Bygpris.dk

Havefliser pristjek

I tabellen herunder har vi listet 11 webshops der sælger havefliser, sammen med den pris de tager for 500 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 500 stk for 7.590 kr., som er hele 39 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk havefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
7.764 kr.Køb
8.156 kr.Køb
8.164 kr.Køb
8.269 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.542 kr.Køb
9.900 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til haven til indkørsel til trappe til cirkel

Størrelser: 40×40 30×60 30×30 20×20 50×50 60×60 20×40 25×50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige havefliser fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på billige priser, imens nogle har en høj grad af service. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart super relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et stort varesortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot havefliser.
For en del er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det en fordel at bestille ved en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af havefliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra adskillige nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af havefliser online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og derfor har flertallet valget om at købe online og køre materialerne personligt. I kraft af det har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, og endda hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du handler havefliser online på deres webshop.
Diverse nichebutikker på internettet producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således kan du opleve ekstremt konstruktiv sparring fra folk med ekspertviden i netop havefliser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

havefliser silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

havefliser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

havefliser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

havefliser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af ca. 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man vil for alt i verden ikke fattes udstyr. Ofte kan det være vigtigt at have værktøjet disponibelt inden du begynder på byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig imod hændelige risici. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en struktureret køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
4Du kan tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at få assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagmand er det en god idé at hente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
5Det er af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det må være forstandigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå den billigste pris på dem enkeltvis.
6Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det er væsentlige byggerier. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt bliver det bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
7Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund skal du ofte se prognosen for vejret lige før starten på projektet, så det ikke pludselig starter med at vælte ned netop som du vil påbegynde det komplicerede projekt.
8Du finder vældig mange vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver meget anvendelig oplysning, specielt ifald man leder på engelsk.
9Det viser sig væsentligt at have de nødvendige materialer klar før du begynder byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en simpel huskeliste med alt hvad du får brug for, og derefter efterse hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Inden du optager dit byggeprojekt er det yderst afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
11Der kommer stort set altid utidige udfordringer i tilfælde med omfattende projekter, og på grund af det kan det vise sig afgørende at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, som bidrager til at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
12I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud er altså betinget af at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål vedrørende havefliser

 • Hvad vejer havefliser?
 • Hvordan skærer man havefliser?
 • Hvordan lægger jeg havefliser?
 • Hvordan knækker man havefliser?
 • Hvem lægger havefliser?
 • Hvad koster havefliser?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  En del outlets på nettet tilbyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragttyper til havefliser. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Metoden er jo ultra overkommelig, og i mange tilfælde derudover den prisbilligste fragtmetode.

  Du kunne ydermere afveje for og imod at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig mange gange en tand mere pebret, men også ekstremt ukompliceret ift. havefliser online. Den billigste leveringsform vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl nær e-shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på havefliser er naturligvis særdeles vigtig når du står og skal bruge din pakke inden for kort tid, og derfor er det fuldkommen centralt at vi ser den anslåede leveringsdato for havefliser. En stor portion internet foretagender – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, men vær på vagt da det er forudsat at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet ekspederet forinden lagermedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte online butikker frembyder fri fragt på havefliser online, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for en fastsat sum. I øvrigt må du vælge den mest letkøbte leveringstype, hvilket ofte er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

  Flere byggecentre giver klik-og-hent hvor man køber billig havefliser online og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og Davidsen. Byggemarkederne yder fx afhentning af havefliser i følgende områder:

  Nærum, Valby, Aalborg, Aabenraa, Taastrup, Hørsholm, Allerød, Struer, Farum, Haslev, Korsør, Jyllinge, Højbjerg, Risskov, Herning, Kolding, Randers, Lillerød, Birkerød, Roskilde, Værløse, Vordingborg, Greve, Holbæk, Horsens, Sønderborg, Søborg, Hillerød, Hvidovre, Tilst, Svendborg, Aarhus, Næstved, Grenaa, Åbyhøj, Silkeborg, Kalundborg, Frederiksværk, Dragør, Gentofte, Vejle, Frederikssund, Lystrup, Lyngby, Tårnby, Rødovre, Middelfart, Brøndby, København, Rønne, Ølstykke, Hobro, Nyborg, Ikast, Glostrup, Skive, Haderslev, Ringsted, Nørresundby, Solrød Strand, Vanløse, Hedehusene, Ishøj, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Odense, Brønshøj, Vallensbæk, Slagelse, Kokkedal, Helsingør, Esbjerg, Albertslund, Fredericia, Køge, Herlev, Frederiksberg, Odder, Hedensted, Brabrand, Stenløse, Virum, Varde, Skanderborg, Gladsaxe, Charlottenlund, Holstebro, Ballerup, Rudersdal, Nakskov, Viborg, Thisted, og Nykøbing Falster, .

