Bygpris.dk

Jordbor til minigraver

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige jordbor til minigraver alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på lave priser, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende netbutikkens regler.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af jordbor til minigraver.
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de kendte byggecentre.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggekæder sælger et enormt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot jordbor til minigraver.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af jordbor til minigraver online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og takket være dette har man chancen for at købe online og hente produkterne personligt. Derigennem kan du vælge at slippe for fragten, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Af den grund kan du modtage endnu mere kompetent rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis jordbor til minigraver.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en bedre pris.
Alverdens nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber jordbor til minigraver online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

jordbor til minigraver silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

jordbor til minigraver harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

jordbor til minigraver bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

jordbor til minigraver jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man vil aldrig nogensinde gå ned på grej. Ofte vil det være en fordel at du har udstyret disponibelt idet du går løs med arbejdet. Husk også at indkalkulere de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget kræver altså at ombygningen påvirker miljøet.
3Det kan blive fundamentalt at du har de presserende materialer tilgængelige i god tid før du går i krig med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig note hvorpå der noteres det du skal bruge, og derefter eftergå listen, således at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
4Ved opgaver udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum holde øje med prognosen for vejret i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne i samme sekund som du er godt i gang med dit komplicerede projekt.
5Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor potentielle uheld. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
6Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere personer. Endvidere vil det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det er forstandigt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kunne dokumentere ens købspris for dem slavisk.
8Måske det burdes overvejes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du burde have hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Ifald du benytter assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere entreprenører.
9Inden du igangsætter arbejdet kan det være ganske betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Der præsenterer sig som regel overraskende problemer i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
11Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal have en struktureret køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
12Du finder en hel række instruktioner og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube faciliterer overvældende meget brugbar viden, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

De fleste byggecentre tildeler nu til dags diverse billige leveringsmuligheder til jordbor til minigraver. En der er meget anvendt er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså usædvanlig problemfri, samt endda ligeledes den mindst kostelige type af levering.

Du kan omvendt påtænke at bestille pakken til levering til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig for det meste en kende mere pebret, men endvidere ret overkommelig for jordbor til minigraver online. Den billigste leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du bor i kort afstand af internet virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på jordbor til minigraver kan i nogle tilfælde være meget relevant i tilfælde af at vi mangler varen øjeblikkeligt, så med det formål er det selvfølgelig centralt at man ser den anslåede leveringstid på jordbor til minigraver. Størstedelen af online butikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags levering på en række produkter online, men glem ikke at det beroer på at ordren gennemføres forinden et konkret klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet skippet afsted forinden de lageransatte har fyraften.

Enkelte byggemarkeder præsterer fragt uden beregning på jordbor til minigraver online, men undertiden kræver det at man shopper for en konkret sum. Derudover kan du foretrække den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Flere byggemarkeder frembyder afhentning hvor du bestiller billig jordbor til minigraver hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af jordbor til minigraver i følgende byer:

Hillerød, Nærum, Hvidovre, Charlottenlund, Helsingør, Lillerød, Slagelse, Taastrup, Middelfart, Gladsaxe, Svendborg, Varde, Dragør, Jyllinge, Ikast, Hjørring, Holbæk, Frederiksværk, Skanderborg, Greve, Nørresundby, Ballerup, Farum, Brøndby, Viborg, Søborg, Virum, Tårnby, Thisted, Struer, Silkeborg, Brønderslev, Odder, Albertslund, Nykøbing Falster, Lystrup, Hedensted, Brønshøj, Lyngby, Frederikshavn, Ishøj, Ringsted, Korsør, Aarhus, Kolding, Vejle, Brabrand, Valby, Rudersdal, Odense, Køge, Sønderborg, Næstved, Skive, Haslev, København, Herning, Hedehusene, Grenaa, Kokkedal, Fredericia, Roskilde, Hobro, Esbjerg, Risskov, Hørsholm, Herlev, Birkerød, Allerød, Tilst, Holstebro, Randers, Værløse, Aalborg, Glostrup, Solrød Strand, Horsens, Vanløse, Rønne, Åbyhøj, Gentofte, Nyborg, Nakskov, Aabenraa, Ølstykke, Haderslev, Frederikssund, Højbjerg, Stenløse, Kalundborg, Rødovre, Vordingborg, Frederiksberg, og Vallensbæk, .

Afhentning for jordbor til minigraver er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter bl.a. jordbor til minigraver online og køb jordbor til minigraver. Foruden dette ser man mange gange netshoppere søge efter fx billig jordbor til minigraver, jordbor til minigraver priser samt jordbor til minigraver tilbud, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på jordbor til minigraver

Det har vist sig at være virkelig problemfrit for alle at analysere tilbud på billige jordbor til minigraver online hos diverse internet forretninger, og derved har mange e-firmaer fundet det nødvendigt at formindske prisen på jordbor til minigraver en hel del, og ydermere love portofri levering.

Men det kan trods alt vise sig gunstigt at besigtige en række internet foretagender efter udsalg og tilbud på jordbor til minigraver online før du placerer ordren, sådan at du er sikret at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du skal blot være obs på, at hvis en online forretning reklamerer billige jordbor til minigraver online til salg for en salgspris som er ufattelig billig, bør det tit være et faresignal om en uægte online butik. Køb med kort er imidlertid omfattet af en bestemmelse, der beskytter en overfor snydagtige online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere beløbet til jordbor til minigraver over flere uger. Dette tilbydes ofte i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i data bliver det klart, at internet shoppere tit søger fx billig jordbor til minigraver og jordbor til minigraver tilbud. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere lede efter bl.a. køb jordbor til minigraver, jordbor til minigraver online og jordbor til minigraver priser.

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot yder super fortræffelige genveje til at gennemgå en stor portion nuværende kunders bedømmelser og herved tilrådes det, at du kigger nærmere på internet forretningens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige jordbor til minigraver online.

Facebook leverer derudover i højeste grad habile genveje til at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed. Desuden ser vi endda e-butikker hvor du kan udfærdige en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige jordbor til minigraver online hos en butik kunne de reelt gennemlæse forhandlerens handelsaftale, dog er det normalt ikke videre spændende, særligt med de velkendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at finde ud af om internet firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er en forsikring om at e-forretningen anerkender de danske love, og at internet webshoppen rutinemæssigt besøges af jurister der har ekspertise inden for reglementet på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, ifald du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din shopping med jordbor til minigraver. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af jordbor til minigraver online, som fx hvilken returrettighed internet butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man permanent sikrer sin faktura e-mail, så man senere kan vidne om købet af jordbor til minigraver, uagtet om man shopper ved Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Lars Christiansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Camilla N gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Christian gav 5 stjerner

Hurtig levering

Tina T gav 4 stjerner

Det var godt !

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen bestiller billige jordbor til minigraver i en online webshop burde de de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler, dog er det ofte et omfattende projekt. Derudover er det klogt at man er hensynstagende til de mest centrale regler der gælder for handlen med billige jordbor til minigraver online, for eksempel den ombytningspolitik netshoppen tilsikrer.
2Trustpilot forærer dig temmelig hensigtsmæssige løsninger til at finde ud af forskellige andre brugeres observationer og derfor slår vi et slag for, at du eftergår netbutikkens omtaler før du køber billige jordbor til minigraver online. Facebook genererer tillige adskillige tiltalende løsninger til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket forsvarer køberen imod falske internet forretninger. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at finansiere beløbet ude i fremtiden.
4Den mindst kostelige leveringsmanér er unægtelig at du selv henter varerne, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig nær e-handlens hjemsted. Den leveringsform er ultra essentiel når man behøver jordbor til minigraver med det samme. Alternativt så frembyder en række online forretninger fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun hvis du aftager for en præcis sum.
5Flere online forretninger garanterer gebyrfri levering på jordbor til minigraver, men for det meste gælder det kun hvis man aftager for et konkret beløb. Ellers bør du snuppe den mest billige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver af og til derudover yderst overkommelig. Den mindst kostelige form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
6Leveringsdygtigheden er jo særdeles bestemmende når vi står og skal bruge din ordre om få sekunder, og herved er det ret så væsentligt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato på jordbor til minigraver. En lang række internet forhandlere giver billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, men glem ikke at det er påkrævet at bestillingen gennemføres forinden et konkret klokkeslæt.
7Det er jo efterhånden yderst praktisk for alle at analysere priser online på billige jordbor til minigraver fra flere internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette præsterer de fleste forhandlere på nettet gratis levering. Til gengæld kan det alligevel være tiden værd at efterse indtil flere online forhandlere efter billige priser forud for at du bestiller, således at man er garanteret at antage den mest betalelige pris.
8Vi slår generelt et slag for at bemærke om e-shoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et bevis på at internet butikken efterlever de gældende danske regler, foruden at online forretningen en gang i mellem ses til af fagfolk som har meget erfaring med reglementet på området. Forud for at folk bestiller billige jordbor til minigraver i en butik på nettet kan man reelt få overblik over e-butikkens regler.
9Størstedelen af butikker på nettet foreslår på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til jordbor til minigraver. En af de mest moderne er nu om dage pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når det passer dig bedst. Metoden er nemlig usædvanlig praktisk, og typisk derudover den prisbilligste slags levering.