Bygpris.dk

Håndholdt Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan få hjælp til valg af håndholdt gasbrænder.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt sortiment, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot håndholdt gasbrænder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige håndholdt gasbrænder fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver lave priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende netbutikkens handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, så du kan bestille fra et bredt sortiment af håndholdt gasbrænder online.
De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre varerne personligt. Dermed har man valget om at undgå fragten, og endda få varerne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er små firmaer, der tit er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler håndholdt gasbrænder online på deres hjemmeside.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du modtage mere begavet vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis håndholdt gasbrænder.
Diverse online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Danmarks største byggecentre
håndholdt gasbrænder bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

håndholdt gasbrænder silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

håndholdt gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

håndholdt gasbrænder jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved projekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette må du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret lige før projektets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Man kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at ombygningen influerer positivt på miljøet.
3Det viser sig afgørende at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du bør udarbejde en overskuelig huskeliste indeholdende alt der er nødvendige, og så tjekke oversigten, så du kan føle dig sikker på at du har det hele.
4Du kan finde ekstremt mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube supporterer dig med utrolig meget gavnlig oplysning, især hvis du benytter engelske ord i din søgning.
5Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om store byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter behøver mere end en person. Derudover bør det være mere effektivt og sjovere at være flere om det.
6Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at have en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver oversigten.
7Der viser sig stort set altid ubelejlige bump på vejen når det handler om store byggeprojekter, og derfor vil det være værdifuldt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
8Du burde måske tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du bør anskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Forudsat at du indhenter professionel assistance kunne det være fordelagtigt at notere en pris fra forskellige entreprenører.
9Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et regnskab for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er rationelt at notere alle udgiftsposter, og herefter nedfælde ens købspris for dem hver især.
10Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som sikring med henblik på eventuelle risici. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
11Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt essentielt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Man vil nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være afgørende at have værktøjet klar til brug akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medtage de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
Danskernes favorit byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er bedst?

En stor portion internet outlets giver efterhånden flere billige metoder til levering til håndholdt gasbrænder. Den mest anvendte er for øjeblikket levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret overkommelig, samt tit ydermere den mest prisbevidste form for fragt.

Du kan lige så vel tænke over at få ordren bragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt en lille smule dyrere, men ydermere ualmindeligt let for håndholdt gasbrænder online. Den billigste metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på håndholdt gasbrænder er selvfølgelig vældig essentiel når du har behov for varen nu og her, og herved er det selvsagt centralt at vi besigtiger den forventede leveringstid for håndholdt gasbrænder. En hel del butikker på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, men glem ikke at det beroer på at ordren indsendes forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de kan nå at få varerne ekspederet før pakkemedarbejderne får fri.

Enkelte shops på nettet byder på fragt uden gebyr på håndholdt gasbrænder online, men tit er det så nødvendigt at du køber for et fastsat beløb. Ellers kan du tage den mest prisbevidste fragtmulighed, som ofte er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkeder udlover afhentning hvor man køber billig håndholdt gasbrænder online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder eksempelvis click-and-collect på håndholdt gasbrænder i disse områder:

Glostrup, Hobro, Horsens, Albertslund, Fredericia, Nærum, Åbyhøj, Helsingør, Gentofte, Vordingborg, Roskilde, Dragør, Allerød, Haslev, Sønderborg, Virum, Esbjerg, Køge, Herlev, Hedehusene, Brønshøj, Frederikshavn, Thisted, Rudersdal, Lyngby, Randers, Frederikssund, Kokkedal, Frederiksberg, Vejle, Holstebro, Solrød Strand, Næstved, Slagelse, Viborg, Kalundborg, Lillerød, Ishøj, Taastrup, Herning, Tårnby, Søborg, Hvidovre, Jyllinge, Odense, Gladsaxe, Tilst, Silkeborg, Brøndby, Korsør, Rødovre, Skive, Farum, Vallensbæk, Odder, Haderslev, Lystrup, Frederiksværk, Ballerup, Brønderslev, Aalborg, København, Valby, Holbæk, Grenaa, Risskov, Ølstykke, Stenløse, Varde, Højbjerg, Charlottenlund, Middelfart, Ringsted, Hørsholm, Ikast, Struer, Nyborg, Nakskov, Birkerød, Hjørring, Nykøbing Falster, Svendborg, Vanløse, Skanderborg, Brabrand, Hillerød, Greve, Kolding, Aarhus, Værløse, Hedensted, Aabenraa, Nørresundby, og Rønne, .

Click-and-collect ift. håndholdt gasbrænder er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland).

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. håndholdt gasbrænder priser og håndholdt gasbrænder online. Vi ser desuden typisk internet shoppere kigge efter blandt andet køb håndholdt gasbrænder, billig håndholdt gasbrænder samt håndholdt gasbrænder tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Få rabat på håndholdt gasbrænder

Det er i dag rigtig ukompliceret for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige håndholdt gasbrænder online hos flere e-handler, og derved har utallige online virksomheder set sig tvunget til at sænke prisen på håndholdt gasbrænder voldsomt, og ovenikøbet byde på fragt uden omkostninger.

Det kan imidlertid blive gavnligt at inspicere visse webbutikker efter tilbud på håndholdt gasbrænder online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Du må alligevel ikke undervurdere, at såfremt en online shop forhandler billige håndholdt gasbrænder online til salg for en pris der anses for urealistisk billig, burde det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er dog en del af en lov, som passer på kunden overfor uægte online varehuse.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere pengene til håndholdt gasbrænder senere. Det tilbydes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at folk tit kigger efter blandt andet håndholdt gasbrænder priser og køb håndholdt gasbrænder. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere kigge efter for eksempel håndholdt gasbrænder tilbud, billig håndholdt gasbrænder samt håndholdt gasbrænder online.

Analyser eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder nogenlunde udmærkede muligheder for at gennemstøve adskillige aktuelle forbrugeres opfattelser og af den grund er det at foretrække, at du beser internet forretningens omtaler forud for at du køber billige håndholdt gasbrænder online.

Facebook yder tillige temmelig uafhængige løsninger til at få indblik i netbutikkens pålidelighed. Desuden ses nogle internet varehuse hvor kunder kan tilkendegive en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes kan tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige håndholdt gasbrænder online hos en webshop burde man for at være sikker gennemgå virksomhedens vilkår, det er dog gerne et omfattende arbejde, specielt med de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at kigge om netbutikken er verificeret af e-mærket, da det kan være et kendetegn for at online forretningen opfylder den officielle danske lovgivning, samt at forretningen fra tid til anden ses til af sagkyndige som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes udfordringer ved din shopping med håndholdt gasbrænder. Derudover kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser i forbindelse med købet af håndholdt gasbrænder online, som for eksempel den returpolitik internet shoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man stadig bevarer ens kvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om sin bestilling af håndholdt gasbrænder, hvad end man køber fra Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

Thomas gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Poul D gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Rasmus Mortensen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Charlotte Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til internetshopping
1Trustpilot præsterer adskillige gode genveje til at kontrollere en lang række øvrige konsumenters ratings og på grund af dette anbefales det, at du studerer online virksomhedens vurderinger inden du bestiller billige håndholdt gasbrænder online. Facebook tilbyder dig derudover de facto værdifulde muligheder for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
2Vi tilråder generelt at undersøge om online forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det er en påvisning af at internet virksomheden opretholder de opstillede regler, og at internet shoppen jævnligt gennemses af jurister som behersker de gældende vilkår. Før nogen shopper billige håndholdt gasbrænder hos en forretning på nettet burde man helt sikkert studere netbutikkens regler.
3Indtil flere online virksomheder sikrer levering uden betaling på håndholdt gasbrænder, men oftest er det under forudsætning af at man indkøber for et fastsat beløb. Derudover kunne man udse dig den mest letkøbte slags levering, hvilket oftest vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted. Fragttypen viser sig somme tider endda meget ukompliceret. Den prisbilligste mulighed for fragt er dog selv at hente pakken.
4Leveringstidspunktet kan være usædvanlig vital ifald vi mangler pakken fluks, og med det formål er det aldeles fornuftigt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid på håndholdt gasbrænder. Mange e-shops reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, men vær påpasselig da det beroer på at bestillingen placeres inden et aftalt klokkeslæt.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et regelsæt, som skærmer køber imod falske e-firmaer. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere regningen over tid.
6Masser af internet outlets frembyder nu om stunder flere billige muligheder for levering til håndholdt gasbrænder. En der er meget almindelig er i øjeblikket afhentningssteder, så du nemt selv kan hente bestillingen når der er tid til det. Fragtløsningen er jo vældig praktisk, og typisk også den prisbilligste leveringsform.
7Forud for at nogen bestiller billige håndholdt gasbrænder hos en shop behøver de altid studere netshoppens vilkår, det er dog naturligvis ikke super spændende. I øvrigt er det en hjælp at man er opmærksom på de primære regler der kan have indflydelse på handlen med billige håndholdt gasbrænder online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online forhandleren benytter.
8Det er i dag ret hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser online på billige håndholdt gasbrænder i blandt forskellige shops på nettet, og følgelig frembyder utallige online forhandlere billig fragt. Men det kan immervæk blive udbytterigt at eftergå nogle få forretninger på nettet efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at opnå den laveste pris.
9Den billigste løsning vil til enhver tid være selv at hente ordren, men det forudsætter at du bor nær online forhandlerens hjemsted. Den leveringsløsning er særdeles bestemmende om man står og skal bruge håndholdt gasbrænder straks. Alternativt så præsterer nogle webshops levering uden beregning, men typisk afkræver det at du indkøber for en fastsat pris.