Bygpris.dk

Holmegårdssten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger holmegårdssten, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 9.741 kr., som er hele 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 holmegårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til trappe til højbed

Varianter: gråmix gyldenmix sorte kant rødmix røde cirkel slået grå

Størrelser: 14x14x21 21x14x5 28×28 14x14x14 30×30 14x21x7

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot holmegårdssten.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor skal man undersøge forretningens betingelser.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige holmegårdssten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund bør du handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring holmegårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og på grund af det har folk chancen for at handle online og køre produkterne på eget initiativ. På grund af det har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af holmegårdssten online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille holmegårdssten online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichespecifikke webshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få skarpere priser.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo kan du opleve super nyttig assistance fra personale med specialistviden i lige præcis holmegårdssten.
De største byggemarkeder i Danmark
holmegårdssten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

holmegårdssten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

holmegårdssten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

holmegårdssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig jævnligt uventede problemer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og altså kan det være væsentligt at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
2Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Således kan du med jævne mellemrum se vejrudsigten i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig begynder at vælte ned netop som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
3Du skal aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedssko som skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke har professionel hjælp.
4Forinden du optager dit byggeprojekt kan det blive meget centralt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Forberedelse vil være vejen til at lykkes med projektet. Du anbefales at nedskrive en velovervejet strategi, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din strategi.
6I visse tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
7I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive forstandigt at dokumentere hver enkelt udgift, og dernæst søge sig frem til eventuelle tilbud på dem slavisk.
8Måske det viser sig meningsgivende at have de påkrævede materialer tilgængelige før du indleder dit arbejde. Du kan nedskrive en simpel indkøbsliste indeholdende alle de ting der skal bruges, og dernæst gennemløbe materialerne, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
9Du burde måske overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde have professionel assistance til dele af arbejdet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagperson kan det være optimalt at modtage prisoverslag fra diverse selskaber.
10Det bør overvejes at søge assistance til byggeprojektet, især såfremt det er væsentlige byggeopgaver. Nogle ting stiller krav om flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Det kan vise sig at være afgørende at du har det disponibelt inden du tager fat på byggeriet. Husk også at medregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
12Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube yder assistance med betydelige mængder brugbar viden, i særlig grad når man bruger engelske søgeord.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ultra godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er enormt flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

En hel del internet webshops giver heldigvis et hav af forskellige billige fragtløsninger til holmegårdssten. Den mest moderne er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså super problemfri, samt typisk også den billigste mulighed for levering.

Du bør lige så vel vælge at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver undertiden et hak dyrere, men til gengæld ret så hensigtsmæssig ift. holmegårdssten online. Den billigste leveringstype vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket kræver at du opholder dig i nærheden af netshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på holmegårdssten er selvfølgelig meget væsentlig ifald vi skal bruge varen fluks, så med det formål er det ret fornuftigt at du ser den forventede leveringsdato på holmegårdssten. En række online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes inden et angivent tidspunkt, så at de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet foretagender præsterer levering uden omkostninger på holmegårdssten online, men i mange tilfælde kun ifald du køber for et fastsat beløb. Ellers kunne man udse dig den mest betalelige leveringsform, hvilket tit vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggecentre giver afhentning hvor man bestiller billig holmegårdssten online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af holmegårdssten i følgende byer:

Roskilde, Esbjerg, Struer, Holbæk, Kalundborg, Albertslund, Nakskov, Hjørring, Hillerød, Vejle, Ishøj, Hørsholm, Ballerup, Valby, Thisted, Horsens, Sønderborg, Næstved, Middelfart, Charlottenlund, Ølstykke, Brønshøj, Randers, Rudersdal, København, Aabenraa, Aarhus, Svendborg, Vordingborg, Rønne, Hobro, Grenaa, Brøndby, Helsingør, Aalborg, Brønderslev, Skive, Varde, Tilst, Viborg, Åbyhøj, Jyllinge, Ikast, Værløse, Dragør, Nykøbing Falster, Silkeborg, Frederikshavn, Køge, Nyborg, Frederikssund, Glostrup, Ringsted, Søborg, Odense, Skanderborg, Nørresundby, Kolding, Birkerød, Virum, Lystrup, Vanløse, Fredericia, Brabrand, Hvidovre, Slagelse, Lillerød, Korsør, Gladsaxe, Herlev, Vallensbæk, Hedensted, Stenløse, Holstebro, Allerød, Tårnby, Rødovre, Odder, Frederiksberg, Frederiksværk, Lyngby, Haslev, Kokkedal, Haderslev, Herning, Greve, Farum, Solrød Strand, Nærum, Gentofte, Risskov, Hedehusene, Taastrup, og Højbjerg, .

Click-and-collect for holmegårdssten er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel holmegårdssten online og holmegårdssten priser. Man ser desuden mange gange online shoppere lede efter bl.a. holmegårdssten tilbud, køb holmegårdssten samt billig holmegårdssten, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bygma.

Den bedste pris på holmegårdssten

Det er vældig overkommeligt for os alle at sammenligne priser på billige holmegårdssten online hos diverse internet shops, og med det motiv har de fleste e-butikker været presset til at at nedskære salgspriserne på holmegårdssten enormt, og i øvrigt yde levering uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig smart at undersøge diverse internet handler efter tilbud og udsalg på holmegårdssten online før du køber, sådan at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Du skal imidlertid være klar over, at når en online shop markedsfører billige holmegårdssten online til salg for en udsalgspris der er ekstraordinært letkøbt, så kunne det mange gange være et tegn på en snydagtig shop. Betalinger med kort er heldigvis omfavnet af en anordning, hvilket støtter dig overfor uægte internet handler.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at klare betalingen af holmegårdssten over en periode. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk leder efter for eksempel holmegårdssten online og køb holmegårdssten. Man ser derudover typisk mennesker søge for eksempel holmegårdssten priser, holmegårdssten tilbud samt billig holmegårdssten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg holmegårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til støttemur til trappe til højbed

Varianter: grå kant slået cirkel gyldenmix rødmix røde sorte gråmix

Størrelser: 14x21x7 28×28 14x14x21 30×30 21x14x5 14x14x14

Kig på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot bringer dig uden sammenligning hæderlige genveje til at se nærmere på adskillige eksisterende køberes observationer og af den grund er det en hjælp, at du ser nærmere på internet butikkens kritik før du bestiller billige holmegårdssten online.

Facebook fremskaffer endvidere temmelig pæne chancer for at få en idé om webshoppens popularitet. Tilmed ser vi en del internet virksomheder som giver folk mulighed for at frembringe en kritik af deres køb, hvilket desuden burde anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige holmegårdssten online hos en internet webshop kunne de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsvilkår, men det er oftest ikke særlig spændende, især ved de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne derfor være at efterse om online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det er en tryghed om at e-handlen accepterer gældende dansk lovgivning, foruden at internet forretningen af og til revideres af jurister som forstår bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, ifald du bliver udsat for dilemmaer ved din bestilling af holmegårdssten. Yderligere tilrådes det at køberen er klar over de fundamentale retningslinjer der har betydning for bestillingen af holmegårdssten online, til eksempel den ombytningspolitik internet selskabet lover.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man altid beholder sin ordrekvittering, så man senere kan bekræfte bestillingen af holmegårdssten, uafhængig af om man har bestilt fra Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Hanne L gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Pia S gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Anne Mortensen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Pia gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til online indkøb
1Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en orden, hvilket værner dig som kunde overfor bedrageriske online firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil klare beløbet over flere uger.
2Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed forudsætter at du er nær e-shoppens tilholdssted. Den leveringsmanér er selvfølgelig super afgørende i tilfælde af at vi har brug for holmegårdssten om få sekunder. Alternativt så sikrer flere internet varehuse fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du aftager for en bestemt pris.
3En hel del e-forretninger i Danmark garanterer gratis levering på holmegårdssten, men typisk påkræves det at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ kan man vælge den mest betalelige leveringsløsning, som gerne vil blive at få leveret varerne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver tit endvidere rigtig simpel. Den mest billige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente pakken.
4Det er jo vældig gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne priser online på billige holmegårdssten på flere e-butikker, og derved præsterer adskillige netbutikker fragtfri levering. Derfor kan det alligevel være profitabelt at sammenholde diverse firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så man er sikker på at antage den billigste pris.
5Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er en erklæring om at e-forhandleren tilslutter sig de danske love, tillige med at online forhandleren fra tid til anden vurderes af fagmænd der mestrer de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige holmegårdssten på en online shop behøver de principielt overveje forhandlerens handelsvilkår.
6Inden nogen shopper billige holmegårdssten hos en butik på nettet burde man de facto have øje for virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt. Tillige er det at foretrække at køberen er hensynstagende til de vigtigste vedtægter i forbindelse med shopping af billige holmegårdssten online, som fx hvilken byttepolitik internet selskabet tilsikrer.
7Trustpilot fremskaffer fuldkommen anstændige løsninger til at kontrollere en stor portion forhenværende køberes tanker og af den grund er det prisværdigt, at du eftersøger internet forhandlerens kritik forinden du handler billige holmegårdssten online. Facebook resulterer i endvidere ret så udmærkede metoder til at få indblik i webshoppens kundetilfredshed.
8Mange e-forretninger tilbyder til alt held alverdens billige muligheder for levering til holmegårdssten. En der er meget populær er p.t. at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo særdeles overkommelig, samt mange gange derudover den mindst kostelige mulighed for fragt.
9Leveringshastigheden er jo særligt betydningsfuld hvis vi har behov for varerne inden for få dage, og i det øjemed er det selvfølgelig vigtigt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato ved holmegårdssten. Flere online varehuse tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, der dog er regnet ud fra at ordren lægges inden et fastslået tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk