Bygpris.dk

Hånd Brændekløver

ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring hånd brændekløver.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i prisen på billige hånd brændekløver fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, hvorimod andre giver en høj grad af service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af varer, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør afveje om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden bare hånd brændekløver.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har du tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De udbredte byggecentre samler varer fra diverse producenter, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af hånd brændekløver online.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker har en stor passion for deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo formår de at yde super gavnlig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis hånd brændekløver.
En masse nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle hånd brændekløver online hos dem.
Diverse webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
hånd brændekløver silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

hånd brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hånd brændekløver bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hånd brændekløver jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive meningsgivende at have de påkrævede byggematerialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du kan udfærdige en enkel note indeholdende alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
2Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Tit kan det være erstatteligt at have det klar idet du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
3Det er en god idé at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt ved store arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt vil det vise sig bedre og sjovere når man er flere om det.
4Der findes utallige guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig ret så meget brugbar information, specielt forudsat at du leder på engelsk.
5I god tid inden at du indleder byggeriet kan det være ubeskriveligt betydningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Godt forarbejde er kilden til succes med dit byggeprojekt. Du skal lave en klar dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter agendaen.
7Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter altså at projektet har en positiv effekt på planeten.
8Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, især såfremt du ikke får eksperthjælp.
9Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde købe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at tage imod en pris fra en håndfuld foretagender.
10Der viser sig uden tvivl uforudsigelige udfordringer i forbindelse med krævende opgaver, og af den grund kan det være væsentligt at man har afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, så man er selvsikker på at komme i mål.
11For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du hyppigt tage notits af vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
12I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra overlegent. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Flere internet varehuse tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringstyper til hånd brændekløver. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når du har lyst. Leveringsformen er altså usædvanlig overkommelig, samt oftest tilmed den billigste mulighed for levering.

Du bør ligeledes påtænke at vælge levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig gennemsnitligt en tand mere omkostningsfuld, men også virkelig smart ift. hånd brændekløver online. Den mindst kostelige metode til levering er dog selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du lever nær internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på hånd brændekløver er ualmindeligt vigtig forudsat man har behov for din ordre inden for kort tid, så derfor er det naturligvis afgørende at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for hånd brændekløver. Masser af e-butikker i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, som alligevel betinges af at handlen laves forinden et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsted forinden medarbejderne drager hjemad.

Flere netshops frembyder fragt uden gebyr på hånd brændekløver online, men i reglen kun når der aftages for en konkret sum. I øvrigt må du gribe den mindst kostelige leveringsmodel, som ofte vil være at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

En del kæder yder click-and-collect hvor man køber billig hånd brændekløver på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark. Byggekæderne giver fx klik-og-hent på hånd brændekløver i disse områder:

Frederiksværk, Herlev, Højbjerg, Viborg, Sønderborg, Ishøj, Odder, Holbæk, Gladsaxe, Virum, Farum, Glostrup, Struer, Nykøbing Falster, Odense, Holstebro, Nyborg, Jyllinge, Dragør, Grenaa, Rudersdal, Nakskov, Fredericia, Tilst, Esbjerg, Frederiksberg, Brønderslev, Horsens, Herning, Silkeborg, Skanderborg, Frederikshavn, Rødovre, Hillerød, Allerød, Middelfart, Ølstykke, Vejle, Brøndby, Aabenraa, Søborg, Aalborg, Slagelse, Tårnby, Hjørring, Thisted, Varde, Stenløse, Værløse, København, Hørsholm, Charlottenlund, Valby, Haderslev, Køge, Næstved, Vallensbæk, Birkerød, Greve, Albertslund, Skive, Kalundborg, Rønne, Hedensted, Nørresundby, Vordingborg, Hobro, Frederikssund, Randers, Lillerød, Taastrup, Korsør, Ikast, Haslev, Brabrand, Helsingør, Gentofte, Risskov, Vanløse, Roskilde, Kolding, Lyngby, Solrød Strand, Ballerup, Brønshøj, Svendborg, Hvidovre, Hedehusene, Kokkedal, Aarhus, Ringsted, Lystrup, Nærum, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent af hånd brændekløver er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel billig hånd brændekløver og hånd brændekløver tilbud. Man ser desuden ofte folk lede efter eksempelvis køb hånd brændekløver, hånd brændekløver online samt hånd brændekløver priser, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark.

Find den bedste pris på hånd brændekløver

Det er efterhånden i høj grad uproblematisk for internetbrugere at tjekke tilbud på billige hånd brændekløver online fra flere e-butikker, og for det har flere online firmaer set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på hånd brændekløver betydeligt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det immervæk vise sig smart at granske et par forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på hånd brændekløver online forud for at du placerer ordren, så du er skråsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at hvis en online shop sælger billige hånd brændekløver online til en tilbudspris der kan ses som ubegribelig gunstig, bør det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig e-handler. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, som forsvarer køber imod uoprigtige internet shops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre pengene til hånd brændekløver over en periode. Det tilbydes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Når vi ser på tallene er det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis hånd brændekløver online og hånd brændekløver priser. Man ser derudover tit netshoppere kigge efter bl.a. billig hånd brændekløver, køb hånd brændekløver samt hånd brændekløver tilbud.

Tjek eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot fører til aldeles stabile genveje til at betragte en længere række tidligere køberes opfattelser og derved anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet selskabets bedømmelser forud for at du handler billige hånd brændekløver online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende ultra gavnlige genveje til at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi mange online shops i Danmark hvor man kan skrive en kritik af ordreforløbet, som tilmed kan bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige hånd brændekløver online hos en webbutik bør de i og for sig granske butikkens betingelser, det er dog oftest et omfattende projekt, især ved de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at online webshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, og at online butikken tit revideres af sagkyndige der har megen viden om bestemmelserne på området.

Det giver dig genvej til hjælpende service, såfremt du får vanskeligheder i forbindelse med din handel med hånd brændekløver. Tilmed slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler i forbindelse med bestillingen af hånd brændekløver online, som eksempelvis den bytteret e-shoppen kører med.

I relation til det er det desuden afgørende, at man stadigvæk beholder sin kvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af hånd brændekløver, hvad end man køber ved 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Erik Jørgensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Charlotte Christiansen gav 4 stjerner

Alt ok

Michael Jensen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Christian Andersen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot leverer egentlig gode chancer for at sondere ret mange eksisterende brugeres betragtninger og herved rekommanderer vi, at du udforsker online shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige hånd brændekløver online. Facebook leverer desuden tilpas fremragende genveje til at få indblik i e-forretningens troværdighed.
2Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette kræver at du bor i kort afstand af internet webshoppens adresse. Den mulighed for levering er jo ret så vigtig såfremt vi har behov for hånd brændekløver lige om lidt. Alternativt så lover indtil flere internet webshops fragt uden gebyr, men undertiden afkræver det at man aftager for et fastsat beløb.
3Det har vist sig at være virkelig uproblematisk for enhver at prissammenligne online på billige hånd brændekløver fra forskellige online firmaer, og følgelig lover massevis af online webshops portofri fragt. Til gengæld kan det immervæk være udbytterigt at kigge forbi en række webshops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at antage den bedste pris.
4Vi tilråder generelt at granske om e-handlen er tilsluttet e-mærket, da det skulle være et bevis på at online forretningen retter sig efter dansk lovgivning, udover at internet butikken fra tid til anden vurderes af fagmænd som er indført i de gældende vilkår. Forinden folk køber billige hånd brændekløver på en e-handler kunne man helt sikkert sætte sig ind i shoppens betingelser.
5Flere online selskaber frembyder i vore dage mange forskellige billige metoder til levering til hånd brændekløver. En favorit er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså meget simpel, og typisk ydermere den mindst kostelige mulighed for levering.
6En række internet virksomheder sikrer fragt uden omkostninger på hånd brændekløver, men i reglen er det betinget af at man handler for et bestemt beløb. Ellers kan man overveje den mest letkøbte fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få kørt produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis ligeledes særdeles overkommelig. Den mindst kostelige metode til levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Antal dages levering er ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at du har brug for din pakke inden for få dage, og af den grund er det ganske essentielt at man studerer den estimerede leveringstid ved hånd brændekløver. En masse online butikker reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, som dog er påkrævet at ordren placeres forinden et givent klokkeslæt.
8Forinden folk handler billige hånd brændekløver hos en netbutik behøver man sådan set gennemse shoppens vilkår, det er dog ofte ikke super interessant. Udover dette kan det være til hjælp at man er klar over de mest centrale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige hånd brændekløver online, for eksempel hvilken bytteret e-shoppen lover.
9Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket hjælper køber imod uægte online outlets. Som et alternativ bør du anvende en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at betale regningen i flere bidder.