Bygpris.dk

Helmaske

Helmask promask combi tl
2.918 kr.
Læs mere
Helmaske 3M 6000-serie
1.798 kr.
Læs mere
Helmask sari/fm2 gummi triplex
2.091 kr.
Læs mere
Helmask sr200 airline
3.798 kr.
Læs mere
Helmaske GVS Elipse A1-P3 RD
939 kr.
Læs mere
Helmaske Shigematsu GX02
4.841 kr.
Læs mere
Helmask sari/ fm2 naturgummi
1.263 kr.
Læs mere
Helmask sari/fm2 silikon
1.554 kr.
Læs mere
Helmaske HSP Optifit medium
1.953 kr.
Læs mere
Helmask sr 200
1.872 kr.
Læs mere
Helmaske HSP Optifit Small
1.883 kr.
Læs mere
Helmaske Vision 3 til asbest
1.800 kr.
Læs mere
Helmask sr 200 med glasvisir
2.689 kr.
Læs mere
Helmask promask/ fm3 silikon
1.849 kr.
Læs mere
Helmask promask/ fm3 hc visir
2.192 kr.
Læs mere
Helmaske 3M
4.711 kr.
Læs mere
Helmask promask/fm3
1.567 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring helmaske.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare helmaske.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige helmaske fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og i kraft af det har de fleste mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Herigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og samtidig hente varerne med det samme.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra mange nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af helmaske online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du handler helmaske online på deres webshop.
Forskellige specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor bør du få mere anvendelig sparring fra folk som er specialister i netop helmaske.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omkring 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

helmaske jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

helmaske bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

helmaske harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

helmaske silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig yderst relevant at du har grejet til rådighed akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Der viser sig stort set altid pludselige hovedpiner når det kommer til større projekter, og som følge heraf er det værdifuldt at der er afsat rigeligt med tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå i mål.
3Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en fagmand til områder af det. Hvis du henter assistance fra en fagmand er det en god idé at indhente tilbud fra diverse håndværkere.
4Du har adgang til utrolig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig vældig meget udbytterig info, specielt når man bruger engelske søgeord.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for projektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være en god idé at dokumentere samtlige udgifter, og herefter nedfælde mulige tilbud på dem alle sammen.
6Før du opstarter dit byggeprojekt må det være vanvittigt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
7Man kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at byggeriet har betydning for miljøet.
8Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag bør du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned netop som du er midt i dit krævende projekt.
9Du bør ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som fx hjelm og sko der hjælper dig mod hændelige risici. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
10Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ift. store ombygninger. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Endvidere bør det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du må nedskrive en effektiv tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Vær realistisk idet du laver din køreplan.
12Måske kan det blive afgørende at have alle byggematerialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig liste hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med det formål at du sikrer dig at du har husket alt.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket altså er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet forhandlere frembyder nu et hav af forskellige billige leveringsmodeller til helmaske. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare varerne når du har lyst. Løsningen er nemlig ret ukompliceret, og typisk ydermere den mindst kostelige metode til levering.

Du kan derudover beslutte dig for at få pakken sendt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er beklageligvis lidt dyrere, men derudover temmelig nem ved køb af helmaske online. Den mest letkøbte fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed kræver at du lever nærved netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på helmaske er usædvanlig vital når man står og skal bruge produktet inden for få dage, så med det formål er det altså klogt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for helmaske. De fleste internet webshops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men det antager at bestillingen køres igennem før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsted før personalet drager hjemad.

Visse outlets på nettet tilbyder portofri levering på helmaske online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for en konkret pris. Alternativt bør du udse dig den mest billige mulighed for levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion kæder udlover afhentning hvor man bestiller billig helmaske online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på helmaske i disse områder:

Taastrup, Lyngby, Ballerup, Haderslev, Vanløse, Hedensted, Frederikshavn, Søborg, Tårnby, Nykøbing Falster, Rudersdal, Varde, Vordingborg, Tilst, Hillerød, Horsens, Brabrand, Hobro, Kolding, Rødovre, Åbyhøj, Nyborg, Greve, Randers, Esbjerg, Frederiksværk, Hedehusene, Højbjerg, Hvidovre, Viborg, Holstebro, Ringsted, Hørsholm, Svendborg, Nærum, Haslev, Frederikssund, Helsingør, Skive, Ølstykke, Brønderslev, Lillerød, Vallensbæk, Charlottenlund, Køge, Skanderborg, Kalundborg, Albertslund, Struer, Silkeborg, Nakskov, Glostrup, Jyllinge, Allerød, Aarhus, Stenløse, København, Gentofte, Gladsaxe, Kokkedal, Ikast, Solrød Strand, Rønne, Herlev, Odder, Risskov, Valby, Roskilde, Farum, Fredericia, Thisted, Hjørring, Virum, Korsør, Aabenraa, Aalborg, Frederiksberg, Vejle, Middelfart, Herning, Ishøj, Brøndby, Lystrup, Næstved, Nørresundby, Dragør, Slagelse, Værløse, Odense, Sønderborg, Birkerød, Brønshøj, Grenaa, og Holbæk, .

