslutte dig for at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtmetoden viser sig beklageligvis en smule mindre billig, men desuden rigtig praktisk ved køb af gulvspånplader online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du lever i nærheden af internet firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på gulvspånplader kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig hvis du har behov for din pakke lige om lidt, så i det øjemed er det rimelig væsentligt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved gulvspånplader. En lang række webbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre online, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet forud for at lagerpersonalet får fri.

  En hel del internet webshops præsterer levering uden betaling på gulvspånplader online, men ofte er det forudsat at man køber for en fastsat pris. Ellers skal man udse dig den mindst kostelige fragtmulighed, som typisk vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

  En masse webshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig gulvspånplader på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på gulvspånplader i disse områder:

  Risskov, Birkerød, Helsingør, Lyngby, Hobro, Silkeborg, Middelfart, Rønne, Gentofte, Nykøbing Falster, Frederikssund, Viborg, Valby, Skive, Charlottenlund, Kokkedal, Værløse, Vordingborg, Kalundborg, Greve, Grenaa, Ishøj, Holbæk, Skanderborg, Herning, Svendborg, Thisted, Hjørring, Tilst, Hillerød, Herlev, Næstved, Højbjerg, Slagelse, Lillerød, Hedehusene, Kolding, Roskilde, Søborg, Struer, Nørresundby, Brøndby, Ballerup, Allerød, Brabrand, Dragør, Farum, Brønderslev, Frederiksberg, Albertslund, Frederiksværk, Stenløse, Aabenraa, Åbyhøj, Rødovre, Tårnby, Frederikshavn, Køge, Ikast, Haslev, Jyllinge, Odder, Vanløse, Fredericia, Virum, Holstebro, Rudersdal, Ølstykke, Taastrup, Hedensted, Ringsted, Odense, Nyborg, Aalborg, Solrød Strand, Varde, Gladsaxe, Haderslev, Vallensbæk, Lystrup, Vejle, København, Hørsholm, Nakskov, Glostrup, Sønderborg, Brønshøj, Hvidovre, Korsør, Aarhus, Esbjerg, Horsens, Randers, og Nærum, .

  Klik-og-hent for gulvspånplader er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter for eksempel gulvspånplader tilbud og gulvspånplader online. Vi ser derudover ofte netshoppere søge efter blandt andet billig gulvspånplader, gulvspånplader priser samt køb gulvspånplader, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

  Få rabat på gulvspånplader

  Det har vist sig at være ekstremt simpelt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige gulvspånplader online fra diverse e-forretninger, og af den grund har masser af online firmaer været presset til at at mindske udsalgspriserne på gulvspånplader helt i bund, og i øvrigt præstere gratis levering.

  Derfor kan det imidlertid være gunstigt at sammenholde flere internet butikker efter tilbud og udsalg på gulvspånplader online forud for at du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Bygma.

  Du skal lige meget hvad ikke glemme, at når en online shop afhænder billige gulvspånplader online til salg for en pris som er helt ekstremt billig, er det undertiden være et faresignal om en svindel e-butik. Køb med betalingskort er trods alt en del af en retningslinje, der hjælper kunden overfor fup online virksomheder.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere betalingen af gulvspånplader over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis gulvspånplader tilbud og køb gulvspånplader. Man ser desuden som regel internet shoppere søge bl.a. billig gulvspånplader, gulvspånplader priser samt gulvspånplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

  Størrelser: 13 mm 25 mm 28 mm 15 mm16 mm 40 mm 30 mm 12 mm 5 mm 10 mm 20 mm 22 mm 19 mm

  Undersøg tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot giver dig visse strålende chancer for at evaluere diverse aktuelle kunders evalueringer og af den grund kan det anbefales, at du vurderer internet butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige gulvspånplader online.

  Facebook byder på ligeledes uden sammenligning pålidelige metoder til at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Herinde ses endda e-butikker som tilbyder folk at aflevere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen køber billige gulvspånplader online i en e-butik kan de sådan set sætte sig ind i e-shoppens handelsvilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

  En nemmere løsning kunne derfor være at granske om internet butikken er e-mærket medlem, da det bør være en indikator for at online butikken opfylder den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden af og til overværes af fagmænd som kender til vilkårene på området.

  Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, når du møder dilemmaer i processen med din shopping med gulvspånplader. Desuden rekommanderer vi at du er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der har betydning for købet af gulvspånplader online, fx hvilken returneringsret online virksomheden anvender.

  Her er det virkelig relevant, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere kan bekræfte sin bestilling af gulvspånplader, uafhængig af om man har bestilt hos Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

  Niels gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Mette N gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Bente gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Anders Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  9 tips til køb på nettet
  1Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en retningslinje, hvilket bistår en overfor uægte online butikker. Som et alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at betale pengene af flere omgange.
  2En hel del internet handler lover levering uden omkostninger på gulvspånplader, men tit under forudsætning af at man aftager for en bestemt sum. Som alternativ kunne du udvælge den prisbilligste leveringsløsning, der tit vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig beklageligvis også rigtig uproblematisk. Den billigste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  3Trustpilot bringer dig fuldt ud nyttige muligheder for at gøre dig bekendt med flere forhenværende brugeres tanker og derved går vi ind for, at du beser webshoppens kritik inden du bestiller billige gulvspånplader online. Facebook tilbyder dig på samme måde nogenlunde relevante løsninger til at få indblik i e-shoppens popularitet.
  4Den billigste slags levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette afhænger af at du lever i kort afstand af e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være yderst aktuel forudsat vi skal bruge gulvspånplader øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle enkelte online firmaer billig levering, men for det meste kræves det at du aftager for en fastsat pris.
  5Fragttiden kan vise sig at være ultra aktuel ifald du behøver varerne straks, og med det formål er det øjensynligt aktuelt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved gulvspånplader. Temmelig mange shops på nettet udlover billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men vær obs på at det betinges af at ordren placeres forud for et angivent klokkeslæt.
  6Mange internet firmaer frembyder i dag flere billige muligheder for fragt til gulvspånplader. Den mest almindelige er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot pakken når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig yderst ligetil, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsmodel.
  7Forud for at nogen køber billige gulvspånplader hos en e-forretning bør de i princippet gennemløbe netshoppens handelsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde. Udover dette er det smart at man er vaks omkring de mest vedkommende forhold der gælder for handlen med billige gulvspånplader online, som eksempelvis den ombytningspolitik online webshoppen har.
  8Det er efterhånden super problemfrit for os alle at lave prissammenligning online på billige gulvspånplader på forskellige webbutikker, og herved tilbyder flere internet foretagender fragt uden beregning. Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at tjekke enkelte internet forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du køber, så du er sikret at få den mest attraktive pris.
  9Generelt slår vi et slag for at efterse om netbutikken er medlem af e-mærket, som er en sikkerhed for at online forretningen imødekommer de officielle regler, udover at online shoppen fra tid til anden overværes af fagfolk der kender til lovgivningen. Før folk køber billige gulvspånplader i en e-forretning kan man faktisk tage stilling til netbutikkens forretningsaftale.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk