Bygpris.dk

Hardieplank pristjek

I tabellen herunder har vi listet 3 webshops der sælger hardieplank, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 10.010 kr., som er hele 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.010 kr.Køb
12.100 kr.Køb
13.349 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gavl til inddækning til carport til terrasse til sideinddækning til underbeklædning til garage til rækværk til plankeværk til hegn til vægge til facade

Varianter: koksgrå hvid fibercement cedertræ hvid rød grøn rødbrun antracitgrå lysegrå sort grå

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regler.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige hardieplank fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af hardieplank.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare hardieplank.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og af den grund har kunderne tilbuddet om at købe online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt endda få produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af hardieplank online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
En masse nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller hardieplank online på deres side.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Således formår de at yde endnu mere kompetent vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop hardieplank.
Danmarks største byggekæder

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hardieplank silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

hardieplank jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at søge assistance til dele af projektet, hovedsageligt når det er krævende byggeopgaver. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Desuden er det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være fordelagtigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til ens omkostning ved hver enkelt.
3For projekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned i samme sekund som du står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
4Måske du burde vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde have eksperthjælp til dele af arbejdet. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse leverandører.
5Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som skåner dig overfor potentielle risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
6Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de påkrævede materialer til disposition forud for at du begynder byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du bliver sikker på at du har husket det hele.
7Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du sammensætter din plan.
8Du finder utrolig mange guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget nyttig info, særligt ifald man bruger den engelske version.
9Der viser sig næsten altid pludselige problemer når det gælder krævende projekter, og af den grund kan det være væsentligt at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
10Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
11Inden du igangsætter byggeprojektet er det vildt fundamentalt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12Man skal aldrig nogensinde mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have det tilgængeligt før du påbegynder byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ultra godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Normale spørgsmål hvad angår hardieplank

 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  Adskillige online webshops tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige fragtmetoder til hardieplank. En af de populære er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo super praktisk, samt ofte derudover den prisbilligste leveringsform.

  Du bør lige så vel tænke over at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver til tider en tak dyrere, men endda meget praktisk for hardieplank online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig nær online shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på hardieplank kan vise sig at være ekstremt vigtig i tilfælde af at vi har behov for varerne nu og her, og derfor er det fuldt ud meningsfuldt at vi efterser leveringstiden for hardieplank. Flere online selskaber – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, som dog stiller krav om at bestillingen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne på posthuset forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Visse internet forretninger byder på fragtfri levering på hardieplank online, men typisk kun ifald man køber for en konkret sum. I øvrigt kunne man beslutte sig for den billigste mulighed for fragt, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

  En masse netshops frembyder click-and-collect hvor man køber billig hardieplank hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på hardieplank i disse områder:

  Albertslund, Risskov, Skive, Ballerup, Farum, Kolding, Gentofte, Dragør, Greve, Ikast, Stenløse, Rønne, Hillerød, Nørresundby, Nyborg, Aalborg, Hjørring, Vejle, Højbjerg, Korsør, Valby, Gladsaxe, Åbyhøj, Odense, Hobro, Charlottenlund, Ishøj, Haderslev, Brønderslev, Taastrup, Esbjerg, Brønshøj, Fredericia, Glostrup, Rødovre, Herlev, Thisted, Allerød, Frederiksberg, Svendborg, Kokkedal, Lillerød, Nakskov, Viborg, Vordingborg, Randers, Helsingør, Søborg, Frederiksværk, København, Vanløse, Hedehusene, Vallensbæk, Ringsted, Virum, Struer, Tårnby, Middelfart, Grenaa, Roskilde, Brabrand, Nærum, Varde, Solrød Strand, Holstebro, Lyngby, Aabenraa, Køge, Odder, Værløse, Herning, Kalundborg, Lystrup, Tilst, Horsens, Hørsholm, Birkerød, Holbæk, Rudersdal, Frederikshavn, Ølstykke, Hvidovre, Slagelse, Brøndby, Hedensted, Næstved, Jyllinge, Frederikssund, Haslev, Sønderborg, Silkeborg, Aarhus, Skanderborg, og Nykøbing Falster, .

  Click-and-collect ift. hardieplank er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

  Ved kig i data bliver det markant, at folk ofte kigger efter for eksempel billig hardieplank og hardieplank priser. Vi ser derudover jævnligt folk søge fx køb hardieplank, hardieplank online og hardieplank tilbud, plus de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

  Tilbud på hardieplank

  Det er i dag vældig smertefrit for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige hardieplank online fra flere internet shops, og på grund af dette har mange internet outlets ikke kunne lade være med at trykke priserne på hardieplank enormt, og endda tilbyde gebyrfri levering.

  Derfor kan det alligevel være tiden værd at studere visse internet selskaber efter billige priser på hardieplank online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at få den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en forretning på nettet udlover billige hardieplank online til en pris som er enormt tiltalende, bør det i nogle tilfælde være et symbol på en svindel online webshop. Bestillinger med kort er trods alt indbefattet af en lov, hvilket assisterer kunden imod uægte internet virksomheder.

  Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil dække beløbet til hardieplank over en længere periode. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark.

  Når der ses på data fremstår det klart, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel hardieplank tilbud og hardieplank online. Man ser derudover som regel mennesker søge efter for eksempel billig hardieplank, køb hardieplank og hardieplank priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til facade til rækværk til terrasse til vægge til garage til sideinddækning til inddækning til carport til underbeklædning til hegn til plankeværk til gavl

  Varianter: hvid antracitgrå grå rødbrun rød sort koksgrå fibercement hvid lysegrå grøn cedertræ

  Gennemsøg tidligere køberes meninger

  Trustpilot genererer immervæk værdifulde chancer for at inspicere en lang række tidligere køberes synspunkter og på grund af dette går vi ind for, at du gennemgår online shoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige hardieplank online.

  Facebook forærer dig for øvrigt temmelig fine chancer for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed. I øvrigt ses nogle internet webshops som tilbyder kunderne at formulere en kritik af købsoplevelsen, som ydermere må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk shopper billige hardieplank online hos en internet handler kan de egentlig overveje shoppens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  En anden valgmulighed kunne måske være at tjekke om online firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er et billede på at webshoppen understøtter de danske love, tillige med at online shoppen løbende besigtiges af eksperter der er meget bekendte med de gældende love.

  Dette er desuden en god genvej til støtte, hvis du oplever vanskeligheder med din shopping med hardieplank. Yderligere er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter i forbindelse med købet af hardieplank online, fx hvilken bytteret internet forretningen tilsikrer.

  Derfor er det virkelig relevant, at man stadig opbevarer ens faktura, så man altid vil kunne bevidne købet af hardieplank, uanset om man køber ved Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Stark.

  Niels V gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Michael Sørensen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Lene Nielsen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Tina Petersen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 tips til når du køber online
  1En stor portion forhandlere på nettet tildeler i øjeblikket diverse billige leveringstyper til hardieplank. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshops, fordi du så nemt kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså super gnidningsløs, og typisk derudover den billigste form for levering.
  2Inden nogen shopper billige hardieplank på en online virksomhed burde man utvivlsomt sætte sig ind i webbutikkens forretningsbetingelser, men det er for det meste en omfattende opgave. Udover dette er det prisværdigt at du er vidende om de mest aktuelle vedtægter der er gældende for shopping af billige hardieplank online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online virksomheden benytter.
  3Det er jo efterhånden særdeles ukompliceret for købere at kigge efter tilbud online på billige hardieplank fra forskellige e-handler, og altså yder adskillige internet varehuse fragt uden betaling. Men det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at undersøge nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg før du bestiller, således at man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
  4Leveringshastigheden kan være ualmindeligt vigtig i tilfælde af at man skal bruge ordren straks, og af den grund er det helt på sin plads at man undersøger leveringstiden for hardieplank. Temmelig mange online shops præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, som imidlertid afhænger af at ordren indsendes tidligere end et konkret tidspunkt.
  5Flere outlets på nettet sikrer fragt uden betaling på hardieplank, men typisk stiller det krav om at der erhverves for et bestemt beløb. Alternativt skal du vælge den prisbilligste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden er godt nok på den anden side særligt fleksibel. Den mest betalelige type af levering er unægtelig selv at hente pakken.
  6Trustpilot fremskaffer evigt nyttige genveje til at studere en stor portion aktuelle kunders omtaler og herved stiller vi forslag om, at du eksaminerer online virksomhedens ratings forinden du køber billige hardieplank online. Facebook præsterer lige så vel en række strålende chancer for at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
  7Den mindst kostelige leveringsmodel vil utvivlsomt være at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du bor nær e-firmaets arbejdslager. Den løsning til levering kan vise sig at være super central såfremt vi har brug for hardieplank om få sekunder. Alternativt så yder indtil flere internet firmaer levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du køber for en konkret pris.
  8Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket sikrer en overfor uoprigtige online virksomheder. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale beløbet i flere bidder.
  9Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er en indikation om at online shoppen forstår de officielle regler, tillige med at webshoppen rutinemæssigt tilses af fagmænd der har meget erfaring med de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige hardieplank hos en e-handler bør man principielt granske e-shoppens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk