Bygpris.dk

Jordbor 100 mm

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare jordbor 100 mm.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring jordbor 100 mm.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Der er variationer i prisniveauet på billige jordbor 100 mm fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på billige priser, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har du tilbuddet om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Af den grund er det muligt at spare fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne hurtigere.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra alverdens leverandører, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af jordbor 100 mm online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det kan du få endnu mere kyndig vejledning fra folk der er eksperter i netop jordbor 100 mm.
Størstedelen af nicheforhandlere er små familievirksomheder, som oftest er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle jordbor 100 mm online hos dem.
Alverdens niche netbutikker producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en billig pris.
Danmarks største byggecentre
jordbor 100 mm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

jordbor 100 mm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

jordbor 100 mm bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

jordbor 100 mm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind inden du iværksætter eksekveringen. Du får god gavn af at sammensætte en simpel note indeholdende det som er nødvendige, og dernæst gennemløbe punkterne, hvormed du bliver sikker på at alt er som det skal være.
2Du skal nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
3Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor bør du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne i tiden op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
4Forberedelse er nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må have en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver handlingsplanen.
5Det kan være nyttigt at søge hjælp til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
6Der kommer som regel pludselige hovedpiner når det kommer til avancerede projekter, og på grund af det vurderes det essentielt at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du vil på ingen måde undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at have grejet ved hånden forinden du begynder på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere disse omkostninger i byggeriets budget.
8Inden du indleder arbejdet er det vildt afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Måske burde du overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til noget af byggeriet. Ifald du benytter assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at notere priser fra flere selskaber.
10Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at renoveringen påvirker klimaet.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et budget for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er behjælpeligt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man bør gennemgå billige priser på dem en ad gangen.
12Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder rigelig almennyttig info, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
De bedst vurderede byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er meget overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En hel del internet outlets tildeler til alt held alverdens billige muligheder for levering til jordbor 100 mm. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig yderst fleksibel, og oftest ydermere den mest betalelige metode til levering.

Du bør endvidere udse dig at få produkterne sendt til din bopæl eller til dit arbejde. Løsningen er sædvanligvis en smule mere pebret, men på den anden side ekstremt hensigtsmæssig ift. jordbor 100 mm online. Den mest billige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du bor lige ved internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på jordbor 100 mm kan i nogle tilfælde være ret afgørende når man har brug for ordren straks, så derfor er det rigtig væsentligt at du studerer den estimerede leveringstid for jordbor 100 mm. Mange e-butikker i Danmark – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men husk at det beroer på at ordren placeres inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen ordnet forinden de lageransatte holder fyraften.

Visse online outlets sikrer fragtfri levering på jordbor 100 mm online, men i reglen kræves det at du køber for en konkret pris. Ellers bør du overveje den billigste fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du køber billig jordbor 100 mm hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på jordbor 100 mm i disse byer:

Vanløse, Holbæk, Hillerød, Valby, Aalborg, Taastrup, Køge, Odder, Fredericia, Glostrup, Nakskov, Nyborg, Frederikshavn, Varde, Tilst, Dragør, Holstebro, Solrød Strand, Herlev, Aabenraa, Lystrup, Ishøj, København, Åbyhøj, Silkeborg, Nærum, Slagelse, Næstved, Svendborg, Ringsted, Ballerup, Stenløse, Rudersdal, Kolding, Gladsaxe, Vordingborg, Herning, Struer, Nørresundby, Frederikssund, Aarhus, Nykøbing Falster, Risskov, Jyllinge, Frederiksberg, Vallensbæk, Skive, Randers, Hedensted, Esbjerg, Lyngby, Brønderslev, Kalundborg, Hobro, Skanderborg, Lillerød, Middelfart, Brønshøj, Højbjerg, Odense, Tårnby, Farum, Roskilde, Rødovre, Korsør, Allerød, Hørsholm, Brabrand, Gentofte, Ikast, Brøndby, Haderslev, Charlottenlund, Sønderborg, Viborg, Frederiksværk, Thisted, Værløse, Hedehusene, Birkerød, Virum, Helsingør, Horsens, Vejle, Hjørring, Hvidovre, Grenaa, Albertslund, Søborg, Kokkedal, Rønne, Haslev, Greve, og Ølstykke, .

Afhentning for jordbor 100 mm er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Ved indkig i tallene bliver det markant, at internetbrugere typisk efterspørger bl.a. jordbor 100 mm online og jordbor 100 mm priser. Derudover oplever man tit folk lede efter blandt andet billig jordbor 100 mm, jordbor 100 mm tilbud samt køb jordbor 100 mm, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på jordbor 100 mm

Det er efterhånden super ukompliceret for alle at søge sig frem til tilbud på billige jordbor 100 mm online på diverse internet webshops, og følgelig har flere online forhandlere ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på jordbor 100 mm betragteligt, og endda frembyde gratis fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig gavnligt at prøve nogle forskellige e-forhandlere efter billige priser på jordbor 100 mm online før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark og Bauhaus.

