Bygpris.dk

Hæftemaskine

Makita Hæftemaskine 18V
2.105 kr.
Læs mere
Hæftemaskinesæt 4-14 mm / Type 053
270 kr.
Læs mere
Hæftemaskine 6-14 mm
280 kr.
Læs mere
Hæftemaskine 6-10 mm
139 kr.
Læs mere
Hæftemaskine 6-10 mm
81 kr.
Læs mere
Hæftemaskine 4-14 mm med 100 stk. 8 mm hæfteklammer Kreator
209 kr.
Læs mere
Hæftemaskine 6-14 mm Kreator KRT000104
289 kr.
Læs mere
Hæftemaskinesæt 4-14 mm / Type 053 KwB 053-214
306 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du får råd og vejledning til valg af hæftemaskine.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du finde et andet.
Såfremt du har brug for varerne med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Det er særligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige hæftemaskine fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder udbyder et stort varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare hæftemaskine.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra talrige producenter, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af hæftemaskine online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har kunderne adgang til at handle online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle hæftemaskine online hos dem.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du en bedre pris.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du opleve mere kompetent sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis hæftemaskine.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hæftemaskine silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

hæftemaskine jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

hæftemaskine bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

hæftemaskine harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette må du tit tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
2Der kommer stort set altid utidige udfordringer ved omfangsrige opgaver, og af den grund vurderes det meningsfuldt at man har afsat en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være sundt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør indsamle mulige tilbud på hver enkelt.
4Før du opstarter arbejdet kan det blive ganske fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5Der ligger alverdens guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube faciliterer enorme mængder almennyttig information, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
6Potentielt kan det blive afgørende at du har de påkrævede byggematerialer disponible forinden du påbegynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel oversigt med alt der er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
7Du skal nødig se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Forberedelse er kilden til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver din plan.
9Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at klare det hele selv, eller du må skaffe assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Hvis du anskaffer eksperthjælp kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Man vil nødig fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have det til disposition før du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at inkludere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
11Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til byggeprojektet, navnlig når der er tale om store byggerier. Enkelte opgaver kræver flere personer. Desuden bør det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Du har mulighed for at spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Tilskudet forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på naturen.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af e-handler tildeler efterhånden et stort udvalg af billige leveringsløsninger til hæftemaskine. Den mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv henter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså yderst bekvem, samt desuden tillige den mest billige form for levering.

Du bør også beslutte dig for at få ordren leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Den bliver for det meste en smule dyrere, men samtidig meget bekvem ift. hæftemaskine online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af webshoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på hæftemaskine er naturligvis super vigtig forudsat vi absolut skal bruge varen lige om lidt, så herved er det rigtig væsentligt at man gransker den anslåede leveringsdato ved hæftemaskine. Mange e-handler – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, som dog tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et fastslået tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsendt forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

En hel del firmaer på nettet byder på portofri fragt på hæftemaskine online, men for det meste er det så præmissen at man indkøber for en fastsat pris. Alternativt må du snuppe den mindst kostelige slags levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Store netbutikker tildeler klik-og-hent hvor man handler billig hæftemaskine hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix. De frembyder blandt andet klik-og-hent på hæftemaskine i følgende byer:

Herning, Stenløse, Svendborg, Rudersdal, Brabrand, Holbæk, Ringsted, Greve, Grenaa, Valby, Viborg, Nakskov, Søborg, Slagelse, Taastrup, Haderslev, Korsør, Lillerød, Lyngby, Frederiksværk, Ikast, Næstved, Risskov, Tårnby, Birkerød, Vanløse, Helsingør, Aarhus, Rønne, Esbjerg, Brønshøj, Brøndby, Skive, Kalundborg, Højbjerg, Vejle, Skanderborg, Middelfart, Struer, Farum, Hvidovre, Gentofte, Hobro, Horsens, Køge, Aalborg, Odder, Frederiksberg, Frederikshavn, Nørresundby, Lystrup, Værløse, Odense, Frederikssund, Hedensted, Haslev, Varde, Charlottenlund, Solrød Strand, Åbyhøj, Hjørring, Hørsholm, Jyllinge, Virum, Herlev, Dragør, Fredericia, København, Vallensbæk, Kokkedal, Rødovre, Silkeborg, Gladsaxe, Holstebro, Thisted, Aabenraa, Tilst, Allerød, Nærum, Vordingborg, Ishøj, Hedehusene, Sønderborg, Nyborg, Glostrup, Brønderslev, Roskilde, Albertslund, Nykøbing Falster, Hillerød, Randers, Ølstykke, Ballerup, og Kolding, .

