Bygpris.dk

Isoleringstape

Tesa Isoleringstape Sort - 10mx15mm
11 kr.
Læs mere
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Læs mere
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Blå
13 kr.
Læs mere
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Hvid
13 kr.
Læs mere
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Læs mere
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Rød
13 kr.
Læs mere
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Sort
13 kr.
Læs mere
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Læs mere
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af isoleringstape.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige isoleringstape fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver gode tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse byggemarkedets betingelser.
Når du vil have varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggekæder.
Det er absolut meget afgørende at se, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare isoleringstape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og herigennem har man valget om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det kan du undgå fragten, samt sågar have varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af isoleringstape online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig bør du forvente mere nyttig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop isoleringstape.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle isoleringstape online på deres side.
Hovedparten af nichebutikker på nettet producerer selv de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

isoleringstape jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

isoleringstape harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

isoleringstape silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

isoleringstape bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. Derfor bør du hyppigt tage et kig på vejrberetningerne i forbindelse med byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
2Der findes alle mulige former for artikler og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube faciliterer betydelige mængder gavnlig viden, navnligt når du kigger i hele verden.
3Muligvis kan det blive aktuelt at have alle bygningsmaterialer parat forinden du går i krig med dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel note indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og som det næste gennemløbe oversigten, med det formål at du er overbevist om at alt er som det skal være.
4Inden du starter byggeprocessen kan det blive ret fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5Du skal aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så husk beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
6I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
7Man bør aldrig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at du har værktøjet klar til brug inden du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
8Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ved omfattende projekter. Nogle byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det kan blive forstandigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og bagefter nedfælde omkostningen ved hver enkelt.
10Du kan overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal hente assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Når du køber professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere leverandører.
11Der præsenterer sig som regel uforudsigelige bump på vejen når det gælder større projekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
12Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du må forfatte en velovervejet dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver strategien.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget flot. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Temmelig mange online virksomheder giver i dag flere billige fragttyper til isoleringstape. En favorit er efterhånden pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig temmelig let, og desuden tillige den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan på samme måde udse dig at få pakken sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver somme tider en tand mere bekostelig, men derudover rigtig overkommelig med isoleringstape online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du opholder dig nærved webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på isoleringstape er særligt vital ifald man har brug for varen med det samme, og derfor er det selvsagt meningsfuldt at du besigtiger den forventede leveringstid på isoleringstape. En række webbutikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, hvilket tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et fast tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken på posthuset inden de pakkeansatte holder fyraften.

Visse online webshops præsterer fragt uden gebyr på isoleringstape online, men i mange tilfælde er det forudsat at der købes for en fastsat sum. Derudover må du gribe den mest betalelige fragtform, som tit er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

De store netbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig isoleringstape hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix. De udlover eksempelvis afhentning af isoleringstape i følgende områder:

Vallensbæk, Aabenraa, Brønderslev, Kalundborg, Risskov, Haderslev, Hedensted, Helsingør, Gladsaxe, Odder, Hillerød, Hjørring, Roskilde, Dragør, Lillerød, København, Ballerup, Hvidovre, Allerød, Varde, Skanderborg, Middelfart, Vordingborg, Vejle, Horsens, Sønderborg, Højbjerg, Nyborg, Odense, Tilst, Brøndby, Grenaa, Hobro, Nakskov, Skive, Virum, Hedehusene, Nærum, Randers, Rønne, Viborg, Nørresundby, Glostrup, Aarhus, Værløse, Korsør, Silkeborg, Charlottenlund, Frederikshavn, Ringsted, Valby, Solrød Strand, Brabrand, Gentofte, Thisted, Esbjerg, Frederiksværk, Ishøj, Svendborg, Stenløse, Kolding, Greve, Lystrup, Kokkedal, Aalborg, Rudersdal, Frederiksberg, Rødovre, Albertslund, Ølstykke, Taastrup, Frederikssund, Holbæk, Slagelse, Struer, Holstebro, Lyngby, Ikast, Næstved, Jyllinge, Herning, Hørsholm, Brønshøj, Nykøbing Falster, Birkerød, Fredericia, Åbyhøj, Herlev, Vanløse, Farum, Søborg, Køge, Tårnby, og Haslev, .

Click-and-collect af isoleringstape er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data er det tydeligt, at mennesker tit efterspørger fx isoleringstape tilbud og isoleringstape priser. Vi ser desuden jævnligt folk søge eksempelvis køb isoleringstape, isoleringstape online og billig isoleringstape, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Gode tilbud på isoleringstape

Det er efterhånden ret så praktisk for alle og enhver at finde de bedste priser på billige isoleringstape online hos forskellige internet selskaber, og til tak har masser af internet forhandlere været tvunget til at reducere salgspriserne på isoleringstape markant, og ovenikøbet tilbyde fri fragt.

Trods dette kan det trods alt være lønsomt at sammenholde flere shops på nettet efter billige priser på isoleringstape online inden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Man må alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en internet butik afsætter billige isoleringstape online til en pris der er overordentlig favorabel, kan det for det meste være et kendetegn på en bedragerisk e-shop. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en orden, der værner køber overfor uærlige internet forhandlere.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at honorere prisen på isoleringstape over en periode. Det foreslåes som regel i nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere tit leder efter blandt andet isoleringstape online og billig isoleringstape. Derudover oplever vi tit internet shoppere kigge efter blandt andet køb isoleringstape, isoleringstape priser samt isoleringstape tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder forholdsvis hensigtsmæssige løsninger til at evaluere en hel del andre brugeres betragtninger og herved er det smart, at du eftersøger online virksomhedens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige isoleringstape online.

Facebook byder på ligeledes tilpas fantastiske løsninger til at få indblik i netshoppens kundetilfredshed. Her møder vi faktisk netbutikker som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af virksomhedens service, hvilket også kan anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige isoleringstape online i en e-shop kan de ideelt set se på e-shoppens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig sjovt, specielt på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af om webbutikken er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en sikring om at webbutikken adlyder de danske love, tillige med at webbutikken en gang i mellem overværes af fagmænd som er meget bekendte med lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til opbakning, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer som følge af dit køb af isoleringstape. For øvrigt tilrådes det at kunden er klar over de mest aktuelle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af isoleringstape online, f.eks. hvilken ombytningsret virksomheden tilsikrer.

I relation til det er det desuden relevant, at man når som helst bevarer sin ordrekvittering, således man altid kan vidne om sit køb af isoleringstape, hvad end man har handlet hos Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan eller Bygma.

Charlotte gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Helle Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria Larsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Per Johansen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til din online shopping
1Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil altid være selv at hente ordren, som dog betinges af at du har bopæl nærved e-firmaets bopæl. Den løsning er vældig udslagsgivende når du har brug for isoleringstape inden for få dage. Alternativt så frembyder indtil flere internet forretninger fragt uden gebyr, men typisk er det forbeholdt når der aftages for et fastsat beløb.
2Forinden nogen handler billige isoleringstape på en webshop behøver de reelt overveje shoppens vilkår, dog er det ofte ikke videre interessant. Endvidere er det smart at du er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der influerer på købet af billige isoleringstape online, fx den returpolitik online firmaet kører med.
3Mange e-firmaer udlover i øjeblikket alverdens billige former for fragt til isoleringstape. Den mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså særligt simpel, samt oftest endvidere den billigste leveringsform.
4Flere webbutikker sikrer billig fragt på isoleringstape, men oftest under forudsætning af at der bestilles for en konkret sum. Desuden må man gribe den prisbilligste leveringsudgave, der typisk er at få bragt varerne til en pakkeshop. Fragttypen bliver mange gange tillige i høj grad let gængelig. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Vi går generelt ind for at kontrollere om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det er en forsikring om at e-forhandleren lever op til de danske retningslinjer, samt at netshoppen regelmæssigt efterses af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige isoleringstape i en internet butik kunne man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser.
6Trustpilot yder faktisk sikre genveje til at vurdere en række aktuelle forbrugeres tanker og derved er det fornuftigt, at du verificerer internet firmaets ratings forinden du shopper billige isoleringstape online. Facebook yder tilsvarende ganske fremragende genveje til at få en idé om webshoppens kundefokus.
7Det er i dag ekstremt fremkommeligt for internetbrugere at prissammenligne online på billige isoleringstape på forskellige internet handler, og herved garanterer mange online outlets fragt uden gebyr. Derfor kan det imidlertid vise sig gavnligt at granske visse netbutikker efter billige priser før du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
8Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en bestemmelse, hvilket passer på køberen imod svindlende online shops. Som en anden løsning bør du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, når du vil afbetale omkostningerne over en periode.
9Antal dages levering er ekstremt betydningsfuld ifald vi står og skal bruge produkterne om få sekunder, så derfor er det rimelig klogt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved isoleringstape. Størstedelen af internet firmaer tilbyder billig 1 dags levering på flere varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen laves inden et besluttet klokkeslæt.