Bygpris.dk

Hvid Trælim

Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Læs mere
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Læs mere
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Læs mere
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Læs mere
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige hvid trælim fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på billige priser, og øvrige har fokus på service. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder har et enormt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare hvid trælim.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du vælge en webshop, som kan tilbyde information omkring hvid trælim.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af hvid trælim online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har du valget om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at spare fragtgebyret, og endda få varerne straks.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed til dig som køber online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du modtage ekstremt kompetent service fra ansatte med ekspertviden i netop hvid trælim.
Størsteparten af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du køber hvid trælim online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
hvid trælim jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

hvid trælim silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

hvid trælim bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

hvid trælim harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske det viser sig at have noget at sige at have alle byggematerialer handlet ind i god tid før du påbegynder dit arbejde. Du kunne lave en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alt det du har brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
2Du bør ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm som skåner dig mod mulige risici. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
3For projekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Af den årsag må du tit lægge mærke til prognosen for vejret i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at vælte ned når du netop vil i gang med det store byggeprojekt.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, især i tilfælde af krævende byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Der viser sig jævnligt utidige bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og altså kan det være betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
6Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et budget for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det er rationelt at notere alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge den billigste pris på hver enkelt.
7Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du må sikre dig hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du søger assistance fra en fagperson er det normalt at søge forslag fra en håndfuld foretagender.
8Du vil for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig erstatteligt at have grejet klar når du begynder på byggeriet. Det er desuden afgørende at påregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
9Godt forarbejde vil være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en klar handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din plan.
10Du kan finde utrolig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver vældig meget udbytterig viden, ikke mindst når du søger på engelsk.
11Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
12Forinden du igangsætter byggeprocessen må det være aldeles fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En hel del forretninger på nettet udlover nu en hel del forskellige billige leveringstyper til hvid trælim. Det mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo ekstremt nem, samt ofte ydermere den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør ydermere prøve at bestille ordren til levering til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Løsningen er som oftest et hak mindre billig, men samtidig særdeles gnidningsløs for hvid trælim online. Den prisbilligste fragtløsning er uden tvivl at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på hvid trælim kan vise sig at være ualmindeligt relevant i tilfælde af at du står og skal bruge ordren om få sekunder, og med det formål er det naturligvis centralt at man tjekker den estimerede leveringstid for hvid trælim. En række online varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange produkter online, hvilket dog står og falder med at du bestiller forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted inden logistikpersonalet tager hjem.

En række online varehuse yder gratis levering på hvid trælim online, men typisk kræves det at der købes for en konkret pris. Derudover bør man udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, der tit vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

Store byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor man køber billig hvid trælim online og selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Stark. De frembyder bl.a. click-and-collect på hvid trælim i disse områder:

Kokkedal, Højbjerg, Lillerød, Glostrup, Haslev, Skive, Frederiksværk, Solrød Strand, Rødovre, Hillerød, Valby, Tilst, Tårnby, Grenaa, Lyngby, Struer, Odense, Stenløse, Værløse, Korsør, Brønderslev, Skanderborg, Gentofte, Hvidovre, Thisted, Varde, Slagelse, Dragør, Køge, Vordingborg, Aarhus, Horsens, Kalundborg, Ølstykke, Sønderborg, Holstebro, Odder, Vallensbæk, Gladsaxe, Ishøj, Rudersdal, Hobro, Nykøbing Falster, Esbjerg, Åbyhøj, Jyllinge, Frederikshavn, Virum, Vanløse, Hedensted, Risskov, Brønshøj, Aalborg, Hjørring, Randers, Vejle, Birkerød, Aabenraa, Silkeborg, Taastrup, Nørresundby, København, Nakskov, Frederiksberg, Herlev, Hedehusene, Charlottenlund, Holbæk, Næstved, Fredericia, Viborg, Ringsted, Ballerup, Farum, Herning, Søborg, Lystrup, Helsingør, Nyborg, Albertslund, Ikast, Brabrand, Hørsholm, Brøndby, Allerød, Roskilde, Middelfart, Haderslev, Svendborg, Frederikssund, Rønne, Greve, Kolding, og Nærum, .

Klik-og-hent af hvid trælim er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at mennesker tit efterspørger eksempelvis billig hvid trælim og hvid trælim online. Vi ser desuden tit online shoppere efterspørge for eksempel køb hvid trælim, hvid trælim tilbud og hvid trælim priser, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Find den bedste pris på hvid trælim

Det er i dag særdeles bekvemt for os alle at sammenligne priser på billige hvid trælim online fra forskellige internet shops, og derved har en lang række e-butikker fundet det nødvendigt at nedskære udsalgspriserne på hvid trælim en hel del, og i øvrigt garantere fri fragt.

Til gengæld kan det alligevel vise sig nyttigt at udforske diverse e-forhandlere efter rabatter og tilbud på hvid trælim online før du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at opnå den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Man bør imidlertid være årvågen med, at hvis en online shop udbyder billige hvid trælim online på tilbud til en tilbudspris der virker uhørt god, bør det undertiden være et bevis på en uoprigtig e-forhandler. Kortbetalinger er på den anden side omsluttet af en ordning, som assisterer os overfor falske e-forhandlere.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale regningen på hvid trælim over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Når der ses på tendenserne står det klart, at folk som regel kigger efter fx hvid trælim priser og billig hvid trælim. Derudover ser vi typisk netshoppere kigge efter blandt andet hvid trælim online, hvid trælim tilbud og køb hvid trælim.

Udforsk nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig altid gode genveje til at tyde en stor gruppe aktuelle brugeres ratings og på grund af dette er det godt, at du bliver klogere på online shoppens kritik før du lægger din bestilling på billige hvid trælim online.

Facebook medfører også immervæk fordelagtige muligheder for at få indtryk af internet firmaets pålidelighed. Tilmed ses en del shops på nettet som tilbyder kunderne at nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også må udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige hvid trælim online hos en internet shop burde de helt sikkert studere butikkens betingelser, dog er det for det meste en tidskrævende opgave, især på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt online virksomheden er e-mærket, fordi det bør være en forsikring om at e-handlen efterlever dansk lovgivning, foruden at online forhandleren nu og da undersøges af sagkyndige som kender til de gældende regler.

Dette er desuden en god mulighed for at få assistance, såfremt du bliver udsat for udfordringer i processen med dit indkøb af hvid trælim. Ligeså er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af hvid trælim online, som fx den returrettighed internet butikken garanterer.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man stadig beholder ens faktura e-mail, således man en anden gang kan dokumentere sit køb af hvid trælim, uagtet om man handler hos XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 eller Bygma.

Birthe O gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Mads L gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Anna Johansen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Anders K gav 4 stjerner

God webshop

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for alle at undersøge tilbud online på billige hvid trælim fra diverse internet webshops, og med det motiv yder de fleste online virksomheder fragt uden beregning. Det kan dog til hver en tid være udbytterigt at kontrollere nogle internet virksomheder i Danmark efter billige priser før du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
2Generelt tilråder vi at bemærke om e-handlen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en tryghed om at internet forhandleren respekterer de officielle danske regler, tillige med at internet forretningen regelmæssigt vurderes af fagfolk der har megen viden om de gældende vilkår. Inden nogen handler billige hvid trælim hos en online forretning kunne de til hver en tid have øje for e-butikkens handelsvilkår.
3Leveringstidspunktet er jo ultra essentiel forudsat du har brug for varen omgående, så derfor er det aldeles klogt at man besigtiger den anslåede leveringsdato på hvid trælim. En hel del online outlets garanterer billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, men vær obs på at det nødvendiggør at orden realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
4Trustpilot bringer dig fuldkommen fantastiske muligheder for at gennemsøge en hel del andre konsumenters observationer og på grund af dette er det klogt, at du studerer online forretningens omtaler før du handler billige hvid trælim online. Facebook fører til derudover relativt værdifulde metoder til at få indblik i internet shoppens kundefokus.
5Forinden nogen bestiller billige hvid trælim hos en internet handler behøver man utvivlsomt betragte deres handelsaftale, det er dog ofte et omfattende projekt. Herudover slår vi et slag for at du er klar over de vigtigste vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige hvid trælim online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online webshoppen lover.
6En række e-forhandlere tilbyder i øjeblikket alverdens billige metoder til levering til hvid trælim. En sikker vinder er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsmanér.
7Flere netshops lover portofri fragt på hvid trælim, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt skulle du beslutte sig for den mest billige leveringstype, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Denne viser sig en gang i mellem til gengæld ret fleksibel. Den mest betalelige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en bestemmelse, der sikrer kunden overfor fup online forhandlere. Alternativt kan du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afbetale pengene senere.
9Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du befinder dig tæt på e-forretningens hjemsted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende når man behøver hvid trælim fluks. Alternativt så præsterer en hel del internet outlets levering uden gebyr, men ofte er det så præmissen at man bestiller for en fastsat pris.