Bygpris.dk

Jordbor til pto

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige jordbor til pto hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode priser, og nogle giver faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot jordbor til pto.
Når du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af jordbor til pto.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du mange steder i landet, og herigennem har man adgang til at købe online og transportere varerne personligt. Som følge af det har du valget om at undgå fragtgebyret, samt sågar hente varerne med det samme.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra alverdens leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af jordbor til pto online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du billigere priser.
Alverdens nichefokuserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund vil du opleve endnu mere begavet rådgivning fra folk med specialistviden i netop jordbor til pto.
Forskellige online nichebutikker er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at købe jordbor til pto online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
jordbor til pto silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

jordbor til pto jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

jordbor til pto bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

jordbor til pto harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske burde du overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan hente hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Hvis du vil benytte eksperthjælp er det fordelagtigt at modtage priser fra diverse leverandører.
2Typisk vil det være meningsfuldt at have et regnskab for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det er fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende notere mulige tilbud på dem slavisk.
3I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det være vildt afgørende at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Du skal på ingen måde mangle værktøj. Typisk vil det vise sig erstatteligt at du har udstyret til rådighed akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at indregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
5Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor må du jævnligt kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
6Der ligger en verden af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er formidler af rigelig udbytterig info, især forudsat at man kigger på engelsk.
7Det kan være nyttigt at spørge om assistance til projektet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Flere opgaver kræver mere end en person. Derudover er det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
8Du bør på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedssko som skåner dig mod hændelige skader. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
9Godt forarbejde er kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du anbefales at have en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
10Der viser sig stort set altid overraskende bump på vejen ved større opgaver, og pga. dette kan det vise sig afgørende at der afsættes god tid i kalenderen, så man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
11Det viser sig værdifuldt at du har samtlige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig oversigt indeholdende alt der skal bruges, og efterfølgende gennemgå listen, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
12I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen influerer positivt på klimaet.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er usædvanligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er enormt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del internet forretninger udlover i dag diverse forskellige billige leveringsmuligheder til jordbor til pto. Den mest anvendte er lige nu at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er nemlig ultra uproblematisk, og tit derudover den mest letkøbte leveringstype.

Du kunne alternativt tænke over at få ordren leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig af og til en kende dyrere, men omvendt ret så enkel ved køb af jordbor til pto online. Den billigste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente produkterne, som desværre kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på jordbor til pto er naturligvis ultra central når du behøver pakken inden for få dage, og af den grund er det særdeles passende at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved jordbor til pto. En del internet foretagender – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen anbringes forud for et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne ud af døren før logistikmedarbejderne tager hjem.

Indtil flere internet webshops byder på levering uden gebyr på jordbor til pto online, men for det meste under forudsætning af at der indkøbes for et konkret beløb. Derudover må du gribe den mest betalelige form for levering, der mange gange vil være at få leveret varerne til en pakkeshop.

Mange netshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig jordbor til pto hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af jordbor til pto i disse områder:

Haderslev, Næstved, Korsør, Vordingborg, Holstebro, Kokkedal, Thisted, Jyllinge, Glostrup, Ikast, Frederikssund, Virum, Varde, Frederiksværk, Kolding, Frederikshavn, Herning, Charlottenlund, Holbæk, Grenaa, Hørsholm, Rødovre, Aarhus, Brabrand, Hedehusene, Vejle, Herlev, Odder, Vanløse, Roskilde, Stenløse, Rudersdal, Søborg, Valby, Vallensbæk, Gladsaxe, Risskov, Birkerød, Køge, Struer, Gentofte, Frederiksberg, Randers, Højbjerg, Taastrup, Skanderborg, Brønderslev, Nakskov, Rønne, Greve, Sønderborg, Dragør, Farum, Helsingør, Nørresundby, Aabenraa, Hobro, Brøndby, Horsens, Middelfart, Fredericia, Hillerød, Tilst, Lystrup, Ølstykke, Brønshøj, Hvidovre, Slagelse, Hjørring, Esbjerg, Nykøbing Falster, Haslev, Allerød, København, Odense, Nærum, Viborg, Hedensted, Albertslund, Ringsted, Solrød Strand, Værløse, Nyborg, Ballerup, Ishøj, Tårnby, Lillerød, Aalborg, Lyngby, Kalundborg, Svendborg, Skive, Silkeborg, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent af jordbor til pto er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at netshoppere som regel søger efter bl.a. køb jordbor til pto og jordbor til pto online. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere kigge efter for eksempel jordbor til pto priser, jordbor til pto tilbud samt billig jordbor til pto, foruden de udbredte byggecentre som Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Tilbud på jordbor til pto

Det er efterhånden ekstremt let gængeligt for internetbrugere at vurdere tilbud på billige jordbor til pto online hos flere e-shops, og følgelig har en lang række netbutikker været presset til at at presse priserne på jordbor til pto betragteligt, og i øvrigt præstere billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive profitabelt at granske enkelte e-handler efter tilbud på jordbor til pto online forinden du handler, så man er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Man bør dog være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forretning markedsfører billige jordbor til pto online for en pris der kan ses som helt ekstremt letkøbt, er det ofte være et tegn på en uærlig netshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, hvilket passer på dig overfor fup internet forretninger.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre prisen på jordbor til pto over en længere periode. Det fås ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis jordbor til pto priser og billig jordbor til pto. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge eksempelvis jordbor til pto online, køb jordbor til pto samt jordbor til pto tilbud.

Se nærmere på andre menneskers oplevelser

Trustpilot resulterer i nogenlunde stabile løsninger til at fortolke adskillige andre konsumenters bedømmelser og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger på internet shoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige jordbor til pto online.

Facebook forærer dig lignende nogle pæne muligheder for at få indsigt i webbutikkens pålidelighed. Her ser vi faktisk online selskaber i Danmark hvor folk kan forfatte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige jordbor til pto online hos en internet shop bør de når alt kommer til alt løbe igennem netbutikkens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke super spændende, specielt ved de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at finde ud af hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, hvilket burde være en påvisning af at netshoppen efterkommer de officielle regler, foruden at internet forretningen nu og da vurderes af eksperter der er inde i lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for at få assistance, såfremt du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit køb af jordbor til pto. Ydermere er det klogt at køberen er opmærksom på de mest essentielle vilkår der har indflydelse på bestillingen af jordbor til pto online, eksempelvis den returpolitik internet selskabet anvender.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bevise sit køb af jordbor til pto, uanset om man har bestilt ved Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

Kim Sørensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Else gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Louise Madsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Hanne gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Adskillige e-forhandlere tilbyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringstyper til jordbor til pto. En af de mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ultra fremkommelig, og desuden ligeledes den billigste løsning til levering.
2Visse internet varehuse frembyder levering uden betaling på jordbor til pto, men i mange tilfælde kun såfremt der handles for et fastsat beløb. Alternativt skulle man udvælge den mest betalelige type af levering, hvilket typisk vil blive at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Muligheden bliver oftest til gengæld ret gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter varerne.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig ualmindeligt essentiel når vi har behov for dine nye varer om få sekunder, og med det formål er det virkelig centralt at du checker det anslåede leveringstidspunkt på jordbor til pto. En række online butikker garanterer billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men som ikke desto mindre betinges af at transaktionen gennemføres forinden et konkret klokkeslæt.
4Vi tilråder at finde ud af om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en garanti for at internet forhandleren følger de danske regler, foruden at e-firmaet hyppigt ses til af jurister som kender til reglerne på området. Forud for at nogen handler billige jordbor til pto på en e-forhandler burde man når alt kommer til alt se på forhandlerens handelsaftale.
5Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket bistår dig som kunde overfor fup internet foretagender. Alternativt bør du vælge en løsning fra fx ViaBill, når du har til hensigt at betale beløbet over tid.
6Forud for at nogen shopper billige jordbor til pto på en online forretning burde man i og for sig granske virksomhedens forretningsvilkår, men det er tit ikke super spændende. Herudover er det fornuftigt at du er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med bestillingen af billige jordbor til pto online, for eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet tilsikrer.
7Det er efterhånden særdeles fleksibelt for enhver at finde de bedste priser online på billige jordbor til pto på tværs af online shops, og af den grund lover adskillige online webshops fragt uden beregning. Det kan alligevel være gavnligt at eftergå et par forskellige netbutikker efter rabat og tilbud inden du shopper, sådan at man er sikret at modtage den mest attraktive pris.
8Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du er med kort afstand til webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel er naturligvis ret så udslagsgivende hvis du behøver jordbor til pto om et øjeblik. Alternativt så sikrer en række forretninger på nettet fragt uden betaling, men i reglen kun hvis du bestiller for en bestemt sum.
9Trustpilot giver dig de facto belejlige løsninger til at eksaminere adskillige øvrige forbrugeres domme og derfor rekommanderer vi, at du eksaminerer internet webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige jordbor til pto online. Facebook forærer dig tillige temmelig tiltalende metoder til at få indtryk af internet shoppens popularitet.