Bygpris.dk

Hammerbor

Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 5-12mm 7 Stk
389 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 16 x 550 x 600mm
548 kr.
Læs mere
Festool hammerbor SDS-Plus 4 skær 12,0 x 265 mm
49 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 6,5 x 400/465mm
304 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 12 x 950 x 1000mm
891 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 12 x 550 x 600mm
361 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 14 x 550 x 600mm
386 kr.
Læs mere
Festool hammerbor SDS-Plus 4 skær 8,0 x 260 mm
39 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 10x550x600mm
344 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 10 x 950 x 1000mm
789 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7X 14 x 950 x 1000mm
950 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 16 x 950 x 1000mm
1.001 kr.
Læs mere
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7X 7 x 200 x 265mm
98 kr.
Læs mere
Hammerbor X5L SDS-plus 12 x 100 x 165 mm Bosch
2.049 kr.
Læs mere
Hammerbor S4L SDS-plus 22 x 550 x 600 mm Bosch
360 kr.
Læs mere
Hammerbor SDS-plus 4-skærs RX4 6x160mm 10-pak Milwaukee
1.225 kr.
Læs mere
Hammerbor S4L SDS-plus 18 x 550 x 600 mm Bosch
269 kr.
Læs mere
Hammerbor SDS-plus 4-skærs RX4 5,5x160mm 10-pak Milwaukee
1.295 kr.
Læs mere
Hammerbor X5L SDS-plus 12 x 150 x 215 mm Bosch
2.285 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse netbutikkens regningslinjer.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring hammerbor.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot hammerbor.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige hammerbor fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens nogle satser på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggecentre køber produkter fra mange forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af hammerbor online.
De gængse byggecentre har butikker overalt i landet, og som følge af det har man adgang til at købe online og køre varerne personligt. Herigennem kan man blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få billigere priser.
Mange nicheforretninger på nettet er små firmaer, som typisk er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse støtter du idet du køber hammerbor online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du opleve ekstremt erfaren hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop hammerbor.
Danmarks største byggekæder

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

hammerbor silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hammerbor harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

hammerbor jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

hammerbor bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal aldrig nogensinde mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være smart at du har det tilgængeligt når du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud betinges altså af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
3Du finder et bredt udvalg af guides og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til overvældende meget almennyttig viden, navnligt når du kigger på engelsk.
4Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt er det aldeles vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således skal du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på dit store projekt.
6Det kan vise sig at være essentielt at have et budget for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det vil være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man bør nedskrive mulige tilbud på dem alle sammen.
7Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst hvis det er krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere personer. Desuden viser det sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Det bliver væsentligt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du starter eksekveringen. Du bør forfatte en hurtig liste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og så eftergå punkterne, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
9Husk at vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal have hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du skal have assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at søge forslag fra forskellige firmaer.
10Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en struktureret køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver arbejdsplanen.
11Du må ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som arbejdssko der hjælper dig overfor mulige risici. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke får eksperthjælp.
12Der viser sig jævnligt utidige problematikker når det handler om avancerede opgaver, og altså viser det sig af stor betydning at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål med projektet.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er meget beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

En række e-handler udlover i dag diverse billige leveringsmetoder til hammerbor. En af dem der er mest populær er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså særdeles nem, og endda tilmed den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kunne også afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden er somme tider lidt mindre billig, men endvidere særligt enkel med hammerbor online. Den billigste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du bor nærved internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på hammerbor er særdeles væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet nu og her, og herved er det uden tvivl passende at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for hammerbor. En række online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på næste hverdag på mange varenumre online, hvilket dog kræver at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varerne ud af døren før lagerpersonalet har fri.

Nogle få e-forretninger i Danmark lover fri fragt på hammerbor online, men oftest kræves det at der købes for en fastsat pris. I øvrigt skulle man snuppe den mest prisbevidste leveringsløsning, der ofte vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

En lang række byggecentre frembyder afhentning hvor man handler billig hammerbor på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af hammerbor i disse områder:

Esbjerg, Højbjerg, Middelfart, Hedehusene, Næstved, Ikast, Silkeborg, Jyllinge, Horsens, Hvidovre, Vanløse, Lystrup, Brønshøj, Hedensted, Herning, Nakskov, Viborg, Korsør, Holbæk, Farum, Albertslund, Rødovre, Kalundborg, Frederikshavn, Glostrup, Lillerød, Køge, Nykøbing Falster, Nørresundby, Herlev, Odder, Tilst, Rudersdal, Haderslev, Frederiksberg, Randers, Sønderborg, Brøndby, Nærum, Brønderslev, Dragør, Lyngby, Vejle, Holstebro, Greve, Hillerød, København, Skanderborg, Taastrup, Søborg, Ballerup, Stenløse, Solrød Strand, Slagelse, Svendborg, Hobro, Ringsted, Roskilde, Åbyhøj, Rønne, Hørsholm, Tårnby, Haslev, Frederikssund, Kokkedal, Risskov, Ølstykke, Helsingør, Nyborg, Fredericia, Birkerød, Thisted, Charlottenlund, Skive, Vallensbæk, Gladsaxe, Værløse, Valby, Struer, Allerød, Frederiksværk, Aalborg, Aabenraa, Virum, Varde, Vordingborg, Brabrand, Aarhus, Kolding, Gentofte, Odense, Grenaa, Hjørring, og Ishøj, .

Click-and-collect ift. hammerbor er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Amager, Østsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man kigger i data bliver det klart, at mennesker mange gange søger efter fx hammerbor priser og billig hammerbor. Vi ser derudover som regel online shoppere efterspørge fx køb hammerbor, hammerbor online samt hammerbor tilbud, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Davidsen.

Bedste tilbud på hammerbor

Det er jo ultra gnidningsløst for købere at analysere priser på billige hammerbor online i blandt flere internet foretagender, og af den grund har mange netshops været presset til at at nedsætte priserne på hammerbor helt i bund, og i øvrigt præstere fragt uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre være smart at checke enkelte forretninger på nettet efter tilbud på hammerbor online før du færdiggør din shopping, så man er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Du bør trods alt ikke glemme, at når en online virksomhed annoncerer billige hammerbor online for en pris der anses for utrolig lav, kan det tit være et fingerpeg om en bedragerisk e-shop. Bestillinger med kort er i hvert fald inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket redder dig som køber imod snydagtige forhandlere på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere regningen på hammerbor over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel køb hammerbor og hammerbor tilbud. Foruden dette ser vi typisk netshoppere lede efter for eksempel hammerbor priser, hammerbor online og billig hammerbor.

Analyser tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot yder evigt fordelagtige løsninger til at analysere flere øvrige køberes observationer og derfor er det godt, at du efterforsker online shoppens anmeldelser før du køber billige hammerbor online.

Facebook tilbyder dig ligeledes regulære passende genveje til at få kendskab til e-shoppens kundefokus. Foruden det møder vi mange online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at tilkendegive en omtale af deres køb, hvilket også burde bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige hammerbor online på en internet webshop behøver de reelt tage stilling til e-butikkens handelsaftale, dog er det oftest ikke videre spændende, særligt ved de gængse byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en erklæring om at internet firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, udover at e-forretningen tit efterses af specialister som har megen viden om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, når du får vanskeligheder ved din ordre på hammerbor. Ydermere rekommanderer vi at køberen er obs på de væsentligste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af hammerbor online, eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen tilsikrer.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man stadigvæk beholder sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sit køb af hammerbor, uanset om man har bestilt fra Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

Poul C gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Erik gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anders Rasmussen gav 5 stjerner

Fremragende!

Hanne gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til internetshopping
1Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som jo forudsætter at du har bopæl tæt på online forhandlerens arbejdslager. Den form for levering kan vise sig at være meget afgørende ifald vi skal bruge hammerbor lige om lidt. Alternativt så tilbyder flere online forretninger gratis levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for en præcis sum.
2Inden nogen handler billige hammerbor hos en netbutik kunne de egentlig se på webshoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende. Tilmed kan det anbefales at du er opmærksom på de mest essentielle regler der har indflydelse på handlen med billige hammerbor online, til eksempel den returrettighed online firmaet har.
3Trustpilot resulterer i ret hensigtsmæssige genveje til at se nærmere på en længere række andre brugeres omtaler og af den grund rekommanderer vi, at du kigger på internet webshoppens kritik forinden du køber billige hammerbor online. Facebook præsterer derudover ganske troværdige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed.
4Nogle outlets på nettet præsterer gebyrfri levering på hammerbor, men ofte kun ifald der shoppes for et fastsat beløb. Ellers skulle man gribe den prisbilligste metode til levering, som tit vil være at få leveret ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er uheldigvis lige så vel virkelig smart. Den mest billige fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
5Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, der beskytter en overfor uægte e-handler. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre beløbet over tid.
6Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en garanti for at internet selskabet anerkender de officielle regler, foruden at hjemmesiden fra tid til anden tilses af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Inden folk køber billige hammerbor i en internet handler kunne man i reglen have øje for netshoppens vilkår.
7Det er efterhånden særligt enkelt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige hammerbor i blandt flere online selskaber, og herved garanterer en hel del online varehuse billig fragt. Men det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at checke et par internet forretninger efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at antage den bedste pris.
8Mange e-firmaer tilbyder til alt held alverdens billige metoder til levering til hammerbor. Et hit er lige nu at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente bestillingen lige når det passer dig. Muligheden er altså ualmindeligt ligetil, og desuden desuden den mest betalelige form for fragt.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være usædvanlig udslagsgivende når man har brug for din pakke om et øjeblik, så med det formål er det fuldkommen essentielt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved hammerbor. De fleste internet firmaer stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, men vær opmærksom på at det er påkrævet at ordren køres igennem tidligere end et fast tidspunkt.