Click-and-collect ift. hæftemaskine er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i søgedata er det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet hæftemaskine priser og billig hæftemaskine. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge bl.a. hæftemaskine online, hæftemaskine tilbud og køb hæftemaskine, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Priser på hæftemaskine

Det har vist sig at være særligt praktisk for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige hæftemaskine online hos forskellige butikker på nettet, og til gengæld har adskillige internet virksomheder ikke kunne slippe for at presse priserne på hæftemaskine voldsomt, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Til gengæld kan det til hver en tid være lønnende at prøve visse internet forhandlere efter tilbud og rabatter på hæftemaskine online forud for at du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Stark.

Man skal imidlertid være obs på, at såfremt en online shop markedsfører billige hæftemaskine online til en pris som er uhørt billig, så er det for det meste være et faresignal om en uærlig e-forhandler. Shopping med kort er på den anden side inkluderet i et regulativ, hvilket forsvarer os imod fup online butikker.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale omkostningerne til hæftemaskine over tid. Dette foreslåes normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma.

Ved kig i tallene er det markant, at mennesker typisk søger bl.a. hæftemaskine priser og køb hæftemaskine. Foruden dette ser vi som regel online shoppere kigge efter bl.a. hæftemaskine online, billig hæftemaskine samt hæftemaskine tilbud.

Analyser eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot bringer dig faktisk hensigtsmæssige genveje til at gennemrode en stor portion øvrige køberes opfattelser og af den grund er det klogt, at du vurderer internet forretningens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige hæftemaskine online.

Facebook frembyder også immervæk fantastiske muligheder for at få indsigt i online butikkens troværdighed. Herinde er der faktisk firmaer på nettet som tilbyder folk at skrive en kritik af virksomhedens service, som desuden burde tages i brug til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige hæftemaskine online i en webbutik bør man egentlig skimme netshoppens handelsaftale, det er dog i reglen ikke super interessant, specielt ved de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og Bauhaus.

En anden løsning kunne derfor være at se hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en sikring om at internet butikken opfylder gældende dansk lovgivning, samt at online virksomheden nu og da ses til af fagmænd som forstår lovene på området.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du får dilemmaer med dit køb af hæftemaskine. Yderligere foreslår vi at man er opmærksom på de elementære regler der har indvirkning på købet af hæftemaskine online, f.eks. den returneringsret webshoppen kører med.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man permanent bevarer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af hæftemaskine, hvad end man bestiller ved Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller XL-Byg.

Martin E gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Karen Andersen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Peter Poulsen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Mads M gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot leverer flere gunstige løsninger til at analysere en række nuværende forbrugeres kritik og herved stiller vi forslag om, at du analyserer online forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige hæftemaskine online. Facebook medfører også relativt gavnlige løsninger til at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed.
2Vi går generelt ind for at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en sikkerhed for at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at e-firmaet lejlighedsvis evalueres af jurister der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden nogen handler billige hæftemaskine hos en netshop kan de ideelt set læse shoppens betingelser.
3Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et regelsæt, som værner os imod uoprigtige forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre prisen over et længere tidsrum.
4Inden folk køber billige hæftemaskine hos en shop behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsvilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde. Dertil foreslåes det at du er påpasselig med de vigtigste vilkår der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige hæftemaskine online, som for eksempel den ombytningsret online shoppen bruger.
5En lang række internet virksomheder frembyder nu en række forskellige billige leveringsløsninger til hæftemaskine. En yndling er lige nu levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente produkterne præcis når det passer dig. Fragttypen er altså super enkel, og typisk også den mest letkøbte mulighed for levering.
6Det er efterhånden særdeles nemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige hæftemaskine hos forskellige webshops, og så lover langt de fleste online selskaber fragt uden gebyr. Derfor kan det alligevel vise sig fordelagtigt at granske flere online shops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du er nær e-forretningens hjemsted. Den leveringsmodel kan være særligt vital hvis vi skal bruge hæftemaskine om kort tid. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet forhandlere levering uden omkostninger, men undertiden kun hvis du indkøber for et præcist beløb.
8Nogle få internet forhandlere yder billig fragt på hæftemaskine, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der handles for en konkret sum. Alternativt kunne man snuppe den mest prisbevidste leveringsform, der ofte er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver beklageligvis til gengæld yderst hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
9Leveringstidspunktet er jo ret vital når vi absolut skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det nemlig relevant at du besigtiger den estimerede leveringstid for hæftemaskine. Temmelig mange online varehuse udlover billig dag-til-dag levering på en lang række produkter, men vær obs på at det påkræver at bestillingen laves tidligere end et besluttet tidspunkt.