Bygpris.dk

Jordbor med motor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere
ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre præsterer et enormt sortiment, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot jordbor med motor.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige jordbor med motor fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man læse byggemarkedets regler.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en webshop, som kan give rådgivning til valg af jordbor med motor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggemarkeder køber varer fra alle mulige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af jordbor med motor online.
De kendte byggekæder finder du i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste adgang til at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at undvære fragten, samt endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Ergo forventes det at du får super gavnlig service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis jordbor med motor.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at købe jordbor med motor online hos dem.
En masse nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

jordbor med motor jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

jordbor med motor silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

jordbor med motor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

jordbor med motor harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske du burde vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Når du benytter eksperthjælp er det fornuftigt at få en pris fra diverse leverandører.
2Måske det viser sig at have noget at sige at du har de presserende byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du begynder eksekveringen. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være sundt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kan gennemgå billige priser på dem én efter én.
4For udendørs byggeprojekter har vejret en stor rolle. Derfor skal du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt begynder at regne når du netop er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
6Der kan findes en verden af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Især YouTube kan hjælpe med betydelige mængder anvendelig info, i særlig grad ifald du benytter den engelske version.
7Det kan vise sig at være godt at få hjælp til byggeprocessen, specielt i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Store projekter skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
8Husk at du kan søge økonomisk støtte til ombygninger. Det ydes såfremt projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at ombygningen forbedrer naturen.
9Før du iværksætter arbejdet kan det være ubeskriveligt vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
11Der viser sig jævnligt utidige problemstillinger i forbindelse med avancerede projekter, og derfor kan det være af stor betydning at der afsættes rimelig plads i agendaen, så man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
12Du skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have det klar til brug forinden du begynder på arbejdet. Det er desuden en fordel at indregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest folkekære byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En stor portion internet handler tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige former for levering til jordbor med motor. En der er meget populær er i dag udleveringssteder, som gør at du kan hente de købte produkter når der er tid til det. Løsningen er altså særdeles let gængelig, og mange gange derudover den billigste leveringsmetode.

Du kan lige så vel overveje at få produkterne leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Den bliver oftest en sjat mere omkostningsfuld, men samtidig ret så simpel med jordbor med motor online. Den prisbilligste fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på jordbor med motor kan være ret essentiel om vi skal bruge ordren lige om lidt, og med det formål er det nemlig klogt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for jordbor med motor. Temmelig mange outlets på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, men husk at det forudsætter at ordren laves tidligere end et fastslået tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren afsted før de logistikansatte har fri.

Enkelte e-handler i Danmark lover fragt uden beregning på jordbor med motor online, men tit er det påkrævet at man køber for et bestemt beløb. Ellers kunne man gribe den mest prisbevidste leveringsløsning, som oftest er at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

En hel del netbutikker udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig jordbor med motor online og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Stark. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på jordbor med motor i følgende områder:

Stenløse, Nakskov, Randers, Glostrup, Hørsholm, Silkeborg, Brabrand, Vordingborg, Hedehusene, Køge, Lillerød, Skive, Dragør, Gladsaxe, Hobro, Helsingør, Ølstykke, Virum, Gentofte, Ballerup, Herning, Jyllinge, Odense, Nærum, Holbæk, Nykøbing Falster, Middelfart, Struer, Hedensted, Ishøj, Kolding, Lystrup, Charlottenlund, Ringsted, Haslev, Højbjerg, Holstebro, Grenaa, Farum, Rønne, Åbyhøj, Herlev, Esbjerg, Varde, Frederiksberg, Aarhus, Haderslev, Kokkedal, Vejle, Sønderborg, Aabenraa, Allerød, Rudersdal, Thisted, Vanløse, Tilst, Skanderborg, Valby, Nørresundby, Slagelse, Hillerød, Rødovre, Brønderslev, Risskov, Taastrup, Odder, Nyborg, København, Frederikshavn, Hjørring, Roskilde, Næstved, Tårnby, Vallensbæk, Fredericia, Greve, Lyngby, Søborg, Birkerød, Brøndby, Ikast, Frederiksværk, Horsens, Brønshøj, Svendborg, Albertslund, Aalborg, Frederikssund, Kalundborg, Korsør, Viborg, Hvidovre, Solrød Strand, og Værløse, .

