Bygpris.dk

Hånd Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos en netbutik, som tilbyder information omkring hånd gasbrænder.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er specielt et alternativ i de store byggekæder.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare hånd gasbrænder.
Det er selvsagt meget afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige hånd gasbrænder fra byggekæde til byggekæde. En del giver lave priser, imens øvrige giver en høj grad af service. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal kende de regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder udbyder varer fra mange nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af hånd gasbrænder online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har man valget om at handle online og transportere produkterne selv. Af den grund er der mulighed for at undgå fragten, samt sågar hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille hånd gasbrænder online fra deres webshop.
Mange små butikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få bedre priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du få ekstra nyttig vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop hånd gasbrænder.
Danmarks største byggekæder
hånd gasbrænder silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

hånd gasbrænder jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

hånd gasbrænder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af over 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

hånd gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du påbegynder dit byggeprojekt er det ekstremt vigtigt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det bør være økonomisk at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kan tjekke beløbet for dem slavisk.
3Det kan vurderes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagmand er det normalt at notere en pris fra forskellige håndværkere.
4Det vil vise sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer til disposition forinden du går i krig med eksekveringen. Du kan udarbejde en simpel indkøbsseddel indeholdende alt hvad du skal bruge, og derefter efterse hver enkelt ting, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
5Godt forarbejde bliver kilden til succes med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
6Der viser sig som regel pludselige problemstillinger når det gælder svære projekter, og pga. dette kan det være væsentligt at man har afsat rimelig tid i planen, således at man kan være sikker på at nå i mål.
7I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når projektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
8Du skal aldrig mangle værktøj. Det er fornuftigt at du har grejet tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
9Der kan findes en overflod af artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer temmelig meget udbytterig viden, navnligt når du kigger på engelsk.
10Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er krævende byggerier. Krævende byggerier bør udføres af mere end en person. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11For udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. Derfor bør du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne lige før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne bedst som du er midt i det svære projekt.
12Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut flot. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Flere e-butikker yder i dag mange forskellige billige leveringsmidler til hånd gasbrænder. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Løsningen er jo meget smart, samt tit derudover den billigste fragtmetode.

Du kan derudover forsøge at få produkterne sendt til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Metoden bliver af og til lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld ret så uproblematisk med hånd gasbrænder online. Den mest billige form for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på hånd gasbrænder kan vise sig at være virkelig betydningsfuld ifald du har brug for varen om et øjeblik, og med det formål er det temmelig centralt at du efterser den estimerede leveringstid for hånd gasbrænder. En hel del shops på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på deres favorit produkter online, der dog betinges af at orden realiseres inden et konkret klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet klar inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Flere netbutikker garanterer fragt uden gebyr på hånd gasbrænder online, men i reglen er det påkrævet at der købes for en fastsat pris. Som alternativ skal du tage den billigste fragttype, som i de fleste tilfælde er at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

Flere webbutikker udlover click-and-collect hvor man køber billig hånd gasbrænder hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af hånd gasbrænder i disse områder:

Virum, Vejle, Taastrup, Ishøj, Risskov, Ikast, Jyllinge, Hørsholm, Dragør, Struer, Højbjerg, Greve, Nærum, Varde, Charlottenlund, Odense, Aarhus, Aabenraa, Vordingborg, Brønderslev, Rønne, Esbjerg, Korsør, Slagelse, Gentofte, Stenløse, Nykøbing Falster, Haderslev, Randers, Hobro, Brøndby, Hedehusene, Sønderborg, Ballerup, Herning, Brønshøj, Rødovre, Skive, Kokkedal, Middelfart, Vanløse, Odder, Farum, Holstebro, Thisted, Roskilde, Nyborg, Åbyhøj, København, Hillerød, Rudersdal, Værløse, Gladsaxe, Søborg, Tilst, Lillerød, Fredericia, Herlev, Brabrand, Nørresundby, Albertslund, Valby, Silkeborg, Hvidovre, Lyngby, Kalundborg, Holbæk, Glostrup, Birkerød, Vallensbæk, Nakskov, Solrød Strand, Frederiksværk, Kolding, Grenaa, Aalborg, Køge, Frederikssund, Ølstykke, Hjørring, Frederiksberg, Skanderborg, Allerød, Viborg, Ringsted, Tårnby, Helsingør, Svendborg, Næstved, Haslev, Horsens, Hedensted, Frederikshavn, og Lystrup, .

