Bygpris.dk

Håndrundsav

Mafell Håndrundsav KSS 40 18M bl PURE i T-MAX
5.970 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 400 F 160
7.096 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav MS 55
2.873 kr.
Læs mere
Mafell håndrundsav KSS 40 18M bl i T-MAX kasse
9.095 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 300 MaxiMAX
6.425 kr.
Læs mere
Metabo Håndrundsav KS 55 FS
1.065 kr.
Læs mere
Mafell håndrundsav KSS 60 18M bl med F 160 føringsskinne
11.640 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 400
5.296 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 60
6.715 kr.
Læs mere
Metabo Akku-Håndrundsav KS 18 LTX 57 (solo)
1.420 kr.
Læs mere
METABO håndrundsav med skinne KS 55 FS SET
1.748 kr.
Læs mere
JEPSON Håndrundsav 8230 til stål 1700W ø230mm
5.499 kr.
Læs mere
JEPSON Håndrundsav 8320 til stål 1800W ø320mm
11.249 kr.
Læs mere
METABO HÅNDRUNDSAV KS 55 FS
1.289 kr.
Læs mere
JEPSON Håndrundsav 8200 til stål 1700W ø200mm
6.249 kr.
Læs mere
METABO HÅNDRUNDSAV KSE 68 PLUS
2.869 kr.
Læs mere
METABO HÅNDRUNDSAV KS 66 PLUS
2.548 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, som giver sparring og vejledning omkring håndrundsav.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, og andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare håndrundsav.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed ved de store byggekæder.
Der er forskel på priserne på billige håndrundsav fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode priser, hvorimod andre har fokus på en høj grad af service. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber varer fra alle mulige nicheshops, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af håndrundsav online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og derfor har man valget om at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Herigennem kan du spare fragtgebyret, samt endda få produkterne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher er små virksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem støtter du idet du køber håndrundsav online på deres side.
Alverdens webshops som sælger få produkter er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du modtage ekstremt anvendelig hjælp fra folk der er specialister i lige præcis håndrundsav.
Danmarks største byggecentre

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

håndrundsav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

håndrundsav harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

håndrundsav silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

håndrundsav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Før du opstarter byggeprojektet kan det være yderst værdifuldt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Husk at kalkulere om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør investere i assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at modtage en pris fra diverse entreprenører.
3Man skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig klogt at have udstyret tilgængeligt forinden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at påregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
4Planlægning bliver vejen til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
5Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om større byggerier. Omfattende ombygninger bør udføres af flere personer. Ydermere viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
6Ved projekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Således kan du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at vælte ned når du lige står midt i det store projekt.
7Der kommer utvivlsomt uforudsete bump på vejen i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og altså er det væsentligt at man afsætter betragtelig tid i handlingsplanen, så man føler sig selvsikker på at komme i mål.
8Du har adgang til vældig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube bringer dig meget anvendelig viden, navnligt ifald man søger på engelsk.
9Husk at du kan få økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
10Det kan vise sig væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer disponible forinden du kaster dig over dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og så granske listen, med øje for at du er overbevist om at alt er som det skal være.
11Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive sundt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne tjekke online tilbud på dem én og én.
12Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedssko der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke får professionel hjælp.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En række internet shops foreslår efterhånden diverse forskellige billige fragtløsninger til håndrundsav. En der er meget almindelig er i dag levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer ind i din kalender. Den er jo i høj grad gnidningsløs, og tit ligeledes den mindst kostelige fragtmulighed.

Du burde også planlægge at få ordren leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver somme tider en tak dyrere, men desuden særligt smart ved køb af håndrundsav online. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du er med kort afstand til online forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på håndrundsav er temmelig aktuel når vi skal bruge varen straks, og derfor er det virkelig vigtigt at vi kigger nærmere på leveringstiden for håndrundsav. Temmelig mange online selskaber – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men husk at det er påkrævet at orden realiseres inden et fast tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

En hel del online webshops sikrer fragtfri levering på håndrundsav online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man shopper for en præcis sum. I øvrigt burde man foretrække den billigste løsning til levering, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af netshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig håndrundsav på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene giver fx afhentning af håndrundsav i følgende områder:

Albertslund, Vejle, Holstebro, Ølstykke, Gentofte, Næstved, Hjørring, Rødovre, Brabrand, Vanløse, Odder, Ringsted, Hedehusene, Dragør, Brønderslev, Svendborg, Hedensted, Herlev, Allerød, Horsens, Frederiksberg, Herning, Skanderborg, Grenaa, Sønderborg, Aarhus, Middelfart, Charlottenlund, Værløse, Hillerød, Brønshøj, Slagelse, Varde, Greve, Nørresundby, Frederikshavn, Haslev, Virum, Holbæk, Farum, Kalundborg, Ikast, Kokkedal, København, Lyngby, Rønne, Silkeborg, Frederikssund, Hvidovre, Taastrup, Haderslev, Nyborg, Aabenraa, Lillerød, Nakskov, Skive, Glostrup, Hørsholm, Viborg, Ishøj, Vordingborg, Nykøbing Falster, Jyllinge, Brøndby, Nærum, Valby, Tilst, Esbjerg, Thisted, Lystrup, Hobro, Rudersdal, Roskilde, Odense, Åbyhøj, Birkerød, Kolding, Frederiksværk, Tårnby, Stenløse, Struer, Fredericia, Gladsaxe, Køge, Aalborg, Vallensbæk, Solrød Strand, Korsør, Risskov, Søborg, Højbjerg, Randers, Ballerup, og Helsingør, .

Click-and-collect af håndrundsav er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Falster).

Når man kigger i data bliver det klart, at mennesker tit søger efter blandt andet håndrundsav priser og håndrundsav tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere lede efter blandt andet håndrundsav online, køb håndrundsav samt billig håndrundsav, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bygma.

Find den bedste pris på håndrundsav

Det har vist sig at være meget fremkommeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige håndrundsav online hos forskellige e-firmaer, og for det har adskillige e-shops set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på håndrundsav enormt, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt være gavnligt at udforske et par e-shops efter tilbud og udsalg på håndrundsav online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Man bør lige meget hvad huske på, at ifald en webbutik markedsfører billige håndrundsav online for en pris som er usædvanlig letkøbt, så er det mange gange være en varsel om en uærlig e-butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under et regelsæt, hvilket støtter os overfor svindlende online firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at betale omkostningerne til håndrundsav af flere omgange. Dette fås typisk hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internetbrugere tit leder efter bl.a. billig håndrundsav og køb håndrundsav. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge efter bl.a. håndrundsav online, håndrundsav tilbud og håndrundsav priser.

Gennemsøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot fremskaffer faktisk relevante genveje til at efterforske en længere række aktuelle køberes domme og derved kan det anbefales, at du evaluerer internet forretningens anmeldelser forinden du shopper billige håndrundsav online.

Facebook forærer dig på samme måde relativt passelige muligheder for at få indtryk af internet shoppens kundetilfredshed. Her ses mange online shops i Danmark hvor det er muligt at registrere en kritik af deres køb, hvilket desuden må tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige håndrundsav online hos en e-forhandler behøver de uden tvivl sætte sig ind i e-shoppens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig sjovt, især hos de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan være at kontrollere om webbutikken er e-mærket medlem, hvilket generelt er et signal om at e-shoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, foruden at webshoppen nu og da monitoreres af fagfolk der forstår de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, for så vidt du forvoldes dilemmaer som følge af dit køb af håndrundsav. Ligeså er det godt at køber er påpasselig med de mest vedkommende forhold der har indvirkning på købet af håndrundsav online, som fx den ombytningspolitik netbutikken anvender.

Derfor er det også relevant, at man til enhver tid bevarer sin faktura, så man i fremtiden vil kunne vidne om sin bestilling af håndrundsav, uagtet om man har handlet hos 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

Søren Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Henrik F gav 4 stjerner

Virkelig god service

Kirsten Thomsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Henrik Møller gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstiden er ualmindeligt vital i tilfælde af at du behøver varen med det samme, og af den grund er det relativt aktuelt at du efterser tidshorisonten for levering ved håndrundsav. Temmelig mange internet forretninger stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en masse varer, men vær obs på at det kræver at bestillingen indsendes før et fastsat tidspunkt.
2De fleste internet forhandlere yder efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til håndrundsav. Det mest populære er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig vældig simpel, samt ofte desuden den billigste leveringsmodel.
3Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at hente varerne selv, men det beroer på at du lever i nærheden af online shoppens tilholdssted. Den fragtmulighed kan være usædvanlig afgørende forudsat vi skal bruge håndrundsav straks. Alternativt så lover indtil flere internet webshops gratis levering, men for det meste er det så præmissen at du indkøber for et bestemt beløb.
4Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket værner dig imod fup firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil klare betalingen i flere bidder.
5Trustpilot fremskaffer faktisk relevante muligheder for at læse en stor gruppe nuværende forbrugeres domme og derfor går vi ind for, at du tolker online shoppens bedømmelser inden du handler billige håndrundsav online. Facebook giver dig ydermere stort set ærlige muligheder for at få en idé om e-firmaets popularitet.
6Nogle e-butikker sikrer gratis fragt på håndrundsav, men ofte er det forudsat at man køber for et præcist beløb. I øvrigt må man foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket tit vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig undertiden desuden super bekvem. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
7Vi går generelt ind for at tjekke om webbutikken er medlem af e-mærket, siden det typisk er en antydning af at online shoppen efterlever de danske regler, og at hjemmesiden fra tid til anden kigges til af specialister der forstår reglementet på området. Forinden folk handler billige håndrundsav på en netbutik burde man egentlig studere webbutikkens handelsvilkår.
8Forinden nogen handler billige håndrundsav i en butik på nettet kunne de de facto læse deres handelsvilkår, men det er typisk ikke særlig sjovt. I øvrigt tilråder vi at kunden er sat ind i de mest basale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige håndrundsav online, for eksempel hvilken bytteret internet forhandleren kører med.
9Det er jo efterhånden ret så problemfrit for alle og enhver at sammenligne priser online på billige håndrundsav på tværs af internet butikker i Danmark, og så yder flere internet butikker portofri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig tiden værd at analysere diverse e-handler efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at modtage den billigste pris.