Bygpris.dk

Hurtiglim

Hurtiglim lugtfri Loctite 460.403
295 kr.
Læs mere
Hurtiglim slagfast Loctite 480
30.529 kr.
Læs mere
Hurtiglim Allround Loctite 422
246 kr.
Læs mere
Hurtiglim Loctite SUPER GLUE POWER FLEX
459 kr.
Læs mere
Hurtiglim Plast Gummi Loctite 4062
271 kr.
Læs mere
Hurtiglim SUPER GLUE ALL PLASTICS
56 kr.
Læs mere
Hurtiglim Standard Loctite 496
269 kr.
Læs mere
Hurtiglim Cyanoakrylat Loctite 420
293 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring hurtiglim.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Dette er især muligt hos de velkendte byggecentre.
Der vil være forskel på priserne på billige hurtiglim alt efter hvor du handler online. Nogle har de bedste priser, hvorimod nogle har faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot hurtiglim.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af hurtiglim online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og pga. det har du mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derved har du valget om at slippe for fragten, og samtidig have varerne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber hurtiglim online hos dem.
Diverse specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du få ekstremt indsigtsfuld vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis hurtiglim.
Danmarks største byggemarkeder
hurtiglim jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

hurtiglim harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

hurtiglim silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hurtiglim bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning vil være kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du udarbejder din dagsorden.
2Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til dele af projektet, ikke mindst ift. større byggeprocesser. Flere projekter behøver flere mennesker. Derudover vil det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
3Man bør aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte vil det være meningsfuldt at have grejet klar til brug før du igangsætter byggeprojektet. Husk også at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Du finder alle mulige former for guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig ekstremt meget udbytterig oplysning, specielt hvis du søger på engelsk.
5Der kommer altid uforudsete vanskeligheder når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og derfor viser det sig afgørende at man har afsat en god portion plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
6Typisk vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være fornuftigt at notere hver eneste udgift, og dernæst dokumentere ens købspris for dem en ad gangen.
7Du bør regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal tilkøbe assistance fra en fagmand til opstarten af det. Såfremt du henter professionel assistance kan du spare penge ved at at modtage priser fra flere leverandører.
8Du bør ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk påklædning som fx hjelm og sko som hjælper dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
9Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du tit tjekke vejrforudsigelserne i dagene op til byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at vælte ned nøjagtig som du er startet på det store byggeprojekt.
10Inden du starter byggeriet er det yderst fundamentalt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Det vil vise sig meningsfuldt at have de presserende materialer tilgængelige på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan udarbejde en enkel liste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og som det næste gennemgå oversigten, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
12Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ret så godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En masse netbutikker i Danmark tildeler heldigvis en hel del forskellige billige leveringsudgaver til hurtiglim. En favorit iblandt mange er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig usædvanlig uproblematisk, og typisk tilmed den billigste leveringsløsning.

Du bør ligeledes forsøge at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig oftest en tak mindre billig, men omvendt ultra enkel ved køb af hurtiglim online. Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du befinder dig i kort afstand af online forretningens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på hurtiglim kan vise sig at være ret så væsentlig om man skal bruge produkterne om få sekunder, og herved er det utvivlsomt vigtigt at du besigtiger den forventede leveringstid for hurtiglim. En stor portion netshops i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på deres favorit varenumre online, hvilket er betinget af at ordren aflægges inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet varehuse frembyder levering uden betaling på hurtiglim online, men tit stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt kan man overveje den mest prisbevidste mulighed for fragt, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

De fleste webshops foreslår afhentning hvor du handler billig hurtiglim på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. De yder for eksempel click-and-collect på hurtiglim i følgende byer:

Risskov, Tårnby, Slagelse, Hillerød, Aalborg, Næstved, Vordingborg, Dragør, Holstebro, Svendborg, Korsør, Nyborg, Farum, Haslev, Viborg, Ballerup, Glostrup, Middelfart, Nørresundby, Hedensted, Roskilde, Vejle, Stenløse, Allerød, Frederiksberg, Herning, Lystrup, Esbjerg, Hobro, Skive, Randers, Nærum, Silkeborg, Solrød Strand, Køge, Struer, Ishøj, Kalundborg, Rødovre, Ølstykke, Brabrand, Kolding, Rudersdal, Thisted, Helsingør, Hedehusene, Skanderborg, Lillerød, Tilst, Grenaa, Gladsaxe, Brøndby, Frederikshavn, Frederikssund, Gentofte, Nakskov, Herlev, Højbjerg, Hjørring, Rønne, Aabenraa, Åbyhøj, Fredericia, Taastrup, Jyllinge, Varde, Nykøbing Falster, Greve, Frederiksværk, Brønshøj, Virum, Hvidovre, Vanløse, Aarhus, Horsens, Kokkedal, Ringsted, Lyngby, Holbæk, Odense, Albertslund, Odder, Birkerød, Søborg, Valby, Haderslev, Hørsholm, Brønderslev, Vallensbæk, Ikast, Charlottenlund, København, Værløse, og Sønderborg, .

Afhentning for hurtiglim er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet hurtiglim tilbud og hurtiglim online. Derudover oplever vi som regel netshoppere kigge efter eksempelvis køb hurtiglim, hurtiglim priser samt billig hurtiglim, plus de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Få den bedste pris på hurtiglim

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for enhver at analysere tilbud på billige hurtiglim online i blandt flere e-firmaer, og for det har flertallet af internet webshops været nødt til at mindske udsalgspriserne på hurtiglim drastisk, og i øvrigt byde på levering uden beregning.

Det kan til hver en tid vise sig udbytterigt at sammenholde et par forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på hurtiglim online forud for at du handler, så du er skudsikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Man bør blot være obs på, at såfremt en forhandler på nettet annoncerer billige hurtiglim online til salg for en udsalgspris som virker helt fantastisk letkøbt, kunne det mange gange være et faresignal om en uoprigtig online virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald en del af en anordning, hvilket beskytter kunden overfor fup online firmaer.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage beløbet til hurtiglim i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus og Silvan.

Når der ses på statistikkerne er det klart, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis hurtiglim online og hurtiglim priser. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge for eksempel køb hurtiglim, hurtiglim tilbud og billig hurtiglim.

Kig på andre menneskers ratings

Trustpilot indebærer visse habile genveje til at kigge på en række eksisterende konsumenters domme og herved kan det være til hjælp, at du læser webbutikkens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige hurtiglim online.

Facebook byder på også fuldstændig uafhængige metoder til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. I øvrigt ses en række e-butikker hvor folk kan levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige hurtiglim online i en e-handler kunne man i princippet bese netshoppens betingelser, det er dog normalt ikke specielt ophidsende, specielt med de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

En anden løsning kunne derfor være at granske hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en erklæring om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at e-shoppen løbende vurderes af fagmænd som er meget bekendte med lovene på området.

Det er en rigtig god chance for en hjælpende hånd, når du skulle få besvær i forbindelse med din bestilling af hurtiglim. Tilmed er det en hjælp at du er obs på de mest aktuelle forhold der har betydning for købet af hurtiglim online, som for eksempel den returret e-handlen kører med.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan dokumentere købet af hurtiglim, hvad end man har bestilt hos Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Rasmus gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jette Pedersen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Bente H gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Martin C gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en regel, som dækker dig overfor snydagtige internet virksomheder. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre beløbet af flere omgange.
2En lang række forhandlere på nettet tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringsudgaver til hurtiglim. En der er meget anvendt er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er jo usædvanlig fleksibel, og tit tillige den mest betalelige mulighed for levering.
3Det har vist sig at være ret nemt for alle at kigge efter tilbud online på billige hurtiglim på flere internet butikker i Danmark, og ergo garanterer mange internet forretninger i Danmark billig fragt. Trods dette kan det imidlertid være gunstigt at tjekke forskellige online webshops efter tilbud før du køber, så du er garanteret at få fat i den billigste pris.
4Enkelte online butikker tilbyder gebyrfri levering på hurtiglim, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du køber for en bestemt sum. Som alternativ skal man gribe den mest prisbevidste fragtform, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtformen er somme tider endda virkelig let. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid være at hente ordren selv.
5Generelt går vi ind for at tjekke om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være et tegn på at online webshoppen imødekommer de gældende danske regler, foruden at virksomheden nu og da gennemses af jurister der forstår de gældende regler. Forinden folk køber billige hurtiglim i en e-forretning kunne man ideelt set kigge på virksomhedens vilkår.
6Leveringstiden kan vise sig at være meget essentiel ifald vi har behov for dine nye varer fluks, og herved er det altså passende at man studerer det forventede leveringstidspunkt på hurtiglim. En lang række internet varehuse præsterer billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, som dog regnes ud fra at ordren køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt.
7Forud for at folk shopper billige hurtiglim i en forretning på nettet kunne man når alt kommer til alt overveje forhandlerens vilkår, dog er det normalt ikke super spændende. Tillige er det godt at køberen er vidende om de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige hurtiglim online, for eksempel den ombytningsret internet forretningen tilsikrer.
8Den mest betalelige fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som desværre afhænger af at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens hjemsted. Den leveringsmetode er virkelig udslagsgivende i tilfælde af at vi absolut skal bruge hurtiglim fluks. Alternativt så tilbyder en række outlets på nettet gebyrfri levering, men ofte er det kun gældende hvis man aftager for et præcist beløb.
9Trustpilot tilbyder dig rigtig sikre muligheder for at se nøjere på ganske mange nuværende konsumenters kritik og derfor kan det anbefales, at du iagttager internet shoppens bedømmelser forud for at du handler billige hurtiglim online. Facebook frembringer også egentlig gode genveje til at få indblik i internet forhandlerens popularitet.