Bygpris.dk

Halvmaske

Halvmaske GVS Elipse P3 RD
338 kr.
Læs mere
Halvmaske 3M 6501 standard
1.389 kr.
Læs mere
Halvmask sr 900 l
349 kr.
Læs mere
Halvmaske SR 100 premium pack inkl. P3 og A1 filter
623 kr.
Læs mere
Halvmaske 3M af TPE
373 kr.
Læs mere
Halvmaske HSP MX/PF F950
758 kr.
Læs mere
Halvmaske GVS Elipse A2-P3 RD
540 kr.
Læs mere
Halvmask sr 900 m
349 kr.
Læs mere
Halvmaske GVS Elipse A1-P3 RD
493 kr.
Læs mere
Halvmask 533001 ffabep3 r d
242 kr.
Læs mere
Halvmask premium plus pack
643 kr.
Læs mere
Halvmask sr 900 s
349 kr.
Læs mere
Halvmask basic pack
450 kr.
Læs mere
Halvmask 3m 4277 ffabe1p3d
335 kr.
Læs mere
Halvmaske 3M Small
634 kr.
Læs mere
Halvmaske 3m silikone
359 kr.
Læs mere
Halvmaske 3M 6501QL
496 kr.
Læs mere
Halvmaske GVS Elipse ABEK1-P3
581 kr.
Læs mere
Halvmaske sr 100
373 kr.
Læs mere
Halvmaske HSP Valuair
288 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare halvmaske.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige halvmaske fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder de bedste priser, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af halvmaske.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af halvmaske online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder har butikker i de større byer, og derfor har man chancen for at købe online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du handler halvmaske online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
De fleste nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du modtage ekstremt anvendelig hjælp fra ansatte som er eksperter i netop halvmaske.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

halvmaske silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

halvmaske harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

halvmaske jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

halvmaske bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du igangsætter arbejdet må det være ufatteligt betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Måske det viser sig at have noget at sige at have samtlige materialer handlet ind forinden du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en enkel indkøbsseddel som samler de materialer du har brug for, og så tjekke hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
3Der præsenterer sig uden tvivl uventede problemer ved omfangsrige opgaver, og ergo kan det vise sig afgørende at man afsætter rimelig plads i tidsplanen, med det formål at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
4Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
5Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du må lave en velovervejet agenda, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din dagsorden.
6Du har adgang til en hel del artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er kilde til en masse gavnlig oplysning, navnligt forudsat at man bruger den engelske version.
7For projekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor kan du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uanmeldt starter med at regne absolut lige når du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
8I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det kan være sundt at nedfærdige hver eneste udgift, og efterfølgende nedskrive prisen på dem enkeltvis.
9Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig hvis det er større arbejdsopgaver. Nogle byggerier behøver mere end en person. Samtidig må det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
10Husk at reflektere over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at købe eksperthjælp til områder af arbejdet. Såfremt du henter assistance fra en fagperson er det lukrativt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
11Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig uundværligt at have grejet klar til brug forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tage højde for disse udgiftsposter i din økonomi.
12Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er smartest?

Adskillige internet selskaber udlover heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmetoder til halvmaske. En af de mest populære er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er jo meget enkel, og i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du burde omvendt prøve at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er almindeligvis en tak mere pebret, men endvidere ret overkommelig for halvmaske online. Den billigste type af levering er dog at du selv henter varerne, men dette forudsætter at du opholder dig nærved e-handlens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på halvmaske er selvfølgelig meget betydningsfuld i tilfælde af at du behøver pakken om få sekunder, og med det formål er det rimelig relevant at du checker leveringstidspunktet for halvmaske. En stor portion online butikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre online, som imidlertid står og falder med at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få varen pakket forinden lagerpersonalet drager hjemad.

Enkelte online selskaber garanterer gebyrfri levering på halvmaske online, men typisk under forudsætning af at du bestiller for et konkret beløb. Derudover kan man gribe den mindst kostelige mulighed for fragt, som oftest vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder yder afhentning hvor man køber billig halvmaske hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af halvmaske i disse områder:

Silkeborg, Albertslund, Skanderborg, Thisted, Roskilde, Rønne, Hjørring, Tårnby, Værløse, København, Aarhus, Taastrup, Åbyhøj, Højbjerg, Lillerød, Greve, Vanløse, Aalborg, Odense, Jyllinge, Ringsted, Frederikshavn, Vallensbæk, Solrød Strand, Brabrand, Holbæk, Frederikssund, Virum, Varde, Rødovre, Svendborg, Ikast, Nakskov, Brøndby, Birkerød, Herning, Korsør, Aabenraa, Gentofte, Hillerød, Esbjerg, Vordingborg, Tilst, Hedehusene, Struer, Valby, Stenløse, Skive, Lyngby, Vejle, Viborg, Sønderborg, Middelfart, Hedensted, Haslev, Kalundborg, Grenaa, Brønderslev, Hørsholm, Brønshøj, Rudersdal, Nyborg, Køge, Slagelse, Odder, Lystrup, Randers, Frederiksværk, Nærum, Risskov, Gladsaxe, Haderslev, Frederiksberg, Glostrup, Hvidovre, Ølstykke, Hobro, Søborg, Ishøj, Dragør, Allerød, Nørresundby, Horsens, Kolding, Farum, Holstebro, Næstved, Fredericia, Ballerup, Kokkedal, Charlottenlund, Herlev, Helsingør, og Nykøbing Falster, .

Klik-og-hent for halvmaske er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. halvmaske online og køb halvmaske. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel halvmaske tilbud, billig halvmaske og halvmaske priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

Få den bedste pris på halvmaske

Det er jo temmelig let for alle og enhver at tjekke tilbud på billige halvmaske online i blandt forskellige netbutikker, og for det har adskillige online forretninger fundet det uundgåeligt at sænke prisen på halvmaske markant, og i øvrigt yde gratis levering.

Derfor kan det trods alt vise sig rentabelt at eftergå forskellige internet foretagender efter rabatter og tilbud på halvmaske online inden du færdiggør din shopping, så du er garanteret at få den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at hvis en butik udbyder billige halvmaske online for en pris der anses for urealistisk billig, bør det tit være et kendetegn på en fup e-shop. Kortkøb er imidlertid omfattet af en ordning, der assisterer dig som kunde overfor svindlende internet webshops.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at klare beløbet til halvmaske i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved online nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet køb halvmaske og halvmaske tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge bl.a. halvmaske priser, billig halvmaske og halvmaske online.

Læs tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig faktisk fordelagtige genveje til at kontrollere mange andre forbrugeres omtaler og af den grund går vi ind for, at du eftergår internet webshoppens vurderinger inden du bestiller billige halvmaske online.

Facebook frembringer også adskillige anstændige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens popularitet. Tilmed ser vi en række online varehuse i Danmark hvor man kan skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere burde udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige halvmaske online i en internet forhandler burde de reelt løbe igennem webbutikkens handelsaftale, men det er normalt ikke specielt ophidsende, specielt på de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at undersøge om e-butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være en tryghed om at e-forhandleren overholder de opstillede regler, samt at e-butikken tit revurderes af fagmænd der er indført i de gældende love.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, ifald du får vanskeligheder i forbindelse med din ordre på halvmaske. For øvrigt er det at foretrække at kunden er hensynstagende til de grundlæggende regler gældende for købet af halvmaske online, eksempelvis hvilken returrettighed internet selskabet har.

I den relation er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens kvittering, så man senere vil kunne eftervise bestillingen af halvmaske, uafhængig af om man handler ved Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg eller Stark.

Per P gav 5 stjerner

Rigtig god service

Karen E gav 4 stjerner

God webshop

Charlotte P gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Christian B gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til når du køber online
1Flere internet forhandlere sikrer gratis levering på halvmaske, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der erhverves for et fastslået beløb. Desuden skal man udse dig den prisbilligste leveringsmåde, hvilket gerne vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig mange gange omvendt ret bekvem. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
2En lang række e-butikker giver nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmuligheder til halvmaske. En af dem der er mest populær er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst enkel, samt i mange tilfælde også den billigste fragtløsning.
3Leveringstiden er naturligvis temmelig relevant ifald man skal bruge din pakke straks, så derfor er det jo passende at man checker den estimerede leveringstid ved halvmaske. Masser af e-shops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men det kræver at bestillingen laves forinden et fast tidspunkt.
4Vi tilråder generelt at granske hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en erklæring om at e-forhandleren lever op til de danske regler, samt at online butikken undertiden revurderes af jurister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige halvmaske på en internet handler behøver de i reglen overveje e-butikkens betingelser.
5Inden folk shopper billige halvmaske i en forhandler på nettet kunne man de facto studere webshoppens betingelser, dog er det ofte et omfattende arbejde. Derudover er det prisværdigt at du er opmærksom på de fundamentale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige halvmaske online, som eksempelvis den byttepolitik e-handlen tilbyder.
6Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket passer på dig imod bedrageriske internet forhandlere. Alternativt bør du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du higer efter at afdrage beløbet ude i fremtiden.
7Det er i høj grad smertefrit for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige halvmaske på flere shops på nettet, og på grund af dette tilbyder langt de fleste online varehuse fragt uden omkostninger. Det kan dog immervæk blive gavnligt at besigtige indtil flere online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
8Trustpilot leverer aldeles stabile chancer for at dechifrere diverse øvrige brugeres omtaler og på grund af dette er det godt, at du udforsker internet butikkens omtaler før du bestiller billige halvmaske online. Facebook byder på endvidere flere fordelagtige metoder til at få kendskab til internet webshoppens kundefokus.
9Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens hjemsted. Den leveringsmodel er selvfølgelig rigtig essentiel om vi har behov for halvmaske om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte online firmaer levering uden gebyr, men tit er det forudsat at der erhverves for et præcist beløb.