Bygpris.dk

Japansav

Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
249 kr.
Læs mere
Tajima japansav 300 mm Rapid Pull
195 kr.
Læs mere
Tajima japansav 250 mm Rapid Pull
275 kr.
Læs mere
Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
275 kr.
Læs mere
Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
275 kr.
Læs mere
Japansav 265 16tpi japantand
189 kr.
Læs mere
Japan Sav 270 mm - Fin
378 kr.
Læs mere
Japan Sav 300 mm - Fin
378 kr.
Læs mere
Japan Sav 270 mm Ekstra Fin
378 kr.
Læs mere
Japan Sav 240 mm - Fin/Grov
404 kr.
Læs mere
Hultafors Japansav PSX
249 kr.
Læs mere
Japan Sav 270 mm - Fin HERO 3045-17
389 kr.
Læs mere
Japan Sav 240 mm - Fin/Grov HERO 3046-15
416 kr.
Læs mere
Japan Sav 270 mm Ekstra Fin HERO 3045-15
389 kr.
Læs mere
Japan Sav 300 mm - Fin HERO 3045-14
315 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring japansav.
Der er variationer i priserne på billige japansav alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste tilbud, og andre vil have en høj grad af service. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover blot japansav.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og herigennem har de fleste valget om at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derved har man chancen for at spare fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne med det samme.
De kendte byggecentre forhandler varer fra flere producenter, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af japansav online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler japansav online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få gode tilbud.
De fleste små butikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig forventes det at du får ekstra konstruktiv service fra nogle som er eksperter i lige præcis japansav.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

japansav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

japansav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

japansav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

japansav silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver handlingsplanen.
2Der kommer ofte uventede bump på vejen i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det være afgørende at man har afsat nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
3Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
4Måske kan det blive vigtigt at have de relevante materialer parat på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig huskeliste indeholdende alle de ting der er nødvendige, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
5Der findes mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af ret så meget gavnlig oplysning, specielt når man benytter engelske søgeord.
6Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst ift. omfattende byggeopgaver. Nogle byggeprojekter behøver flere personer. Endvidere er det mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
7Forud for at du indleder byggeprojektet kan det blive ganske værdifuldt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der gælde en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du bør aldrig mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har grejet til rådighed forinden du igangsætter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
9Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beklædning som arbejdshjelm der beskytter dig imod hændelige uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
10For udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. Således skal du ofte tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel starter med at regne netop som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
11Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for dit projekt, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og dernæst tjekke mulige tilbud på dem én og én.
12Måske du burde tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af det. Når du køber eksperthjælp vil det normalt være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er utrolig betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Adskillige internet foretagender frembyder i dag flere billige metoder til levering til japansav. En sikker vinder er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente varerne når du har tid. Fragtformen er nemlig super fleksibel, og desuden tillige den mest letkøbte leveringsmanér.

Du bør ligeledes beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver desværre en sjat mere pebret, men endda ualmindeligt smertefri ved køb af japansav online. Den mest billige metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du lever tæt på internet webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på japansav kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld i tilfælde af at man står og skal bruge produkterne straks, så herved er det øjensynligt centralt at vi finder leveringstidspunktet på japansav. En stor portion byggecentre – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen placeres inden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få ordren skippet afsted før lagermedarbejderne har fri.

Indtil flere e-shops i Danmark tilbyder fragtfri levering på japansav online, men i de fleste tilfælde kræver det at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt skulle man overveje den billigste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

De store webbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig japansav på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. De tildeler for eksempel click-and-collect på japansav i disse byer:

Herlev, Korsør, Skanderborg, Herning, Frederiksberg, Greve, Tilst, Vallensbæk, Taastrup, Sønderborg, Rudersdal, Odder, Dragør, Søborg, Åbyhøj, Risskov, Hvidovre, Haslev, Grenaa, Frederiksværk, Haderslev, Ballerup, Virum, Varde, Brøndby, Vanløse, Nyborg, Skive, Vordingborg, Esbjerg, Frederikshavn, Hjørring, Jyllinge, Vejle, Aabenraa, Nykøbing Falster, Holstebro, København, Farum, Randers, Roskilde, Nørresundby, Lystrup, Ikast, Thisted, Horsens, Hørsholm, Nærum, Ringsted, Middelfart, Rødovre, Struer, Lillerød, Svendborg, Brabrand, Kalundborg, Ishøj, Fredericia, Næstved, Hillerød, Hobro, Albertslund, Værløse, Glostrup, Allerød, Køge, Ølstykke, Brønshøj, Slagelse, Valby, Rønne, Viborg, Tårnby, Holbæk, Lyngby, Hedensted, Odense, Solrød Strand, Aalborg, Stenløse, Charlottenlund, Kolding, Hedehusene, Aarhus, Nakskov, Højbjerg, Silkeborg, Gladsaxe, Gentofte, Frederikssund, Kokkedal, Helsingør, Brønderslev, og Birkerød, .

Klik-og-hent for japansav er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger efter for eksempel billig japansav og køb japansav. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter eksempelvis japansav tilbud, japansav online samt japansav priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Priser på japansav

Det er jo yderst problemfrit for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige japansav online i blandt diverse e-firmaer, og af den grund har flertallet af online webshops været presset til at at nedskære priserne på japansav eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde billig levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig lønnende at eftergå et par forskellige netbutikker efter rabatter og tilbud på japansav online før du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Man bør blot huske på, at såfremt en e-shop forhandler billige japansav online på tilbud til en pris der er grænseløst favorabel, så burde det undertiden være et karakteristika der viser en falsk online butik. Kortbestillinger er imidlertid inkluderet i en anordning, der assisterer kunden imod snydagtige internet firmaer.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du agter at honorere betalingen af japansav i flere bidder. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis billig japansav og køb japansav. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge efter blandt andet japansav priser, japansav tilbud samt japansav online.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot byder på en del gode løsninger til at læse en hel del forhenværende kunders bedømmelser og derved er det godt, at du eftergår internet butikkens anmeldelser inden du bestiller billige japansav online.

Facebook resulterer i lige så vel ultra fortræffelige chancer for at få indtryk af e-shoppens troværdighed. Tilmed er der mange internet foretagender som gør det muligt at notere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere burde udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige japansav online i en netbutik kunne man altid granske virksomhedens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke videre interessant, især ved de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om e-forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er en indikator for at internet shoppen lever op til gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen af og til ses til af specialister som har indsigt i lovgivningen.

Derudover tilbydes du genvej til opbakning, for så vidt du møder udfordringer som følge af din handel med japansav. Ydermere er det at foretrække at køberen er hensynstagende til de mest vitale vedtægter der indvirker på købet af japansav online, fx hvilken bytteret online forhandleren lover.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man til enhver tid gemmer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af japansav, ligegyldig om man bestiller hos Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan eller XL-Byg.

Tina Johansen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Lone I gav 4 stjerner

I gør det super godt

Bente Jensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Susanne gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstidspunktet er jo virkelig væsentlig hvis du mangler pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det øjensynligt vigtigt at man tjekker leveringstidspunktet på japansav. En masse e-firmaer i Danmark byder på billig 1 dags levering på en hel del varer, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt.
2Nogle få internet webshops yder fragt uden omkostninger på japansav, men i reglen er det kun gældende hvis du shopper for et fastsat beløb. Derudover må man gribe den mest betalelige leveringsform, som oftest vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden er godt nok ydermere super ukompliceret. Den mest prisbevidste løsning til levering er uden tvivl at hente pakken selv.
3Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, som længe har været et sympol på at netshoppen opfylder dansk lovgivning, og at e-forhandleren hyppigt tilses af specialister der er indført i de gældende love. Forinden folk handler billige japansav hos en shop behøver de i reglen overveje netbutikkens handelsaftale.
4Trustpilot indebærer en del pålidelige genveje til at gennemgå mange andre brugeres domme og på grund af dette stiller vi forslag om, at du besigtiger online butikkens anmeldelser forud for at du handler billige japansav online. Facebook giver dig derudover temmelig gunstige metoder til at få en idé om webbutikkens popularitet.
5En masse online forretninger frembyder efterhånden et hav af forskellige billige leveringstyper til japansav. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ekstremt hensigtsmæssig, samt oftest endda den mest prisbevidste mulighed for fragt.
6Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, hvilket kræver at du opholder dig i kort afstand af e-handlens tilholdssted. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende forudsat man absolut skal bruge japansav øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte firmaer på nettet levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der købes for en fastsat sum.
7Forud for at folk køber billige japansav i en e-handler kan man når alt kommer til alt gennemse shoppens regler, det er dog mange gange ikke videre spændende. Desuden er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der indvirker på shopping af billige japansav online, f.eks. hvilken returrettighed e-butikken bruger.
8Det er jo særdeles fleksibelt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige japansav fra diverse internet shops, og af den grund lover flertallet af online forhandlere gratis fragt. Derfor kan det immervæk vise sig smart at prøve en række internet firmaer efter tilbud før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
9Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en ordning, hvilket værner køberen imod falske online firmaer. Som alternativ bør du vælge et tilbud som for eksempel ViaBill, når du hellere vil dække beløbet senere.