Bygpris.dk

Hemsestige

Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,40
1.995 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge
1.695 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige m/udtræksbeslag
20.655 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige 2 DELT 2,45
1.185 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge 1,92
1.695 kr.
Læs mere
Laggo Hemsestige Hvid 10 trin
2.250 kr.
Læs mere
EW11 Hemsestige m/Udtræksbeslag
2.090 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige HVID 2 DELT
1.435 kr.
Læs mere
Dolle kroge til hemsestige 2 stk.
107 kr.
Læs mere
EW Hemsestige/Ribbe
2.725 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,84
2.345 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vide om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot hemsestige.
Du vil finde forskelle i prisen på billige hemsestige alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste priser, imens nogle har fokus på en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
Såfremt du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt i de store byggekæder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring hemsestige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber varer fra adskillige nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af hemsestige online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og pga. det har de fleste mulighed for at købe online og køre materialerne selv. Af den grund har du chancen for at undvære fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber hemsestige online på deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du få super gavnlig assistance fra nogle som er specialister i netop hemsestige.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
hemsestige silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

hemsestige harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hemsestige bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

hemsestige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beklædning såsom sko og hjelm som beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
2Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
3Du bør tage til overvejelse om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal investere i assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at søge priser fra flere foretagender.
4Man skal nødig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret klar til brug før du igangsætter arbejdet. Husk også at indregne udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
5Det anbefales at søge assistance til arbejdet, i særdeleshed når det er store byggeprojekter. Omfangsrige ting bør udføres af mere end en person. Dertil må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag kan du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned absolut lige når du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Det kan blive afgørende at du har alle materialer indkøbt forinden du går i krig med eksekveringen. Du bør udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og som det næste eftergå punkterne, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
8Typisk vil det vise sig afgørende at have et regnskab for projektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive sundt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør dokumentere omkostningen ved dem hver især.
9Der viser sig stort set altid pludselige vanskeligheder når det handler om avancerede opgaver, og ergo kan det vise sig essentielt at man har afsat passende plads i tidsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
10I god tid inden at du iværksætter byggeriet må det være rimeligt centralt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af enorme mængder anvendelig information, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
12Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet plan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver tidsplanen.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En stor portion e-shops frembyder til alt held diverse forskellige billige former for levering til hemsestige. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke når det passer dig bedst. Denne er nemlig yderst fremkommelig, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtform.

Du bør derudover planlægge at vælge levering hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Metoden er i regelen en tand mere pebret, men tillige usædvanlig hensigtsmæssig for hemsestige online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den løsning stiller krav om at du har bopæl nærved internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på hemsestige kan vise sig at være virkelig udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler varen fluks, og i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved hemsestige. En række internet virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på utallige varer online, som dog beroer på at bestillingen laves før et fast klokkeslæt, så at de kan nå at få varen afsendt inden de lageransatte får fri.

Nogle få internet shops sikrer fri fragt på hemsestige online, men i mange tilfælde kun når du bestiller for en konkret pris. Alternativt skulle du snuppe den billigste leveringsmetode, som ofte er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig hemsestige online men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår fx afhentning af hemsestige i disse byer:

Odense, Herning, Solrød Strand, Brøndby, Brabrand, Svendborg, Nyborg, Rønne, Varde, Vordingborg, Korsør, Rudersdal, Risskov, Ballerup, Gentofte, Skanderborg, Valby, København, Odder, Frederiksberg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Silkeborg, Herlev, Fredericia, Aarhus, Jyllinge, Hedensted, Næstved, Horsens, Lyngby, Ishøj, Højbjerg, Lystrup, Aalborg, Kokkedal, Tilst, Holbæk, Hedehusene, Haslev, Ølstykke, Nakskov, Haderslev, Hørsholm, Allerød, Slagelse, Vanløse, Esbjerg, Holstebro, Åbyhøj, Sønderborg, Værløse, Frederikshavn, Hobro, Kolding, Virum, Dragør, Thisted, Glostrup, Frederiksværk, Nørresundby, Aabenraa, Greve, Ikast, Brønshøj, Taastrup, Helsingør, Farum, Brønderslev, Hillerød, Hjørring, Nærum, Søborg, Birkerød, Lillerød, Albertslund, Grenaa, Vallensbæk, Skive, Roskilde, Rødovre, Frederikssund, Middelfart, Randers, Struer, Ringsted, Vejle, Gladsaxe, Køge, Charlottenlund, Stenløse, Viborg, Tårnby, og Kalundborg, .

Afhentning ift. hemsestige er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere som regel søger blandt andet hemsestige online og billig hemsestige. Vi ser desuden mange gange mennesker søge for eksempel hemsestige priser, hemsestige tilbud og køb hemsestige, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Tilbud på hemsestige

Det er i dag temmelig fremkommeligt for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige hemsestige online i blandt forskellige internet shops, og derved har mange forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at mindske prisen på hemsestige enormt, og endda love billig fragt.

Det kan dog stadigvæk blive smart at studere nogle få webbutikker efter tilbud og udsalg på hemsestige online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Man skal blot være obs på, at såfremt en forhandler på nettet markedsfører billige hemsestige online på tilbud til en pris som kan ses som mystisk lav, så burde det mange gange være et kendetegn på en uærlig e-butik. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af en vedtægt, hvilket assisterer køberen overfor falske e-forretninger.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at dække betalingen af hemsestige af flere omgange. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne står det markant, at netshoppere tit søger fx billig hemsestige og hemsestige priser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere lede efter for eksempel hemsestige online, hemsestige tilbud og køb hemsestige.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot giver dig nogenlunde fortræffelige løsninger til at bese en længere række forhenværende kunders vurderinger og derved anbefaler vi, at du kigger på online webshoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige hemsestige online.

Facebook fremskaffer derudover ret passende genveje til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed. Herinde er der nogle e-forretninger hvor folk kan sammensætte en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes kan drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige hemsestige online i en internet shop kunne man for at være sikker få overblik over virksomhedens forretningsaftale, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, særligt hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

En anden mulighed kunne måske være at tjekke om online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket er en antydning af at internet shoppen anerkender de danske regler, samt at virksomheden løbende ses til af sagkyndige som har megen viden om reglerne.

Dette er desuden en god mulighed for at blive hjulpet, såfremt du oplever udfordringer som følge af dit indkøb af hemsestige. Yderligere foreslår vi at man er obs på de mest betydningsfulde retningslinjer der gælder for bestillingen af hemsestige online, som for eksempel hvilken returrettighed online firmaet kører med.

På grund af dette er det i øvrigt essesentielt, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, så man når som helst kan bekræfte bestillingen af hemsestige, uafhængig af om man har købt hos Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix eller Davidsen.

Per Petersen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Louise gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Helle Mortensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Jette V gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1En masse online forretninger yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsudgaver til hemsestige. Den mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne den dag der passer dig. Leveringstypen er jo rigtig let, og desuden desuden den billigste leveringsmetode.
2Før folk handler billige hemsestige på en internet shop kunne de uden tvivl gennemlæse butikkens regler, det er dog uden tvivl ikke super spændende. Herudover er det godt at kunden er omhyggelig omkring de grundlæggende vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige hemsestige online, for eksempel den returneringsret internet shoppen benytter.
3Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et reglement, som sikrer dig imod svindlende online virksomheder. Som en anden løsning kan du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afdrage pengene over en længere periode.
4Den prisbilligste leveringsmulighed er unægtelig at hente pakken selv, som desværre er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-handlens tilholdssted. Den form for levering er naturligvis yderst udslagsgivende når vi skal bruge hemsestige om kort tid. Alternativt så sikrer flere online firmaer fragt uden beregning, men for det meste er det under betingelse af at man shopper for et bestemt beløb.
5Vi tilråder at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, hvilket skulle være et fingerpeg om at netshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, og at internet webshoppen rutinemæssigt overværes af fagfolk der forstår reglerne på området. Inden folk køber billige hemsestige i en internet webshop behøver man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale.
6Antal dages levering er jo ualmindeligt vital ifald man står og skal bruge varen om kort tid, og med det formål er det utvivlsomt meningsfuldt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på hemsestige. Størstedelen af e-forhandlere tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået tidspunkt.
7Nogle online butikker lover levering uden betaling på hemsestige, men for det meste kun når der handles for et bestemt beløb. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste slags levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragttypen viser sig til tider desuden ualmindeligt fremkommelig. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
8Det har vist sig at være ualmindeligt bekvemt for købere at søge information om priser online på billige hemsestige på tværs af internet webshops, og af den grund garanterer flere e-firmaer gratis levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lønsomt at se nærmere på indtil flere webbutikker efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at du er skråsikker på at antage den skarpeste pris.
9Trustpilot forærer dig stort set uafhængige genveje til at verificere en stor portion nuværende kunders observationer og derfor er det smart, at du ser nærmere på internet shoppens ratings før du handler billige hemsestige online. Facebook genererer lignende ret belejlige chancer for at få en idé om internet butikkens troværdighed.