Bygpris.dk

Hulsavsæt

Viking HSS hulsavsæt S155 25-79mm - VVS sæt
1.578 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S200 19-64mm - Kombinationssæt
1.895 kr.
Læs mere
Viking HSS Hulsavsæt S150 19-57mm - VVS sæt
1.341 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S200X 19-64mm
495 kr.
Læs mere
Starrett HSS Hulsavsæt DC 10021 sæt 12 stk.
595 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S-300LK 22-78mm - Elektrikersæt
2.349 kr.
Læs mere
Viking HSS Hulsavsæt S175 22-64mm - Elektrikersæt
1.396 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S 125 ISO 16-50mm
1.075 kr.
Læs mere
Starrett HSS Hulsavssæt CS 06001 6 dele
649 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S225 57-127mm - VVS sæt
1.813 kr.
Læs mere
Viking HM hulsavsæt S-300LK CC 22-78mm - Elektrikersæt
3.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot hulsavsæt.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan få information omkring hulsavsæt.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige hulsavsæt hos de forskellige online byggekæder. En del har lave priser, hvorimod øvrige har kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er især en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du nær dig, og derved har de fleste mulighed for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at spare fragten, og samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder udbyder produkter fra talrige specialbutikker, så du kan købe fra et bredt sortiment af hulsavsæt online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får en høj grad af gavnlig vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis hulsavsæt.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Forskellige specialiserede webshops er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler hulsavsæt online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

hulsavsæt bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

hulsavsæt jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

hulsavsæt harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

hulsavsæt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når byggeprojektet er CO2-besparende. Bidraget er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
2Længe før du optager arbejdet kan det blive ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
3Man må på ingen måde fattes udstyr. Det er fordelagtigt at have udstyret til rådighed når du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne disse udgifter i din økonomiske plan.
4Typisk vil det være afgørende at have lavet et regnskab for byggeriet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være økonomisk at notere samtlige udgifter, og så tjekke billige priser på dem enkeltvis.
5Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der sikrer dig mod mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
6Du bør tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Forudsat at du anskaffer professionel assistance er det fornuftigt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
7Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggeprojektet, specielt hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Flere byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
8Du finder endeløse artikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er anvendeligt med ret så meget gavnlig viden, ikke mindst ifald man bruger den engelske version.
9Der kommer typisk pludselige vanskeligheder i forbindelse med større opgaver, og som følge heraf vil det vise sig essentielt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, så man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
10Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have alle byggematerialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med dit arbejde. Du får god gavn af at lave en punktforms indkøbsliste med det du får brug for, og dernæst tjekke hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
11Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag bør du løbende se vejrberetningerne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at piske ned absolut lige når du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
12Godt forarbejde bliver vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du anbefales at liste en strømlinet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver tidsplanen.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som klart er temmelig imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Adskillige webbutikker i Danmark yder i dag diverse billige muligheder for levering til hulsavsæt. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter varerne når du har tid. Muligheden er jo virkelig overkommelig, og endda tilmed den mest billige leveringsmetode.

Du burde tillige afveje for og imod at få produkterne bragt til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig for det meste et hak mere omkostningsfuld, men derudover temmelig bekvem for hulsavsæt online. Den prisbilligste fragtform er utvivlsomt at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på hulsavsæt kan vise sig at være ultra relevant hvis man står og skal bruge varen nu og her, og af den grund er det særdeles klogt at du finder den anslåede leveringsdato på hulsavsæt. De fleste internet varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få pakken fikset inden lagerpersonalet tager hjem.

Nogle e-shops i Danmark præsterer fri fragt på hulsavsæt online, men tit gælder det kun hvis du bestiller for en konkret pris. Som alternativ skal du vælge den mindst kostelige type af levering, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

Adskillige webshops tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig hulsavsæt online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og Bauhaus. De yder for eksempel click-and-collect på hulsavsæt i følgende områder:

Farum, Birkerød, Sønderborg, København, Ølstykke, Holbæk, Hobro, Viborg, Holstebro, Silkeborg, Allerød, Slagelse, Fredericia, Vejle, Kokkedal, Haderslev, Valby, Højbjerg, Kalundborg, Rudersdal, Dragør, Nyborg, Rønne, Herlev, Nørresundby, Solrød Strand, Lyngby, Vallensbæk, Brøndby, Lystrup, Hjørring, Helsingør, Gladsaxe, Hørsholm, Brønderslev, Odense, Skive, Struer, Frederiksberg, Tilst, Ikast, Risskov, Greve, Hedensted, Stenløse, Svendborg, Værløse, Grenaa, Haslev, Aabenraa, Gentofte, Varde, Thisted, Ballerup, Frederiksværk, Taastrup, Middelfart, Albertslund, Horsens, Hedehusene, Odder, Glostrup, Aalborg, Køge, Jyllinge, Hillerød, Næstved, Hvidovre, Charlottenlund, Åbyhøj, Ishøj, Kolding, Tårnby, Skanderborg, Nærum, Randers, Aarhus, Nykøbing Falster, Esbjerg, Brønshøj, Frederikshavn, Vordingborg, Brabrand, Nakskov, Herning, Rødovre, Lillerød, Korsør, Vanløse, Roskilde, Virum, Ringsted, Søborg, og Frederikssund, .

Click-and-collect for hulsavsæt er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data fremstår det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet hulsavsæt online og hulsavsæt priser. Man ser derudover som regel internet shoppere lede efter for eksempel billig hulsavsæt, hulsavsæt tilbud samt køb hulsavsæt, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Gode priser på hulsavsæt

Det er efterhånden temmelig fleksibelt for alle at prissammenligne på billige hulsavsæt online på diverse internet webshops, og med det motiv har langt de fleste internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på hulsavsæt enormt, og derudover sikre fragt uden betaling.

Det kan dog stadigvæk blive smart at efterprøve indtil flere e-butikker efter tilbud på hulsavsæt online forinden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Man må dog være omhyggelig med, at ifald en forretning på nettet tilbyder billige hulsavsæt online til en udsalgspris som virker ubegribelig god, så kunne det mange gange være et karakteristika der viser en svindel internet handler. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en lov, hvilket redder dig som køber overfor uoprigtige online forretninger.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale betalingen af hulsavsæt senere. Det fås typisk ved specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere typisk søger fx køb hulsavsæt og hulsavsæt priser. Vi ser desuden tit folk søge efter blandt andet hulsavsæt online, billig hulsavsæt og hulsavsæt tilbud.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot forærer dig adskillige anstændige genveje til at sondere en stor portion øvrige forbrugeres meninger og af den grund tilrådes det, at du tjekker online butikkens omtaler før du bestiller billige hulsavsæt online.

Facebook giver dig også immervæk gode løsninger til at få et kig ind i webbutikkens popularitet. I øvrigt ses endda internet selskaber hvor man kan formulere en omtale af købsoplevelsen, hvilket ydermere må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige hulsavsæt online i en internet webshop bør man når alt kommer til alt have øje for dens forretningsvilkår, men det er gerne et omfattende arbejde, især på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning kan derfor være at bemærke om e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være et fingerpeg om at internet firmaet opfylder de gældende danske regler, samt at online butikken af og til ses til af jurister som mestrer lovene på området.

Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, hvis du bliver udsat for vanskeligheder ved din bestilling af hulsavsæt. Tillige er det smart at du er klar over de mest vedkommende regler i forbindelse med købet af hulsavsæt online, som fx den ombytningsret e-firmaet tilbyder.

I den relation er det tillige vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af hulsavsæt, uafhængig af om man køber ved Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Henrik Møller gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Maria gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Poul A gav 5 stjerner

Fremragende service

Per G gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til online shopping
1Nogle enkelte outlets på nettet sikrer fragt uden omkostninger på hulsavsæt, men i de fleste tilfælde kun hvis du køber for et fastslået beløb. Alternativt kan du gribe den prisbilligste type af levering, som typisk er at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig godt nok endda ret praktisk. Den mest billige leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
2Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, der passer på dig imod bedrageriske internet outlets. Alternativt bør du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du vil honorere pengene over en periode.
3Trustpilot frembyder en lang række pæne muligheder for at tyde en stor portion aktuelle brugeres omtaler og på grund af dette tilrådes det, at du evaluerer online webshoppens bedømmelser inden du bestiller billige hulsavsæt online. Facebook tilbyder dig tillige forholdsvis strålende metoder til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed.
4Det er jo efterhånden ultra enkelt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige hulsavsæt fra flere shops på nettet, og på grund af dette frembyder flere firmaer på nettet gratis fragt. Men det kan til hver en tid blive udbytterigt at sammenligne diverse online selskaber efter billige priser forinden du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
5Antal dages levering kan være ret vital såfremt man mangler varerne omgående, så herved er det bestemt væsentligt at vi tjekker leveringstiden for hulsavsæt. Størstedelen af netbutikker udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, men vær obs på at det er underforstået at bestillingen indsendes inden et angivent tidspunkt.
6Inden nogen handler billige hulsavsæt på en e-butik kan man i princippet læse netbutikkens vilkår, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Foruden dette er det klogt at køberen er hensynstagende til de mest essentielle reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige hulsavsæt online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren garanterer.
7Den billigste leveringsform er uden tvivl at du selv henter ordren, som dog kræver at du har bopæl med kort afstand til webbutikkens adresse. Den form for fragt kan vise sig at være temmelig vigtig såfremt du har brug for hulsavsæt nu og her. Alternativt så præsterer nogle få netbutikker fragt uden betaling, men for det meste er det forudsat at man indkøber for en fastsat pris.
8Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være et fingerpeg om at online virksomheden opretholder de gældende danske regler, samt at internet webshoppen fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk som forstår lovgivningen. Forud for at folk handler billige hulsavsæt i en internet shop burde de i virkeligheden studere butikkens handelsaftale.
9En hel del online outlets foreslår nu om dage diverse billige fragtløsninger til hulsavsæt. En sikker vinder er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din ordre når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ret ukompliceret, og ofte endvidere den billigste slags levering.