Bygpris.dk

Idealsaks

ERDI idealsaks 260 mm ED-116
211 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm venstre lakeret ED-216
293 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
344 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks m/udveksling 230 mm ED-39
570 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks Dyppet greb 280mm ED-216
339 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm højre lakeret ED-216H260
293 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
369 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 280 mm højre ED-116H280
393 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af idealsaks.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare idealsaks.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i priserne på billige idealsaks alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på billige priser, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige producenter, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af idealsaks online.
De gængse byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Herigennem har du mulighed for at spare fragten, samt endda skaffe produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette får du formentlig ekstra kyndig service fra mennesker der er eksperter i lige præcis idealsaks.
Forskellige online nichebutikker producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
Mange nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som typisk er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller idealsaks online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
idealsaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

idealsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

idealsaks silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

idealsaks bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan blive essentielt at du har de relevante materialer disponible forud for at du går i gang med byggeprocessen. Du har fordel af at sammensætte en simpel note indeholdende alt der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
2Du skal ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have udstyret disponibelt forinden du starter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3Det kan være nyttigt at søge hjælp til ens byggeprojekt, især i tilfælde af omfangsrige projekter. Omfattende byggeprojekter kræver flere mennesker. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive økonomisk at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man bør notere omkostningen ved dem én efter én.
5Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag bør du ofte kigge på vejrforudsigelserne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
6Planlægning er metoden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en velovervejet strategi, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din agenda.
7Der kommer altid uventede problemstillinger når det gælder krævende projekter, og på grund af det er det af stor betydning at der er afsat en del tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
8Der er alverdens hjælpeartikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube tilbyder dig temmelig meget brugbar oplysning, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
9Det kan give mening at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du må købe assistance fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand er det lukrativt at modtage en pris fra forskellige firmaer.
10Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
11Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
12Før du igangsætter byggeriet kan det vise sig ultra essentielt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En del netshops udlover nu om dage alverdens billige former for levering til idealsaks. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså særligt hensigtsmæssig, og desuden ydermere den mindst kostelige form for levering.

Du bør omvendt tænke over at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen er somme tider en smule mere bekostelig, men også ualmindeligt smart ved køb af idealsaks online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som dog kræver at du er nærved e-forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på idealsaks kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld forudsat man skal bruge ordren omgående, og derfor er det jo centralt at du tjekker leveringstiden for idealsaks. En række online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på flere varer online, men glem ikke at det beroer på at du bestiller forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få pakken ekspederet forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte butikker på nettet lover portofri levering på idealsaks online, men tit er det så præmissen at du køber for et konkret beløb. Ellers skal du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmetode, som oftest vil være at få dem til at levere ordren til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man handler billig idealsaks online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen. De tildeler for eksempel click-and-collect på idealsaks i følgende områder:

Middelfart, Struer, Værløse, Haderslev, Aabenraa, Skive, Brabrand, Solrød Strand, Brøndby, Tilst, Rudersdal, Gladsaxe, Nakskov, Helsingør, Varde, Frederiksværk, Ringsted, Jyllinge, Lystrup, Lyngby, Ikast, Valby, Viborg, Esbjerg, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Aalborg, Hjørring, Birkerød, Næstved, Grenaa, Ishøj, Køge, Slagelse, Nørresundby, Kokkedal, Kalundborg, Vejle, Risskov, Rødovre, Åbyhøj, Hobro, Roskilde, Dragør, Thisted, Silkeborg, Brønderslev, Hedehusene, Vordingborg, Herlev, Virum, Greve, Hillerød, Sønderborg, Hedensted, Farum, Odense, Nyborg, Nærum, København, Holstebro, Vanløse, Randers, Søborg, Frederikssund, Højbjerg, Rønne, Korsør, Horsens, Stenløse, Aarhus, Kolding, Ballerup, Fredericia, Haslev, Holbæk, Frederikshavn, Charlottenlund, Lillerød, Herning, Albertslund, Allerød, Tårnby, Gentofte, Hørsholm, Hvidovre, Ølstykke, Odder, Glostrup, Taastrup, Svendborg, Vallensbæk, Brønshøj, og Skanderborg, .

Klik-og-hent af idealsaks er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når der ses på søgedata er det klart, at online shoppere ofte efterspørger for eksempel billig idealsaks og idealsaks online. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge for eksempel idealsaks priser, køb idealsaks samt idealsaks tilbud, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på idealsaks

Det er i dag i høj grad bekvemt for os alle at finde de bedste priser på billige idealsaks online hos diverse internet shops, og altså har de fleste online webshops fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på idealsaks markant, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig lukrativt at udforske indtil flere internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på idealsaks online før du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Silvan.

Man bør bare ikke undervurdere, at såfremt en online virksomhed sælger billige idealsaks online på tilbud til en salgspris der kan ses som uendeligt billig, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en retningslinje, hvilket bistår en overfor svindlende internet firmaer.

Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at dække omkostningerne til idealsaks senere. Dette tilbydes normalt ved nicheforhandlere, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på søgedata står det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis køb idealsaks og idealsaks online. Derudover ser vi tit internet shoppere kigge efter blandt andet billig idealsaks, idealsaks tilbud samt idealsaks priser.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører helt pålidelige løsninger til at gennemsøge ganske mange nuværende køberes domme og herved er det prisværdigt, at du tager et kig på online webshoppens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige idealsaks online.

Facebook yder tillige tilpas stabile muligheder for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi mange online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde bør udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige idealsaks online på en internet shop kunne de faktisk sætte sig ind i butikkens regler, det er dog bare ikke særlig interessant, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ er at se om internet firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er en sikring om at internet selskabet adlyder de gældende danske regler, samt at internet firmaet lejlighedsvis overværes af fagmænd der er meget fortrolige vilkårene.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, når du får problemer med din shopping med idealsaks. Endvidere er det smart at køber er vidende om de mest centrale regler der er gældende for bestillingen af idealsaks online, f.eks. hvilken returneringsret online butikken bruger.

Derfor er det tillige vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, således man altid kan bevise sin bestilling af idealsaks, uanset om man shopper ved Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark eller Harald Nyborg.

Maria gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Hans A gav 4 stjerner

god service

Jesper gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Morten gav 4 stjerner

God webshop

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste fragtmetode er unægtelig at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du er tæt på webshoppens bopæl. Den fragtmetode er jo særdeles central i tilfælde af at vi har behov for idealsaks inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle få internet forretninger billig fragt, men typisk er det kun gældende hvis man køber for et fastslået beløb.
2Det har vist sig at være ret let for folk at finde information om priser online på billige idealsaks på diverse internet webshops, og med det motiv yder massevis af internet handler i Danmark fragt uden gebyr. Men det kan imidlertid være udbytterigt at inspicere flere online webshops efter rabat og tilbud forinden du shopper, så man er velinformeret til at opnå den billigste pris.
3Enkelte internet forretninger garanterer fragt uden betaling på idealsaks, men tit afkræver det at man handler for et fastsat beløb. Alternativt kunne du overveje den mest letkøbte type af levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden er almindeligvis desuden meget hensigtsmæssig. Den mest letkøbte mulighed for fragt er unægtelig selv at hente ordren.
4Fragttiden er naturligvis ekstremt vigtig såfremt man absolut skal bruge varerne om få sekunder, og i det øjemed er det forholdsvis passende at du besigtiger den estimerede leveringstid for idealsaks. Adskillige internet selskaber giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer, men vær på vagt da det står og falder med at orden realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.
5En del netshops frembyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmåder til idealsaks. En af dem der er mest populær er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtformen er nemlig yderst hensigtsmæssig, samt desuden tillige den billigste type af levering.
6Trustpilot tilbyder super habile muligheder for at betragte mange øvrige konsumenters oplevelser og herved er det fornuftigt, at du kigger nærmere på internet forhandlerens anmeldelser inden du køber billige idealsaks online. Facebook resulterer i ydermere en række fantastiske metoder til at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed.
7Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som dækker kunden overfor uærlige online varehuse. Alternativt bør du vælge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare omkostningerne senere.
8Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en angivelse af at e-butikken føjer gældende dansk lovgivning, og at forretningen fra tid til anden besøges af fagfolk som har meget erfaring med de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige idealsaks på en webbutik kunne de altid gennemløbe shoppens forretningsbetingelser.
9Forud for at nogen handler billige idealsaks på en e-forretning burde man i virkeligheden bese netshoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke videre interessant. Ligeledes er det klogt at man er opmærksom på de mest centrale regler der kan have betydning for shopping af billige idealsaks online, som fx hvilken returpolitik forretningen kører med.