Bygpris.dk

Havehandsker

Børnehandske 6-12 år - ægte læder Kreator
55 kr.
Læs mere
Havehandske str. 7/S - med dotter Kreator
39 kr.
Læs mere
Havehandske str. 11/XXL - ægte skind Kreator
150 kr.
Læs mere
Havehandske str. 8/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Læs mere
Børnehandske 6-12 år - kraftig læder Kreator
60 kr.
Læs mere
Havehandske str. 8/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/XL - komfort skind Kreator
161 kr.
Læs mere
Havehandske str. 8/M - med dotter Kreator
50 kr.
Læs mere
Børnehandske 6-12 år - med dotter Kreator
42 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/XL - ægte skind Kreator
150 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af havehandsker.
Flere byggecentre har et enormt produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot havehandsker.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne personligt. Det er navnligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man læse forretningens betingelser.
Der er forskel på prisen på billige havehandsker fra byggecenter til byggecenter. En del giver lave priser, og andre vil have kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder køber varer fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af havehandsker online.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og pga. det har man mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Af den grund er det muligt at spare fragten, samt sågar have varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså er det forventeligt at du får ekstra kyndig sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis havehandsker.
Størstedelen af webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af online nichebutikker er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller havehandsker online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
havehandsker silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

havehandsker jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

havehandsker bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

havehandsker harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan blive meningsgivende at have de fornødne materialer klar til brug i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du bør sammensætte en simpel note hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
2Der viser sig uden tvivl uventede problemstillinger i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og følgelig vurderes det af stor betydning at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, således at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
3Du må nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning herunder sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
4Det er betydningsfuldt at udfærdige et budget for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive en fordel at nedfærdige samtlige poster, og bagefter gennemgå online tilbud på dem en ad gangen.
5Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
6Man bør aldrig mangle grej. Det er vigtigt at have udstyret ved hånden før du tager fat på byggeriet. Derudover er det godt at påregne disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
7Du bør gennemtænke hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du benytter hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra diverse leverandører.
8I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås når renoveringen er miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
9Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Således kan du jævnligt tage notits af udsigten ift. vejret lige før byggeriets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er større arbejdsopgaver. Krævende ting stiller krav om flere folk. I øvrigt er det hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
12Der kan findes et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig viden, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En lang række e-butikker yder i dag et hav af forskellige billige leveringsmåder til havehandsker. En af de populære er efterhånden pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente din ordre når du har tid. Leveringsformen er nemlig super nem, samt ofte endvidere den billigste leveringsmåde.

Du burde på samme måde beslutte dig for at få ordren sendt til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig typisk en sjat mere bekostelig, men ydermere ultra smertefri med havehandsker online. Den mest letkøbte løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den løsning stiller krav om at du opholder dig lige ved internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på havehandsker er naturligvis vældig væsentlig ifald vi skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det relativt fornuftigt at man ser det anslåede leveringstidspunkt ved havehandsker. Masser af byggemarkeder – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, hvilket står og falder med at transaktionen gennemføres før et konkret klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet klar forinden medarbejderne har fyraften.

Indtil flere butikker på nettet lover levering uden betaling på havehandsker online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man handler for en bestemt sum. Alternativt skulle du udse dig den mest prisbevidste form for levering, som i mange tilfælde vil blive at få bragt varerne til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor du handler billig havehandsker på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4. Byggecentrene udlover fx click-and-collect på havehandsker i disse områder:

Lystrup, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Haderslev, Dragør, Kolding, Skanderborg, Jyllinge, Stenløse, Nærum, København, Nørresundby, Kalundborg, Værløse, Ishøj, Viborg, Brøndby, Søborg, Glostrup, Ballerup, Silkeborg, Brabrand, Ølstykke, Hillerød, Lyngby, Herning, Virum, Struer, Allerød, Birkerød, Køge, Haslev, Hvidovre, Tårnby, Frederiksberg, Holbæk, Brønshøj, Middelfart, Fredericia, Frederiksværk, Rødovre, Hedensted, Sønderborg, Tilst, Svendborg, Risskov, Gladsaxe, Gentofte, Vanløse, Solrød Strand, Skive, Grenaa, Aabenraa, Lillerød, Aarhus, Vejle, Slagelse, Vordingborg, Ikast, Valby, Taastrup, Horsens, Odense, Farum, Greve, Odder, Helsingør, Rønne, Varde, Herlev, Aalborg, Rudersdal, Brønderslev, Frederikshavn, Hedehusene, Korsør, Hørsholm, Albertslund, Thisted, Roskilde, Nyborg, Næstved, Hobro, Kokkedal, Esbjerg, Åbyhøj, Frederikssund, Charlottenlund, Ringsted, Hjørring, Holstebro, Randers, Højbjerg, og Nakskov, .

