Bygpris.dk

Gyngestativ

Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag
1.499 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder
1.895 kr.
Læs mere
Gyngestativ, M/beslag Og Gynger
949 kr.
Læs mere
Gyngestativ M/platform, U/gynge Og Beslag
1.149 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag sort
1.899 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - natur 18519-1
2.399 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder sort
2.295 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ ekskl. gynger, natur 18513-1
899 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder
1.895 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ i multistolper ekskl. gynger, natur 18521-1
1.799 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder sort
2.295 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge
2.274 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - sortgrundet 18519-15
2.899 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge sort
2.729 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et bredt sortiment af produkter, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot gyngestativ.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende forretningens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan du bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring gyngestativ.
Der er ikke lighed i prisen på billige gyngestativ fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle giver service. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af gyngestativ online.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og takket være dette har flertallet chancen for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Hermed har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne lige nu.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler gyngestativ online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke webshops er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund kan du modtage ekstremt indsigtsfuld sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop gyngestativ.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

gyngestativ harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

gyngestativ jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

gyngestativ silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

gyngestativ bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at du har grejet parat før du igangsætter arbejdet. Desuden er det afgørende at medregne disse udgiftsposter i budgettet.
2Husk at vurdere om projektet kan klares alene, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Hvis du henter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
3Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har alle byggematerialer indkøbt før du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at notere en hurtig liste som samler alt det der skal bruges, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har husket alt.
4Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
5Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig højst meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver ekstremt meget anvendelig information, specielt når du kigger på engelsk.
7Planlægning vedbliver at være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær konkret når du sammensætter agendaen.
8Der viser sig som regel overraskende problemstillinger når det handler om avancerede opgaver, og pga. dette vurderes det afgørende at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, således at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til byggeprojektet, især ift. omfattende projekter. Flere byggeprojekter stiller krav om flere folk. Samtidig er det hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
10Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive fornuftigt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedskrive udgiften ved dem én efter én.
11For opgaver udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du løbende kigge på prognosen for vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
12Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke har assistance fra en fagperson.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En lang række online webshops udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsformer til gyngestativ. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig meget praktisk, og oftest tilmed den mest betalelige leveringsversion.

Du kan ydermere foretrække at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig somme tider en anelse dyrere, men ydermere vældig gnidningsløs med gyngestativ online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du lever i nærheden af internet selskabets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på gyngestativ kan i nogle tilfælde være særligt aktuel om du mangler din pakke om et øjeblik, og derfor er det rigtig afgørende at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for gyngestativ. Temmelig mange online forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men det antager at transaktionen gennemføres forinden et konkret tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne afsendt før medarbejderne drager hjemad.

Nogle online shops frembyder fragtfri levering på gyngestativ online, men undertiden er det forbeholdt når der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover skulle man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, som mange gange er at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En række webbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig gyngestativ på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af gyngestativ i følgende byer:

Nyborg, Ringsted, Herlev, Ishøj, Hørsholm, Odder, Vanløse, Jyllinge, Køge, Næstved, Holbæk, Frederikssund, Nærum, Virum, Horsens, Vordingborg, Lyngby, Sønderborg, Rudersdal, Hedensted, Thisted, Vallensbæk, Greve, Ølstykke, Roskilde, Korsør, København, Aalborg, Brønderslev, Skanderborg, Dragør, Viborg, Nakskov, Hjørring, Aabenraa, Hvidovre, Værløse, Frederiksberg, Stenløse, Herning, Brabrand, Risskov, Kolding, Odense, Lillerød, Hobro, Vejle, Frederiksværk, Aarhus, Gentofte, Søborg, Randers, Nykøbing Falster, Ballerup, Kokkedal, Hedehusene, Nørresundby, Allerød, Haslev, Haderslev, Ikast, Rødovre, Åbyhøj, Esbjerg, Fredericia, Tårnby, Helsingør, Lystrup, Silkeborg, Solrød Strand, Valby, Birkerød, Rønne, Holstebro, Kalundborg, Højbjerg, Brønshøj, Svendborg, Grenaa, Brøndby, Taastrup, Skive, Struer, Farum, Tilst, Albertslund, Middelfart, Varde, Charlottenlund, Glostrup, Frederikshavn, Slagelse, Gladsaxe, og Hillerød, .

