Bygpris.dk

Håndholdt Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre sælger et bredt varesortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot håndholdt elhøvl.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige håndholdt elhøvl fra netbutik til netbutik. En del vil have gode tilbud, imens andre har service. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af håndholdt elhøvl.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra flere nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af håndholdt elhøvl online.
De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har mange chancen for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette er det muligt at undgå leveringsgebyret, og tilmed få produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og kendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. På grund af det kan du få endnu mere kyndig rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis håndholdt elhøvl.
Størstedelen af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler håndholdt elhøvl online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
håndholdt elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

håndholdt elhøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

håndholdt elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

håndholdt elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du løbende holde øje med udsigten ift. vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel begynder at piske ned netop som du er startet på det svære projekt.
2Du vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig klogt at du har grejet til rådighed akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at medtage disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
3Der findes utrolig mange guides og videoer på nettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar viden, især såfremt du bruger den engelske version.
4Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et budget for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være en fordel at nedskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende finde frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
5Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
6Forinden du opstarter arbejdet må det være ret betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
8Der viser sig uden tvivl uforudsete problematikker når det gælder større projekter, og som følge heraf vil det være væsentligt at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
9Du burde måske tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af det. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at modtage tilbud fra flere håndværkere.
10Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at projektet er positivt for miljøet. Bidraget kræver med andre ord at projektet påvirker klimaet.
11Det viser sig meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer til disposition før du iværksætter din byggeproces. Du har fordel af at udfærdige en punktforms note med hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
12Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, især ved større arbejdsopgaver. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden er det mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En række online forhandlere tilbyder nu diverse billige leveringsmuligheder til håndholdt elhøvl. En af favoritterne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken når der er mulighed for det. Denne er jo meget overkommelig, samt oftest endvidere den mest betalelige fragttype.

Du kan lige så vel påtænke at bestille levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Metoden bliver i mange tilfælde en smule mere pebret, men endvidere særligt hensigtsmæssig ift. håndholdt elhøvl online. Den billigste fragttype er dog selv at hente pakken, hvilket beroer på at du befinder dig tæt på internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på håndholdt elhøvl kan være super afgørende ifald vi har brug for produktet straks, og herved er det nemlig på sin plads at vi finder det forventede leveringstidspunkt på håndholdt elhøvl. Flere online firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men vær på vagt da det påkræver at du når at bestille tidligere end et fastslået tidspunkt, så de kan nå at få produktet sendt afsted før lagermedarbejderne drager hjemad.

Visse online shops yder fri fragt på håndholdt elhøvl online, men i mange tilfælde forudsætter det at man køber for et præcist beløb. Ellers kan man overveje den mest letkøbte fragtmulighed, som mange gange vil være at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

En hel del webshops yder afhentning hvor man køber billig håndholdt elhøvl online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af håndholdt elhøvl i følgende områder:

Helsingør, Nyborg, Vallensbæk, Herning, Brøndby, Aalborg, Åbyhøj, Albertslund, Jyllinge, Hedehusene, Ballerup, Rudersdal, Holbæk, Søborg, Solrød Strand, Frederikshavn, Kokkedal, Aabenraa, Silkeborg, Haslev, Farum, Tilst, Ringsted, Hillerød, Aarhus, Tårnby, Svendborg, Viborg, Struer, Lillerød, Risskov, Nærum, Thisted, Vejle, Frederiksberg, Fredericia, Odder, Korsør, Charlottenlund, Kalundborg, Taastrup, Gladsaxe, Hvidovre, Rønne, Greve, Grenaa, Virum, Esbjerg, Sønderborg, Varde, Kolding, Hjørring, Stenløse, Slagelse, Nørresundby, Hørsholm, Vanløse, Gentofte, Ikast, Skive, Højbjerg, Hedensted, Nakskov, Glostrup, Valby, Værløse, Hobro, Rødovre, Frederikssund, Ølstykke, Roskilde, Herlev, København, Skanderborg, Haderslev, Holstebro, Middelfart, Ishøj, Birkerød, Allerød, Randers, Køge, Vordingborg, Lystrup, Lyngby, Brønshøj, Nykøbing Falster, Brabrand, Frederiksværk, Dragør, Odense, Horsens, Næstved, og Brønderslev, .

Afhentning ift. håndholdt elhøvl er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at mennesker som regel kigger efter blandt andet håndholdt elhøvl tilbud og håndholdt elhøvl online. Vi ser desuden som regel mennesker lede efter fx håndholdt elhøvl priser, billig håndholdt elhøvl og køb håndholdt elhøvl, plus de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Bedste tilbud på håndholdt elhøvl

Det er jo efterhånden yderst smart for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige håndholdt elhøvl online på diverse internet varehuse, og til tak har masser af internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på håndholdt elhøvl betragteligt, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk være fordelagtigt at kigge forbi flere e-forretninger efter tilbud og udsalg på håndholdt elhøvl online før du gennemfører dit køb, således at man er sikret at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Man bør trods alt ikke glemme, at ifald en webbutik tilbyder billige håndholdt elhøvl online til en tilbudspris der anses for grænseløst overkommelig, kunne det undertiden være et bevis på en falsk online webshop. Shopping med kort er trods alt inkluderet i en foranstaltning, som beskytter en imod snydagtige webbutikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække prisen på håndholdt elhøvl i flere bidder. Det foreslåes som regel i nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Ses der på data står det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel håndholdt elhøvl priser og billig håndholdt elhøvl. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere søge eksempelvis håndholdt elhøvl online, håndholdt elhøvl tilbud og køb håndholdt elhøvl.

Analyser nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot medfører de facto fine genveje til at efterse en længere række tidligere kunders anmeldelser og derfor er det klogt, at du læser e-forhandlerens ratings inden du køber billige håndholdt elhøvl online.

Facebook giver dig også ganske passelige genveje til at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle e-shops som gør det muligt at udforme en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes må drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige håndholdt elhøvl online hos en internet forhandler behøver man for at være sikker tyde netbutikkens regler, dog er det ofte et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de store byggemarkeder som 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

En anden mulighed er at bemærke om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er en tryghed om at webbutikken efterkommer de officielle danske regler, og at online butikken hyppigt efterses af fagmænd der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Desuden får du lejlighed til at blive assisteret, hvis du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb af håndholdt elhøvl. For øvrigt er det en hjælp at du er vaks omkring de mest vedkommende vilkår der influerer på købet af håndholdt elhøvl online, fx den returrettighed netshoppen har.

Derfor er det på samme måde relevant, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, således man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af håndholdt elhøvl, hvad end man har bestilt hos Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

Bente gav 5 stjerner

Det var godt !

Marianne I gav 4 stjerner

Som altid

Erik Christensen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Morten Pedersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det er jo rigtig simpelt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige håndholdt elhøvl fra diverse internet varehuse, og af den grund præsterer utallige internet butikker fragt uden gebyr. Det kan dog alligevel blive udbytterigt at checke nogle få internet forretninger efter rabat og tilbud inden du køber, således at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris.
2En del online forhandlere frembyder heldigvis en række forskellige billige leveringstyper til håndholdt elhøvl. En sikker vinder er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare din ordre når det passer dig. Fragtformen er nemlig ultra ukompliceret, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte type af levering.
3Flere internet outlets tilbyder billig levering på håndholdt elhøvl, men i reglen er det påkrævet at du bestiller for en fastsat sum. I øvrigt skal du udse dig den mest betalelige mulighed for fragt, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen er som regel også rigtig let gængelig. Den mest billige fragttype er utvivlsomt selv at hente produkterne.
4Trustpilot resulterer i super solide genveje til at verificere flere tidligere kunders reflektioner og derved kan det være til hjælp, at du kigger på online forhandlerens anmeldelser før du handler billige håndholdt elhøvl online. Facebook fremskaffer desuden relativt nyttige genveje til at få indsigt i e-handlens pålidelighed.
5Den prisbilligste fragttype vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men dette kræver at du har bopæl lige ved internet butikkens hjemsted. Den type af levering kan vise sig at være ualmindeligt afgørende om vi absolut skal bruge håndholdt elhøvl inden for få dage. Alternativt så frembyder visse e-forretninger i Danmark fri fragt, men for det meste er det påkrævet at der indkøbes for en bestemt pris.
6Inden folk bestiller billige håndholdt elhøvl på en internet forhandler kan de uden tvivl sætte sig ind i webshoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt. Endvidere er det godt at kunden er vidende om de mest aktuelle vilkår gældende for shopping af billige håndholdt elhøvl online, som fx den byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.
7Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en ordning, hvilket redder en overfor uærlige online butikker. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage betalingen i flere bidder.
8Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som generelt er en indikation om at webbutikken retter sig efter de danske retningslinjer, udover at e-butikken regelmæssigt efterses af fagmænd som behersker vilkårene. Inden nogen handler billige håndholdt elhøvl på en e-shop behøver man på en vis måde tyde forhandlerens betingelser.
9Leveringshastigheden er ret så aktuel såfremt man behøver varen lige om lidt, så derfor er det nemlig afgørende at vi besigtiger den anslåede leveringsdato for håndholdt elhøvl. En masse internet handler byder på billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, men som ikke desto mindre står og falder med at bestillingen fuldbyrdes inden et aftalt tidspunkt.