Bygpris.dk

Jordbor 60 mm

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige jordbor 60 mm fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring jordbor 60 mm.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot jordbor 60 mm.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du bør kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne med det samme.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra diverse leverandører, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af jordbor 60 mm online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere producerer selv produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Størstedelen af online nichebutikker er små familiefirmaer, der oftest er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller jordbor 60 mm online hos dem.
De fleste nichebutikker på internettet har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du opleve en høj grad af indsigtsfuld service fra medarbejdere der er specialister i netop jordbor 60 mm.
Danmarks største byggecentre
jordbor 60 mm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

jordbor 60 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

jordbor 60 mm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

jordbor 60 mm bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er meningsfuldt at have alle byggematerialer indkøbt før du går i krig med håndværket. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig indkøbsseddel med de materialer der bliver brug for, og bagefter gennemløbe materialerne, med det formål at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
2Du bør overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Såfremt du henter eksperthjælp kan det godt betale sig at få tilbud fra forskellige foretagender.
3Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund kan du ofte tjekke femdøgnsprognosen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på dit svære projekt.
4Længe før du starter dit byggeprojekt kan det blive ekstremt centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Du skal på ingen måde gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig strategisk at have det til rådighed forinden du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
6I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et budget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være fornuftigt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør kortlægge billige priser på hver enkelt.
7Du har adgang til et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube giver dig adgang til ekstremt meget udbytterig information, navnligt ifald man benytter engelske ord i din søgning.
8Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er vigtige byggerier. Store ting behøver flere personer. Desuden vil det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Der præsenterer sig ofte pludselige bump på vejen i forbindelse med større projekter, og på grund af det er det værdifuldt at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
10Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sko og hjelm der hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
11Det er muligt at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for naturen.
12Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at nedskrive en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

En række internet handler foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til jordbor 60 mm. En af de populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er altså rigtig gnidningsløs, samt endda tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du bør omvendt overveje at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er af og til et hak dyrere, men ydermere ret så problemfri for jordbor 60 mm online. Den prisbilligste slags levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på jordbor 60 mm er selvfølgelig yderst vigtig hvis du absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det i sandhed klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved jordbor 60 mm. En lang række byggemarkeder – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, hvilket er betinget af at ordren placeres inden et fastslået tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden de pakkeansatte tager hjem.

Nogle få webbutikker garanterer fragtfri levering på jordbor 60 mm online, men oftest kræver det at der indkøbes for et bestemt beløb. Ellers bør du foretrække den mest letkøbte leveringstype, hvilket mange gange vil være at få kørt varerne til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker giver klik-og-hent hvor du køber billig jordbor 60 mm på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler bl.a. click-and-collect på jordbor 60 mm i følgende byer:

Hillerød, Lyngby, Lystrup, Esbjerg, Thisted, Vanløse, Fredericia, Charlottenlund, København, Taastrup, Solrød Strand, Værløse, Højbjerg, Nørresundby, Greve, Tårnby, Albertslund, Holbæk, Tilst, Holstebro, Helsingør, Hedensted, Nærum, Hedehusene, Aabenraa, Allerød, Vallensbæk, Hobro, Viborg, Silkeborg, Middelfart, Skanderborg, Risskov, Birkerød, Frederikssund, Slagelse, Glostrup, Stenløse, Grenaa, Vordingborg, Roskilde, Sønderborg, Herning, Horsens, Brøndby, Haslev, Kolding, Nyborg, Svendborg, Næstved, Herlev, Gladsaxe, Brønderslev, Valby, Vejle, Kalundborg, Virum, Varde, Nykøbing Falster, Odense, Skive, Dragør, Farum, Frederiksværk, Hørsholm, Aalborg, Nakskov, Randers, Lillerød, Haderslev, Jyllinge, Ringsted, Rønne, Rudersdal, Ølstykke, Frederikshavn, Hjørring, Søborg, Hvidovre, Gentofte, Køge, Rødovre, Korsør, Ballerup, Åbyhøj, Aarhus, Struer, Kokkedal, Frederiksberg, Brønshøj, Odder, Brabrand, Ikast, og Ishøj, .

Click-and-collect for jordbor 60 mm er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland).

Ses der på søgedata står det markant, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis billig jordbor 60 mm og jordbor 60 mm tilbud. Vi ser desuden mange gange folk lede efter for eksempel køb jordbor 60 mm, jordbor 60 mm priser og jordbor 60 mm online, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på jordbor 60 mm

Det er i dag vældig fremkommeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige jordbor 60 mm online i blandt flere webbutikker, og så har de fleste forhandlere på nettet været nødt til at presse salgspriserne på jordbor 60 mm markant, og ydermere sikre gratis fragt.

Dog kan det imidlertid blive lønnende at checke indtil flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på jordbor 60 mm online før du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en e-forretning afhænder billige jordbor 60 mm online til salg for en tilbudspris som virker umådelig letkøbt, så er det ofte være et signal om en snydagtig webbutik. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af et reglement, som sikrer kunden imod falske internet forhandlere.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at klare regningen på jordbor 60 mm af flere omgange. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i data bliver det klart, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis køb jordbor 60 mm og billig jordbor 60 mm. Vi ser desuden mange gange mennesker kigge efter blandt andet jordbor 60 mm online, jordbor 60 mm priser samt jordbor 60 mm tilbud.

Tjek tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot medfører uden sammenligning fornemme muligheder for at gennemgå flere nuværende brugeres meninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på e-shoppens vurderinger før du køber billige jordbor 60 mm online.

Facebook forærer dig ydermere aldeles gunstige metoder til at få en idé om netshoppens pålidelighed. Her møder vi en del online outlets som gør det muligt at afgive en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere kan bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige jordbor 60 mm online på en butik kan man uden tvivl granske netbutikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Alternativet er at se hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, da det generelt er en antydning af at online forhandleren opfylder dansk lovgivning, og at webbutikken nu og da tilses af jurister der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til support, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af dit køb af jordbor 60 mm. Derudover tilrådes det at kunden er sat ind i de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på købet af jordbor 60 mm online, som for eksempel hvilken byttepolitik online butikken benytter.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man altid gemmer ens ordrekvittering, således man i fremtiden kan dokumentere købet af jordbor 60 mm, uafhængig af om man har købt ved Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Anders gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Anders Hansen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Mette J gav 5 stjerner

Som altid

Christian gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til online indkøb
1Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du lever med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den metode til levering kan vise sig at være ret relevant når du har brug for jordbor 60 mm straks. Alternativt så garanterer indtil flere e-shops i Danmark fri fragt, men for det meste er det forudsat at du bestiller for en bestemt sum.
2Det er jo efterhånden særligt fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige jordbor 60 mm i blandt forskellige e-handler, og på grund af dette præsterer langt de fleste internet selskaber i Danmark fragt uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid være lønsomt at udforske diverse internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er sikret at få den mest betalelige pris.
3Trustpilot medfører i højeste grad pæne chancer for at tyde en længere række andre konsumenters ratings og herved går vi ind for, at du ser nærmere på online butikkens vurderinger inden du bestiller billige jordbor 60 mm online. Facebook tilbyder lignende altid fine chancer for at få indsigt i e-forretningens popularitet.
4Fragtperioden er naturligvis meget vital om vi mangler ordren med det samme, så herved er det temmelig meningsfuldt at vi efterser leveringstidspunktet for jordbor 60 mm. En række online outlets byder på billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer, men som imidlertid er underforstået at orden realiseres inden et aftalt tidspunkt.
5Før folk shopper billige jordbor 60 mm hos en netbutik kan man helt sikkert studere webshoppens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke super spændende. Derudover er det godt at man er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af billige jordbor 60 mm online, for eksempel den ombytningspolitik hjemmesiden anvender.
6Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en foranstaltning, som bistår dig overfor snydagtige internet outlets. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage beløbet af flere omgange.
7Nogle enkelte webbutikker sikrer fragt uden omkostninger på jordbor 60 mm, men i reglen afkræver det at man bestiller for et fastslået beløb. Derudover bør du snuppe den billigste fragttype, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Metoden er oftest til gengæld meget let gængelig. Den mindst kostelige form for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
8Adskillige forretninger på nettet udlover på nuværende tidspunkt diverse billige fragtmuligheder til jordbor 60 mm. En af dem der er mest populær er for nærværende pakkeshoppen, som gør det muligt at hente bestillingen når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo særdeles bekvem, samt mange gange endvidere den mest betalelige leveringsløsning.
9Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det bør være en sikring om at e-butikken understøtter de danske retningslinjer, og at hjemmesiden regelmæssigt føres tilsyn med af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forud for at folk handler billige jordbor 60 mm i en e-forretning kunne de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens regler.