Bygpris.dk

Hydraulisk Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot hydraulisk palleløfter.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige hydraulisk palleløfter hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på lave priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af hydraulisk palleløfter.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund skal man kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort udvalg af hydraulisk palleløfter online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har folk tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. Derigennem har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt endda få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du bestiller hydraulisk palleløfter online på deres side.
Alverdens nicheforhandlere har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved kan du få mere god rådgivning fra mennesker der er specialister i lige præcis hydraulisk palleløfter.
Forskellige nichefokuserede webshops producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre
hydraulisk palleløfter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hydraulisk palleløfter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

hydraulisk palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

hydraulisk palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kommer næsten altid uventede bump på vejen når det handler om omfangsrige projekter, og af den grund kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2For udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. På grund af dette skal du hyppigt holde øje med prognosen for vejret i perioden for projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du er godt i gang med det store projekt.
3Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du skal sammensætte en velovervejet strategi, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du laver din plan.
4Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have alle byggematerialer klar inden du indleder din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en punktforms indkøbsliste indeholdende alt du har brug for, og så granske listen, hvormed du er overbevist om at alt er som det skal være.
5I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det blive højst vigtigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan give mening at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Når du indhenter assistance fra en fagperson er det normalt at søge prisoverslag fra diverse firmaer.
7Man skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Tit vil det være smart at du har udstyret til rådighed forinden du begynder på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
8Du har adgang til vældig mange artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver rigelig udbytterig info, især når du bruger den engelske version.
9Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få såfremt renoveringen er CO2-besparende. Bidraget beroer altså på at ombygningen har positiv betydning for naturen.
10Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig imod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, især hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
11Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være økonomisk at notere hver eneste udgift, og bagefter finde frem til den billigste pris på dem hver især.
12Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til arbejdet, specielt såfremt det er større ombygninger. Større byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Derudover vil det være hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ultra overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En del online webshops frembyder nu flere billige leveringsmåder til hydraulisk palleløfter. Et hit er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Den er altså meget problemfri, samt desuden endvidere den prisbilligste form for fragt.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver tit lidt mere bekostelig, men ydermere yderst smart ved køb af hydraulisk palleløfter online. Den mest letkøbte metode til levering er dog at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til online shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på hydraulisk palleløfter er rigtig vigtig hvis du behøver din ordre omgående, så med det formål er det virkelig afgørende at man gransker den forventede leveringstid ved hydraulisk palleløfter. Temmelig mange online outlets – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at der bestilles inden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer ud af døren forinden lagerpersonalet tager hjem.

En række online firmaer byder på gebyrfri levering på hydraulisk palleløfter online, men typisk stiller det krav om at man handler for en fastsat pris. I øvrigt burde du udvælge den prisbilligste form for fragt, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

Mange webbutikker giver click-and-collect hvor du bestiller billig hydraulisk palleløfter på nettet og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på hydraulisk palleløfter i følgende byer:

Rønne, Lillerød, Skive, Birkerød, Odense, Vordingborg, Frederikssund, Lystrup, Slagelse, Albertslund, Greve, Værløse, Virum, Brønshøj, Svendborg, Thisted, Viborg, Aalborg, Søborg, Frederiksberg, Ringsted, Risskov, Brønderslev, Tilst, Nærum, Åbyhøj, Farum, Rødovre, Kalundborg, Gladsaxe, Aarhus, Herning, Glostrup, Hørsholm, Grenaa, Ballerup, Hedehusene, Gentofte, Lyngby, Hillerød, Horsens, Nakskov, Stenløse, Holbæk, Hvidovre, Middelfart, Haslev, Hedensted, Aabenraa, Vallensbæk, Tårnby, Hjørring, Valby, Jyllinge, Ikast, København, Brabrand, Randers, Fredericia, Frederiksværk, Korsør, Haderslev, Charlottenlund, Taastrup, Brøndby, Silkeborg, Næstved, Køge, Kolding, Odder, Vanløse, Allerød, Vejle, Frederikshavn, Varde, Sønderborg, Højbjerg, Rudersdal, Kokkedal, Ølstykke, Helsingør, Holstebro, Dragør, Nyborg, Ishøj, Solrød Strand, Roskilde, Struer, Hobro, Herlev, Nykøbing Falster, Skanderborg, Esbjerg, og Nørresundby, .

Klik-og-hent for hydraulisk palleløfter er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Falster) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere tit søger eksempelvis billig hydraulisk palleløfter og hydraulisk palleløfter tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis hydraulisk palleløfter online, hydraulisk palleløfter priser samt køb hydraulisk palleløfter, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg.

Få rabat på hydraulisk palleløfter

Det er jo usædvanlig uproblematisk for købere at søge sig frem til tilbud på billige hydraulisk palleløfter online i blandt forskellige internet selskaber, og derfor har utallige internet virksomheder ikke kunne slippe for at reducere udsalgspriserne på hydraulisk palleløfter betragteligt, og i øvrigt love gratis levering.

Dog kan det stadigvæk være rentabelt at prøve nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud på hydraulisk palleløfter online før du køber, sådan at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en online shop udbyder billige hydraulisk palleløfter online til en udsalgspris der er utopisk billig, kunne det tit være et bevis på en bedragerisk shop. Køb med kort er på den anden side en del af en regel, der bistår os imod uærlige netshops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage regningen på hydraulisk palleløfter af flere omgange. Dette tilbydes typisk hos niche webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. hydraulisk palleløfter tilbud og hydraulisk palleløfter online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge fx køb hydraulisk palleløfter, hydraulisk palleløfter priser samt billig hydraulisk palleløfter.

Undersøg tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot frembringer nogenlunde gavnlige muligheder for at undersøge en stor gruppe aktuelle forbrugeres betragtninger og derfor går vi ind for, at du bliver klogere på internet forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige hydraulisk palleløfter online.

Facebook fører til lige så vel en del uafhængige muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundefokus. Her er der nogle internet webshops som gør det muligt at publicere en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde bør bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige hydraulisk palleløfter online i en internet butik behøver man principielt tage stilling til netshoppens betingelser, dog er det naturligvis en omfattende opgave, særligt på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ er at kigge hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en indikation om at internet butikken efterfølger de gældende danske regler, foruden at online forhandleren en gang i mellem kontrolleres af eksperter som har megen viden om lovgivningen.

Dette er desuden en god genvej til bistand, ifald du oplever udfordringer i forbindelse med dit køb af hydraulisk palleløfter. Ydermere støtter vi at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser der har indflydelse på købet af hydraulisk palleløfter online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet firmaet garanterer.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man permanent gemmer ens faktura, så man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af hydraulisk palleløfter, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Jette B gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Martin Pedersen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mads gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Hanne Olsen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til køb på nettet
1Den mest betalelige løsning til levering er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket afhænger af at du har bopæl lige ved online virksomhedens hjemsted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være virkelig vital forudsat vi mangler hydraulisk palleløfter om få sekunder. Alternativt så frembyder en hel del online butikker portofri fragt, men for det meste forudsætter det at du shopper for et konkret beløb.
2Visse internet firmaer yder fragt uden omkostninger på hydraulisk palleløfter, men typisk stiller det krav om at der handles for en fastsat pris. I øvrigt skal man vælge den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted. Muligheden bliver beklageligvis omvendt ret så bekvem. Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige hydraulisk palleløfter i blandt diverse online forhandlere, og på grund af dette tilbyder masser af firmaer på nettet fri fragt. Dog kan det alligevel vise sig fordelagtigt at kigge forbi et par firmaer på nettet efter billige priser inden du shopper, så man er velinformeret til at få fat i den bedste pris.
4Inden folk bestiller billige hydraulisk palleløfter i en e-shop bør man i princippet få overblik over webshoppens handelsvilkår, men det er undertiden et omfattende arbejde. Ligeså er det godt at kunden er klar over de grundlæggende vedtægter der gælder for handlen med billige hydraulisk palleløfter online, fx hvilken ombytningsrettighed e-firmaet tilbyder.
5Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en lovbestemmelse, der bistår os overfor uærlige forretninger på nettet. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil klare betalingen af flere omgange.
6Vi tilråder at se hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en forsikring om at online butikken imødekommer de officielle regler, tillige med at internet forhandleren jævnligt besigtiges af jurister som har indsigt i lovene på området. Inden nogen shopper billige hydraulisk palleløfter i en butik på nettet kan de reelt granske webbutikkens regler.
7Fragttiden kan vise sig at være virkelig bestemmende ifald vi mangler din pakke inden for få dage, og med det formål er det naturligvis aktuelt at man checker det estimerede leveringstidspunkt for hydraulisk palleløfter. Temmelig mange forhandlere på nettet giver billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
8Trustpilot giver dig immervæk troværdige chancer for at gennemgå flere aktuelle konsumenters anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du vurderer online shoppens bedømmelser forud for at du handler billige hydraulisk palleløfter online. Facebook forærer dig endvidere en lang række habile genveje til at få en idé om online butikkens popularitet.
9Temmelig mange butikker på nettet tildeler nu til dags alverdens billige leveringsudgaver til hydraulisk palleløfter. Den mest populære er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Metoden er jo virkelig gnidningsløs, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige fragtløsning.