Klik-og-hent af jordbor med motor er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet jordbor med motor priser og jordbor med motor online. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge bl.a. køb jordbor med motor, jordbor med motor tilbud samt billig jordbor med motor, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på jordbor med motor

Det er efterhånden usædvanlig praktisk for os alle at søge sig frem til tilbud på billige jordbor med motor online i blandt forskellige internet outlets, og følgelig har utallige shops på nettet set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på jordbor med motor drastisk, og ovenikøbet tilbyde billig levering.

Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at udforske et par e-shops efter tilbud på jordbor med motor online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at når en e-shop markedsfører billige jordbor med motor online til en udsalgspris der er uforståeligt fordelagtig, kunne det ofte være et signal om en uærlig internet virksomhed. Kortkøb er heldigvis omfavnet af et reglement, der sikrer os overfor uægte internet varehuse.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale betalingen af jordbor med motor senere. Det fås som regel hos specialiserede netshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet køb jordbor med motor og billig jordbor med motor. Foruden dette ser vi mange gange folk efterspørge for eksempel jordbor med motor priser, jordbor med motor tilbud samt jordbor med motor online.

Gennemsøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot giver dig en lang række passende løsninger til at besigtige en række forhenværende forbrugeres anmeldelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer internet virksomhedens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige jordbor med motor online.

Facebook fører til desuden ret så strålende genveje til at få kendskab til online virksomhedens popularitet. Foruden det er der nogle e-forretninger som giver folk mulighed for at nedfælde en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes burde benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige jordbor med motor online på en internet virksomhed behøver de utvivlsomt kigge på shoppens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde, særligt hos de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at bemærke om internet butikken er medlem af e-mærket, siden det bør være et kendetegn for at e-forretningen adlyder de danske regler, samt at internet butikken jævnligt føres tilsyn med af specialister der har megen viden om reglerne.

Dette er desuden en god lejlighed til at få assistance, når du udsættes for problemstillinger ved din bestilling af jordbor med motor. Tilmed foreslåes det at man er obs på de væsentligste forhold der har betydning for købet af jordbor med motor online, som for eksempel hvilken bytteret hjemmesiden anvender.

I relation til det er det også afgørende, at man når som helst opbevarer sin kvittering, således man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af jordbor med motor, ligegyldig om man handler hos Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen eller 10-4.

Niels Larsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Jan K gav 4 stjerner

Det virker bare.

Morten gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Ole gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til din online shopping
1Det er i dag ret ligetil for enhver at søge sig frem til priser online på billige jordbor med motor hos flere internet forretninger, og med det motiv præsterer adskillige e-forhandlere fragtfri levering. Det kan dog alligevel blive rentabelt at eftergå et par outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
2Forinden nogen handler billige jordbor med motor i en internet handler kan man egentlig overveje deres forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig interessant. For øvrigt tilrådes det at man er klar over de grundlæggende retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige jordbor med motor online, til eksempel den returpolitik forretningen kører med.
3Visse internet foretagender lover levering uden betaling på jordbor med motor, men undertiden forudsætter det at man indkøber for et konkret beløb. Desuden kan du tage den mest billige leveringsversion, som ofte vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Denne viser sig i regelen til gengæld særdeles uproblematisk. Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
4Temmelig mange e-firmaer tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringstyper til jordbor med motor. En af de mest anvendte er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Metoden er nemlig ret let gængelig, og ofte tillige den billigste leveringsmetode.
5Den billigste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du er i nærheden af online webshoppens arbejdslager. Den løsning kan i nogle tilfælde være ultra væsentlig om du har behov for jordbor med motor med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet forhandlere portofri levering, men tit er det forbeholdt når du handler for en fastsat pris.
6Trustpilot resulterer i immervæk strålende chancer for at sondere forskellige eksisterende brugeres synspunkter og derfor går vi ind for, at du udforsker internet forretningens bedømmelser forinden du handler billige jordbor med motor online. Facebook fremskaffer lignende aldeles pæne metoder til at få en idé om netbutikkens popularitet.
7Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en forordning, der hjælper en overfor svindlende netshops. Alternativt bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at dække beløbet over flere uger.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles væsentlig når vi skal bruge pakken med det samme, så i det øjemed er det ret så klogt at du finder det anslåede leveringstidspunkt på jordbor med motor. Mange internet selskaber stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varer, men glem ikke at det stiller krav om at transaktionen gennemføres inden et angivent klokkeslæt.
9Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det bør være en tryghed om at internet forhandleren respekterer de danske love, samt at internet forretningen lejlighedsvis besigtiges af specialister som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige jordbor med motor hos en e-forhandler bør de de facto kigge på dens forretningsvilkår.