Click-and-collect for gyngestativ er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis gyngestativ tilbud og køb gyngestativ. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere kigge efter for eksempel gyngestativ priser, billig gyngestativ og gyngestativ online, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Få den bedste pris på gyngestativ

Det er efterhånden rigtig uproblematisk for forbrugerne at sammenligne priser på billige gyngestativ online hos diverse e-forhandlere, og altså har en hel del online butikker været tvunget til at stampe prisniveauet på gyngestativ kolossalt, og i øvrigt love fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være gavnligt at sammenligne diverse internet butikker efter tilbud og rabatter på gyngestativ online forud for at du shopper, således at man er på den sikre side med at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Du må trods alt være klar over, at såfremt en e-forhandler sælger billige gyngestativ online til salg for en pris som er uforståeligt billig, kan det for det meste være et tegn på en fup online virksomhed. Køb med betalingskort er imidlertid inkluderet i en forordning, hvilket assisterer køber imod uægte e-handler.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at honorere betalingen af gyngestativ over flere uger. Det foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis gyngestativ priser og gyngestativ tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker søge efter blandt andet køb gyngestativ, billig gyngestativ samt gyngestativ online.

Undersøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot giver dig rigtig gode genveje til at gennemstøve en række andre konsumenters kritik og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du betragter internet firmaets bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige gyngestativ online.

Facebook leverer desuden relativt gunstige muligheder for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed. Foruden det er der faktisk outlets på nettet hvor folk kan levere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige gyngestativ online på en netbutik burde de i princippet kigge på netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde, specielt med de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en garanti for at e-handlen retter sig efter de danske love, udover at webshoppen nu og da monitoreres af fagfolk der er inde i de gældende love.

Derudover giver det dig lejlighed til assistance, ifald du skulle få udfordringer med din ordre på gyngestativ. Ydermere er det smart at køber er vidende om de grundlæggende regler der influerer på købet af gyngestativ online, for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden tilsikrer.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvittering, så man når som helst vil kunne påvise købet af gyngestativ, hvad end man shopper ved Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg eller Bauhaus.

Jens T gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Lone gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anne Hansen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Mette gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til online shopping
1Nogle online webshops garanterer portofri levering på gyngestativ, men i reglen er det under betingelse af at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt burde du udvælge den mest letkøbte leveringstype, som gerne vil blive at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver for det meste endvidere særdeles problemfri. Den billigste form for levering vil dog altid være selv at hente varerne.
2Den mest betalelige mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det betinges af at du lever tæt på online butikkens bopæl. Den fragttype er selvfølgelig super væsentlig i tilfælde af at vi skal bruge gyngestativ lige om lidt. Alternativt så lover nogle få webbutikker levering uden omkostninger, men tit er det påkrævet at der bestilles for en fastsat sum.
3Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et sympol på at internet shoppen imødekommer de danske love, samt at internet selskabet regelmæssigt efterses af specialister som kender lovene på området. Før nogen bestiller billige gyngestativ på en webshop kunne de de facto gennemlæse e-shoppens vilkår.
4Før folk handler billige gyngestativ i en netshop kan man uden tvivl læse forhandlerens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke videre interessant. Foruden dette støtter vi at køberen er omhyggelig omkring de primære betingelser der gælder for handlen med billige gyngestativ online, for eksempel den returret hjemmesiden lover.
5Det er jo usædvanlig ukompliceret for alle at finde frem til de bedste priser online på billige gyngestativ på diverse internet foretagender, og så yder flere internet outlets billig fragt. Det kan alligevel blive profitabelt at tjekke nogle få internet firmaer efter billige priser forinden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at indhente den skarpeste pris.
6Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en bestemmelse, hvilket garanterer os imod bedrageriske forretninger på nettet. Som et alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere beløbet ude i fremtiden.
7Mange e-forretninger tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsudgaver til gyngestativ. En favorit iblandt mange er for nærværende afhentningssteder, som gør det muligt at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo virkelig nem, og ofte derudover den mest betalelige metode til levering.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret relevant såfremt man absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så derfor er det altså meningsfuldt at vi finder den anslåede leveringstid ved gyngestativ. En del online forhandlere giver billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, som imidlertid er påkrævet at ordren gennemføres forinden et fastsat tidspunkt.
9Trustpilot giver dig en del gode løsninger til at se nøjere på en stor portion øvrige konsumenters erfaringer og derfor tilråder vi, at du gennemgår internet firmaets vurderinger før du bestiller billige gyngestativ online. Facebook leverer lignende ret gode løsninger til at få kendskab til online forretningens troværdighed.