  Click-and-collect for havefliser er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland).

  Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis billig havefliser og havefliser priser. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter for eksempel havefliser online, havefliser tilbud og køb havefliser, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på havefliser

  Det er jo efterhånden ultra problemfrit for enhver at prissammenligne på billige havefliser online hos diverse online outlets, og derfor har langt de fleste netbutikker været nødt til at sænke priserne på havefliser en hel del, og ydermere byde på fragt uden beregning.

  Men det kan trods alt være lukrativt at undersøge flere internet selskaber efter rabatter og tilbud på havefliser online forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikret at få den laveste pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark og Davidsen.

  Du bør bare huske på, at når en butik på nettet annoncerer billige havefliser online for en pris som virker helt fantastisk billig, så er det undertiden være et fingerpeg om en uægte shop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer os imod uægte internet varehuse.

  Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække betalingen af havefliser ude i fremtiden. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når man kigger i søgedata bliver det klart, at online shoppere som regel kigger efter for eksempel havefliser tilbud og køb havefliser. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis havefliser online, havefliser priser samt billig havefliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg havefliser er 6395 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til cirkel til trappe til haven til terrasse til indkørsel

  Størrelser: 60×60 20×40 40×40 30×30 25×50 20×20 30×60 50×50

  Kig på tidligere køberes evalueringer

  Trustpilot medfører ret tiltalende chancer for at beskue en stor gruppe tidligere forbrugeres ratings og af den grund stiller vi forslag om, at du tolker online shoppens ratings før du handler billige havefliser online.

  Facebook genererer også immervæk gavnlige genveje til at få en idé om online butikkens kundefokus. Desuden ser vi mange online virksomheder som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af deres køb, som på samme måde må tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen køber billige havefliser online hos en e-forretning bør de for at være sikker betragte forhandlerens handelsaftale, men det er ofte ikke særlig interessant, specielt på de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kan derfor være at se nærmere på om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, som kan være et signal om at internet forhandleren anerkender de gældende danske regler, foruden at internet forhandleren rutinemæssigt ses til af fagfolk der forstår de gældende regler.

  Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, hvis du oplever dilemmaer ved din handel med havefliser. Foruden dette anbefaler vi at køber er sat ind i de primære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af havefliser online, for eksempel hvilken byttepolitik e-butikken garanterer.

  I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man permanent opbevarer ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af havefliser, uagtet om man bestiller hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

  Lene gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Jens Christensen gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Inger Rasmussen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Anne O gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 tips til online indkøb
  1En hel del forretninger på nettet udlover nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til havefliser. Den mest almindelige er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt fleksibel, og ofte derudover den mindst kostelige metode til levering.
  2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret så vigtig såfremt man mangler varen fluks, så af den grund er det selvsagt vigtigt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt på havefliser. Temmelig mange netshops i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, som dog er afhængig af at transaktionen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.
  3Vi tilråder generelt at finde ud af om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en tryghed om at e-forretningen følger de gældende danske regler, udover at online firmaet af og til kigges til af specialister som er meget fortrolige de gældende love. Forinden nogen shopper billige havefliser i en internet handler kunne man i princippet granske butikkens handelsaftale.
  4Trustpilot tilbyder dig en række anstændige løsninger til at læse en hel del forhenværende forbrugeres oplevelser og derfor er det klogt, at du gennemsøger e-forretningens ratings inden du handler billige havefliser online. Facebook indebærer ydermere de facto hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af internet firmaets pålidelighed.
  5Forinden folk køber billige havefliser hos en webbutik behøver man på en vis måde læse shoppens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ligeledes er det fornuftigt at man er klar over de mest aktuelle betingelser der er gældende for bestillingen af billige havefliser online, eksempelvis den byttepolitik netshoppen tilsikrer.
  6Flere internet handler frembyder fragt uden omkostninger på havefliser, men oftest kræver det at man aftager for en konkret sum. Desuden kan du vælge den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Den viser sig somme tider ydermere ualmindeligt enkel. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid være selv at hente produkterne.
  7Det er jo usædvanlig smart for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige havefliser i blandt flere e-handler, og altså frembyder mange forretninger på nettet levering uden beregning. Dog kan det trods alt vise sig lukrativt at se nærmere på et par online butikker efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, så man er sikret at få den mindst kostelige pris.
  8Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en retningslinje, hvilket redder os overfor snydagtige outlets på nettet. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække omkostningerne i flere bidder.
  9Den mest prisbevidste leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren, men det kræver at du fysisk befinder dig nærved internet firmaets tilholdssted. Den leveringsmetode er naturligvis rigtig central forudsat vi mangler havefliser omgående. Alternativt så frembyder nogle enkelte online selskaber levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det betinget af at du køber for en bestemt pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk