Bygpris.dk

Isoleringskniv

Lindbloms Isoleringskniv dobbeltslebet
95 kr.
Læs mere
KABI Isoleringskniv, dobbelt skær 280mm
185 kr.
Læs mere
EDMA Isoleringskniv 420 mm incl nylon skede
339 kr.
Læs mere
EDMA Isoleringskniv 300mm incl skede
319 kr.
Læs mere
Lindbloms Isoleringskniv lang udførelse RS
113 kr.
Læs mere
Isoleringskniv 280 mm
174 kr.
Læs mere
Isoleringskniv, 300 mm
50 kr.
Læs mere
Isoleringskniv, 343 mm
140 kr.
Læs mere
Isoleringskniv 29 cm Fiskars
202 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Nogle byggecentre har et stort sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot isoleringskniv.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige isoleringskniv fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder gode tilbud, og andre har en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring isoleringskniv.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man læse forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og herigennem har folk tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Dermed har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og endda skaffe varerne straks.
De velkendte byggecentre samler varer fra flere specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af isoleringskniv online.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem forventes det at du får endnu mere kompetent service fra ansatte som er eksperter i netop isoleringskniv.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille isoleringskniv online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
isoleringskniv jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

isoleringskniv silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

isoleringskniv bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

isoleringskniv harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde mangle udstyr. Typisk kan det være afgørende at du har grejet disponibelt inden du iværksætter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medtage disse omkostninger i din økonomiske plan.
2Der er en hel del instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube yder assistance med vældig meget almennyttig oplysning, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
3Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, især ved vigtige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig bør det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund må du tit holde øje med vejrmeldingerne i forbindelse med byggeprojektet, så du undgår at det uventet går i gang med at regne når du lige er midt i det avancerede projekt.
5Du bør for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som fx sikkerhedssko som skåner dig med henblik på hændelige uheld. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
6I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive forstandigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
7Forberedelse bliver kilden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en klar dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
8Måske det burdes overvejes om projektet kan klares alene, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til dele af det. Såfremt du får assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at hente uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
9Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det være vanvittigt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Der præsenterer sig som regel pludselige bump på vejen når det handler om omfangsrige projekter, og på grund af det viser det sig væsentligt at man afsætter god tid i køreplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11Glem ikke at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt projektet er klimavenligt. Det er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
12Muligvis kan det blive afgørende at du har de nødvendige materialer klar før du går i krig med projektet. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og derefter gennemgå listen, hvormed du kan føle dig sikker på at du har det hele.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig flot. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Masser af online butikker giver nu om dage flere billige leveringsmidler til isoleringskniv. En favorit er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragttypen er jo meget enkel, og endda derudover den billigste fragtmulighed.

Du bør derudover overveje at få ordren sendt hjem til dig eller til når du er på job. Den viser sig gerne en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes vældig gnidningsløs for isoleringskniv online. Den mest betalelige løsning vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig nærved internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på isoleringskniv er jo ret bestemmende om du absolut skal bruge din ordre straks, og derfor er det ganske meningsfuldt at vi tjekker den estimerede leveringsdato ved isoleringskniv. En lang række webshops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på masser af varenumre online, men det afhænger af at der bestilles tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen ud af døren forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

Flere internet webshops garanterer fragt uden omkostninger på isoleringskniv online, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for et fastsat beløb. Desuden burde du overveje den prisbilligste leveringsmanér, hvilket mange gange er at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder foreslår afhentning hvor du køber billig isoleringskniv online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på isoleringskniv i disse byer:

Herlev, Viborg, Hedensted, Horsens, Hillerød, Ringsted, Lyngby, Tilst, Nykøbing Falster, Thisted, Middelfart, Brøndby, Korsør, Vordingborg, Risskov, Randers, Virum, Glostrup, Lystrup, Frederikssund, Haderslev, Højbjerg, Struer, Næstved, Odense, Dragør, Rødovre, Jyllinge, Helsingør, Hjørring, Vejle, Aabenraa, Holstebro, Charlottenlund, Taastrup, Rønne, Vallensbæk, Skive, Brønshøj, Svendborg, Frederiksværk, Frederikshavn, Stenløse, Hvidovre, Åbyhøj, Sønderborg, Aalborg, Kokkedal, Nakskov, Skanderborg, Haslev, Kalundborg, Roskilde, Hobro, Søborg, Hørsholm, Solrød Strand, Varde, Nærum, Gentofte, Frederiksberg, Rudersdal, Ballerup, Fredericia, Slagelse, Ølstykke, Brabrand, Odder, Ishøj, Nørresundby, Lillerød, Ikast, Aarhus, Kolding, Birkerød, Vanløse, Greve, Herning, Brønderslev, Tårnby, Holbæk, Valby, Albertslund, Allerød, Nyborg, Værløse, Silkeborg, København, Esbjerg, Hedehusene, Gladsaxe, Grenaa, Køge, og Farum, .

Klik-og-hent ift. isoleringskniv er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når man ser på data bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis isoleringskniv tilbud og billig isoleringskniv. Vi ser derudover typisk folk søge eksempelvis isoleringskniv priser, køb isoleringskniv og isoleringskniv online, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Rabat på isoleringskniv

Det er jo meget gnidningsløst for internetbrugere at finde de bedste priser på billige isoleringskniv online i blandt forskellige e-forhandlere, og til tak har utallige internet firmaer været nødt til at nedbringe salgspriserne på isoleringskniv drastisk, og ydermere byde på gratis levering.

Til gengæld kan det stadigvæk blive profitabelt at kigge forbi et par forskellige e-forretninger efter tilbud og rabatter på isoleringskniv online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Du skal alligevel huske på, at i tilfælde af at en e-shop sælger billige isoleringskniv online for en udsalgspris der kan virke ubegribelig overkommelig, kunne det undertiden være et bevis på en fup butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af et regelsæt, hvilket begunstiger en imod uærlige e-forretninger.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere betalingen af isoleringskniv over tid. Dette fås ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data bliver det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis isoleringskniv online og køb isoleringskniv. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter fx billig isoleringskniv, isoleringskniv priser og isoleringskniv tilbud.

Se nærmere på tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot frembringer fuldstændig hensigtsmæssige chancer for at tyde mange nuværende kunders oplevelser og derved foreslåes det, at du sonderer online shoppens ratings inden du shopper billige isoleringskniv online.

Facebook giver dig lignende uden sammenligning stabile løsninger til at få en idé om webshoppens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk netbutikker hvor man kan udforme en evaluering af virksomhedens service, som desuden må tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige isoleringskniv online i en shop kan de i og for sig bese e-shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

En anden løsning kan være at kigge om netshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det er en sikring om at e-butikken understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forretningen rutinemæssigt revideres af jurister der er meget bekendte med de gældende regler.

Det giver dig genvej til en håndsrækning, når du bliver udsat for udfordringer som følge af dit køb af isoleringskniv. Desuden foreslår vi at køberen er opmærksom på de væsentligste vedtægter der har indflydelse på købet af isoleringskniv online, som fx den ombytningsret e-handlen har.

Derfor er det også relevant, at man stadigvæk bevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af isoleringskniv, ligegyldig om man shopper fra 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Jan A gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Hanne Christensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Kim gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Susanne gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre beroer på at du opholder dig nær e-butikkens bopæl. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel såfremt du mangler isoleringskniv nu og her. Alternativt så lover nogle internet forhandlere portofri fragt, men tit er det kun gældende hvis der indkøbes for en bestemt pris.
2Enkelte internet forhandlere lover levering uden betaling på isoleringskniv, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der indkøbes for et fastsat beløb. Som alternativ bør du overveje den billigste fragtform, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig tit derudover ekstremt ukompliceret. Den mest billige fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket assisterer dig som køber imod uoprigtige internet selskaber. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage prisen over en længere periode.
4Trustpilot resulterer i regulære relevante muligheder for at analysere flere andre brugeres evalueringer og derved er det godt, at du eksaminerer e-firmaets omtaler før du køber billige isoleringskniv online. Facebook frembringer tilsvarende nogenlunde ærlige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
5En lang række online forhandlere udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til isoleringskniv. En der er meget populær er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter lige når det passer dig. Muligheden er nemlig yderst smertefri, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte løsning til levering.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel ifald du behøver din ordre inden for få dage, og derfor er det ret så relevant at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato ved isoleringskniv. En stor portion e-handler giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, som dog er forudsat at ordren gennemføres før et bestemt tidspunkt.
7Det er yderst enkelt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige isoleringskniv fra flere outlets på nettet, og derved tilbyder en hel del internet handler i Danmark gratis fragt. Men det kan alligevel være lønnende at undersøge visse forretninger på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.
8Forinden folk køber billige isoleringskniv på en netbutik kunne de i virkeligheden læse webbutikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke super spændende. Ligeså anbefaler vi at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende forhold der kan have betydning for shopping af billige isoleringskniv online, som fx hvilken returneringsret e-forretningen lover.
9Vi tilråder generelt at kigge om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det er en antydning af at e-handlen føjer de danske retningslinjer, og at online forretningen ofte monitoreres af eksperter som har indsigt i vilkårene på området. Forud for at folk køber billige isoleringskniv i en e-shop kunne man i virkeligheden gennemløbe netbutikkens vilkår.