Bygpris.dk

Kabelsaks

Milwaukee Kabelsaks M18 HCC75R-502C
25.820 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC45-522C
17.215 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C FSW SET
10.665 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C ACSR SET
8.945 kr.
Læs mere
Teng Tools kabelsaks MB444 160mm
174 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C ACSR SET
9.845 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C CU/AL-SET
9.845 kr.
Læs mere
Milwaukee Hydraulisk kabelsaks M18 HCC75-502C
20.645 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC75-0C
18.990 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C CU/AL-SET
8.945 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C FSW SET
9.765 kr.
Læs mere
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC45-0C
15.525 kr.
Læs mere
Kabelsaks 496
187 kr.
Læs mere
Kabelsaks 497
213 kr.
Læs mere
Kabelsaks Knipex 2-hånds kobber og aluminium
7.046 kr.
Læs mere
FELCO Kabelsaks t.stålwire, 7mm 190mm
339 kr.
Læs mere
Knipex kabelsaks, max. ø27mm 500mm 95 12 500
833 kr.
Læs mere
Knipex kabelsaks 165mm VDE 1000V ø15mm 9516 165
340 kr.
Læs mere
Knipex kabelsaks 200mm ø20mm 95 12 200
381 kr.
Læs mere
Knipex kabelsaks m/skralde ø32mm 9531-250
1.475 kr.
Læs mere
Knipex kabelsaks m/skralde ø52mm 9531 280
1.956 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige kabelsaks hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have lave priser, og nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du lede andre steder.
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af kabelsaks.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare kabelsaks.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra mange nicheshops, så du kan købe fra et stort udvalg af kabelsaks online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har de fleste chancen for at købe online og fragte varerne personligt. Derfor kan man spare leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo vil du opleve mere informativ vejledning fra mennesker med specialistviden i netop kabelsaks.
De fleste små butikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du bestiller kabelsaks online hos dem.
Hovedparten af nicheforhandlere er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder
kabelsaks harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

kabelsaks silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

kabelsaks bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kabelsaks jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forinden du igangsætter byggeprojektet må det være rimeligt værdifuldt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din bopæl vil der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet når byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
3Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de relevante byggematerialer disponible inden du begynder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende det som er nødvendige, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
4Det er meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det er fornuftigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne finde frem til udgiften ved dem alle sammen.
5Der viser sig utvivlsomt uventede bump på vejen i forbindelse med omfattende opgaver, og herved viser det sig af stor betydning at man afsætter rimelig plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
6Du finder utallige artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube supporterer dig med ret så meget udbytterig oplysning, ikke mindst såfremt man kigger i hele verden.
7Det bør overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ved væsentlige arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter kræver flere personer. I øvrigt bør det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
8Du bør tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe professionel assistance til dele af byggeriet. Hvis du køber assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at hente forslag fra diverse entreprenører.
9Godt forarbejde vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver agendaen.
10Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således kan du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at regne når du netop er i fuld gang med dit komplekse projekt.
11Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som arbejdshjelm som hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke får professionel assistance.
12Du skal under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have det til rådighed før du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Temmelig mange shops på nettet giver nu et hav af forskellige billige former for fragt til kabelsaks. Det mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din pakke når det passer dig bedst. Denne er jo temmelig ukompliceret, samt tit endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kunne derudover udse dig at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er oftest en tand mere bekostelig, men endda temmelig let ved køb af kabelsaks online. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig nær online shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på kabelsaks kan være rigtig vigtig om man skal bruge dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det særdeles afgørende at du efterser den estimerede leveringsdato ved kabelsaks. Masser af internet foretagender – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på flere varenumre online, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren aflægges før et besluttet klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren fikset forinden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle enkelte online butikker frembyder fragt uden betaling på kabelsaks online, men tit er det betinget af at der handles for en konkret sum. Som alternativ burde man tage den mest letkøbte form for fragt, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

En række byggecentre tilbyder afhentning hvor du handler billig kabelsaks derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder bl.a. afhentning af kabelsaks i disse områder:

Birkerød, Struer, Risskov, Holstebro, Højbjerg, Kokkedal, Ølstykke, Aalborg, Roskilde, Viborg, Odder, Haderslev, Haslev, Vordingborg, Tårnby, Brønshøj, Skive, Hillerød, Horsens, Slagelse, Varde, Odense, Hjørring, Vanløse, Dragør, Korsør, Farum, Aabenraa, Herning, Holbæk, Ballerup, Middelfart, Frederiksværk, Sønderborg, Hørsholm, Nærum, Allerød, Grenaa, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Nakskov, Virum, Ringsted, Brabrand, Rødovre, Jyllinge, Gentofte, Ishøj, Esbjerg, Brøndby, Åbyhøj, Lystrup, Randers, Albertslund, Brønderslev, Helsingør, Vallensbæk, Skanderborg, Hvidovre, Aarhus, Lyngby, Værløse, Svendborg, Tilst, Stenløse, Glostrup, Solrød Strand, Fredericia, Herlev, Taastrup, Kalundborg, Vejle, Frederiksberg, Ikast, Køge, Frederikshavn, Nørresundby, Thisted, Rudersdal, Hedensted, Greve, Charlottenlund, Nyborg, Lillerød, Valby, Næstved, København, Rønne, Hedehusene, Frederikssund, Kolding, Silkeborg, Hobro, og Søborg, .

Click-and-collect ift. kabelsaks er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel kabelsaks tilbud og køb kabelsaks. Man ser desuden ofte mennesker søge efter for eksempel kabelsaks online, billig kabelsaks samt kabelsaks priser, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Den bedste pris på kabelsaks

Det er jo efterhånden ualmindeligt bekvemt for folk at finde frem til de bedste priser på billige kabelsaks online fra diverse internet outlets, og følgelig har langt de fleste e-butikker ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på kabelsaks en hel del, og i øvrigt præstere levering uden betaling.

Det kan ikke desto mindre blive lukrativt at granske enkelte e-forretninger efter tilbud på kabelsaks online forud for at du køber, så man er garanteret at antage den billigste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Du bør blot være opmærksom på, at ifald en shop annoncerer billige kabelsaks online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som enormt overkommelig, bør det tit være en varsel om en falsk butik. Køb med kort er i hvert fald omfattet af en anordning, hvilket passer på dig overfor bedrageriske online forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre pengene til kabelsaks ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere ofte søger fx kabelsaks priser og køb kabelsaks. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge bl.a. kabelsaks online, kabelsaks tilbud samt billig kabelsaks.

Læs folks bedømmelser

Trustpilot indebærer ganske ønskværdige muligheder for at dechifrere en stor portion aktuelle køberes bedømmelser og derfor kan det anbefales, at du kigger nærmere på online webshoppens anmeldelser forinden du shopper billige kabelsaks online.

Facebook præsterer derudover ret udmærkede genveje til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Desuden møder vi endda e-firmaer hvor kunder kan registrere en kritik af ordreforløbet, som ydermere kan anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige kabelsaks online på en butik bør de egentlig gennemløbe shoppens vilkår, det er dog normalt ikke særlig morsomt, specielt ved de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne måske være at granske hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det længe har været et billede på at e-butikken respekterer den officielle danske lovgivning, og at e-forhandleren jævnligt tilses af eksperter som mestrer lovene på området.

Dette er en god lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af kabelsaks. Ligeså rekommanderer vi at kunden er klar over de mest basale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af kabelsaks online, f.eks. hvilken bytteret online virksomheden tilbyder.

I den relation er det tilmed afgørende, at man når som helst opbevarer ens ordremail, så man når som helst kan bekræfte sin bestilling af kabelsaks, uafhængig af om man bestiller fra Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Rasmus S gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Hans Andersen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Jette gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Marianne gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til din online shopping
1Før nogen handler billige kabelsaks hos en netshop behøver de i reglen gennemse deres forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke super interessant. Yderligere støtter vi at køberen er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der kan have betydning for handlen med billige kabelsaks online, f.eks. den byttepolitik online virksomheden tilsikrer.
2Den mest betalelige form for levering vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du opholder dig i nærheden af online virksomhedens lager. Den form for levering kan vise sig at være meget central forudsat vi skal bruge kabelsaks inden for kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online butikker gratis levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du køber for en bestemt pris.
3Trustpilot leverer ret så anstændige genveje til at kigge nærmere på en lang række eksisterende køberes kritik og på grund af dette er det fornuftigt, at du analyserer internet webshoppens kritik forinden du shopper billige kabelsaks online. Facebook giver dig også altid fremragende chancer for at få indblik i webshoppens pålidelighed.
4Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en ordning, hvilket støtter en overfor falske online varehuse. Som et alternativ kunne du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale prisen i flere bidder.
5Det er efterhånden ekstremt ukompliceret for folk at finde information om priser online på billige kabelsaks hos flere internet shops, og herved frembyder masser af butikker på nettet gebyrfri levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig udbytterigt at sammenholde flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at man er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
6Visse online forhandlere lover fri fragt på kabelsaks, men i reglen kræver det at man shopper for en præcis sum. I øvrigt kunne du udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen bliver desværre samtidig meget simpel. Den mindst kostelige metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
7Mange e-firmaer yder heldigvis alverdens billige leveringsmetoder til kabelsaks. En af de mest benyttede er i vore dage levering til en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter præcis når det passer dig. Løsningen er altså meget problemfri, samt oftest desuden den mest letkøbte leveringsmulighed.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være meget essentiel om man absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, og herved er det uden tvivl aktuelt at man efterser den forventede leveringsdato ved kabelsaks. Temmelig mange internet firmaer giver billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, som trods alt er forudsat at du bestiller inden et angivent klokkeslæt.
9Vi tilråder generelt at tjekke om online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være et tegn på at online webshoppen lever op til de danske love, samt at forretningen tit kontrolleres af fagfolk der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Før nogen køber billige kabelsaks i en online forretning behøver man for at være på den sikre side løbe igennem forhandlerens forretningsvilkår.