Bygpris.dk

Hæftehammer

Rapid PRO R19E Hæftehammer ergo 4-6mm
249 kr.
Læs mere
Rapid hæftehammer R54
945 kr.
Læs mere
Rapid Pro R11E Hæftehammer 6-10mm
319 kr.
Læs mere
Rapid Hæftehammer 6-12mm
575 kr.
Læs mere
Rapid hæftehammer R 311
719 kr.
Læs mere
Rapid Hæftehammer R 19
344 kr.
Læs mere
Hæftehammer 6-14 mm
173 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer R311 6-12mm "140"
459 kr.
Læs mere
Tacwise A11 Hæftehammer til 140 klammer
249 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer 6-10mm 11E "140"
299 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer, R54 8-14mm "140"
1.153 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer 4-6mm 19E "13"
249 kr.
Læs mere
Hæftehammer 6-14 mm Kreator KRT000105
144 kr.
Læs mere
Probuilder Hæftehammer Prof. 6-10 Mm.
200 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have produkterne nu og her eller blot vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de velkendte byggecentre.
Der vil være forskel på priserne på billige hæftehammer fra byggemarked til byggemarked. En del satser på gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring hæftehammer.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot hæftehammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derfor har flertallet valget om at købe online og køre materialerne på eget initiativ. I kraft af det er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar få produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder køber varer fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af hæftehammer online.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du en bedre pris.
Alverdens nichespecifikke webshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber hæftehammer online hos dem.
Størsteparten af specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem bør du få ekstremt indsigtsfuld assistance fra personale som er eksperter i lige præcis hæftehammer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

hæftehammer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

hæftehammer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

hæftehammer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

hæftehammer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal liste en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver køreplanen.
2Der præsenterer sig næsten altid uforudsete vanskeligheder ved svære opgaver, og ergo vurderes det vigtigt at der afsættes betragtelig plads i agendaen, med formålet om at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
3I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt fornuftigt at være sikker på, at projektet er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har de påkrævede byggematerialer til disposition på forhånd inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste indeholdende hver eneste ting der bliver brug for, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
5Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have det parat forinden du påbegynder byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere udgifterne hertil i økonomien.
6Du bør regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde have hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Når du indhenter professionel assistance er det normalt at søge priser fra forskellige håndværkere.
7Det kan være til god gavn at søge assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om omfangsrige byggeprocesser. Flere ting kræver mere end en person. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Du har adgang til et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver utrolig meget anvendelig information, i særlig grad forudsat at du kigger i hele verden.
9Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
10Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
11For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den årsag må du løbende tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
12Ofte vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være fordelagtigt at nedskrive samtlige udgifter, og så nedskrive prisen på dem én efter én.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En masse online forhandlere tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmåder til hæftehammer. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er altså ultra ligetil, og typisk endda den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde endvidere foretrække at få varerne leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Denne er for det meste en anelse mere bekostelig, men derudover rigtig hensigtsmæssig ved køb af hæftehammer online. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du er tæt på internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på hæftehammer kan i nogle tilfælde være ret så vigtig forudsat vi absolut skal bruge dine nye produkter omgående, så herved er det særdeles passende at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på hæftehammer. Masser af online outlets – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, men som trods alt stiller krav om at bestillingen anbringes forud for et givent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet pakket før personalet får fri.

Indtil flere internet foretagender præsterer levering uden beregning på hæftehammer online, men undertiden kun ifald der bestilles for et præcist beløb. Desuden skulle du udse dig den mest letkøbte leveringsform, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En række netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig hæftehammer hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på hæftehammer i disse områder:

Gladsaxe, Hørsholm, Hillerød, Gentofte, Haslev, Vordingborg, Rudersdal, Esbjerg, Frederikshavn, Herlev, Jyllinge, Vanløse, Hjørring, Kokkedal, Thisted, Holbæk, Varde, Vejle, Risskov, Højbjerg, Hedensted, Holstebro, Nyborg, Hvidovre, Sønderborg, Søborg, Aalborg, Tårnby, Kolding, Randers, Hobro, Hedehusene, Frederikssund, København, Åbyhøj, Middelfart, Brabrand, Silkeborg, Stenløse, Kalundborg, Lyngby, Albertslund, Svendborg, Haderslev, Ølstykke, Rønne, Herning, Brøndby, Helsingør, Greve, Farum, Solrød Strand, Lystrup, Allerød, Frederiksberg, Tilst, Slagelse, Virum, Nykøbing Falster, Rødovre, Ikast, Taastrup, Køge, Skive, Valby, Brønderslev, Charlottenlund, Fredericia, Grenaa, Nørresundby, Viborg, Værløse, Lillerød, Skanderborg, Aabenraa, Vallensbæk, Odense, Roskilde, Aarhus, Birkerød, Nakskov, Korsør, Ballerup, Ishøj, Nærum, Dragør, Brønshøj, Glostrup, Horsens, Næstved, Odder, Frederiksværk, Ringsted, og Struer, .

Afhentning ift. hæftehammer er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis hæftehammer tilbud og billig hæftehammer. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. køb hæftehammer, hæftehammer online og hæftehammer priser, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Bedste tilbud på hæftehammer

Det er i dag ekstremt fremkommeligt for os alle at sammenholde priser på billige hæftehammer online fra diverse outlets på nettet, og så har mange online varehuse fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på hæftehammer betragteligt, og ovenikøbet sikre fri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at efterse nogle enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på hæftehammer online forinden du handler, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en webshop forhandler billige hæftehammer online for en pris der virker helt ekstremt attraktiv, kan det mange gange være et tegn på en snydagtig online butik. Køb med betalingskort er på den anden side dækket ind under en lovbestemmelse, som redder os overfor fup e-handler.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere betalingen af hæftehammer over flere uger. Dette tilbydes typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i data fremstår det markant, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. køb hæftehammer og hæftehammer tilbud. Foruden dette ser man ofte mennesker søge efter bl.a. hæftehammer online, billig hæftehammer og hæftehammer priser.

Gennemsøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot leverer forholdsvis anstændige chancer for at udforske en stor portion forhenværende forbrugeres domme og på grund af dette foreslåes det, at du kigger nærmere på e-firmaets anmeldelser inden du placerer din ordre på billige hæftehammer online.

Facebook tilbyder for øvrigt fuldstændig fantastiske chancer for at få indtryk af internet firmaets kundefokus. Derudover ser vi en række webbutikker hvor folk kan ytre en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige hæftehammer online hos en e-butik burde de når alt kommer til alt sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig morsomt, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Et nemt alternativ er at granske hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, da det ofte er et tegn på at online virksomheden retter sig efter de officielle regler, og at e-shoppen undertiden monitoreres af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Det er en rigtig god anledning til support, ifald du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af hæftehammer. For øvrigt slår vi et slag for at du er hensynstagende til de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af hæftehammer online, f.eks. hvilken ombytningsret netshoppen lover.

I den relation er det tillige vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan eftervise købet af hæftehammer, hvad end man har bestilt ved Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark eller Bauhaus.

Jørgen Sørensen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mads Petersen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Mette Olsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Camilla V gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot giver dig relativt fine muligheder for at gennemrode en stor gruppe øvrige brugeres evalueringer og af den grund anbefaler vi, at du gennemgår e-forretningens omtaler forinden du shopper billige hæftehammer online. Facebook leverer også tilpas pæne metoder til at få indtryk af e-forretningens kundetilfredshed.
2Størstedelen af online firmaer tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsmodeller til hæftehammer. Den mest benyttede er nu om dage afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Leveringstypen er nemlig særdeles let, og mange gange også den billigste fragttype.
3Det er jo virkelig smart for alle og enhver at prissammenligne online på billige hæftehammer i blandt forskellige online butikker, og så præsterer mange online webshops levering uden beregning. Men det kan alligevel vise sig lønsomt at sammenligne nogle forskellige online virksomheder efter tilbud og rabat forinden du handler, så du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.
4Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være et tegn på at internet firmaet retter sig efter de gældende danske regler, tillige med at online forhandleren af og til ses til af eksperter der har indsigt i de gældende vilkår. Forud for at nogen handler billige hæftehammer i en e-forhandler kunne man helt sikkert betragte virksomhedens handelsaftale.
5Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under et regulativ, som støtter kunden overfor snydagtige e-firmaer. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du gerne vil afdrage omkostningerne ude i fremtiden.
6Den mest betalelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets lager. Den leveringsmodel kan være ualmindeligt essentiel ifald vi mangler hæftehammer omgående. Alternativt så yder nogle få internet varehuse levering uden betaling, men oftest er det under betingelse af at du køber for en fastsat sum.
7En række firmaer på nettet tilbyder portofri fragt på hæftehammer, men for det meste er det påkrævet at der aftages for en bestemt sum. Derudover kunne man vælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der oftest er at få leveret produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen bliver af og til til gengæld i høj grad problemfri. Den mest betalelige leveringsløsning er utvivlsomt at hente pakken selv.
8Forud for at folk handler billige hæftehammer på en e-shop kunne de på en vis måde se på e-butikkens handelsaftale, det er dog normalt ikke særlig spændende. Ydermere støtter vi at kunden er sat ind i de grundlæggende retningslinjer der har betydning for købet af billige hæftehammer online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet lover.
9Antal dages levering er jo rigtig væsentlig i tilfælde af at vi har behov for dine nye produkter med det samme, og herved er det selvfølgelig på sin plads at du undersøger den forventede leveringsdato ved hæftehammer. En række e-firmaer i Danmark giver billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer, men som imidlertid er underforstået at bestillingen gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt.