Bygpris.dk

Høvlejern

Scheppach HM Høvlejern
1.395 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern til HMS850
275 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern 320mm
1.495 kr.
Læs mere
Scheppach høvlejern HMS1070 - 10
313 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern til HMS 260
548 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern
495 kr.
Læs mere
Ryobi Pb82a2 82 Mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Læs mere
Ryobi Pb50a2 50mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et stort sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot høvlejern.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige høvlejern hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens andre giver kompetent sparring. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Man bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan du handle hos et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring høvlejern.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undgå fragten, så kunne du overveje at fragte materialerne selv. Det er navnligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i de større byer, og på grund af det har mange valget om at handle online og transportere materialerne personligt. Derved har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.
De kendte byggecentre sælger produkter fra mange forskellige leverandører, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af høvlejern online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du bestiller høvlejern online på deres side.
De fleste små butikker producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
De fleste webshops i små nicher er eksperter i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du få super informativ assistance fra ansatte der er specialister i netop høvlejern.
De største byggekæder i Danmark
høvlejern jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

høvlejern silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

høvlejern harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

høvlejern bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For opgaver udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Således skal du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne bedst som du er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
2Potentielt kan det blive essentielt at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forinden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kan nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og derefter gennemgå hver enkelt ting, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
3Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beklædning som sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
4Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige udfordringer når det handler om store opgaver, og følgelig vil det vise sig afgørende at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, således at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
5Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for planeten.
6Forberedelse vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du bør liste en effektiv arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du udarbejder din køreplan.
7I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det vise sig ekstremt centralt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det er væsentlige byggeprocesser. Større ting kræver mere end en person. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
9Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være behjælpeligt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere udgiften ved hver enkelt.
10Det kan give mening at tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Hvis du indhenter professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige leverandører.
11Man vil på ingen måde undvære grej. Typisk vil det vise sig smart at du har det til rådighed akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Du bør huske at påregne disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Der kan findes en verden af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af enormt meget gavnlig information, særligt forudsat at du kigger i hele verden.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

De fleste internet shops frembyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmåder til høvlejern. En af de mest moderne er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne præcis når det passer dig. Denne er altså super overkommelig, og oftest ydermere den mest letkøbte fragtform.

Du bør derudover foretrække at få ordren leveret til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden er undertiden et hak mere bekostelig, men ydermere særdeles problemfri med høvlejern online. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på høvlejern er jo virkelig central når man mangler pakken om et øjeblik, så derfor er det faktisk væsentligt at man undersøger leveringstidspunktet på høvlejern. En stor portion online forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres primære produkter online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen køres igennem forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få varen afsendt forinden de lageransatte har fyraften.

Flere online firmaer præsterer gratis fragt på høvlejern online, men oftest under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt bør du beslutte sig for den billigste leveringsudgave, der mange gange vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En række byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig høvlejern på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på høvlejern i disse byer:

Næstved, Birkerød, Odder, Nykøbing Falster, Holstebro, Glostrup, Esbjerg, Herlev, Frederikshavn, Hvidovre, København, Ballerup, Sønderborg, Thisted, Hørsholm, Farum, Hjørring, Allerød, Skive, Svendborg, Kolding, Gladsaxe, Brøndby, Haslev, Taastrup, Åbyhøj, Rudersdal, Ølstykke, Vejle, Gentofte, Nyborg, Risskov, Vanløse, Roskilde, Brabrand, Herning, Fredericia, Aarhus, Greve, Lystrup, Slagelse, Holbæk, Stenløse, Vordingborg, Frederikssund, Nakskov, Viborg, Højbjerg, Grenaa, Ishøj, Nørresundby, Køge, Værløse, Skanderborg, Odense, Vallensbæk, Ringsted, Brønshøj, Valby, Jyllinge, Haderslev, Albertslund, Frederiksberg, Korsør, Hedensted, Middelfart, Nærum, Helsingør, Lillerød, Brønderslev, Aabenraa, Solrød Strand, Dragør, Rønne, Aalborg, Rødovre, Lyngby, Hedehusene, Tårnby, Ikast, Frederiksværk, Horsens, Hobro, Kokkedal, Varde, Kalundborg, Randers, Hillerød, Søborg, Struer, Virum, Tilst, Charlottenlund, og Silkeborg, .

Click-and-collect ift. høvlejern er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel søger blandt andet køb høvlejern og høvlejern priser. Vi ser derudover tit internet shoppere kigge efter eksempelvis høvlejern online, billig høvlejern samt høvlejern tilbud, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark.

Gode priser på høvlejern

Det er jo efterhånden ret smart for enhver at vurdere tilbud på billige høvlejern online hos diverse webbutikker, og til gengæld har masser af online firmaer fundet det uundgåeligt at trykke prisniveauet på høvlejern eftertrykkeligt, og endda frembyde gebyrfri levering.

Det kan dog alligevel blive rentabelt at eftergå nogle e-forhandlere efter billige priser på høvlejern online før du placerer ordren, så du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Du skal blot være opmærksom på, at ifald en netbutik udbyder billige høvlejern online for en udsalgspris der anses for uforståeligt billig, så kunne det mange gange være et faresignal om en snydagtig online butik. Handler med kort er heldigvis indbefattet af en regel, der hjælper os imod uægte netshops.

Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere betalingen af høvlejern over en periode. Dette foreslåes typisk hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i søgedata er det markant, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel køb høvlejern og høvlejern tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge bl.a. høvlejern online, billig høvlejern og høvlejern priser.

Læs andre menneskers synspunkter

Trustpilot indebærer regulære fortræffelige muligheder for at kontrollere en længere række eksisterende forbrugeres meninger og derfor støtter vi, at du betragter e-forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige høvlejern online.

Facebook giver dig endvidere flere fornemme muligheder for at få en idé om internet selskabets pålidelighed. Derudover ses en del shops på nettet hvor det er muligt at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed må udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige høvlejern online i en shop kunne de egentlig gennemgå webbutikkens vilkår, men det er tit en tidskrævende opgave, især med de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at granske om webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at online webshoppen forstår de opstillede regler, foruden at online webshoppen nu og da revideres af fagfolk der har ekspertise inden for lovgivningen.

Det er en rigtig god lejlighed til bistand, for så vidt du forvoldes problemer som følge af din shopping med høvlejern. Udover dette rekommanderer vi at du er vaks omkring de mest centrale retningslinjer der har betydning for købet af høvlejern online, eksempelvis hvilken byttepolitik webshoppen bruger.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bevise købet af høvlejern, uagtet om man handler fra Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

Thomas gav 5 stjerner

Har handlet der før

Poul D gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Anders B gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mads Jørgensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til online shopping
1Nogle få online webshops sikrer billig levering på høvlejern, men oftest forudsætter det at du aftager for en fastsat sum. Derudover skulle du overveje den mest billige fragtmetode, der mange gange vil blive at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragttypen viser sig uheldigvis omvendt særligt uproblematisk. Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
2Den prisbilligste leveringstype vil altid være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du befinder dig lige ved netbutikkens hjemsted. Den fragtform er selvfølgelig ret betydningsfuld forudsat man har behov for høvlejern øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle online outlets fragt uden omkostninger, men i reglen kun ifald du køber for en fastsat pris.
3Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, som almindeligvis er et sympol på at internet shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen tit kigges til af specialister som forstår de gældende regulativer. Forinden folk shopper billige høvlejern i en internet butik behøver man i virkeligheden tage stilling til webbutikkens forretningsaftale.
4Leveringstidspunktet kan være ret afgørende forudsat du står og skal bruge produktet nu og her, så herved er det fuldt ud passende at vi undersøger den forventede leveringsdato ved høvlejern. En masse internet firmaer tilsiger billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men vær på vagt da det står og falder med at bestillingen placeres forud for et konkret tidspunkt.
5Det er i dag super enkelt for købere at sammenligne tilbud online på billige høvlejern fra diverse e-butikker, og med det motiv tilbyder flertallet af internet selskaber i Danmark gratis levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at checke nogle online forhandlere efter billige priser inden du handler, således at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
6Trustpilot medfører de facto fremragende løsninger til at vurdere flere nuværende forbrugeres bedømmelser og derved rekommanderer vi, at du studerer online forhandlerens omtaler forud for at du bestiller billige høvlejern online. Facebook byder på også temmelig pålidelige genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus.
7Før folk køber billige høvlejern på en netbutik bør man i princippet overveje butikkens forretningsbetingelser, men det er bare ikke særlig spændende. Tilmed er det en hjælp at køberen er påpasselig med de mest vitale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige høvlejern online, for eksempel den bytteret e-handlen bruger.
8De fleste e-shops giver heldigvis en række forskellige billige fragtmetoder til høvlejern. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo rigtig uproblematisk, samt mange gange desuden den mest prisbevidste fragtform.
9Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i en lov, som redder os overfor snydagtige butikker på nettet. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at betale omkostningerne over et længere tidsrum.