Bygpris.dk

Indbygningsgrill

Broil King Imperial XLS Indbygningsgrill built-in
23.999 kr.
Læs mere
Broil King indbygningspanel Imperial 590 built-in
2.399 kr.
Læs mere
Broil King indbygningspanel Imperial 490 built-in
1.999 kr.
Læs mere
Broil King Imperial XLS Indbygningsgrill med skab built-in
27.999 kr.
Læs mere
Broil King Imperial 590 Indbygningsgrill built-in
17.999 kr.
Læs mere
Broil King Imperial 590 Indbygningsgrill med skab built-in
19.999 kr.
Læs mere
Broil King Imperial 490 Indbygningsgrill med skab built-in
15.999 kr.
Læs mere
Broil King Imperial 490 Indbygningsgrill built-in
13.999 kr.
Læs mere
Broil King indbygningspanel til Imperial XLS built-in
2.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af indbygningsgrill.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisen på billige indbygningsgrill fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have lave priser, imens øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot indbygningsgrill.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler varer fra forskellige producenter, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af indbygningsgrill online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og dermed har de fleste chancen for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få en billig pris.
Majoriteten af nichebutikker har ekstra meget forstand på deres varer, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du opleve mere kompetent vejledning fra personale der er eksperter i netop indbygningsgrill.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller indbygningsgrill online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
indbygningsgrill silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

indbygningsgrill bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

indbygningsgrill harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

indbygningsgrill jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver altså at projektet influerer positivt på planeten.
2Måske det burdes overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Ifald du tager imod hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
3Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beklædning inklusiv arbejdshjelm som sikring imod potentielle ulykker. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
4Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at dokumentere alle poster, og så nedskrive online tilbud på dem enkeltvis.
5Inden du starter byggeprocessen kan det være ret værdifuldt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6For udendørs opgaver kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du løbende tage notits af prognosen for vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
7Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have samtlige bygningsmaterialer parat forinden du begynder byggeprocessen. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsseddel som samler alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende tjekke materialerne, hvormed du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
8Der præsenterer sig næsten altid overraskende hovedpiner når det handler om større byggeprojekter, og altså vil det vise sig essentielt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
9Man må nødig undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at du har udstyret til rådighed forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet.
10Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet strategi, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk orden. Vær skarp i sammensætningen af din køreplan.
11Du finder et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube kan hjælpe med store mængder konstruktiv info, især såfremt man bruger engelske søgeord.
12Det kan være en god idé at indhente hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Nogle opgaver stiller krav om mere end en person. Dertil må det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
De højest ratede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En del online varehuse tildeler nu til dags mange forskellige billige fragtmuligheder til indbygningsgrill. Den mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså meget smertefri, samt mange gange desuden den billigste fragttype.

Du kunne ligeledes forsøge at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis et hak dyrere, men endda ret så hensigtsmæssig ift. indbygningsgrill online. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du har bopæl nær internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på indbygningsgrill er ekstremt aktuel om vi skal bruge ordren inden for kort tid, og derfor er det selvsagt vigtigt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på indbygningsgrill. Masser af byggemarkeder – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men husk at det er regnet ud fra at handlen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne pakket forud for at de lageransatte har fyraften.

Nogle få byggemarkeder præsterer gratis levering på indbygningsgrill online, men typisk er det så nødvendigt at der handles for en fastsat sum. Alternativt bør man tage den billigste leveringsmulighed, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du handler billig indbygningsgrill på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på indbygningsgrill i disse områder:

Hedensted, Tårnby, Skive, Thisted, Lillerød, Nørresundby, Rudersdal, Jyllinge, Herlev, Søborg, Aalborg, Værløse, Helsingør, Frederiksværk, Esbjerg, København, Rønne, Skanderborg, Holstebro, Vejle, Ishøj, Svendborg, Hjørring, Gentofte, Charlottenlund, Hedehusene, Randers, Ballerup, Albertslund, Aarhus, Ringsted, Ikast, Hillerød, Vordingborg, Slagelse, Kalundborg, Vanløse, Brønderslev, Brøndby, Roskilde, Stenløse, Gladsaxe, Fredericia, Birkerød, Nyborg, Brønshøj, Herning, Rødovre, Nakskov, Haderslev, Taastrup, Hørsholm, Kolding, Struer, Korsør, Frederikshavn, Silkeborg, Valby, Kokkedal, Virum, Odense, Køge, Aabenraa, Haslev, Nærum, Lyngby, Solrød Strand, Odder, Glostrup, Hobro, Risskov, Viborg, Frederikssund, Holbæk, Horsens, Middelfart, Varde, Næstved, Hvidovre, Åbyhøj, Tilst, Allerød, Frederiksberg, Lystrup, Greve, Nykøbing Falster, Grenaa, Farum, Sønderborg, Brabrand, Vallensbæk, Dragør, Højbjerg, og Ølstykke, .

Klik-og-hent ift. indbygningsgrill er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker tit leder efter bl.a. indbygningsgrill online og indbygningsgrill tilbud. Vi ser desuden mange gange online shoppere lede efter fx billig indbygningsgrill, indbygningsgrill priser og køb indbygningsgrill, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Find den bedste pris på indbygningsgrill

Det har vist sig at være i høj grad ukompliceret for internetbrugere at søge information om priser på billige indbygningsgrill online hos forskellige internet webshops, og altså har masser af butikker på nettet fundet det nødvendigt at tvinge prisen på indbygningsgrill kolossalt, og endda love fragt uden gebyr.

Men det kan imidlertid vise sig smart at besigtige visse internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på indbygningsgrill online før du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

Man bør blot ikke undervurdere, at hvis en e-forretning sælger billige indbygningsgrill online på tilbud til en pris der kan virke besynderligt overkommelig, så kan det ofte være et signal om en uærlig webshop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en forordning, som begunstiger folk imod fup e-forretninger.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere prisen på indbygningsgrill over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på tallene er det markant, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis indbygningsgrill online og køb indbygningsgrill. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere søge blandt andet billig indbygningsgrill, indbygningsgrill tilbud og indbygningsgrill priser.

Gennemsøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder uden sammenligning gavnlige chancer for at bese mange forhenværende brugeres ratings og derfor slår vi et slag for, at du analyserer e-shoppens kritik før du shopper billige indbygningsgrill online.

Facebook resulterer i endvidere ultra passelige genveje til at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed. Derudover møder vi endda internet butikker som giver folk mulighed for at ytre en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også kan udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige indbygningsgrill online i en e-forretning behøver man ideelt set studere dens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Stark.

Et andet alternativ kunne være at efterse hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at internet shoppen accepterer de danske regler, og at internet webshoppen løbende gennemses af eksperter der forstår reglerne.

Dette er en god genvej til støtte, når du bliver udsat for besvær med din ordre på indbygningsgrill. Ydermere rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de mest basale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af indbygningsgrill online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-shoppen kører med.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man altid sikrer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af indbygningsgrill, uagtet om man har bestilt hos Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Rasmus T gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Jørgen Petersen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Kim G gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Morten Mortensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online indkøb
1En lang række online virksomheder giver nu om dage alverdens billige leveringsmåder til indbygningsgrill. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du så selv henter din pakke når det passer dig. Fragtløsningen er altså i høj grad problemfri, samt endda ydermere den billigste leveringsversion.
2Forinden nogen handler billige indbygningsgrill på en internet handler bør man uden tvivl tage stilling til shoppens betingelser, men det er for det meste et omfattende projekt. Foruden dette tilrådes det at du er sat ind i de mest vitale betingelser der gælder for købet af billige indbygningsgrill online, eksempelvis den returneringsret e-firmaet kører med.
3Trustpilot forærer dig tilpas sikre muligheder for at kontrollere en længere række nuværende brugeres synspunkter og herved anbefaler vi, at du kigger nærmere på online forhandlerens bedømmelser inden du bestiller billige indbygningsgrill online. Facebook indebærer lige så vel en lang række stabile metoder til at få et kig ind i netshoppens pålidelighed.
4Vi foreslår generelt at kontrollere om internet butikken er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en indikator for at online webshoppen retter sig efter de opstillede regler, udover at e-shoppen lejlighedsvis monitoreres af eksperter der er inde i de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige indbygningsgrill hos en e-handler behøver de principielt skimme dens betingelser.
5Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en lov, der assisterer køberen imod snydagtige online shops. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre pengene i flere bidder.
6Enkelte online selskaber frembyder gratis levering på indbygningsgrill, men ofte er det så præmissen at der aftages for et fastsat beløb. Derudover bør du vælge den mest billige fragtmetode, hvilket tit vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt samtidig yderst problemfri. Den billigste leveringsmanér er dog at du selv henter produkterne.
7Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente pakken, som jo beroer på at du bor tæt på e-forretningens tilholdssted. Den leveringsform er naturligvis temmelig essentiel forudsat vi står og skal bruge indbygningsgrill nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere webshops fragt uden gebyr, men ofte påkræves det at man aftager for et fastslået beløb.
8Leveringsdygtigheden er jo særligt udslagsgivende om du mangler dine nye produkter omgående, og med det formål er det komplet klogt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering ved indbygningsgrill. En del outlets på nettet stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen anbringes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
9Det er jo efterhånden usædvanlig problemfrit for folk at sammenligne priser online på billige indbygningsgrill på tværs af webbutikker, og med det motiv lover utallige online shops fragtfri levering. Men det kan ikke desto mindre være indbringende at analysere en række online forretninger efter tilbud og rabat før du handler, så du er garanteret at antage den mest betalelige pris.