Click-and-collect af havehandsker er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland).

Når vi kigger i tallene er det markant, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel køb havehandsker og billig havehandsker. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge blandt andet havehandsker tilbud, havehandsker online og havehandsker priser, foruden de store byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Den bedste pris på havehandsker

Det er efterhånden ret så simpelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige havehandsker online fra diverse shops på nettet, og af den grund har flertallet af shops på nettet været tvunget til at presse priserne på havehandsker betragteligt, og endda byde på gratis fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig nyttigt at efterse et par e-forretninger efter billige priser på havehandsker online inden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark og 10-4.

Du bør blot være opmærksom på, at når en netshop udlover billige havehandsker online for en tilbudspris der anses for overordentlig billig, er det tit være et kendetegn på en snydagtig e-shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en retningslinje, der beskytter en imod uærlige online shops.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage prisen på havehandsker over tid. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere typisk kigger efter fx havehandsker priser og billig havehandsker. Vi ser derudover typisk folk søge efter fx havehandsker tilbud, køb havehandsker og havehandsker online.

Analyser tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot medfører ret pålidelige løsninger til at vurdere forskellige andre køberes opfattelser og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på e-butikkens kritik før du bestiller billige havehandsker online.

Facebook præsterer lignende fuldkommen gavnlige løsninger til at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle netbutikker som tilbyder folk at ytre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige havehandsker online i en netshop kunne de for at være på den sikre side gennemse e-butikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke videre spændende, specielt med de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Et alternativt forslag kunne derfor være at finde ud af om online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det ofte er en indikation om at e-forhandleren accepterer de danske retningslinjer, tillige med at online virksomheden lejlighedsvis overværes af fagfolk som har meget erfaring med vilkårene.

Desuden får du chance for at blive assisteret, for så vidt du udsættes for vanskeligheder ved din handel med havehandsker. Herudover foreslår vi at man er vaks omkring de vigtigste bestemmelser i forbindelse med købet af havehandsker online, fx hvilken returpolitik e-forretningen kører med.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man altid bevarer ens købsbekræftelse, således man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af havehandsker, ligegyldig om man har bestilt ved Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen eller Harald Nyborg.

Hanne Knudsen gav 5 stjerner

Fremragende service

Per T gav 4 stjerner

Det virker bare.

Rasmus O gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Erik gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til internetshopping
1Før nogen handler billige havehandsker i en netbutik burde man i virkeligheden overveje butikkens handelsvilkår, dog er det bare ikke særlig morsomt. Derudover er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de mest basale bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige havehandsker online, fx hvilken bytteret e-firmaet bruger.
2Trustpilot indebærer altid sikre løsninger til at gennemgå en stor portion eksisterende konsumenters kritik og herved er det fornuftigt, at du efterforsker internet forretningens bedømmelser forinden du bestiller billige havehandsker online. Facebook resulterer i ydermere de facto ønskværdige muligheder for at få indblik i internet butikkens pålidelighed.
3Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det bør være en forsikring om at internet webshoppen lever op til dansk lovgivning, foruden at internet shoppen fra tid til anden kigges til af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Inden nogen handler billige havehandsker i en shop på nettet kunne man på en vis måde gennemlæse deres handelsaftale.
4En række internet handler foreslår nu alverdens billige fragtformer til havehandsker. En der er meget populær er nu om dage afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig rigtig uproblematisk, og endda endvidere den mest betalelige løsning til levering.
5Nogle få online forhandlere frembyder billig fragt på havehandsker, men ofte er det kun gældende hvis der købes for et fastslået beløb. Som alternativ skal du beslutte sig for den prisbilligste leveringsform, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtformen bliver en gang i mellem også ultra let gængelig. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
6Den billigste form for levering er dog at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet webshoppens lager. Den løsning til levering er selvfølgelig ekstremt vital i tilfælde af at man har brug for havehandsker straks. Alternativt så yder en række e-forhandlere fragt uden betaling, men oftest kun ifald man handler for en fastsat pris.
7Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en forordning, der assisterer kunden overfor fup e-butikker. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale regningen over en længere periode.
8Det er jo særligt nemt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige havehandsker i blandt forskellige butikker på nettet, og altså præsterer langt de fleste internet forhandlere levering uden gebyr. Det kan dog trods alt være lønnende at udforske et par e-firmaer efter rabat og tilbud forinden du køber, således at du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
9Leveringstiden er særdeles vigtig om vi skal bruge pakken omgående, og med det formål er det ret vigtigt at vi undersøger den estimerede leveringstid for havehandsker. Temmelig mange online outlets tilbyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, der dog står og falder med at du når at bestille forud for et fastslået klokkeslæt.