Bygpris.dk

Industritermomenter

Industritermometer 925
1.268 kr.
Læs mere
Industritermometer Testo 805i
1.013 kr.
Læs mere
Industritermometer 608-2
1.386 kr.
Læs mere
Industritermometer 608-1
974 kr.
Læs mere
Industritermomenter 561
1.824 kr.
Læs mere
Industritermomenter 830-t4
1.916 kr.
Læs mere
Industritermomenter fluke 566
4.739 kr.
Læs mere
Industritermometer limit 60
1.082 kr.
Læs mere
Industritermomenter 830-t2
1.750 kr.
Læs mere
Industritermomenter fluke 568
5.926 kr.
Læs mere
Industritermometer testo 110
1.507 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare industritermomenter.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne personligt. Det er navnligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring industritermomenter.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige industritermomenter hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste priser, imens nogle har fokus på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og herigennem har du tilbuddet om at købe online og køre produkterne selv. Derved kan man spare fragtgebyret, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggekæder samler varer fra diverse leverandører, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af industritermomenter online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du modtage en høj grad af konstruktiv sparring fra nogle der er specialister i netop industritermomenter.
Majoriteten af online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du bestiller industritermomenter online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
industritermomenter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

industritermomenter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

industritermomenter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

industritermomenter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forinden du går i gang med dit byggeprojekt må det være ubeskriveligt meningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Husk at kalkulere om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand anbefales det at få prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
3Man må ikke gå ned på værktøj. Tit kan det være vigtigt at have udstyret til rådighed når du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tage højde for disse udgifter i din økonomi.
4Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke beklædning såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på potentielle skader. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
5Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et budget for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være en fordel at nedfærdige alle udgifter, og så kortlægge udgiften ved dem én og én.
6Det kan vise sig at have noget at sige at have de presserende byggematerialer klar til brug forud for at du indleder projektet. Du kunne notere en simpel note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
7For byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund bør du tit kigge på femdøgnsprognosen i de dage der er op til arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du står midt i det omfattende projekt.
8Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås når renoveringen gør en forskel for miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
9Du finder endeløse instruktioner og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er kilde til enorme mængder nyttig oplysning, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
10Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især når det er vigtige byggeopgaver. Store byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv køreplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din tidsplan.
12Der kommer næsten altid ubelejlige udfordringer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at der afsættes god plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En hel del forhandlere på nettet tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsformer til industritermomenter. En af dem der er mest populær er i dag at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente dine varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså meget ukompliceret, og desuden ligeledes den billigste leveringsmanér.

Du kunne på samme måde påtænke at bestille produkterne til levering til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver undertiden en kende mere omkostningsfuld, men ydermere usædvanlig let for industritermomenter online. Den mest letkøbte løsning er dog at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du bor tæt på e-shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på industritermomenter kan vise sig at være vældig betydningsfuld forudsat du har behov for dine nye produkter omgående, så med det formål er det forholdsvis essentielt at man ser den anslåede leveringsdato for industritermomenter. En stor portion e-forretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres forud for et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken betjent forinden logistikpersonalet får fri.

En række internet foretagender yder fragt uden beregning på industritermomenter online, men typisk er det så nødvendigt at der aftages for en konkret pris. Desuden kunne du vælge den mest billige form for fragt, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

De største webbutikker giver afhentning hvor du handler billig industritermomenter på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. afhentning af industritermomenter i følgende områder:

Køge, Ishøj, Nærum, Taastrup, Hørsholm, Allerød, Tårnby, Værløse, Risskov, Holbæk, Slagelse, Gentofte, Frederikshavn, Brøndby, Brønshøj, Odder, Tilst, Nykøbing Falster, Søborg, Hobro, Middelfart, Vallensbæk, Randers, Jyllinge, Kalundborg, Thisted, Charlottenlund, Solrød Strand, Odense, Næstved, Højbjerg, Nakskov, Herning, Vejle, Frederikssund, Dragør, Haderslev, Viborg, Albertslund, Skanderborg, Hedehusene, Sønderborg, Gladsaxe, Ølstykke, Ballerup, Ringsted, Brabrand, Ikast, Silkeborg, Aabenraa, Skive, Farum, Grenaa, Nørresundby, Birkerød, Esbjerg, Kokkedal, Kolding, Hedensted, Rødovre, Haslev, Varde, Brønderslev, Helsingør, Roskilde, Virum, Stenløse, Hjørring, Lillerød, Svendborg, Horsens, København, Åbyhøj, Frederiksværk, Aarhus, Aalborg, Korsør, Glostrup, Valby, Frederiksberg, Holstebro, Herlev, Nyborg, Greve, Hillerød, Lyngby, Hvidovre, Fredericia, Vordingborg, Vanløse, Lystrup, Struer, Rønne, og Rudersdal, .

Klik-og-hent ift. industritermomenter er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter fx køb industritermomenter og industritermomenter priser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere lede efter eksempelvis industritermomenter tilbud, billig industritermomenter og industritermomenter online, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen og Stark.

Rabat på industritermomenter

Det er jo ultra smart for internetbrugere at prissammenligne på billige industritermomenter online på diverse internet virksomheder, og for det har massevis af webshops set sig nødsaget til at presse prisniveauet på industritermomenter betydeligt, og ydermere tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan stadigvæk blive tiden værd at granske visse netbutikker efter rabatter og tilbud på industritermomenter online forinden du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen og 10-4.

Man må dog være så påpasselig, at såfremt en shop afsætter billige industritermomenter online til en udsalgspris som kan ses som utopisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig online shop. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under en orden, der assisterer køberen overfor uærlige online butikker.

Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere betalingen af industritermomenter over flere uger. Dette fås ofte hos niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og 10-4.

Når vi ser på søgedata står det klart, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis industritermomenter online og industritermomenter tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge blandt andet billig industritermomenter, industritermomenter priser og køb industritermomenter.

Tjek folks evalueringer

Trustpilot fremskaffer sådan set fine genveje til at se nøjere på ret mange tidligere forbrugeres vurderinger og herved er det klogt, at du udforsker internet virksomhedens anmeldelser inden du handler billige industritermomenter online.

Facebook tilbyder endvidere en del udmærkede genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk online virksomheder hvor det er muligt at ytre en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden burde anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige industritermomenter online på en webbutik bør de til hver en tid læse shoppens forretningsaftale, det er dog normalt ikke særlig sjovt, specielt med de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Alternativet er at tjekke om e-butikken er e-mærke tilsluttet, som kan være en antydning af at e-butikken forstår de danske retningslinjer, udover at e-shoppen fra tid til anden besøges af fagmænd der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer med din ordre på industritermomenter. Dertil er det at foretrække at man er obs på de mest essentielle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af industritermomenter online, fx hvilken returrettighed webshoppen anvender.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan bekræfte købet af industritermomenter, uafhængig af om man køber ved XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Anne R gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Camilla U gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Tina gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Maria R gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til når du køber online
1Leveringsdygtigheden er ret udslagsgivende såfremt vi mangler ordren lige om lidt, så herved er det bestemt aktuelt at du checker den forventede leveringstid på industritermomenter. Størstedelen af online butikker stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres favorit varer, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
2Nogle e-handler i Danmark lover fragt uden gebyr på industritermomenter, men i mange tilfælde kun når der købes for et præcist beløb. Ellers burde du udvælge den mest letkøbte metode til levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen bliver mange gange omvendt ret simpel. Den mest billige form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
3Vi foreslår generelt at granske om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det burde være et bevis på at internet webshoppen adlyder de danske love, udover at netbutikken af og til besigtiges af specialister der forstår de gældende love. Før nogen shopper billige industritermomenter på en online virksomhed behøver de i princippet kigge på shoppens handelsbetingelser.
4Den mest prisbevidste fragtløsning er dog at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du bor nærved internet forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for levering er meget væsentlig ifald man har behov for industritermomenter om et øjeblik. Alternativt så yder visse e-forretninger i Danmark portofri levering, men ofte forudsætter det at du shopper for en præcis sum.
5Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af en vedtægt, der støtter køber overfor fup netbutikker. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
6Masser af online shops frembyder heldigvis en lang række forskellige billige fragttyper til industritermomenter. Den mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente pakken den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså særdeles enkel, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringsform.
7Trustpilot bringer dig ret så gode chancer for at gennemstøve en hel del tidligere konsumenters opfattelser og derved støtter vi, at du studerer internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige industritermomenter online. Facebook tilbyder endvidere absolut fremragende muligheder for at få kendskab til online forretningens kundefokus.
8Forud for at nogen bestiller billige industritermomenter på en netshop kan man principielt overveje webbutikkens handelsvilkår, men det er tit ikke super spændende. I øvrigt anbefaler vi at køberen er omhyggelig omkring de primære bestemmelser der kan have betydning for handlen med billige industritermomenter online, eksempelvis den bytteret hjemmesiden garanterer.
9Det er i dag ret så enkelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige industritermomenter på tværs af e-butikker, og af den grund præsterer mange internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Dog kan det immervæk vise sig nyttigt at efterse visse butikker på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris.