Bygpris.dk

Håndsav

Stanley håndsav Jet-Cut 550 mm
179 kr.
Læs mere
Stanley håndsav FatMax Jet-Cut 550 mm
280 kr.
Læs mere
Håndsav 550 mm - universal tanding
63 kr.
Læs mere
Håndsav s400 11tpi 3fas tand
171 kr.
Læs mere
Håndsav a550 7tpi universal Luna
79 kr.
Læs mere
Håndsav 400 mm - universal tanding
51 kr.
Læs mere
Håndsav 500 7tpi universal
99 kr.
Læs mere
Håndsav 400 11tpi 3fas tand
124 kr.
Læs mere
Hultafors Håndsav HBX-22-9
225 kr.
Læs mere
Bahco håndsav superior 2600-22" xt
275 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, træk, dovetail, 22td 185mm
199 kr.
Læs mere
Hultafors Kort håndsav 350 mm 11t HBX-14-11-S
215 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, universal, hp, 8td 550mm
163 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, 7 td., universal, hp 550mm
64 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, træk, fine cut, 19td 270mm
238 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, træk, double edge, 7td240mm
199 kr.
Læs mere
Hultafors Kort håndsav 350 mm 12t HBB-14-12-S
110 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, univers., hp, 7 td. 550mm
97 kr.
Læs mere
Bahco håndsav 22" prizecut
75 kr.
Læs mere
Hultafors Håndsav HBB HBB-22-7
85 kr.
Læs mere
Håndsav 550 mm HERO 3106-550
38 kr.
Læs mere
Håndsav 550 mm universal tanding Kreator KRT801004
83 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav 22
60 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav Profcut
150 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav Superior 2600-22-xt-hp
200 kr.
Læs mere
Probuilder 550 Mm Håndsav
70 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav Mini-pro 300-14
130 kr.
Læs mere
Irwin Davidsen Håndsav 550 Mm
60 kr.
Læs mere
Håndsav 400 mm universal tanding Kreator KRT801001
68 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed ved de gængse byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af håndsav.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige håndsav fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot håndsav.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggecentre sælger produkter fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af håndsav online.
De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derigennem har kunderne adgang til at bestille online og transportere materialerne personligt. Derfor har du valget om at blive fri for fragten, og sågar få varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du få billigere priser.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle håndsav online på deres hjemmeside.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld sparring fra folk der er specialister i netop håndsav.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

håndsav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

håndsav silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

håndsav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

håndsav harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du optager byggeriet kan det være ganske vigtigt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
2I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det kan blive sundt at nedfærdige alle omkostninger, og så gennemgå billige priser på dem slavisk.
3Du bør gennemtænke hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør få professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at hente priser fra en håndfuld virksomheder.
4Du vil nødig fattes grej. Ofte vil det være essentielt at have det disponibelt akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medtage disse udgiftsposter i byggeriets budget.
5Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube er anvendeligt med store mængder gavnlig oplysning, navnligt såfremt du benytter den engelske version.
6Ved udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned netop som du arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
7Forberedelse bliver kilden til succes med din byggeproces. Du bør forfatte en struktureret strategi, som dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din strategi.
8Der viser sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og som følge heraf er det vigtigt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er tryg ved at man når det til siden.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Nogle projekter behøver flere personer. Derudover vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen påvirker klimaet.
11Du må ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm som sikring mod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
12Det kan vise sig af stor betydning at have de påkrævede byggematerialer klar før du iværksætter byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsliste som indeholder alle de ting du har brug for, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, således at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Flere e-shops udlover nu alverdens billige løsninger til levering til håndsav. Den mest almindelige er i vore dage pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig ret simpel, og tit også den billigste leveringsmanér.

Du kunne ligeledes tænke over at få pakken bragt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig mange gange en kende mere omkostningsfuld, men endda ret problemfri ved køb af håndsav online. Den mest letkøbte løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog forudsætter at du lever i nærheden af e-shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på håndsav er jo usædvanlig vigtig når man har brug for dine nye produkter om få sekunder, og af den grund er det jo klogt at du kontrollerer den anslåede leveringstid på håndsav. Størstedelen af netshops i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer online, hvilket dog betinges af at ordren laves inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsendt forud for at pakkepersonalet har fri.

Nogle få e-firmaer garanterer fri fragt på håndsav online, men typisk kun hvis der shoppes for en fastsat sum. Derudover må man gribe den mindst kostelige leveringsudgave, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop.

Store webshops giver klik-og-hent hvor man handler billig håndsav online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og XL-Byg. De tildeler bl.a. afhentning af håndsav i disse byer:

Gentofte, Skive, Frederiksberg, Vanløse, Glostrup, Frederiksværk, Ballerup, Struer, Nyborg, Værløse, København, Esbjerg, Lillerød, Åbyhøj, Hørsholm, Allerød, Skanderborg, Tårnby, Aarhus, Risskov, Greve, Kolding, Ølstykke, Lyngby, Hjørring, Frederikshavn, Haderslev, Helsingør, Valby, Ikast, Rønne, Varde, Aalborg, Grenaa, Slagelse, Stenløse, Charlottenlund, Ishøj, Solrød Strand, Vallensbæk, Højbjerg, Tilst, Aabenraa, Brønderslev, Vejle, Nærum, Søborg, Horsens, Middelfart, Birkerød, Sønderborg, Kalundborg, Rudersdal, Lystrup, Nørresundby, Haslev, Taastrup, Viborg, Thisted, Farum, Hvidovre, Odense, Roskilde, Rødovre, Virum, Køge, Brønshøj, Dragør, Nakskov, Silkeborg, Svendborg, Hillerød, Hedensted, Hedehusene, Herning, Nykøbing Falster, Hobro, Brabrand, Frederikssund, Næstved, Jyllinge, Vordingborg, Kokkedal, Herlev, Holbæk, Korsør, Holstebro, Brøndby, Fredericia, Gladsaxe, Odder, Albertslund, Randers, og Ringsted, .

Klik-og-hent af håndsav er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at online shoppere tit kigger efter for eksempel håndsav online og håndsav priser. Foruden dette ser vi ofte folk kigge efter fx køb håndsav, håndsav tilbud og billig håndsav, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og 10-4.

Tilbud på håndsav

Det er efterhånden usædvanlig let for os alle at finde de laveste priser på billige håndsav online hos flere internet forretninger, og for det har en lang række shops på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på håndsav enormt, og i øvrigt yde levering uden beregning.

Derfor kan det alligevel være udbytterigt at inspicere enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabatter på håndsav online forud for at du gennemfører din handel, så du er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

Du må bare huske på, at når en shop forhandler billige håndsav online for en tilbudspris som anses for umådelig billig, bør det ofte være en indikation på en snydagtig e-butik. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en regel, som assisterer køberen imod svindlende shops på nettet.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække prisen på håndsav over flere uger. Dette foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter fx billig håndsav og håndsav priser. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel håndsav tilbud, håndsav online samt køb håndsav.

Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder super fremragende genveje til at iagttage flere nuværende konsumenters domme og derved støtter vi, at du undersøger internet webshoppens vurderinger inden du bestiller billige håndsav online.

Facebook genererer lignende absolut fine chancer for at få kendskab til online butikkens kundefokus. Foruden det ses en del online firmaer som giver folk mulighed for at give en anmeldelse af købsoplevelsen, som tilmed burde bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige håndsav online på en e-shop kunne de de facto granske e-butikkens handelsvilkår, men det er bare ikke super spændende, især på de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at tjekke om e-firmaet er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en sikring om at internet butikken opfylder dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden undertiden revurderes af specialister der forstår de gældende bestemmelser.

Det giver dig genvej til støtte, for så vidt du skulle få besvær med dit indkøb af håndsav. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er vidende om de primære reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af håndsav online, eksempelvis den returret internet forretningen lover.

I relation til det er det samtidig relevant, at man altid beholder sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af håndsav, hvad end man har bestilt hos Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Søren G gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Lone F gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Lene Johansen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Mette A gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til internetshopping
1Det er ultra uproblematisk for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige håndsav på forskellige online varehuse, og på grund af dette tilbyder utallige e-shops fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid blive lønnende at prøve nogle internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at få den mest betalelige pris.
2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende når du har behov for ordren omgående, og herved er det utvivlsomt essentielt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt for håndsav. Flere online outlets stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren indsendes inden et konkret klokkeslæt.
3Trustpilot resulterer i en del fordelagtige chancer for at kigge på en hel del nuværende brugeres synspunkter og herved er det godt, at du tager et kig på online forretningens bedømmelser før du køber billige håndsav online. Facebook leverer tillige immervæk ærlige genveje til at få et kig ind i webshoppens popularitet.
4Forinden nogen bestiller billige håndsav på en e-butik bør man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af butikkens vilkår, men det er normalt ikke super interessant. Yderligere er det prisværdigt at du er på vagt for de fundamentale reglementer der gælder for købet af billige håndsav online, som fx hvilken returrettighed hjemmesiden benytter.
5Visse shops på nettet sikrer fragt uden omkostninger på håndsav, men tit kun ifald man shopper for en konkret pris. Som alternativ bør du overveje den mest prisbevidste fragtform, hvilket tit vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig en gang i mellem omvendt virkelig enkel. Den billigste leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter pakken.
6Generelt foreslår vi at kontrollere om webbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være et sympol på at internet firmaet overholder de danske regler, og at online forhandleren undertiden revurderes af specialister der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Forinden folk handler billige håndsav på en webbutik kan de i princippet bese webbutikkens regler.
7Den billigste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne, men dette stiller krav om at du opholder dig nær online forretningens lager. Den løsning er naturligvis super aktuel hvis vi har behov for håndsav inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere firmaer på nettet portofri fragt, men i reglen afkræver det at man aftager for et konkret beløb.
8Temmelig mange online selskaber giver i øjeblikket mange forskellige billige leveringstyper til håndsav. Et hit er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter de bestilte produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er jo rigtig smart, samt ofte endvidere den mest prisbevidste leveringsudgave.
9Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en ordning, hvilket begunstiger en imod fup e-butikker. Som alternativ bør du anvende et tilbud fra fx ViaBill, når du gerne vil finansiere regningen over en længere periode.