Click-and-collect for helmaske er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter blandt andet helmaske online og køb helmaske. Man ser desuden som regel folk søge fx helmaske tilbud, billig helmaske samt helmaske priser, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og 10-4.

Få den bedste pris på helmaske

Det er efterhånden super praktisk for alle og enhver at analysere priser på billige helmaske online på tværs af internet forretninger, og af den grund har flertallet af butikker på nettet været presset til at at reducere udsalgspriserne på helmaske enormt, og derudover love billig fragt.

Men det kan immervæk vise sig udbytterigt at sammenholde et par forskellige e-forretninger efter tilbud og rabatter på helmaske online inden du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Du skal dog være så påvagt, at når en online butik reklamerer billige helmaske online til salg for en pris der virker helt fantastisk billig, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig webbutik. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, der garanterer dig som kunde imod bedrageriske online varehuse.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du bruge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil finansiere omkostningerne til helmaske i flere bidder. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter fx helmaske tilbud og helmaske priser. Foruden dette oplever man ofte folk kigge efter bl.a. helmaske online, køb helmaske og billig helmaske.

Se nærmere på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot præsterer altid solide chancer for at gennemsøge ganske mange tidligere konsumenters evalueringer og herved stiller vi forslag om, at du besigtiger internet forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige helmaske online.

Facebook giver dig ydermere en række gavnlige løsninger til at få indtryk af internet butikkens pålidelighed. Her er der en del internet firmaer hvor du kan publicere en kritik af virksomhedens service, som tillige bør drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige helmaske online hos en webshop bør man egentlig skimme netshoppens forretningsvilkår, dog er det tit et tidskrævende arbejde, specielt ved de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

En anden mulighed kan være at efterse om e-butikken er støttet af e-mærket, som generelt er en forsikring om at internet firmaet opretholder de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden tit overvåges af eksperter som har megen viden om de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til hjælpende service, hvis du udsættes for problemer ved din bestilling af helmaske. Tilsvarende går vi ind for at køber er hensynstagende til de mest basale vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af helmaske online, eksempelvis den byttepolitik online forhandleren kører med.

I relation til det er det ydermere relevant, at man til enhver tid beholder ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan eftervise bestillingen af helmaske, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Erik Larsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lene gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Kirsten Rasmussen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jette B gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Størstedelen af webshops i Danmark foreslår nu om stunder mange forskellige billige løsninger til levering til helmaske. En af de mest anvendte er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtløsningen er jo vældig nem, samt typisk tilmed den billigste form for levering.
2En række webbutikker yder billig fragt på helmaske, men i reglen er det betinget af at du handler for en bestemt pris. Alternativt kan man udse dig den mest prisbevidste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Metoden bliver godt nok omvendt ret fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren.
3Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig afgørende om vi skal bruge pakken om kort tid, og af den grund er det komplet klogt at du gransker den anslåede leveringsdato for helmaske. En hel del internet forretninger stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, som alligevel regnes ud fra at bestillingen køres igennem forud for et bestemt klokkeslæt.
4Trustpilot fremskaffer relativt værdifulde chancer for at tolke en stor gruppe nuværende forbrugeres erfaringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du tolker internet forretningens omtaler forud for at du shopper billige helmaske online. Facebook medfører endvidere aldeles solide metoder til at få en idé om online forretningens kundefokus.
5Vi anbefaler generelt at bemærke om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være en sikkerhed for at internet forhandleren opretholder de opstillede regler, samt at netbutikken nu og da efterses af eksperter der forstår bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige helmaske på en internet butik bør man i reglen overveje webshoppens handelsvilkår.
6Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en bestemmelse, hvilket værner dig som kunde overfor falske e-handler. Alternativt kunne du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere beløbet af flere omgange.
7Det er i dag ultra nemt for os alle at tjekke tilbud online på billige helmaske på diverse forhandlere på nettet, og ergo yder massevis af netbutikker portofri fragt. Dog kan det til hver en tid vise sig smart at analysere visse online forhandlere efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at antage den laveste pris.
8Inden folk bestiller billige helmaske hos en forretning på nettet bør de i virkeligheden gennemse netshoppens handelsaftale, men det er undertiden ikke videre spændende. Dertil tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende reglementer der indvirker på bestillingen af billige helmaske online, som eksempelvis hvilken ombytningsret shoppen kører med.
9Den mindst kostelige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig nær online shoppens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis ret så aktuel i tilfælde af at man mangler helmaske fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte online forhandlere billig fragt, men oftest kun når man handler for en konkret pris.