Bygpris.dk

Haveslange

Haveslange 5-lags 1/2" - 50 meter
399 kr.
Læs mere
Haveslange 5-lags 1/2" - 25 meter
199 kr.
Læs mere
Haveslange 1/2" - 20 m.
80 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 5-lags 1/2 - 25 meter
199 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 4-lags 1/2 - 25 m.
219 kr.
Læs mere
Green-It haveslangesæt 1/2 - 20 m. 5-dele
119 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 5-lags 1/2 - 50 meter
399 kr.
Læs mere
Green-It haveslangesæt 1/2 - 30 m.
149 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 1/2 - 20 m.
80 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af haveslange.
Du kan finde forskelle i prisen på billige haveslange fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste tilbud, og nogle har fokus på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder sælger et stort produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot haveslange.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse firmaets betingelser.
Hvis du vil have produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er navnligt muligt ved de kendte byggekæder.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har folk chancen for at købe online og fragte materialerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra mange producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af haveslange online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller haveslange online på deres side.
Forskellige nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Herved bør du forvente mere konstruktiv hjælp fra medarbejdere med specialistviden i netop haveslange.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af flere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

haveslange bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

haveslange harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

haveslange silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

haveslange jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm som hjælp overfor mulige skader. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
2Du bør gennemtænke om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør hente professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Ifald du anskaffer assistance fra en professionel vil det typisk være en god idé at modtage en pris fra en håndfuld foretagender.
3Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til større byggerier. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover bør det være mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
4I visse tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald projektet er klimavenligt. Tilskudet betinger at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at liste en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din strategi.
6Man skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at have værktøjet til disposition akkurat som du går løs med byggeprocessen. Du bør huske at tage højde for de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
7Ofte vil det være fornuftigt at have et budget for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være en god idé at dokumentere alle udgiftsposter, og herefter finde frem til online tilbud på dem én efter én.
8Forud for at du starter byggeprocessen må det være højst essentielt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
9Måske det viser sig aktuelt at have de påkrævede materialer indkøbt inden du kaster dig over håndværket. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms indkøbsliste som samler alle de ting der skal bruges, og dernæst eftergå hver eneste ting, så du bliver sikker på at du har husket det hele.
10Der viser sig typisk uventede hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og følgelig viser det sig essentielt at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du ofte undersøge meldingerne om vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
12Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube bringer dig enormt meget gavnlig viden, især når man benytter engelske ord i din søgning.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er absolut beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Masser af internet shops tilbyder i dag en række forskellige billige leveringsudgaver til haveslange. En af de populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig yderst let gængelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kan derudover forsøge at vælge levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Den er typisk en sjat mindre billig, men derudover yderst fleksibel for haveslange online. Den mest billige form for fragt vil dog altid være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online virksomhedens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på haveslange er naturligvis særligt vital i tilfælde af at vi har brug for varen straks, så derfor er det fuldkommen på sin plads at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering på haveslange. Temmelig mange internet handler – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre online, men vær påpasselig da det er påkrævet at handlen gemmenføres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren fikset inden logistikpersonalet har fri.

Enkelte forretninger på nettet byder på portofri levering på haveslange online, men tit afkræver det at man køber for en fastsat sum. Som alternativ skulle du overveje den mest prisbevidste mulighed for fragt, som gerne vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

En del byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man køber billig haveslange på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på haveslange i følgende byer:

Jyllinge, Slagelse, Lillerød, Taastrup, Hobro, Stenløse, Ringsted, Ballerup, Frederiksberg, Glostrup, Brønshøj, Lystrup, Grenaa, Herning, Brabrand, Søborg, Esbjerg, Charlottenlund, Hillerød, Herlev, Aarhus, Horsens, Frederiksværk, Tilst, Brøndby, Svendborg, Gentofte, Hjørring, Korsør, Thisted, Lyngby, Hedehusene, Albertslund, Rønne, Næstved, Tårnby, Struer, Silkeborg, Vordingborg, Rødovre, Middelfart, Nyborg, Kalundborg, Haderslev, Aalborg, Ølstykke, Hvidovre, Kokkedal, Odder, Virum, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Åbyhøj, Dragør, Nakskov, Roskilde, Vanløse, Sønderborg, Allerød, Holstebro, Kolding, Greve, Køge, Frederikssund, Viborg, Skive, Farum, Randers, Aabenraa, Hørsholm, Hedensted, Værløse, Nørresundby, Haslev, Frederikshavn, Brønderslev, Solrød Strand, Varde, Valby, Vejle, Helsingør, Holbæk, Ikast, Nærum, Ishøj, Skanderborg, Fredericia, Rudersdal, Odense, København, Risskov, Birkerød, Højbjerg, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent for haveslange er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm).

Ved indkig i data bliver det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel haveslange online og køb haveslange. Vi ser derudover som regel online shoppere søge efter bl.a. haveslange tilbud, billig haveslange samt haveslange priser, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 og Silvan.

Gode priser på haveslange

Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for os alle at finde frem til tilbud på billige haveslange online på forskellige internet outlets, og herved har en lang række e-shops set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på haveslange markant, og endda love fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være smart at sammenholde nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og udsalg på haveslange online forud for at du placerer ordren, således at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være opmærksom på, at når en online forretning annoncerer billige haveslange online til salg for en tilbudspris der kan virke himmelråbende beskeden, bør det ofte være en indikation på en uoprigtig butik. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en lov, der hjælper dig som køber overfor uægte online butikker.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare prisen på haveslange over en længere periode. Dette tilbydes typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter blandt andet haveslange online og haveslange tilbud. Foruden dette oplever man som regel folk søge fx haveslange priser, køb haveslange og billig haveslange.

Kig på tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig regulære passende genveje til at evaluere en længere række øvrige brugeres observationer og af den grund kan det være til hjælp, at du evaluerer online forhandlerens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige haveslange online.

Facebook tilbyder dig tillige de facto tiltalende løsninger til at få indsigt i online virksomhedens popularitet. Tilmed møder vi en række internet handler hvor man kan nedfælde en vurdering af virksomhedens service, hvilket desuden bør drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige haveslange online i en webbutik kunne man når alt kommer til alt læse webshoppens regler, dog er det mange gange ikke videre interessant, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at granske om netbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være en antydning af at internet firmaet tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at forretningen en gang i mellem ses til af fagfolk som er meget bekendte med reglerne.

Desuden får du anledning til en håndsrækning, når du får vanskeligheder som følge af dit indkøb af haveslange. Herudover rekommanderer vi at man er på vagt for de elementære regler der indvirker på bestillingen af haveslange online, som eksempelvis hvilken bytteret online forretningen kører med.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man stadigvæk beholder ens faktura e-mail, således man en anden gang kan bevidne sit køb af haveslange, uanset om man har bestilt ved Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Lene Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Charlotte F gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Lene N gav 5 stjerner

Udmærket

Poul N gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til internetshopping
1Leveringstiden kan være ret betydningsfuld hvis du behøver dine nye produkter om kort tid, så i det øjemed er det bestemt på sin plads at vi undersøger den forventede leveringsdato ved haveslange. En række internet virksomheder byder på billig levering på næste hverdag på flere varer, men vær opmærksom på at det forudsætter at ordren placeres før et konkret tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af Indsigelsesordningen, som dækker køber imod fup e-firmaer. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil honorere prisen over flere uger.
3Vi tilråder at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det generelt er et bevis på at internet forhandleren føjer den officielle danske lovgivning, og at webshoppen ofte ses til af sagkyndige der kender de gældende regulativer. Inden nogen køber billige haveslange på en butik behøver man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens betingelser.
4Det er i dag virkelig enkelt for folk at finde information om priser online på billige haveslange fra flere online virksomheder, og følgelig frembyder mange online virksomheder portofri levering. Det kan alligevel være udbytterigt at sammenligne enkelte netbutikker efter udsalg og tilbud før du køber, således at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
5Mange internet outlets udlover nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmåder til haveslange. En af de populære er for øjeblikket udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig vældig praktisk, og desuden endvidere den billigste leveringsmodel.
6Trustpilot præsterer en lang række uafhængige genveje til at bese en hel del tidligere kunders oplevelser og på grund af dette støtter vi, at du tjekker webbutikkens anmeldelser inden du handler billige haveslange online. Facebook byder på lige så vel visse gunstige genveje til at få indtryk af online virksomhedens popularitet.
7Visse internet forhandlere yder fragtfri levering på haveslange, men undertiden er det forudsat at der aftages for en fastsat sum. Desuden kan man vælge den mest billige leveringsversion, som gerne er at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Den er undertiden endda yderst praktisk. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
8Inden folk shopper billige haveslange på en forretning på nettet bør man egentlig have øje for butikkens handelsvilkår, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. I øvrigt tilråder vi at kunden er obs på de grundlæggende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige haveslange online, fx den byttepolitik internet webshoppen kører med.
9Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du opholder dig tæt på webbutikkens hjemsted. Den løsning kan være usædvanlig væsentlig hvis vi skal bruge haveslange inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle internet selskaber levering uden beregning, men typisk er det forbeholdt når man shopper for en fastsat pris.