Bygpris.dk

Havepumpe

Metabo Havepumpe P 3300 G
1.050 kr.
Læs mere
Metabo Havepumpe P 2000 G
800 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr.
994 kr.
Læs mere
Havepumpe 600 watt
1.244 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 Watt
744 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr.
1.494 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt
1.494 kr.
Læs mere
Havepumpe
994 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige havepumpe fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot havepumpe.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes hjælp til valg af havepumpe.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man kende netbutikkens regningslinjer.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker overalt i landet, og som følge af det har folk chancen for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derigennem kan du undgå fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggecentre samler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af havepumpe online.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Størsteparten af nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler havepumpe online hos dem.
Mange nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Herved kan du modtage endnu mere gavnlig service fra ansatte med specialistviden i netop havepumpe.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
havepumpe harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

havepumpe jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

havepumpe silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

havepumpe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig afgørende at have de fornødne bygningsmaterialer til rådighed forud for at du starter din byggeproces. Du kan udarbejde en overskuelig note som indeholder alt du får brug for, og bagefter gennemgå listen, så du er tryg ved at du har styr på det.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du skal hente professionel hjælp til afslutningen af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige virksomheder.
3Inden du igangsætter arbejdet må det være meget vigtigt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til overvældende meget nyttig oplysning, særligt når man kigger i hele verden.
5Du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet er miljøvenligt. Støtten er altså afhængig af at renoveringen influerer positivt på naturen.
6Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk beklædning herunder arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
7Man vil ikke fattes udstyr. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have det klar til brug idet du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
8Ved opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. Således skal du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det krævende projekt.
9Typisk vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive rationelt at dokumentere alle poster, hvorefter man kunne tjekke online tilbud på hver enkelt.
10Planlægning er kilden til succes med arbejdet. Du bør lave en effektiv agenda, der dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af din strategi.
11Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ved omfattende byggerier. Flere opgaver behøver mere end en person. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12Der præsenterer sig ofte uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og derfor vurderes det afgørende at man har afsat nok plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er absolut godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Mange online firmaer tilbyder til alt held diverse billige leveringstyper til havepumpe. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente din pakke når det passer dig. Fragttypen er nemlig rigtig enkel, samt ofte tilmed den billigste leveringsmodel.

Du burde ydermere afveje for og imod at få produkterne leveret til din adresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er uheldigvis en tak mindre billig, men derudover ekstremt fremkommelig med havepumpe online. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog forudsætter at du befinder dig tæt på internet selskabets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på havepumpe kan være meget vigtig når vi absolut skal bruge varen straks, og derfor er det temmelig aktuelt at vi checker den estimerede leveringsdato ved havepumpe. Masser af online forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, hvilket står og falder med at bestillingen laves tidligere end et konkret tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren betjent inden pakkemedarbejderne får fri.

Indtil flere online forretninger garanterer levering uden omkostninger på havepumpe online, men i mange tilfælde er det betinget af at du bestiller for et fastsat beløb. Derudover bør man snuppe den mest betalelige fragttype, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

En række byggemarkeder udlover afhentning hvor man køber billig havepumpe hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af havepumpe i følgende områder:

Roskilde, Nyborg, Esbjerg, Charlottenlund, Næstved, Tilst, Hobro, Brabrand, Valby, Ringsted, Odder, Hedensted, Holbæk, Stenløse, Vallensbæk, Varde, Hørsholm, Solrød Strand, Holstebro, Risskov, Kolding, Ishøj, Rudersdal, Værløse, Gladsaxe, Nørresundby, Gentofte, Odense, Lystrup, Hvidovre, Lillerød, Frederikssund, Dragør, Greve, Højbjerg, Farum, Kokkedal, Helsingør, Haslev, Brønderslev, Herning, Haderslev, Aalborg, Virum, Hjørring, København, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Korsør, Randers, Silkeborg, Vanløse, Slagelse, Horsens, Svendborg, Skive, Grenaa, Køge, Frederikshavn, Nærum, Frederiksværk, Rødovre, Thisted, Søborg, Middelfart, Taastrup, Fredericia, Aarhus, Vordingborg, Birkerød, Ikast, Nakskov, Brønshøj, Ølstykke, Aabenraa, Vejle, Åbyhøj, Struer, Skanderborg, Hedehusene, Sønderborg, Hillerød, Glostrup, Rønne, Ballerup, Viborg, Herlev, Lyngby, Albertslund, Jyllinge, Allerød, Kalundborg, Brøndby, og Tårnby, .

Afhentning ift. havepumpe er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Lolland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene står det klart, at internetbrugere som regel leder efter for eksempel havepumpe tilbud og køb havepumpe. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge efter bl.a. billig havepumpe, havepumpe priser samt havepumpe online, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Spar penge på havepumpe

Det har vist sig at være ret så hensigtsmæssigt for købere at analysere tilbud på billige havepumpe online fra forskellige forhandlere på nettet, og derfor har flertallet af online butikker været presset til at at formindske salgspriserne på havepumpe drastisk, og ydermere byde på portofri levering.

Dog kan det imidlertid blive smart at studere nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og rabatter på havepumpe online før du handler, sådan at du er skråsikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Man må imidlertid være opmærksom på, at når en netbutik sælger billige havepumpe online til salg for en salgspris der kan ses som helt ekstremt overkommelig, så er det undertiden være en indikator for en fup online webshop. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under et lovbud, som assisterer kunden imod snydagtige outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du agter at betale prisen på havepumpe over en længere periode. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne står det klart, at mennesker ofte søger efter fx havepumpe tilbud og billig havepumpe. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere efterspørge fx køb havepumpe, havepumpe priser samt havepumpe online.

Undersøg folks synspunkter

Trustpilot forærer dig ganske fremragende løsninger til at kontrollere en hel del aktuelle forbrugeres synspunkter og herved kan det anbefales, at du sonderer online forhandlerens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige havepumpe online.

Facebook tilbyder ydermere nogenlunde relevante metoder til at få kendskab til online virksomhedens troværdighed. Herinde møder vi nogle shops på nettet som tilbyder kunderne at sammensætte en evaluering af deres køb, som også bør udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige havepumpe online på en e-forretning kunne man egentlig studere dens handelsbetingelser, det er dog i reglen et omfattende projekt, især på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det kan være en tryghed om at online shoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at online shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd som forstår de gældende regler.

Dette er desuden en god mulighed for støtte, hvis du bliver udsat for problemstillinger med din ordre på havepumpe. For øvrigt slår vi et slag for at kunden er vidende om de fundamentale reglementer der influerer på købet af havepumpe online, som eksempelvis den returrettighed netshoppen garanterer.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, således man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af havepumpe, uanset om man har bestilt fra Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lars Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Kim K gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Anna S gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jørgen G gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en orden, hvilket sikrer folk imod bedrageriske outlets på nettet. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere prisen af flere omgange.
2Enkelte online firmaer sikrer portofri fragt på havepumpe, men typisk kun såfremt der erhverves for et konkret beløb. I øvrigt må man vælge den mest billige leveringsversion, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig godt nok endda særdeles overkommelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
3En stor portion online firmaer udlover til alt held en række forskellige billige muligheder for fragt til havepumpe. Den mest benyttede er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer når det passer dig. Fragtløsningen er jo særdeles ligetil, og typisk tilmed den prisbilligste type af levering.
4Trustpilot giver dig immervæk pæne løsninger til at efterforske ganske mange forhenværende køberes omtaler og af den grund er det smart, at du undersøger internet webshoppens omtaler inden du køber billige havepumpe online. Facebook fører til ligeledes uden sammenligning habile metoder til at få kendskab til webshoppens pålidelighed.
5Det er jo efterhånden temmelig ukompliceret for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige havepumpe på flere online forhandlere, og til tak yder en hel del internet butikker fragt uden beregning. Dog kan det alligevel blive lukrativt at kigge forbi nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at få fat i den billigste pris.
6Den mest betalelige fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog forudsætter at du bor med kort afstand til netshoppens bopæl. Den løsning kan i nogle tilfælde være vældig afgørende såfremt du skal bruge havepumpe om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række webshops fragt uden beregning, men i reglen kræver det at der bestilles for en bestemt pris.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret aktuel om man absolut skal bruge pakken fluks, så derfor er det sandelig væsentligt at du efterser tidshorisonten for levering ved havepumpe. Mange shops på nettet garanterer billig dag-til-dag fragt på mange varer, men vær obs på at det stiller krav om at ordren placeres forinden et givent tidspunkt.
8Før nogen shopper billige havepumpe på en butik kan man for at være sikker sætte sig ind i e-shoppens vilkår, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Yderligere er det prisværdigt at køber er på vagt for de primære bestemmelser der influerer på handlen med billige havepumpe online, som fx den returrettighed internet shoppen benytter.
9Vi slår generelt et slag for at undersøge om internet selskabet er støttet af e-mærket, fordi det bør være et sympol på at e-forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, udover at butikken tit evalueres af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før nogen shopper billige havepumpe på en internet virksomhed kunne de når alt kommer til alt have øje for netbutikkens forretningsbetingelser.