Bygpris.dk

Gummihammer

Hultafors gummihammer GU sort 165 g
55 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 450 gram - Ø 54 mm
55 kr.
Læs mere
Gummihammer lrm 454g
156 kr.
Læs mere
Gummihammer Hultafors GU 65
107 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 700 gram
51 kr.
Læs mere
Gummihammer lrm 340g
117 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 900 gram
104 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 450 gram - Ø 54 mm
34 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 700 gram -
83 kr.
Læs mere
Gummihammer lrm 680g
198 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 900 gram
63 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 50x90mm 350g
72 kr.
Læs mere
Hultafors Gummihammer, ø75 GU 75
112 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 70x120mm 750g
140 kr.
Læs mere
Hultafors Gummihammer, ø65 GU 65
89 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 60x100mm 550g
100 kr.
Læs mere
ATHLET gummihammer hvid
90 kr.
Læs mere
HOLTEMANN Gummihammer, hvid, plastskaft ø60mm
156 kr.
Læs mere
SYDVESTA gummihammer stor 3,7kg/91cm
739 kr.
Læs mere
SYDVESTA gummihammer lille 2,4kg/38cm
539 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 700 gram Kreator
62 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 900 gram Kreator
113 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 700 gram Kreator
100 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 900 gram Kreator
75 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
For mange er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed bør du vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning til valg af gummihammer.
Der vil være forskel på priserne på billige gummihammer hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de store byggekæder.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggecentre præsterer et enormt vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare gummihammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra diverse producenter, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af gummihammer online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har mange valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Dermed kan man undgå fragten, samt endda hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle gummihammer online på deres side.
De fleste niche webshops producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
Alverdens specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig vil du opleve ekstra konstruktiv vejledning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gummihammer.
Danmarks største byggemarkeder
gummihammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

gummihammer jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gummihammer harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

gummihammer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du igangsætter dit arbejde. Du kunne med fordel notere en hurtig huskeliste som indeholder det der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
2Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed hvis det er vigtige byggeprocesser. Flere ting bør udføres af flere mennesker. Dertil er det bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
3Du kan finde mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube faciliterer rigelig almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
4Der viser sig typisk uforudsigelige problemer når det gælder svære projekter, og følgelig er det vigtigt at man har afsat rimelig plads i planen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
5Længe før du igangsætter byggeriet kan det vise sig ganske betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag skal du tit lægge mærke til vejrprognosen i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du lige er midt i det vigtige byggeprojekt.
7Det kan give mening at overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Såfremt du indhenter professionel assistance kunne det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8Man må under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret ved hånden akkurat som du indleder arbejdet. Det er desuden en fordel at påregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
9Ofte vil det vise sig afgørende at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det bør være forstandigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst gennemgå eventuelle tilbud på dem slavisk.
10Glem ikke at du kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at renoveringen har betydning for naturen.
11Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en numerisk orden. Husk at være realistisk i sammensætningen af strategien.
12Du bør unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så husk påklædning som arbejdssko der beskytter dig mod mulige skader. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

En række e-firmaer giver i dag alverdens billige leveringsmåder til gummihammer. Den mest moderne er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså i høj grad bekvem, og tit tilmed den mest billige metode til levering.

Du bør derudover påtænke at få varerne bragt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er gerne en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel ret simpel med gummihammer online. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du er i kort afstand af internet webshoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på gummihammer er selvfølgelig særligt vital når vi står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det selvsagt centralt at du gransker den forventede leveringsdato for gummihammer. Temmelig mange online selskaber – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på massevis af produkter online, som imidlertid antager at handlen gemmenføres tidligere end et fast tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen betjent forinden pakkepersonalet har fri.

Flere forhandlere på nettet lover gebyrfri levering på gummihammer online, men tit forudsætter det at der shoppes for en konkret sum. Ellers bør man overveje den prisbilligste leveringsmetode, hvilket typisk vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

De store netbutikker foreslår afhentning hvor man handler billig gummihammer hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på gummihammer i følgende områder:

Nærum, Jyllinge, Charlottenlund, Albertslund, Kolding, Gladsaxe, Lystrup, Dragør, Taastrup, Højbjerg, Nykøbing Falster, Frederikssund, Birkerød, Skanderborg, Kokkedal, Solrød Strand, Hobro, Hjørring, Randers, Vanløse, Hørsholm, Ølstykke, Valby, Allerød, Brøndby, Aabenraa, Greve, Slagelse, Hedensted, Lyngby, Viborg, Gentofte, Ringsted, Esbjerg, Sønderborg, Aarhus, Farum, Herning, Frederikshavn, Hvidovre, Brabrand, Nakskov, Rudersdal, Struer, Frederiksberg, Silkeborg, Holstebro, Middelfart, Odense, Thisted, Fredericia, Virum, Grenaa, Kalundborg, Varde, Glostrup, Brønshøj, Ikast, Ishøj, Åbyhøj, Nyborg, Korsør, Næstved, Helsingør, Vordingborg, København, Ballerup, Rødovre, Holbæk, Roskilde, Vejle, Stenløse, Aalborg, Køge, Tilst, Haderslev, Svendborg, Skive, Frederiksværk, Haslev, Rønne, Odder, Herlev, Værløse, Søborg, Vallensbæk, Lillerød, Brønderslev, Risskov, Horsens, Hillerød, Hedehusene, Nørresundby, og Tårnby, .

Klik-og-hent ift. gummihammer er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker mange gange søger bl.a. køb gummihammer og gummihammer tilbud. Derudover ser vi ofte netshoppere lede efter fx billig gummihammer, gummihammer online og gummihammer priser, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og 10-4.

Få rabat på gummihammer

Det er jo efterhånden ret så ligetil for folk at finde tilbud på billige gummihammer online hos flere internet foretagender, og med det motiv har de fleste internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at stampe priserne på gummihammer kolossalt, og ovenikøbet yde portofri fragt.

Dog kan det til hver en tid være indbringende at sammenligne diverse internet firmaer efter billige priser på gummihammer online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Man skal trods alt ikke glemme, at ifald en online butik forhandler billige gummihammer online til en salgspris som virker utrolig god, så burde det tit være en indikation på en uægte internet forhandler. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af et regelsæt, hvilket bistår os overfor svindlende online shops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at finansiere betalingen af gummihammer over flere uger. Dette foreslåes normalt i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Når man ser på søgedata står det klart, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel billig gummihammer og køb gummihammer. Derudover oplever man mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel gummihammer online, gummihammer priser samt gummihammer tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot fører til en del gode muligheder for at udforske ret mange øvrige konsumenters iagttagelser og af den grund er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet virksomhedens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige gummihammer online.

Facebook resulterer i ydermere temmelig solide metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet. Desuden ses en række internet forretninger hvor det er muligt at udforme en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere burde tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige gummihammer online hos en internet webshop burde man ideelt set have øje for webshoppens forretningsaftale, men det er typisk et omfattende arbejde, især hos de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærket, grundet at det er et fingerpeg om at e-butikken lever op til gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren ofte efterses af jurister som har megen viden om vilkårene på området.

Derudover tilbydes du anledning til hjælpende service, hvis du oplever problemstillinger med din handel med gummihammer. Yderligere rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der kan have betydning for bestillingen af gummihammer online, til eksempel den bytteret online forhandleren bruger.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man permanent beholder ens kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise bestillingen af gummihammer, ligegyldig om man har handlet hos Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Tina gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Maria Andersen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anders Johansen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til online shopping
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ultra essentiel forudsat du absolut skal bruge varerne om få sekunder, så derfor er det uden tvivl centralt at man kontrollerer den forventede leveringsdato på gummihammer. En hel del internet forretninger præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, men det er påkrævet at ordren laves forinden et angivent tidspunkt.
2Det er jo efterhånden særligt let for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige gummihammer i blandt flere internet selskaber, og til gengæld lover utallige e-butikker fragtfri levering. Trods dette kan det trods alt være fordelagtigt at besigtige et par forskellige internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den bedste pris.
3En række online firmaer præsterer gratis levering på gummihammer, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der købes for en præcis sum. Ellers bør du tage den mindst kostelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Den er som oftest desuden meget let. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
4Trustpilot medfører visse passelige muligheder for at udforske diverse tidligere køberes evalueringer og herved går vi ind for, at du tjekker netshoppens anmeldelser før du bestiller billige gummihammer online. Facebook præsterer tillige fuldt ud anstændige metoder til at få indtryk af netshoppens popularitet.
5En masse internet butikker udlover nu en hel del forskellige billige leveringsmidler til gummihammer. En af de mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter pakken når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ret enkel, samt ofte endvidere den billigste metode til levering.
6Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en retningslinje, hvilket begunstiger os overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at betale regningen over tid.
7Vi tilråder generelt at finde ud af om online shoppen er e-mærket medlem, fordi det burde være et kendetegn for at netshoppen overholder den officielle danske lovgivning, udover at den en gang i mellem revideres af specialister der kender vilkårene på området. Før nogen handler billige gummihammer hos en shop bør man i og for sig betragte dens handelsvilkår.
8Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du er nærved internet forretningens tilholdssted. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være ekstremt vital ifald du står og skal bruge gummihammer nu og her. Alternativt så præsterer visse internet handler portofri levering, men oftest kun såfremt du aftager for et konkret beløb.
9Før folk shopper billige gummihammer i en webshop kunne man utvivlsomt granske webbutikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste et omfattende projekt. Ydermere foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste forhold der kan influere på købet af billige gummihammer online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet virksomheden lover.