Du skal lige meget hvad være opmærksom på, at når en online virksomhed udlover billige jordbor 100 mm online til salg for en salgspris som kan ses som utopisk attraktiv, så er det tit være en varsel om en falsk online virksomhed. Shopping med kort er trods alt omsluttet af en orden, hvilket dækker folk overfor bedrageriske e-butikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale prisen på jordbor 100 mm over flere uger. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bygma.

Ses der på data bliver det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. jordbor 100 mm online og billig jordbor 100 mm. Man ser derudover ofte folk søge efter for eksempel jordbor 100 mm priser, jordbor 100 mm tilbud samt køb jordbor 100 mm.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot fører til de facto gunstige løsninger til at læse en række øvrige kunders opfattelser og derved går vi ind for, at du ser nærmere på internet butikkens vurderinger forud for at du handler billige jordbor 100 mm online.

Facebook fører til for øvrigt de facto passende genveje til at få en idé om netshoppens pålidelighed. Tilmed ses en del online shops i Danmark som giver folk mulighed for at notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket også bør bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige jordbor 100 mm online hos en webshop behøver de i reglen bese shoppens forretningsvilkår, men det er gerne en omfattende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en erklæring om at internet forhandleren forstår de opstillede regler, udover at internet virksomheden fra tid til anden revideres af jurister der mestrer vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du chance for at blive assisteret, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din shopping med jordbor 100 mm. Tillige slår vi et slag for at man er obs på de mest essentielle vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af jordbor 100 mm online, til eksempel den returpolitik internet forretningen anvender.

Derfor er det tillige relevant, at man altid opbevarer sin faktura e-mail, således man når som helst vil kunne bekræfte sit køb af jordbor 100 mm, uanset om man har handlet fra 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

Anna gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Bente Mortensen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Charlotte Olsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til online shopping
1Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er et billede på at netbutikken anerkender de gældende danske regler, og at forretningen regelmæssigt efterses af eksperter der kender til lovene på området. Inden nogen køber billige jordbor 100 mm hos en netbutik behøver man til hver en tid tage stilling til e-butikkens forretningsaftale.
2En hel del firmaer på nettet tilbyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmåder til jordbor 100 mm. Den mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ekstremt fleksibel, samt tit endda den mest betalelige slags levering.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være usædvanlig afgørende hvis man har behov for din ordre om et øjeblik, og af den grund er det ganske relevant at du ser den estimerede leveringstid på jordbor 100 mm. De fleste netbutikker tilbyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter, men vær obs på at det er betinget af at du når at bestille før et fastsat klokkeslæt.
4Den mindst kostelige leveringstype vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket betinges af at du har bopæl nærved e-handlens hjemsted. Den leveringsversion er selvfølgelig super bestemmende såfremt du behøver jordbor 100 mm om kort tid. Alternativt så sikrer flere online forhandlere levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun såfremt du shopper for en konkret sum.
5En række online forhandlere sikrer levering uden gebyr på jordbor 100 mm, men undertiden kun såfremt der shoppes for en fastsat sum. Alternativt bør man overveje den mest billige løsning til levering, som oftest vil blive at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig uheldigvis ligeledes i høj grad smertefri. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
6Det er i dag i høj grad fremkommeligt for enhver at tjekke tilbud online på billige jordbor 100 mm på forskellige e-forhandlere, og så præsterer en hel del online shops fragt uden gebyr. Dog kan det stadigvæk blive lønnende at granske nogle forskellige butikker på nettet efter billige priser forinden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
7Forinden nogen bestiller billige jordbor 100 mm på en e-forretning bør de principielt tage stilling til webshoppens handelsvilkår, dog er det normalt et omfattende arbejde. Tillige rekommanderer vi at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der gælder for shopping af billige jordbor 100 mm online, for eksempel hvilken returpolitik online virksomheden bruger.
8Trustpilot medfører nogle uafhængige chancer for at studere mange aktuelle køberes erfaringer og derfor tilrådes det, at du sonderer netshoppens omtaler forud for at du køber billige jordbor 100 mm online. Facebook fører til også temmelig nyttige løsninger til at få indsigt i online firmaets pålidelighed.
9Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en regel, som hjælper dig som kunde imod uærlige internet forhandlere. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale betalingen over en længere periode.