Bygpris.dk

Hitachi Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot Hitachi elhøvl.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige Hitachi elhøvl fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du må bestemme hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage information omkring Hitachi elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og dermed har mange mulighed for at købe online og transportere produkterne personligt. Herigennem har man mulighed for at blive fri for fragten, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange producenter, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af Hitachi elhøvl online.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Således bør du få super anvendelig sparring fra mennesker som er eksperter i netop Hitachi elhøvl.
Forskellige nichebutikker på nettet er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du handler Hitachi elhøvl online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Hitachi elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Hitachi elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Hitachi elhøvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Hitachi elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt inden du starter dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammenfatte en simpel liste som indeholder alt hvad der skal bruges, og så granske materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
2Der er en overflod af instruktioner og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder meget brugbar information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
3Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Derfor må du jævnligt holde øje med meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så det ikke uventet begynder at piske ned netop som du er gået i gang med dit krævende projekt.
4Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv hjelm og sko der beskytter dig imod mulige skader. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
5Du skal ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har udstyret disponibelt når du tager fat på byggeprocessen. Derudover er det godt at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
6Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en strømlinet strategi, der viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver din handlingsplan.
7Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være ganske vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
9Ofte vil det være essentielt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en fordel at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og bagefter undersøge billige priser på hver eneste af dem.
10Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, specielt såfremt det er omfattende byggerier. Flere projekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig må det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
11Du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinger at renoveringen influerer positivt på miljøet.
12Der præsenterer sig ofte utidige bump på vejen når det kommer til svære projekter, og pga. dette kan det være betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Masser af netbutikker i Danmark giver heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmåder til Hitachi elhøvl. En sikker vinder er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo særdeles bekvem, samt tit tillige den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan omvendt prøve at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er gerne et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel super enkel ift. Hitachi elhøvl online. Den mest billige fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på Hitachi elhøvl kan vise sig at være temmelig afgørende når man mangler din pakke inden for få dage, og med det formål er det aldeles klogt at du undersøger den anslåede leveringstid ved Hitachi elhøvl. En lang række byggecentre – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på flere varer online, som dog er forudsat at bestillingen gennemføres før et aftalt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken pakket forud for at de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere e-forretninger i Danmark frembyder fragt uden omkostninger på Hitachi elhøvl online, men i reglen kun hvis du aftager for et fastslået beløb. Ellers skulle du overveje den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

Mange kæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig Hitachi elhøvl online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på Hitachi elhøvl i disse områder:

Randers, Albertslund, Haslev, Frederiksberg, Aalborg, Haderslev, Sønderborg, Fredericia, Charlottenlund, Værløse, Herning, Aarhus, Skive, Nørresundby, Søborg, Svendborg, Odder, Middelfart, Birkerød, Slagelse, Aabenraa, Glostrup, Tilst, Vanløse, Struer, Åbyhøj, Køge, Herlev, Kolding, Roskilde, Esbjerg, Lyngby, Hvidovre, Stenløse, Viborg, Hedensted, Lillerød, Gentofte, Farum, Silkeborg, Greve, Nærum, Nyborg, Taastrup, Odense, Kalundborg, Skanderborg, Rudersdal, Brønderslev, Hørsholm, Allerød, Horsens, Grenaa, Frederiksværk, Hedehusene, Gladsaxe, Ishøj, Holstebro, Ballerup, Vordingborg, Ikast, Kokkedal, Helsingør, Tårnby, Brøndby, Dragør, Nakskov, Hillerød, Rødovre, Virum, Brabrand, Ølstykke, Hjørring, Næstved, Vejle, Solrød Strand, Lystrup, Jyllinge, Hobro, Korsør, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Valby, Brønshøj, Holbæk, Højbjerg, Rønne, Varde, Thisted, Frederikssund, Frederikshavn, København, Risskov, og Ringsted, .

Click-and-collect af Hitachi elhøvl er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. køb Hitachi elhøvl og Hitachi elhøvl tilbud. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis Hitachi elhøvl online, billig Hitachi elhøvl og Hitachi elhøvl priser, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Gode priser på Hitachi elhøvl

Det er i dag ultra simpelt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige Hitachi elhøvl online i blandt forskellige e-butikker, og derfor har utallige e-shops været presset til at at trykke priserne på Hitachi elhøvl eftertrykkeligt, og endda garantere gratis levering.

Det kan stadigvæk vise sig lønsomt at kontrollere et par forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud på Hitachi elhøvl online forud for at du placerer ordren, således at du er tryg ved at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at når en e-handler frembyder billige Hitachi elhøvl online for en salgspris som er besynderligt fremragende, så er det tit være en indikator for en uoprigtig webshop. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af et regelsæt, hvilket passer på dig som køber overfor uægte internet shops.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du benytte et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil afbetale prisen på Hitachi elhøvl af flere omgange. Dette foreslåes som regel hos niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel søger efter blandt andet Hitachi elhøvl priser og billig Hitachi elhøvl. Derudover oplever man mange gange folk lede efter blandt andet køb Hitachi elhøvl, Hitachi elhøvl tilbud samt Hitachi elhøvl online.

Gennemsøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot giver dig forholdsvis nyttige muligheder for at studere en længere række aktuelle forbrugeres tanker og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet forhandlerens omtaler forinden du shopper billige Hitachi elhøvl online.

Facebook forærer dig desuden ultra anstændige muligheder for at få et kig ind i online firmaets troværdighed. Derudover møder vi en del internet shops hvor du kan sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige Hitachi elhøvl online hos en e-forhandler kan de i princippet kigge på e-butikkens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, især ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

En nemmere løsning kan være at kigge om internet selskabet er e-mærket, fordi det generelt er en indikator for at e-forretningen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, samt at online firmaet en gang i mellem undersøges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Det giver dig genvej til assistance, hvis du møder besvær med dit køb af Hitachi elhøvl. Endvidere er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest relevante betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af Hitachi elhøvl online, f.eks. den returpolitik e-shoppen kører med.

I den relation er det tillige afgørende, at man når som helst beholder sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af Hitachi elhøvl, hvad end man har købt fra Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

Thomas A gav 5 stjerner

Rigtig god service

Maria gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Erik gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Louise Christensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til internetshopping
1Det har vist sig at være særdeles gnidningsløst for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige Hitachi elhøvl hos flere online selskaber, og altså præsterer massevis af e-handler levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk vise sig profitabelt at prøve nogle online firmaer efter udsalg og tilbud inden du køber, så du er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris.
2Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er en påvisning af at internet webshoppen understøtter de danske regler, udover at online firmaet lejlighedsvis evalueres af jurister der forstår vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige Hitachi elhøvl på en internet webshop kunne de sådan set gennemse virksomhedens regler.
3Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af et lovbud, der dækker køber imod bedrageriske e-shops. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, når du agter at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
4Forinden folk bestiller billige Hitachi elhøvl hos en online virksomhed behøver man i virkeligheden have øje for butikkens betingelser, men det er undertiden en tidskrævende opgave. Tillige foreslår vi at du er obs på de mest vitale reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige Hitachi elhøvl online, fx hvilken bytteret internet webshoppen tilbyder.
5Trustpilot genererer rigtig passende løsninger til at tyde mange tidligere køberes meninger og af den grund tilråder vi, at du tjekker e-forretningens bedømmelser forud for at du bestiller billige Hitachi elhøvl online. Facebook præsterer for øvrigt stort set fantastiske chancer for at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed.
6Den billigste metode til levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du bor i nærheden af internet webshoppens adresse. Den fragtløsning kan vise sig at være ret så essentiel såfremt man skal bruge Hitachi elhøvl med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte firmaer på nettet fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde kun hvis du indkøber for en fastsat sum.
7Nogle e-forretninger i Danmark tilbyder fragt uden omkostninger på Hitachi elhøvl, men i de fleste tilfælde afkræver det at du køber for et præcist beløb. Alternativt skulle man udse dig den mest betalelige metode til levering, der mange gange vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig almindeligvis ligeledes rigtig problemfri. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl selv at hente pakken.
8En stor portion online forhandlere foreslår i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for levering til Hitachi elhøvl. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså ekstremt nem, samt oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig ret så vigtig såfremt man behøver ordren inden for få dage, så herved er det ret relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for Hitachi elhøvl. En masse shops på nettet yder billig 1 dags fragt på en række varer, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt.