Bygpris.dk

Hånd Multimeter

Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du vælge et andet.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare hånd multimeter.
Der er variationer i prisniveauet på billige hånd multimeter alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på de bedste priser, og nogle giver et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende webshoppens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring hånd multimeter.
Når du har brug for varerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder køber varer fra adskillige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af hånd multimeter online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har folk adgang til at købe online og køre varerne personligt. Takket være dette har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede webshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem bør du modtage en høj grad af god vejledning fra personale der er eksperter i netop hånd multimeter.
Mange nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller hånd multimeter online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hånd multimeter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hånd multimeter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

hånd multimeter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

hånd multimeter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må nødig se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse såsom sko og hjelm der hjælper dig imod potentielle risici. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
2Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
3For opgaver udendørs kan vejret få stor betydning. Af den grund skal du ofte se femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det pludselig går i gang med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
4Du må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være en fordel at have udstyret ved hånden inden du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det godt at tage højde for disse udgifter i dit økonomiske overblik.
5Du bør tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde sikre dig professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra flere virksomheder.
6I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et budget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er en god idé at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kan tjekke den billigste pris på dem alle sammen.
7Der viser sig som regel uforudsete problematikker når det handler om omfangsrige projekter, og ergo er det meningsfuldt at der er afsat en del plads i kalenderen, således at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
8Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har samtlige materialer klar på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du bør nedskrive en punktforms liste med alt hvad du får brug for, og dernæst gennemgå oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
9Forud for at du optager byggeriet kan det blive temmelig meningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet plan, som viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af din agenda.
11Det kan overvejes at søge assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af krævende byggerier. Enkelte opgaver kræver flere personer. Desuden viser det sig hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er kilde til meget nyttig info, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

De fleste internet handler foreslår nu til dags et stort udvalg af billige fragtmetoder til hånd multimeter. En sikker vinder er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragttypen er jo ekstremt smertefri, samt oftest også den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kunne alternativt udse dig at bestille produkterne til levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig for det meste en lille smule dyrere, men derudover rigtig fremkommelig ved køb af hånd multimeter online. Den mest letkøbte leveringsversion er dog at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du er lige ved internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på hånd multimeter kan være særdeles vigtig når man absolut skal bruge produktet lige om lidt, så med det formål er det helt meningsfuldt at du besigtiger tidshorisonten for levering ved hånd multimeter. En række outlets på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, men vær på vagt da det er påkrævet at transaktionen realiseres inden et fastslået tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ekspederet inden lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle få netbutikker lover fragt uden omkostninger på hånd multimeter online, men oftest er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ burde man snuppe den mest billige fragtmetode, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

Mange netshops yder click-and-collect hvor man køber billig hånd multimeter online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne giver fx afhentning af hånd multimeter i disse områder:

Ikast, Rødovre, Tårnby, Stenløse, Brabrand, Søborg, Dragør, Højbjerg, Varde, Hobro, Silkeborg, Charlottenlund, Sønderborg, Hedehusene, Ishøj, Allerød, Valby, Fredericia, Hvidovre, Virum, Viborg, Rudersdal, Rønne, Birkerød, Albertslund, Frederikssund, Roskilde, Herning, Korsør, Ølstykke, Nakskov, Vallensbæk, Vordingborg, Gladsaxe, Glostrup, Thisted, Frederiksværk, Ballerup, Tilst, Køge, Farum, Frederiksberg, Kalundborg, Herlev, Lyngby, Aarhus, Horsens, Aabenraa, Struer, Kokkedal, Brøndby, Skive, Hillerød, Odder, Taastrup, Helsingør, Grenaa, Holstebro, Slagelse, Skanderborg, Holbæk, Frederikshavn, Vanløse, Haderslev, Greve, Haslev, Jyllinge, Nærum, Aalborg, Kolding, Hørsholm, Randers, Næstved, Svendborg, Esbjerg, Middelfart, Odense, Nørresundby, Nykøbing Falster, Lillerød, København, Lystrup, Nyborg, Vejle, Ringsted, Åbyhøj, Gentofte, Brønderslev, Solrød Strand, Risskov, Hedensted, Værløse, Hjørring, og Brønshøj, .

