Bygpris.dk

Havevander

Impulsvander/cirkelvander på hjul Kreator
140 kr.
Læs mere
Impulsvander på metalspyd Kreator
170 kr.
Læs mere
Sprinkler Kärcher CS 90
65 kr.
Læs mere
Havevander Kärcher RS 130/3
189 kr.
Læs mere
Vippevander Kreator
184 kr.
Læs mere
Have vander med 3 funktioner Kreator
181 kr.
Læs mere
Impulsvander/cirkelvander på metalspyd Kreator
57 kr.
Læs mere
Have vander med 8 funktioner Kreator
120 kr.
Læs mere
2-vejs samlestykke Kärcher Rain System
49 kr.
Læs mere
Micro dyser med nåle 5 stk. Kärcher Rain System
119 kr.
Læs mere
Vippevander messing dyser Kreator
213 kr.
Læs mere
Sprinkler Kärcher PS 300
229 kr.
Læs mere
Havevander Kärcher RS 120/2
179 kr.
Læs mere
Havevander Multi-sprinkler MS 100 Kärcher
129 kr.
Læs mere
Elektronisk trykafbryder, med tørløbssikring Kärcher
895 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er især muligt i de store byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af havevander.
Det er helt klart super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot havevander.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige havevander hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af havevander online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre har butikker i de større byer, og herigennem har du tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Derfor har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille havevander online fra deres webshop.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online vil du få en billig pris.
Alverdens webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du opleve ekstra god rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis havevander.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

havevander harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

havevander jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

havevander silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

havevander bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige byggeprojekt.
2Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du skal forfatte en velovervejet plan, der beskriver hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din dagsorden.
3Typisk vil det vise sig essentielt at have et regnskab for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive økonomisk at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man bør undersøge online tilbud på dem slavisk.
4Potentielt kan det vise sig essentielt at have alle materialer parat forud for at du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og så tjekke hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
5Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i professionel hjælp til dele af arbejdet. Såfremt du indhenter professionel assistance er det lukrativt at indhente prisoverslag fra diverse leverandører.
6Du skal på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
7Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Krævende projekter stiller krav om flere personer. Samtidig er det hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
8Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
9Der kommer stort set altid uforudsete problematikker når det gælder krævende opgaver, og altså vil det vise sig vigtigt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som gør at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
10Man bør ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig uundværligt at du har udstyret til disposition forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
11Du finder en hel del instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube faciliterer store mængder brugbar info, særligt når du søger på engelsk.
12Før du opstarter byggeprocessen kan det vise sig yderst essentielt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er hamrende flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En stor portion internet selskaber frembyder nu om stunder alverdens billige fragtformer til havevander. En der er meget almindelig er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter lige når det passer dig. Fragttypen er jo i høj grad simpel, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kan lige så vel overveje at vælge at få leveret til dit hus eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig ofte en tak dyrere, men på den anden side særdeles let gængelig ift. havevander online. Den mest betalelige løsning er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl lige ved online shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på havevander er selvfølgelig ultra afgørende i tilfælde af at du står og skal bruge produkterne om få sekunder, og herved er det selvfølgelig fornuftigt at vi studerer leveringstidspunktet på havevander. Størstedelen af e-shops – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, som imidlertid er afhængig af at der bestilles inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet pakket forinden personalet tager hjem.

En hel del byggemarkeder frembyder portofri fragt på havevander online, men tit kun såfremt der aftages for et konkret beløb. Ellers kunne man vælge den billigste fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

De største netbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig havevander online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder blandt andet click-and-collect på havevander i disse byer:

Brønshøj, Gladsaxe, Vordingborg, Svendborg, Grenaa, Stenløse, Aarhus, Brøndby, Nærum, Silkeborg, Esbjerg, Åbyhøj, Sønderborg, Farum, Helsingør, Hedensted, Vanløse, Køge, Randers, Skanderborg, Nørresundby, Frederiksværk, Kokkedal, Ballerup, Hjørring, Kalundborg, Taastrup, Fredericia, Hedehusene, Greve, Værløse, Varde, Vejle, Ringsted, Thisted, Risskov, Højbjerg, Rødovre, Hørsholm, Ikast, Ølstykke, Slagelse, Jyllinge, Holstebro, Brabrand, Charlottenlund, Hvidovre, Ishøj, Frederikssund, Rønne, Herlev, Søborg, Struer, Herning, Frederiksberg, Valby, Nyborg, Næstved, Odense, Holbæk, Gentofte, Viborg, Korsør, Rudersdal, Frederikshavn, Horsens, Kolding, Vallensbæk, Lillerød, Hillerød, Allerød, Haslev, Aalborg, Tårnby, Solrød Strand, Albertslund, Haderslev, Glostrup, Nykøbing Falster, Tilst, Skive, Middelfart, Dragør, Roskilde, Brønderslev, Aabenraa, Lyngby, Hobro, Odder, Lystrup, Birkerød, København, Nakskov, og Virum, .

Klik-og-hent af havevander er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere typisk søger for eksempel havevander priser og køb havevander. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter for eksempel billig havevander, havevander tilbud samt havevander online, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Spar penge på havevander

Det har vist sig at være rigtig fleksibelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige havevander online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og så har mange internet shops været tvunget til at trykke salgspriserne på havevander kolossalt, og i øvrigt byde på gratis levering.

Men det kan immervæk blive lukrativt at checke et par forskellige internet butikker efter tilbud og rabatter på havevander online inden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Man skal alligevel huske på, at ifald en online shop udbyder billige havevander online til salg for en pris der kan virke urealistisk tiltalende, burde det ofte være et karakteristika der viser en snydagtig online shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en ordning, hvilket sikrer os overfor bedrageriske e-butikker.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre regningen på havevander over et længere tidsrum. Det fås som regel hos specialiserede netshops, men ikke de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter eksempelvis køb havevander og billig havevander. Derudover oplever man typisk netshoppere lede efter fx havevander tilbud, havevander online samt havevander priser.

Tjek folks betragtninger

Trustpilot forærer dig fuldstændig solide genveje til at efterforske flere eksisterende forbrugeres erfaringer og derved anbefaler vi, at du analyserer online firmaets vurderinger før du køber billige havevander online.

Facebook fører til lige så vel en lang række nyttige genveje til at få en idé om e-shoppens troværdighed. Tilmed ses endda netshops hvor du kan afgive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige havevander online på en e-forretning burde man ideelt set skimme netbutikkens vilkår, det er dog bare ikke særlig spændende, især på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en sikring om at online webshoppen understøtter de opstillede regler, og at online firmaet fra tid til anden gennemses af jurister der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til assistance, såfremt du forvoldes udfordringer i processen med din handel med havevander. Desuden går vi ind for at køberen er klar over de grundlæggende betingelser der kan have betydning for bestillingen af havevander online, som eksempelvis den returpolitik hjemmesiden bruger.

Her er det tilmed essesentielt, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, således man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af havevander, uanset om man har handlet ved 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Peter Møller gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mads gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Hanne gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Per Jørgensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online indkøb
1Nogle online outlets garanterer fragt uden gebyr på havevander, men typisk er det forudsat at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt bør du snuppe den mest betalelige leveringsmåde, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest samtidig særdeles ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
2Trustpilot frembringer ultra fortræffelige muligheder for at undersøge en hel del øvrige brugeres synspunkter og derved er det klogt, at du læser webshoppens ratings forud for at du handler billige havevander online. Facebook fremskaffer for øvrigt super fornemme løsninger til at få indtryk af internet forretningens kundefokus.
3Det har vist sig at være i høj grad gnidningsløst for internetbrugere at sammenligne priser online på billige havevander fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og så præsterer langt de fleste internet firmaer fragt uden gebyr. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at studere diverse internet forretninger efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
4Masser af outlets på nettet frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringstyper til havevander. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ret praktisk, samt oftest ligeledes den billigste fragttype.
5Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærket, siden det er en garanti for at internet firmaet adlyder dansk lovgivning, udover at e-shoppen regelmæssigt undersøges af eksperter der har megen viden om lovgivningen. Før folk shopper billige havevander i en forretning på nettet bør man for at være sikker kigge på netbutikkens handelsbetingelser.
6Leveringstidspunktet er meget aktuel hvis vi skal bruge produktet om få sekunder, så med det formål er det ret så på sin plads at vi kigger nærmere på leveringstiden for havevander. En stor portion online forhandlere stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et givent klokkeslæt.
7Forud for at nogen handler billige havevander i en internet webshop burde man for at være på den sikre side læse netshoppens forretningsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er obs på de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige havevander online, som fx hvilken returneringsret e-firmaet tilbyder.
8Den mest prisbevidste løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du lever lige ved e-shoppens tilholdssted. Den leveringsversion er meget væsentlig i tilfælde af at du mangler havevander om et øjeblik. Alternativt så præsterer flere outlets på nettet levering uden omkostninger, men tit forudsætter det at man shopper for en bestemt sum.
9Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en regel, der forsvarer kunden imod uægte online varehuse. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du vil honorere betalingen over en længere periode.