Bygpris.dk

Jordbor til traktor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt hos de kendte byggekæder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot jordbor til traktor.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du bestille ved et online byggecenter, som kan give hjælp og vejledning omkring jordbor til traktor.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige jordbor til traktor hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste tilbud, imens øvrige satser på service. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra mange nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af jordbor til traktor online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og i kraft af det har folk chancen for at bestille online og fragte produkterne personligt. Af den grund kan man undvære fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du opleve mere nyttig hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis jordbor til traktor.
Alverdens nichebutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du bestiller jordbor til traktor online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
jordbor til traktor harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

jordbor til traktor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

jordbor til traktor bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

jordbor til traktor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer som regel overraskende bump på vejen ved avancerede opgaver, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, med det formål at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
2Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på mulige skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke får eksperthjælp.
3Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder ekstremt meget brugbar info, ikke mindst såfremt du bruger den engelske version.
4Det er betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive sundt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedfælde prisen på dem alle sammen.
5Det er en god idé at få en hjælpende hånd til projektet, især ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
6Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald ombygningen hjælper miljøet. Det forudsætter dermed at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
7Husk at vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Når du vil benytte assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
8Man må nødig mangle udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at du har grejet klar akkurat som du starter arbejdet. Husk også at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
9Planlægning vedbliver at være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
10Måske det viser sig af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed inden du indleder dit arbejde. Du kunne notere en overskuelig liste med hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter tjekke punkterne, således at du er tryg ved at alt er på sin plads.
11Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det være meget fornuftigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
12For udendørs opgaver har vejrsituationen meget at sige. Af den grund må du jævnligt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned netop som du står midt i det omfattende projekt.
De højest ratede byggemarkeder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig betryggende. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En stor portion online forhandlere foreslår til alt held diverse forskellige billige leveringsmåder til jordbor til traktor. Den mest moderne er p.t. pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså meget ukompliceret, samt ofte derudover den mest letkøbte leveringsudgave.

Du burde ligeledes foretrække at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er desværre en anelse mere bekostelig, men til gengæld i høj grad smart med jordbor til traktor online. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du er nær e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på jordbor til traktor kan i nogle tilfælde være ualmindeligt central såfremt vi absolut skal bruge produktet omgående, så med det formål er det ret klogt at du finder leveringstiden for jordbor til traktor. De fleste online firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, men som trods alt antager at ordren gennemføres inden et fastsat klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken ekspederet inden logistikpersonalet tager hjem.

En hel del online shops præsterer fragt uden gebyr på jordbor til traktor online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man shopper for en præcis sum. Alternativt bør du gribe den mest betalelige leveringsmulighed, som tit er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En hel del netbutikker udlover afhentning hvor du køber billig jordbor til traktor online og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på jordbor til traktor i følgende områder:

Middelfart, Odder, Køge, Brønshøj, Hedensted, Albertslund, Rudersdal, Brøndby, Silkeborg, Holstebro, Vordingborg, Ikast, Søborg, Slagelse, Helsingør, Åbyhøj, Viborg, Virum, Stenløse, Hvidovre, Farum, Hørsholm, Hobro, Brønderslev, Vanløse, Nærum, Korsør, Ballerup, Thisted, Struer, Hjørring, Ringsted, Svendborg, Skive, Frederiksværk, Herning, Rødovre, Tårnby, Frederikshavn, Skanderborg, Nakskov, Gentofte, Varde, Herlev, Jyllinge, Horsens, Haderslev, Vallensbæk, Glostrup, Frederikssund, Roskilde, Højbjerg, Lystrup, Haslev, Gladsaxe, Ishøj, Næstved, Randers, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Greve, Solrød Strand, Aarhus, Esbjerg, Aalborg, Kolding, Allerød, Kokkedal, Aabenraa, Nørresundby, Lyngby, Brabrand, Vejle, Dragør, Tilst, Nyborg, Kalundborg, København, Sønderborg, Holbæk, Risskov, Grenaa, Hedehusene, Rønne, Værløse, Taastrup, Ølstykke, Frederiksberg, Lillerød, Fredericia, Hillerød, Birkerød, Valby, og Odense, .