Afhentning for hånd multimeter er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Falster, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at online shoppere typisk kigger efter fx køb hånd multimeter og hånd multimeter priser. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter for eksempel hånd multimeter online, billig hånd multimeter samt hånd multimeter tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på hånd multimeter

Det er i dag i høj grad hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige hånd multimeter online fra forskellige internet varehuse, og til tak har utallige internet virksomheder ikke kunne slippe for at presse prisniveauet på hånd multimeter markant, og i øvrigt garantere fragtfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at udforske indtil flere e-handler efter tilbud og udsalg på hånd multimeter online forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Du bør dog huske på, at ifald en internet butik afhænder billige hånd multimeter online for en pris der kan virke helt fantastisk billig, er det for det meste være et karakteristika der viser en bedragerisk e-forretning. Kortbetalinger er dog omsluttet af et regulativ, der garanterer køberen imod uoprigtige online forhandlere.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil dække prisen på hånd multimeter over flere uger. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i data står det klart, at mennesker mange gange kigger efter fx billig hånd multimeter og hånd multimeter online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere efterspørge fx hånd multimeter tilbud, køb hånd multimeter og hånd multimeter priser.

Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot resulterer i i højeste grad relevante muligheder for at fortolke en lang række andre brugeres reflektioner og af den grund kan det være til hjælp, at du gennemgår online forretningens vurderinger forud for at du handler billige hånd multimeter online.

Facebook forærer dig tilsvarende nogle fornemme metoder til at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover er der en række internet virksomheder hvor du kan registrere en kritik af ordreforløbet, som lige så vel burde bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige hånd multimeter online i en internet butik kan de i og for sig tyde netbutikkens betingelser, men det er typisk ikke særlig sjovt, særligt med de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Et andet alternativ er at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det burde være en indikation om at internet shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at e-forhandleren nu og da kontrolleres af jurister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Dette er en god lejlighed til en håndsrækning, når du møder besvær som følge af dit køb af hånd multimeter. Dertil anbefales det at køberen er vaks omkring de mest basale vedtægter der indvirker på bestillingen af hånd multimeter online, f.eks. hvilken bytteret webbutikken garanterer.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af hånd multimeter, uanset om man shopper ved Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Mette Olsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Mette Johansen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Henrik O gav 5 stjerner

Fremragende service.

Peter gav 5 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til når du køber online
1En del internet forhandlere frembyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmidler til hånd multimeter. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren når der er mulighed for det. Fragttypen er jo meget smart, samt mange gange endda den billigste leveringsform.
2Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for internetbrugere at prissammenligne online på billige hånd multimeter i blandt forskellige internet handler, og altså præsterer en hel del e-butikker portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig rentabelt at besigtige flere e-butikker efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at opnå den bedste pris.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en lov, der passer på folk overfor falske online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
4Inden nogen bestiller billige hånd multimeter i en internet virksomhed burde de til hver en tid se på shoppens vilkår, det er dog bare ikke specielt ophidsende. Derudover er det en hjælp at køberen er klar over de mest relevante vedtægter i forbindelse med shopping af billige hånd multimeter online, som for eksempel den ombytningspolitik hjemmesiden tilbyder.
5Trustpilot tilbyder forholdsvis nyttige muligheder for at granske en stor gruppe forhenværende forbrugeres domme og af den grund anbefales det, at du beser online webshoppens ratings inden du handler billige hånd multimeter online. Facebook giver dig ydermere tilpas fornemme chancer for at få et kig ind i internet shoppens kundefokus.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt essentiel ifald vi skal bruge dine nye varer lige om lidt, så i det øjemed er det faktisk aktuelt at man checker den estimerede leveringstid på hånd multimeter. En masse internet varehuse præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen realiseres før et besluttet tidspunkt.
7Vi tilråder generelt at undersøge om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det skulle være en tryghed om at online shoppen lever op til de opstillede regler, tillige med at netshoppen nu og da gennemses af jurister som behersker de gældende regulativer. Inden nogen køber billige hånd multimeter hos en forhandler på nettet burde de i og for sig have øje for butikkens forretningsvilkår.
8En række e-butikker yder fragt uden omkostninger på hånd multimeter, men typisk er det betinget af at der handles for en præcis sum. Desuden skulle du vælge den billigste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtformen er oftest lige så vel ekstremt overkommelig. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid være at hente ordren selv.
9Den billigste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du har bopæl i kort afstand af internet webshoppens bopæl. Den leveringsmåde er selvfølgelig meget vigtig såfremt man står og skal bruge hånd multimeter øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle enkelte internet virksomheder portofri fragt, men tit er det under forudsætning af at du handler for en konkret pris.