Bygpris.dk

Herregårdssten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger herregårdssten, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 9.741 kr., som er hele 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til cirkel til bålsted til terrasse til mur til buer til bede til trappe til støttemur

Varianter: gule gyldenmix grå rød med lys gråmix med skarp kant koks med slået kant rødmix halve halve slået sorte gulmix

Størrelser: 14x14x21 28×28 30×30 14x21x7 21x14x5 14x14x14

Brands: IBF RC Beton RBR FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare herregårdssten.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige herregårdssten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring herregårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og som følge af det har man adgang til at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og sågar få produkterne straks.
De store byggecentre tilbyder produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af herregårdssten online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Diverse online nichebutikker er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du ved at handle herregårdssten online fra deres webshop.
Diverse niche netbutikker har en enorm viden om deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du opleve ekstra nyttig rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis herregårdssten.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

herregårdssten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

herregårdssten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

herregårdssten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan blive meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en hurtig huskeliste indeholdende alt der skal bruges, og som det næste tjekke listen, således at du bliver sikker på at du har det hele.
2Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk kan det vise sig fornuftigt at du har grejet til rådighed inden du begynder på arbejdet. Det er desuden godt at medregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er omfattende byggeprojekter. Omfattende opgaver bør udføres af flere folk. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
4Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du tit undersøge vejrvarslen i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
5Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive sundt at nedfærdige alle udgifter, og så søge sig frem til online tilbud på hver eneste af dem.
6Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
7Forinden du iværksætter arbejdet kan det være meget værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8Du kan finde alle mulige former for guides og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube bringer dig utrolig meget gavnlig oplysning, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
9Der kommer stort set altid ubelejlige problematikker når det handler om avancerede opgaver, og af den grund er det af stor betydning at man afsætter god tid i handlingsplanen, så man er ubekymret om at komme i mål.
10Man kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for naturen.
11Du bør reflektere over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør hente assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel er det normalt at modtage forslag fra diverse firmaer.
12Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en effektiv plan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din plan.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Normale spørgsmål til herregårdssten

 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvilken leveringsmulighed er smartest?

  De fleste firmaer på nettet tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmuligheder til herregårdssten. Den mest almindelige er for øjeblikket pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har tid. Muligheden er jo vældig simpel, samt oftest også den mest betalelige form for levering.

  Du kan omvendt afveje for og imod at få ordren leveret hjem til dig selv eller til dit arbejde. Fragtmetoden bliver gerne en sjat mere pebret, men samtidig ualmindeligt problemfri ved køb af herregårdssten online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du er nær internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på herregårdssten er selvfølgelig meget bestemmende hvis du har behov for dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det skam afgørende at man ser den forventede leveringstid på herregårdssten. En masse internet virksomheder – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre online, men vær påpasselig da det er påkrævet at du når at bestille forud for et angivent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket inden medarbejderne har fri.

  Indtil flere byggecentre yder fri fragt på herregårdssten online, men typisk kun hvis du bestiller for et bestemt beløb. Ellers skulle du snuppe den prisbilligste leveringsmanér, der typisk er at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

  En række byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man køber billig herregårdssten online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af herregårdssten i disse områder:

  Slagelse, Struer, Helsingør, Aarhus, Viborg, Ølstykke, Haderslev, Hobro, Hillerød, Middelfart, Dragør, Køge, Fredericia, Højbjerg, Hjørring, Birkerød, Allerød, Næstved, Gladsaxe, Ikast, København, Virum, Herning, Valby, Tilst, Ringsted, Ishøj, Vallensbæk, Rudersdal, Risskov, Tårnby, Hvidovre, Frederikssund, Brønshøj, Esbjerg, Varde, Silkeborg, Skanderborg, Haslev, Holstebro, Farum, Frederiksværk, Lillerød, Ballerup, Grenaa, Nyborg, Sønderborg, Gentofte, Thisted, Charlottenlund, Brønderslev, Nykøbing Falster, Svendborg, Aabenraa, Brabrand, Nørresundby, Herlev, Glostrup, Hedensted, Værløse, Søborg, Rønne, Kolding, Solrød Strand, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Holbæk, Vanløse, Nakskov, Taastrup, Odder, Lystrup, Vejle, Stenløse, Greve, Jyllinge, Lyngby, Skive, Hørsholm, Åbyhøj, Frederikshavn, Brøndby, Kokkedal, Rødovre, Kalundborg, Albertslund, Vordingborg, Hedehusene, Nærum, Randers, Horsens, Roskilde, og Korsør, .

  Afhentning ift. herregårdssten er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland).

  Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet herregårdssten priser og billig herregårdssten. Man ser derudover som regel mennesker søge efter fx herregårdssten online, herregårdssten tilbud samt køb herregårdssten, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på herregårdssten

  Det er virkelig smart for købere at prissammenligne på billige herregårdssten online på flere e-butikker, og til tak har massevis af online selskaber ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på herregårdssten eftertrykkeligt, og ydermere love levering uden betaling.

  Men det kan stadigvæk blive gunstigt at efterprøve indtil flere internet foretagender efter tilbud og rabatter på herregårdssten online inden du bestiller, sådan at du er garanteret at få fat i den mest billige pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

  Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en internet virksomhed reklamerer billige herregårdssten online til salg for en pris som anses for grænseløst billig, kunne det undertiden være et signal om en uoprigtig netshop. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af et lovbud, som skærmer kunden imod fup online butikker.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale omkostningerne til herregårdssten i flere bidder. Det tilbydes normalt ved niche webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

  Når vi kigger i tallene er det klart, at online shoppere som regel søger eksempelvis herregårdssten online og herregårdssten priser. Vi ser derudover jævnligt folk søge for eksempel køb herregårdssten, billig herregårdssten samt herregårdssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til indkørsel til terrasse til bålsted til trappe til bede til buer til cirkel til mur

  Varianter: koks gråmix med lys halve med slået kant gyldenmix rødmix halve grå med skarp kant gule sorte gulmix rød slået

  Størrelser: 14x21x7 30×30 14x14x14 14x14x21 21x14x5 28×28

  Brands: RBR IBF RC Beton FC Beton

  Kig på tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot byder på de facto fantastiske genveje til at tolke diverse aktuelle brugeres bedømmelser og af den grund støtter vi, at du iagttager internet virksomhedens vurderinger forud for at du bestiller billige herregårdssten online.

  Facebook byder på tilsvarende en del hensigtsmæssige genveje til at få indsigt i e-forretningens pålidelighed. Tilmed ses endda webbutikker hvor du kan meddele en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere kan drages fordel af til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk shopper billige herregårdssten online på en e-forhandler kan man sådan set gennemgå shoppens forretningsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Et nemt alternativ er at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som bør være en sikring om at e-handlen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen fra tid til anden besigtiges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

  Desuden giver det dig mulighed for en håndsrækning, hvis du forvoldes besvær med din handel med herregårdssten. Derudover anbefaler vi at køber er opmærksom på de elementære forhold der indvirker på bestillingen af herregårdssten online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-forhandleren lover.

  I relation til det er det tilmed relevant, at man altid beholder sin e-mail kvittering, således man altid kan bekræfte købet af herregårdssten, uagtet om man bestiller hos Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Pia gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Martin D gav 4 stjerner

  Som altid

  Martin M gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jan gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 tips til indkøb via nettet
  1Vi går generelt ind for at tjekke om online shoppen er e-mærket, da det typisk er en indikator for at e-firmaet accepterer de officielle danske regler, samt at internet shoppen fra tid til anden vurderes af eksperter der er meget fortrolige vedtægterne på området. Inden nogen handler billige herregårdssten i en online butik bør man reelt bese webshoppens handelsbetingelser.
  2Visse online selskaber byder på levering uden betaling på herregårdssten, men for det meste afkræver det at man handler for en konkret pris. Alternativt kan man snuppe den mest billige leveringsløsning, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden er for det meste ligeledes særdeles nem. Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig at du selv henter produkterne.
  3Leveringstiden er yderst udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge pakken lige om lidt, så af den grund er det ganske meningsfuldt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på herregårdssten. En del internet foretagender tilbyder billig levering på næste hverdag på en række produkter, men som trods alt afhænger af at ordren køres igennem inden et besluttet tidspunkt.
  4Temmelig mange netbutikker i Danmark yder til alt held mange forskellige billige leveringsløsninger til herregårdssten. Det mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte varer når der er mulighed for det. Løsningen er altså særligt gnidningsløs, samt typisk tillige den mindst kostelige leveringsmåde.
  5Den prisbilligste leveringstype er unægtelig at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du har bopæl nærved internet webshoppens adresse. Den fragtløsning kan være virkelig væsentlig hvis du skal bruge herregårdssten inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere online butikker levering uden betaling, men for det meste er det forudsat at der bestilles for et fastslået beløb.
  6Trustpilot fører til altid fantastiske chancer for at kigge nærmere på en hel del tidligere konsumenters bedømmelser og derfor stiller vi forslag om, at du betragter internet selskabets ratings før du shopper billige herregårdssten online. Facebook tilbyder dig tillige adskillige habile chancer for at få kendskab til online virksomhedens kundefokus.
  7Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige herregårdssten i blandt diverse internet butikker i Danmark, og altså yder mange internet outlets portofri levering. Trods dette kan det stadigvæk være lukrativt at undersøge nogle online butikker efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
  8Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en ordning, hvilket beskytter dig som køber overfor bedrageriske online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil dække betalingen over en periode.
  9Inden nogen shopper billige herregårdssten på en internet handler behøver man for at være på den sikre side skimme e-shoppens handelsbetingelser, men det er normalt en tidskrævende opgave. Ydermere anbefales det at kunden er klar over de grundlæggende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige herregårdssten online, som fx den ombytningsret webbutikken bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk