Bygpris.dk

Hurtigtvinge

BESSEY Hurtigtvinge classiX 300x140
610 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 200x100
445 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 500x120
685 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 120x60
355 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge U-form 250x120 GUH 250/120
725 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 400x120
640 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 600x120
710 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 250x120
510 kr.
Læs mere
Teng Tools hurtigtvinge CMFQ 200x100mm
430 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 160x80
390 kr.
Læs mere
Hurtigtvinge 300x140 mm cmfq30
627 kr.
Læs mere
Hurtigtvinge 400x120 mm cmfq40
667 kr.
Læs mere
BESSEY hurtigtvinge 30 x 14 cm
699 kr.
Læs mere
BESSEY hurtigtvinge 20 x 10 cm
510 kr.
Læs mere
BESSEY hurtigtvinge 16 x 8 cm
449 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot hurtigtvinge.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige hurtigtvinge fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af hurtigtvinge.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og derfor har man adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at undgå fragten, og ovenikøbet få produkterne straks.
De gængse byggekæder samler produkter fra forskellige nicheshops, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af hurtigtvinge online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du få mere konstruktiv assistance fra ansatte der er specialister i netop hurtigtvinge.
Alverdens nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at handle hurtigtvinge online på deres hjemmeside.
Mange nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
hurtigtvinge bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

hurtigtvinge jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

hurtigtvinge silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

hurtigtvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan finde en verden af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver ret så meget nyttig viden, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
2Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm der hjælper dig mod potentielle uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ved omfattende projekter. Enkelte opgaver gør krav på flere personer. Ydermere bør det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Du bør gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få en pris fra en håndfuld leverandører.
5Det kan vise sig aktuelt at have de presserende byggematerialer tilgængelige før du påbegynder dit arbejde. Du har god gavn af at notere en hurtig huskeliste som samler alt det du skal bruge, og så gennemløbe listen, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
6Man skal nødig undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være uundværligt at du har det klar akkurat som du starter byggeprojektet. Det er derudover godt at inkludere de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund må du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med det krævende byggeprojekt.
8Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være en fordel at notere alle poster, hvorefter man kunne søge sig frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
9Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt ombygningen gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at have en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
11Forinden du optager byggeprojektet er det yderst essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Der kommer som regel uventede problemstillinger ved avancerede projekter, og pga. dette kan det være væsentligt at man har afsat rimelig plads i køreplanen, således at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er absolut imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Adskillige online virksomheder giver nu om dage flere billige former for fragt til hurtigtvinge. En yndling er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ret overkommelig, samt endda ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

Du bør ydermere påtænke at få leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er for det meste et hak mere bekostelig, men lige så vel i høj grad let gængelig ved køb af hurtigtvinge online. Den mest billige leveringsmanér er dog at hente ordren selv, som jo er betinget af at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på hurtigtvinge er meget essentiel hvis vi står og skal bruge varen med det samme, så med det formål er det særdeles fornuftigt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt på hurtigtvinge. En stor portion online outlets – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem inden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren klar forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle online butikker yder portofri levering på hurtigtvinge online, men i de fleste tilfælde kræves det at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt kan du udvælge den billigste fragtmetode, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig hurtigtvinge online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af hurtigtvinge i disse byer:

Vanløse, Ølstykke, Esbjerg, Hedensted, Rudersdal, Birkerød, Kalundborg, Søborg, Charlottenlund, Brabrand, Gladsaxe, Aabenraa, Hvidovre, Viborg, Ikast, Højbjerg, Allerød, Greve, Vejle, Aalborg, Nørresundby, Fredericia, Køge, Grenaa, Kokkedal, København, Stenløse, Haslev, Silkeborg, Gentofte, Brønderslev, Svendborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Taastrup, Lystrup, Skanderborg, Valby, Rønne, Farum, Hedehusene, Lyngby, Frederiksberg, Slagelse, Brønshøj, Værløse, Rødovre, Hobro, Næstved, Ringsted, Herning, Roskilde, Randers, Nyborg, Brøndby, Frederikssund, Hjørring, Albertslund, Lillerød, Struer, Solrød Strand, Tilst, Jyllinge, Varde, Dragør, Hillerød, Middelfart, Nærum, Skive, Hørsholm, Odense, Risskov, Nakskov, Haderslev, Helsingør, Horsens, Ballerup, Holbæk, Thisted, Glostrup, Odder, Aarhus, Sønderborg, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Herlev, Virum, Korsør, Frederiksværk, Kolding, Tårnby, Holstebro, Ishøj, og Vordingborg, .

Click-and-collect for hurtigtvinge er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i søgedata står det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis køb hurtigtvinge og hurtigtvinge online. Derudover oplever vi ofte netshoppere efterspørge bl.a. billig hurtigtvinge, hurtigtvinge tilbud samt hurtigtvinge priser, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Bedste tilbud på hurtigtvinge

Det har vist sig at være meget simpelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige hurtigtvinge online på diverse netbutikker, og altså har flere butikker på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på hurtigtvinge kolossalt, og derudover garantere fragt uden betaling.

Det kan immervæk blive lukrativt at checke visse e-butikker efter tilbud og rabatter på hurtigtvinge online før du gennemfører dit køb, så du er garanteret at få den bedste pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Du skal bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en butik på nettet forhandler billige hurtigtvinge online på tilbud til en udsalgspris der er mystisk billig, er det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig internet butik. Betalinger med kort er imidlertid en del af en anordning, som skærmer os imod uægte internet selskaber.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage prisen på hurtigtvinge over en periode. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Når man kigger i data står det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet hurtigtvinge tilbud og køb hurtigtvinge. Foruden dette ser man ofte internet shoppere lede efter blandt andet hurtigtvinge priser, billig hurtigtvinge samt hurtigtvinge online.

Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder helt gavnlige chancer for at betragte en række øvrige køberes oplevelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du kigger på e-firmaets vurderinger før du færdiggør din shopping med billige hurtigtvinge online.

Facebook resulterer i også en del værdifulde chancer for at få indtryk af e-handlens troværdighed. Tilmed er der en række online shops i Danmark hvor du kan udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige hurtigtvinge online hos en netshop kunne de helt sikkert granske deres handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke super interessant, i særdeleshed ved de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at se hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, siden det almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at online forretningen jævnligt undersøges af fagfolk som mestrer reglerne.

Derudover giver det dig anledning til støtte, ifald du bliver udsat for problemstillinger ved dit indkøb af hurtigtvinge. For øvrigt tilråder vi at køberen er klar over de væsentligste forhold der kan have betydning for købet af hurtigtvinge online, for eksempel hvilken byttepolitik netbutikken lover.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af hurtigtvinge, uafhængig af om man handler ved Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Stark.

Pia O gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Helle Sørensen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Peter T gav 5 stjerner

God webshop

Ole gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til online indkøb
1En række netbutikker i Danmark tildeler i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtformer til hurtigtvinge. En af de mest populære er for øjeblikket pakkeshops, så du nemt selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig virkelig ligetil, og endda ydermere den mest prisbevidste fragttype.
2Inden folk køber billige hurtigtvinge i en forretning på nettet burde de i reglen tyde virksomhedens forretningsvilkår, det er dog ofte en tidskrævende opgave. Herudover kan det anbefales at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige hurtigtvinge online, fx hvilken bytteret internet forretningen lover.
3Den mest betalelige form for fragt er dog at du selv henter produkterne, som dog beroer på at du har bopæl i nærheden af netbutikkens lager. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant om man mangler hurtigtvinge om et øjeblik. Alternativt så frembyder en række online virksomheder fragt uden gebyr, men undertiden er det så præmissen at du indkøber for et fastslået beløb.
4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig virkelig bestemmende hvis vi mangler produktet inden for kort tid, og herved er det bestemt afgørende at man gransker det anslåede leveringstidspunkt ved hurtigtvinge. Adskillige internet shops annoncerer billig dag-til-dag levering på utallige varenumre, som imidlertid nødvendiggør at ordren placeres tidligere end et fastslået tidspunkt.
5Det er i dag i høj grad let gængeligt for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige hurtigtvinge på tværs af online butikker, og følgelig yder langt de fleste butikker på nettet gebyrfri levering. Det kan dog ikke desto mindre være udbytterigt at inspicere et par internet selskaber efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.
6Trustpilot frembringer altid ønskværdige chancer for at granske en hel del forhenværende konsumenters reflektioner og på grund af dette er det prisværdigt, at du evaluerer e-firmaets vurderinger inden du shopper billige hurtigtvinge online. Facebook frembyder for øvrigt adskillige uafhængige muligheder for at få en idé om netbutikkens troværdighed.
7Generelt foreslår vi at undersøge om internet butikken er e-mærket, siden det generelt er en forsikring om at online forhandleren forstår dansk lovgivning, og at online virksomheden undertiden gennemses af sagkyndige som kender de gældende vilkår. Før nogen handler billige hurtigtvinge hos en internet forhandler kunne de i og for sig granske netshoppens forretningsaftale.
8Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en anordning, der garanterer dig som kunde overfor uægte internet webshops. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere beløbet i flere bidder.
9Visse webbutikker byder på portofri fragt på hurtigtvinge, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man køber for en bestemt sum. Derudover kan du udse dig den billigste leveringsudgave, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragttypen bliver som oftest ydermere usædvanlig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.