Bygpris.dk

Hydraulisk Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare hydraulisk jordbor.
Du skal kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige hydraulisk jordbor alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og nogle giver et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring hydraulisk jordbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra talrige producenter, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af hydraulisk jordbor online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og takket være dette har kunderne chancen for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt endda få varerne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle hydraulisk jordbor online fra deres webshop.
Alverdens webshops som sælger få produkter er eksperter i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du modtage en høj grad af kompetent sparring fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis hydraulisk jordbor.
Majoriteten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

hydraulisk jordbor silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

hydraulisk jordbor jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

hydraulisk jordbor harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

hydraulisk jordbor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være vigtigt at have det klar til brug idet du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt må du huske at medtage de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
2Forberedelse er metoden til at komme i mål med arbejdet. Du må have en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du sammensætter strategien.
3Der kommer uden tvivl overraskende problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og ergo vurderes det essentielt at man afsætter betragtelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå det inden ens deadline.
4Det er væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug i god tid før du går i krig med eksekveringen. Du har fordel af at sammensætte en enkel indkøbsliste med alt hvad du har brug for, og efterfølgende efterse oversigten, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
5For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette må du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke pludselig begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
6Ofte vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå ens omkostning ved dem en ad gangen.
7Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ekstremt afgørende at have styr på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Der er en hel del artikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig information, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
9Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen har betydning for planeten.
10Du bør reflektere over om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Når du henter hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
11Du bør for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk påklædning som hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod eventuelle skader. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i arbejdet, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
12Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når der er tale om større arbejdsopgaver. Store byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Masser af online selskaber frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige former for fragt til hydraulisk jordbor. En favorit er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ualmindeligt gnidningsløs, og ofte derudover den mest letkøbte fragtform.

Du burde tillige prøve at få det leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver uheldigvis en smule mere pebret, men på den anden side særdeles problemfri ift. hydraulisk jordbor online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du opholder dig nærved internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på hydraulisk jordbor er naturligvis vældig udslagsgivende såfremt du skal bruge pakken med det samme, og herved er det virkelig på sin plads at man checker den forventede leveringsdato for hydraulisk jordbor. En stor portion internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, som trods alt er betinget af at ordren laves forud for et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få pakken distribueret inden logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte e-forhandlere garanterer fragtfri levering på hydraulisk jordbor online, men undertiden forudsætter det at der handles for en fastsat sum. I øvrigt bør man gribe den mest billige leveringsmåde, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Masser af webbutikker udlover afhentning hvor man bestiller billig hydraulisk jordbor online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. De udlover fx klik-og-hent på hydraulisk jordbor i disse områder:

Nakskov, Tilst, Hobro, Ikast, Frederiksværk, Ishøj, Hillerød, Horsens, Viborg, Hørsholm, Charlottenlund, Albertslund, Svendborg, Odder, Søborg, Brønderslev, Kolding, Nørresundby, Taastrup, Vallensbæk, Tårnby, Hvidovre, Skive, Frederiksberg, Fredericia, Odense, Virum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Roskilde, Kalundborg, Skanderborg, Glostrup, Rudersdal, Næstved, Nærum, Dragør, Frederikssund, Ølstykke, Solrød Strand, Frederikshavn, Nyborg, Thisted, Vordingborg, Rønne, Lillerød, Aabenraa, Brøndby, Helsingør, Korsør, Lyngby, Stenløse, Aarhus, Haslev, Holstebro, Farum, Silkeborg, Varde, Vejle, Middelfart, Slagelse, Randers, Højbjerg, Birkerød, Grenaa, Haderslev, Herlev, Køge, Hedensted, Vanløse, Brabrand, Gladsaxe, Gentofte, Struer, Greve, Aalborg, Hedehusene, Åbyhøj, Herning, Lystrup, Brønshøj, Jyllinge, Ballerup, Holbæk, Risskov, Valby, Værløse, Allerød, Esbjerg, Ringsted, Hjørring, København, Kokkedal, og Rødovre, .

Afhentning ift. hydraulisk jordbor er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet hydraulisk jordbor priser og billig hydraulisk jordbor. Derudover oplever man ofte online shoppere kigge efter blandt andet hydraulisk jordbor online, køb hydraulisk jordbor samt hydraulisk jordbor tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

Gode priser på hydraulisk jordbor

Det er i dag meget gnidningsløst for enhver at kigge efter tilbud på billige hydraulisk jordbor online hos flere e-forhandlere, og altså har utallige online butikker ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på hydraulisk jordbor markant, og ydermere garantere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at granske enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på hydraulisk jordbor online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

Du må imidlertid være så påvagt, at hvis en forhandler på nettet udbyder billige hydraulisk jordbor online til en salgspris som er kolossalt fordelagtig, så er det i nogle tilfælde være et tegn på en uægte e-butik. Handler med kort er imidlertid omsluttet af et regelsæt, som hjælper køberen imod falske online varehuse.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage betalingen af hydraulisk jordbor i flere bidder. Dette tilbydes ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Når vi ser på data er det klart, at netshoppere mange gange leder efter fx billig hydraulisk jordbor og hydraulisk jordbor tilbud. Man ser desuden typisk netshoppere lede efter bl.a. hydraulisk jordbor priser, hydraulisk jordbor online samt køb hydraulisk jordbor.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder fuldstændig stabile chancer for at gennemstøve en stor portion aktuelle kunders evalueringer og derfor slår vi et slag for, at du eftergår online shoppens ratings forud for at du shopper billige hydraulisk jordbor online.

Facebook byder på ligeledes nogle pålidelige løsninger til at få indtryk af online shoppens kundefokus. I øvrigt er der en del netshops hvor du kan publicere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel kan tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige hydraulisk jordbor online i en internet shop burde de helt sikkert tyde e-shoppens vilkår, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt, især med de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus.

Et andet forslag er at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et kendetegn for at e-forhandleren følger de opstillede regler, samt at virksomheden rutinemæssigt kontrolleres af jurister som kender til reglerne.

Dette er desuden din anledning til at få assistance, hvis du forvoldes udfordringer med din handel med hydraulisk jordbor. Yderligere foreslår vi at køber er påpasselig med de grundlæggende betingelser der indvirker på købet af hydraulisk jordbor online, som eksempelvis den returrettighed online butikken anvender.

I relation til det er det desuden afgørende, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, så man i fremtiden kan dokumentere købet af hydraulisk jordbor, uanset om man har købt fra Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

Poul B gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Anne Olsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Anna Jørgensen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Søren Larsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til når du køber online
1Indtil flere forretninger på nettet garanterer gratis levering på hydraulisk jordbor, men oftest kræves det at man indkøber for et konkret beløb. Alternativt skulle man snuppe den mindst kostelige leveringsmodel, som gerne er at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop. Løsningen bliver til tider desuden temmelig uproblematisk. Den mest letkøbte form for levering er dog at hente pakken selv.
2Generelt foreslår vi at tjekke om internet forretningen er godkendt af e-mærket, da det skulle være et kendetegn for at e-firmaet respekterer de officielle regler, foruden at e-butikken hyppigt overværes af eksperter som har indsigt i reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige hydraulisk jordbor i en butik på nettet kunne de i princippet tage stilling til forhandlerens betingelser.
3Leveringshastigheden kan vise sig at være ualmindeligt vigtig når vi mangler produkterne omgående, og af den grund er det nemlig relevant at man checker tidshorisonten for levering for hydraulisk jordbor. Størstedelen af internet selskaber stiller garanti om billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men som trods alt er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt.
4Det er i dag ekstremt ukompliceret for købere at kigge efter tilbud online på billige hydraulisk jordbor hos flere e-forretninger, og for det yder masser af e-firmaer fragt uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at analysere flere e-forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at antage den bedste pris.
5Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en regel, der passer på dig imod uægte online selskaber. Som en anden løsning bør du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
6Trustpilot giver dig regulære fine chancer for at kigge nærmere på en længere række eksisterende køberes erfaringer og derved er det fornuftigt, at du sonderer internet butikkens bedømmelser forinden du bestiller billige hydraulisk jordbor online. Facebook frembyder for øvrigt rigtig gunstige chancer for at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed.
7En hel del internet outlets tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmåder til hydraulisk jordbor. En af de populære er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Metoden er nemlig i høj grad overkommelig, og desuden ydermere den mest prisbevidste fragttype.
8Den mest letkøbte leveringsudgave er unægtelig at du selv henter varerne, som jo er betinget af at du opholder dig nær e-butikkens hjemsted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være særdeles betydningsfuld om man har brug for hydraulisk jordbor inden for kort tid. Alternativt så lover visse online webshops fri fragt, men i reglen kræves det at der shoppes for en præcis sum.
9Forud for at folk shopper billige hydraulisk jordbor på en forretning på nettet kan man uden tvivl skimme e-butikkens vilkår, det er dog undertiden ikke videre interessant. Herudover foreslår vi at du er obs på de mest vitale reglementer i forbindelse med bestillingen af billige hydraulisk jordbor online, som for eksempel hvilken ombytningsret webshoppen anvender.