Click-and-collect af hånd gasbrænder er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis billig hånd gasbrænder og køb hånd gasbrænder. Derudover oplever man som regel folk lede efter bl.a. hånd gasbrænder tilbud, hånd gasbrænder priser og hånd gasbrænder online, plus de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Gode priser på hånd gasbrænder

Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige hånd gasbrænder online på flere e-forretninger, og til gengæld har utallige internet varehuse fundet det uundgåeligt at mindske udsalgspriserne på hånd gasbrænder eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

Men det kan immervæk blive fordelagtigt at efterse nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud på hånd gasbrænder online før du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at hvis en internet butik forhandler billige hånd gasbrænder online for en pris som anses for kolossalt overkommelig, bør det undertiden være et faresignal om en uægte internet webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i Indsigelsesordningen, der skærmer folk imod uoprigtige e-firmaer.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale prisen på hånd gasbrænder i flere bidder. Dette fås typisk hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger bl.a. hånd gasbrænder tilbud og køb hånd gasbrænder. Foruden dette ser man som regel folk søge efter bl.a. billig hånd gasbrænder, hånd gasbrænder priser og hånd gasbrænder online.

Tjek folks bedømmelser

Trustpilot bringer dig aldeles habile løsninger til at inspicere flere nuværende kunders anmeldelser og på grund af dette tilråder vi, at du kigger på online forhandlerens ratings før du lægger din bestilling på billige hånd gasbrænder online.

Facebook giver dig på samme måde adskillige relevante metoder til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed. Desuden er der en række internet firmaer som tilbyder kunderne at give en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere burde anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige hånd gasbrænder online på en e-forretning burde de når alt kommer til alt gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

En nem løsning kan derfor være at tjekke om online butikken er e-mærket, grundet at det skulle være et sympol på at online forretningen respekterer de officielle regler, foruden at internet butikken hyppigt besigtiges af jurister som kender de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, ifald du skulle få besvær som følge af dit indkøb af hånd gasbrænder. Herudover foreslåes det at man er omhyggelig omkring de primære regler der har indflydelse på bestillingen af hånd gasbrænder online, f.eks. den byttepolitik netbutikken benytter.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man altid sikrer ens kvittering, således man senere kan bevidne sit køb af hånd gasbrænder, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

Kirsten P gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Poul Olsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Martin Nielsen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en retningslinje, som assisterer køber imod snydagtige e-butikker. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække regningen over en periode.
2Visse shops på nettet lover gratis levering på hånd gasbrænder, men for det meste forudsætter det at der erhverves for en konkret pris. Derudover skal du overveje den mest prisbevidste leveringsmåde, som gerne vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop. Denne bliver gennemsnitligt derudover usædvanlig let. Den mindst kostelige leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne.
3Det har vist sig at være ultra uproblematisk for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige hånd gasbrænder på forskellige e-shops, og af den grund frembyder de fleste online firmaer gebyrfri levering. Det kan dog immervæk være lønsomt at kontrollere nogle få butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
4Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ekstremt central hvis man behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, og med det formål er det bestemt på sin plads at vi undersøger den anslåede leveringsdato ved hånd gasbrænder. En del online outlets garanterer billig 1 dags fragt på en lang række varenumre, som imidlertid står og falder med at bestillingen laves forinden et bestemt klokkeslæt.
5Trustpilot resulterer i fuldt ud fordelagtige genveje til at studere flere andre forbrugeres meninger og derved anbefaler vi, at du sonderer internet webshoppens anmeldelser inden du shopper billige hånd gasbrænder online. Facebook frembringer ydermere tilpas fornemme metoder til at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed.
6Den billigste leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online butikkens adresse. Den leveringsmulighed kan være rigtig vital i tilfælde af at vi har brug for hånd gasbrænder inden for kort tid. Alternativt så yder en hel del online shops gratis fragt, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man shopper for et fastslået beløb.
7Generelt foreslår vi at tjekke om e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været et billede på at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at online firmaet ofte ses til af fagmænd som er meget bekendte med de gældende love. Forud for at nogen shopper billige hånd gasbrænder i en online virksomhed burde man for at være på den sikre side overveje deres forretningsvilkår.
8Temmelig mange internet firmaer yder nu om stunder alverdens billige leveringsmetoder til hånd gasbrænder. En favorit iblandt mange er lige nu udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig særligt fremkommelig, samt i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste fragtmulighed.
9Forud for at nogen bestiller billige hånd gasbrænder på en e-forretning kunne de for at være på den sikre side gennemse virksomhedens handelsbetingelser, men det er almindeligvis et omfattende projekt. Ligeledes er det godt at kunden er sat ind i de elementære betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige hånd gasbrænder online, som fx hvilken byttepolitik shoppen kører med.