Bygpris.dk

Irwin Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige Irwin rørtang fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot Irwin rørtang.
For mange er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som kan give hjælp og vejledning omkring Irwin rørtang.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i hele landet, og takket være dette har mange valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem er det muligt at slippe for fragten, og samtidig få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af Irwin rørtang online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller Irwin rørtang online fra deres webshop.
En masse nichebutikker har en dybdegående viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor får du formentlig endnu mere kyndig vejledning fra ansatte med specialistviden i lige præcis Irwin rørtang.
Diverse webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
Irwin rørtang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Irwin rørtang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Irwin rørtang silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Irwin rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må aldrig gå ned på værktøj. Ofte vil det være fornuftigt at du har værktøjet til rådighed inden du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problematikker når det handler om omfangsrige projekter, og følgelig kan det være væsentligt at man har afsat en god portion tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
3Det er essentielt at nedskrive et budget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det bør være en god idé at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på dem én og én.
4Husk at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør tilkøbe eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at få priser fra forskellige håndværkere.
5Inden du påbegynder arbejdet kan det blive temmelig værdifuldt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Du kan finde ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af enorme mængder almennyttig viden, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
7Du må ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som fx hjelm og sko der beskytter dig imod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Planlægning vil være vejen til succes med din byggeproces. Du anbefales at lave en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du udarbejder strategien.
9Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til projektet, navnlig ved store projekter. Nogle projekter skal gerne udføres af flere personer. Desuden viser det sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
10Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Således kan du ofte se vejrprognosen i perioden for starten på projektet, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med det omfattende projekt.
11Måske kan det blive meningsgivende at du har alle materialer tilgængelige forinden du tager fat på eksekveringen. Du kan nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
12I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes ifald renoveringen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

En række online virksomheder giver nu til dags diverse forskellige billige leveringsformer til Irwin rørtang. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ret så praktisk, samt ofte derudover den billigste slags levering.

Du burde tillige tænke over at vælge levering hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Fragttypen bliver gennemsnitligt en tand dyrere, men samtidig usædvanlig gnidningsløs med Irwin rørtang online. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed beroer på at du bor nærved online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på Irwin rørtang er selvfølgelig ekstremt bestemmende ifald vi behøver produkterne om kort tid, så af den grund er det nemlig relevant at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for Irwin rørtang. Flere online shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, som trods alt står og falder med at handlen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt distribueret inden pakkepersonalet holder fyraften.

En række online virksomheder yder fragtfri levering på Irwin rørtang online, men tit er det under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb. Derudover bør man overveje den mest betalelige form for levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du køber billig Irwin rørtang derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på Irwin rørtang i disse områder:

Gentofte, Nyborg, Esbjerg, Viborg, Nærum, Helsingør, Brønderslev, Charlottenlund, Allerød, Nykøbing Falster, Vordingborg, Hillerød, Frederikshavn, Vallensbæk, Brabrand, Rudersdal, Nakskov, Ølstykke, Rødovre, Albertslund, Kalundborg, Aabenraa, Struer, Kolding, Grenaa, Sønderborg, Glostrup, Tårnby, Jyllinge, Lillerød, Brøndby, Fredericia, Silkeborg, Vanløse, Herning, Rønne, Risskov, Haderslev, Slagelse, Gladsaxe, Varde, Horsens, Greve, Hvidovre, Korsør, Herlev, Ikast, Virum, Valby, Køge, Thisted, Taastrup, Lystrup, Aalborg, Middelfart, Randers, Nørresundby, Roskilde, Åbyhøj, Næstved, Odense, Hjørring, Frederiksberg, Hedensted, Haslev, Hedehusene, Ringsted, Hørsholm, Lyngby, Vejle, Ballerup, Frederiksværk, Dragør, Skanderborg, Skive, Frederikssund, Brønshøj, Svendborg, Aarhus, Farum, Birkerød, Højbjerg, Holstebro, Holbæk, Stenløse, Hobro, Søborg, Værløse, Kokkedal, Tilst, Ishøj, København, Odder, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent af Irwin rørtang er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. billig Irwin rørtang og Irwin rørtang priser. Man ser desuden ofte online shoppere søge efter eksempelvis køb Irwin rørtang, Irwin rørtang online samt Irwin rørtang tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på Irwin rørtang

Det er jo yderst gnidningsløst for os alle at finde de laveste priser på billige Irwin rørtang online hos flere e-handler, og herved har masser af e-firmaer ikke kunne lade være med at nedsætte udsalgspriserne på Irwin rørtang drastisk, og ydermere præstere portofri levering.

Det kan dog til hver en tid blive rentabelt at tjekke nogle outlets på nettet efter billige priser på Irwin rørtang online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Du skal alligevel ikke glemme, at ifald en e-butik afsætter billige Irwin rørtang online til en udsalgspris der er ufattelig gunstig, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en falsk netshop. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i en anordning, som redder en imod snydagtige butikker på nettet.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende et tilbud som fx ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne til Irwin rørtang over tid. Dette fås som regel ved specialiserede netshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Ved indkig i data er det klart, at folk mange gange søger efter blandt andet Irwin rørtang online og Irwin rørtang tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge efter fx Irwin rørtang priser, billig Irwin rørtang og køb Irwin rørtang.

Se nærmere på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot frembyder tilpas strålende løsninger til at evaluere flere nuværende køberes domme og derfor stiller vi forslag om, at du gennemgår online firmaets anmeldelser forinden du handler billige Irwin rørtang online.

Facebook giver dig ligeledes aldeles anstændige chancer for at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses en række online outlets som gør det muligt at frembringe en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden bør drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige Irwin rørtang online på en webshop behøver de for at være sikker få overblik over deres handelsbetingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde, specielt ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, grundet at det kan være en påvisning af at netbutikken adlyder de danske regler, og at internet shoppen af og til kontrolleres af jurister der har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du får problemer i processen med din shopping med Irwin rørtang. Dertil foreslåes det at man er obs på de grundlæggende retningslinjer i forbindelse med bestillingen af Irwin rørtang online, som for eksempel hvilken returneringsret netbutikken benytter.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man stadig sikrer sin ordrekvittering, således man altid kan bevise sit køb af Irwin rørtang, uagtet om man har købt hos XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan eller Harald Nyborg.

Bente Hansen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Poul M gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Birthe T gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Anna gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af et regulativ, som passer på en imod bedrageriske internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil finansiere beløbet i flere bidder.
2Før nogen shopper billige Irwin rørtang i en webbutik bør man for at være sikker se på netbutikkens handelsaftale, men det er normalt ikke super spændende. Desuden anbefales det at køber er vaks omkring de mest centrale regler der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige Irwin rørtang online, som for eksempel hvilken ombytningsret webbutikken garanterer.
3Det er rigtig overkommeligt for os alle at finde de laveste priser online på billige Irwin rørtang på tværs af internet butikker i Danmark, og derved tilbyder adskillige online selskaber fragt uden gebyr. Det kan trods alt være rentabelt at kigge forbi indtil flere internet firmaer efter billige priser forinden du køber, så du er sikker på at få den mest betalelige pris.
4Trustpilot byder på nogenlunde nyttige muligheder for at besigtige adskillige aktuelle kunders oplevelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer online forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige Irwin rørtang online. Facebook resulterer i for øvrigt sådan set gode chancer for at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.
5Adskillige e-butikker yder til alt held et hav af forskellige billige fragttyper til Irwin rørtang. En af de populære er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter produkterne lige når det passer dig. Fragtformen er altså særdeles smart, og endda desuden den billigste leveringsform.
6Leveringshastigheden er ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at du har brug for dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det ret så essentielt at man gransker den estimerede leveringstid for Irwin rørtang. En del webbutikker giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, hvilket er påkrævet at ordren lægges før et givent klokkeslæt.
7Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en sikkerhed for at webbutikken forsvarer de danske regler, samt at forretningen løbende evalueres af fagfolk som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at folk handler billige Irwin rørtang i en e-forretning burde de altid gennemgå webshoppens forretningsvilkår.
8Den mest prisbevidste mulighed for levering vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets tilholdssted. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være særligt essentiel om man behøver Irwin rørtang straks. Alternativt så præsterer flere e-shops i Danmark gratis levering, men ofte kun hvis du aftager for et præcist beløb.
9Flere webshops yder gratis fragt på Irwin rørtang, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der erhverves for en konkret sum. Alternativt skulle du vælge den mest billige form for levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtformen bliver i regelen desuden temmelig praktisk. Den prisbilligste form for levering er uden tvivl at hente ordren selv.