Klik-og-hent ift. jordbor til traktor er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Når man kigger i data er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter bl.a. jordbor til traktor priser og køb jordbor til traktor. Foruden dette oplever vi tit netshoppere søge bl.a. billig jordbor til traktor, jordbor til traktor online samt jordbor til traktor tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Priser på jordbor til traktor

Det er jo efterhånden ret så problemfrit for købere at søge sig frem til tilbud på billige jordbor til traktor online på diverse internet firmaer i Danmark, og følgelig har massevis af webbutikker været presset til at at mindske prisniveauet på jordbor til traktor enormt, og derudover yde levering uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk vise sig gunstigt at eftergå et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på jordbor til traktor online før du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Du må imidlertid ikke glemme, at hvis en internet handler reklamerer billige jordbor til traktor online til salg for en pris der anses for ubegribelig attraktiv, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uægte online shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en lov, som bistår en overfor svindlende firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale pengene til jordbor til traktor over en længere periode. Det foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på tendenserne står det klart, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. jordbor til traktor online og køb jordbor til traktor. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis jordbor til traktor tilbud, jordbor til traktor priser samt billig jordbor til traktor.

Kig på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot frembringer forholdsvis uafhængige løsninger til at efterforske forskellige andre forbrugeres evalueringer og derved er det en hjælp, at du betragter internet shoppens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige jordbor til traktor online.

Facebook genererer tilsvarende nogenlunde fantastiske løsninger til at få kendskab til netbutikkens troværdighed. I øvrigt er der mange internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed burde benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige jordbor til traktor online i en netshop burde man helt sikkert gennemgå netshoppens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke super interessant, særligt hos de store byggemarkeder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at netshoppen opretholder den officielle danske lovgivning, udover at online forhandleren lejlighedsvis føres tilsyn med af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende love.

Dette er desuden en god lejlighed til at få bistand, ifald du udsættes for besvær i processen med dit indkøb af jordbor til traktor. Herudover er det klogt at kunden er på vagt for de grundlæggende vedtægter der kan have betydning for bestillingen af jordbor til traktor online, som fx hvilken returpolitik online firmaet anvender.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man altid bibeholder sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan vidne om købet af jordbor til traktor, uafhængig af om man har købt ved Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

Lars C gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inge gav 4 stjerner

Helt i orden.

Birthe gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jette F gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle enkelte shops på nettet yder fragt uden betaling på jordbor til traktor, men undertiden er det betinget af at man køber for en fastsat pris. Desuden skal du tage den mest betalelige leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtformen viser sig en gang i mellem lige så vel særligt problemfri. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
2Trustpilot bringer dig ganske fine genveje til at finde ud af en række aktuelle forbrugeres ratings og herved tilrådes det, at du eksaminerer internet forretningens bedømmelser forud for at du køber billige jordbor til traktor online. Facebook medfører endvidere absolut ønskværdige muligheder for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed.
3Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at e-forhandleren imødekommer de officielle danske regler, tillige med at webbutikken ofte ses til af jurister som har meget erfaring med lovene på området. Forinden nogen shopper billige jordbor til traktor på en online webshop behøver man reelt gennemse netshoppens forretningsbetingelser.
4Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en forordning, hvilket bistår dig overfor svindlende netshops. Som alternativ kunne du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at dække prisen af flere omgange.
5Leveringstidspunktet er vældig udslagsgivende forudsat vi står og skal bruge din ordre om kort tid, så af den grund er det faktisk aktuelt at du checker den anslåede leveringsdato for jordbor til traktor. En lang række internet firmaer annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, men vær opmærksom på at det er betinget af at ordren køres igennem forud for et fastsat klokkeslæt.
6Den billigste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens hjemsted. Den fragtform kan være ret essentiel hvis man har behov for jordbor til traktor omgående. Alternativt så yder indtil flere internet forhandlere gratis fragt, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du bestiller for en bestemt pris.
7Det er jo efterhånden ualmindeligt fleksibelt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige jordbor til traktor på diverse e-forhandlere, og til gengæld garanterer mange e-firmaer gratis fragt. Men det kan til hver en tid være lønsomt at kontrollere diverse shops på nettet efter billige priser før du placerer ordren, så man er sikret at få fat i den skarpeste pris.
8Før nogen bestiller billige jordbor til traktor på en internet forhandler behøver man faktisk sætte sig ind i webshoppens handelsbetingelser, det er dog i reglen en tidskrævende opgave. Endvidere er det smart at køberen er på vagt for de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige jordbor til traktor online, til eksempel hvilken ombytningsret e-firmaet tilbyder.
9Adskillige e-forhandlere tildeler efterhånden alverdens billige fragtformer til jordbor til traktor. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshops, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig rigtig bekvem, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte leveringsversion.