Bygpris.dk

Kabelskotang

Kabelskotang
244 kr.
Læs mere
Kabelskotang med 60 kabelsko
138 kr.
Læs mere
Kabelskotang
180 kr.
Læs mere
Kabelskotang Abiko DKB 0325 til uisolerede kabelsko
840 kr.
Læs mere
Kabelskotang Abiko DSA-0115 til isolerede kabelsko
903 kr.
Læs mere
Kabelskotang 230 mm - 9"
63 kr.
Læs mere
Kabelskotang teng tools cp55
548 kr.
Læs mere
Kabelskotang cp50
228 kr.
Læs mere
Kabelskotang 6486
47 kr.
Læs mere
Kabelskotang Kreator
197 kr.
Læs mere
Kabelskotang med 60 kabelsko Kreator KRT615102
166 kr.
Læs mere
Kabelskotang 215 mm Knipex 9721215
246 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt sortiment, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare kabelskotang.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring kabelskotang.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare vil slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er specielt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde variationer i priserne på billige kabelskotang hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens øvrige giver service. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og dermed har folk chancen for at handle online og hente produkterne personligt. Dermed har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra talrige nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af kabelskotang online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du modtage en høj grad af kyndig assistance fra folk der er eksperter i netop kabelskotang.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små firmaer, som tit er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe kabelskotang online på deres side.
De fleste webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder
kabelskotang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kabelskotang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kabelskotang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kabelskotang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Muligvis vil det vise sig afgørende at du har de relevante byggematerialer klar før du går i gang med byggeprocessen. Du har god gavn af at nedskrive en enkel oversigt indeholdende alle de ting der skal bruges, og så tjekke punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
2Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det er vigtige byggeopgaver. Nogle byggerier behøver flere folk. Endvidere er det mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
3I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være fordelagtigt at kortlægge hver enkelt udgift, og dernæst finde frem til ens købspris for dem én og én.
4Du kan finde alle mulige former for guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget nyttig information, i særlig grad når du benytter engelske ord i din søgning.
5Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeprojektet forbedrer naturen.
6Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en effektiv plan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk idet du laver planen.
7I god tid inden at du optager byggeprojektet kan det være højst afgørende at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Det bør overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at hente priser fra diverse foretagender.
9For projekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum se vejrudsigten i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være strategisk at du har udstyret parat inden du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at indregne de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
11Der viser sig næsten altid utidige vanskeligheder ved svære byggeprojekter, og herved vil det være afgørende at man har afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
12Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig mod hændelige skader. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

Størstedelen af internet butikker tildeler til alt held mange forskellige billige fragtmetoder til kabelskotang. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså super praktisk, samt endda endvidere den billigste form for levering.

Du kunne alternativt overveje at vælge at få udbragt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig oftest en lille smule mindre billig, men også ekstremt smertefri ift. kabelskotang online. Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig selv at hente pakken, men det kræver at du har bopæl i nærheden af internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på kabelskotang er ualmindeligt vigtig såfremt du behøver dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det bestemt væsentligt at du tjekker tidshorisonten for levering på kabelskotang. Størstedelen af online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen køres igennem forud for et aftalt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne distribueret forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få online selskaber lover gebyrfri levering på kabelskotang online, men for det meste påkræves det at der shoppes for en bestemt sum. Derudover bør man gribe den mest letkøbte fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man handler billig kabelskotang derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på kabelskotang i følgende byer:

Hobro, Gentofte, Helsingør, Vordingborg, Frederiksværk, Nærum, Herlev, Haderslev, Skanderborg, Brønshøj, Struer, Nørresundby, Hvidovre, Vallensbæk, Brabrand, Birkerød, Nyborg, Vejle, Svendborg, Glostrup, Viborg, Stenløse, Esbjerg, Nakskov, Greve, Horsens, Rudersdal, Charlottenlund, Hedehusene, Albertslund, Dragør, Frederiksberg, Søborg, Køge, Valby, Varde, Lillerød, Aabenraa, Brøndby, Højbjerg, Lystrup, Odder, Frederikssund, Rønne, Nykøbing Falster, Fredericia, Sønderborg, Solrød Strand, Jyllinge, Aalborg, Virum, Ølstykke, København, Aarhus, Hjørring, Herning, Holstebro, Farum, Odense, Middelfart, Gladsaxe, Ishøj, Randers, Tårnby, Lyngby, Frederikshavn, Hørsholm, Skive, Kolding, Vanløse, Ringsted, Slagelse, Åbyhøj, Silkeborg, Tilst, Allerød, Værløse, Risskov, Næstved, Thisted, Ballerup, Hillerød, Ikast, Taastrup, Roskilde, Brønderslev, Haslev, Holbæk, Kokkedal, Korsør, Kalundborg, Grenaa, Rødovre, og Hedensted, .

Klik-og-hent af kabelskotang er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. kabelskotang online og kabelskotang tilbud. Derudover oplever man jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet kabelskotang priser, billig kabelskotang samt køb kabelskotang, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Gode tilbud på kabelskotang

Det er i dag ultra overkommeligt for alle at finde tilbud på billige kabelskotang online i blandt diverse internet virksomheder, og for det har en lang række webbutikker ikke kunne lade være med at stampe priserne på kabelskotang helt i bund, og ovenikøbet yde fragtfri levering.

Men det kan stadigvæk være gunstigt at udforske nogle enkelte internet handler efter billige priser på kabelskotang online inden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en internet handler reklamerer billige kabelskotang online til en udsalgspris der kan virke uhørt fordelagtig, er det ofte være et bevis på en uoprigtig e-butik. Kortbestillinger er på den anden side omsluttet af en foranstaltning, hvilket bistår folk overfor uærlige online forretninger.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du agter at afdrage beløbet til kabelskotang over en periode. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter fx køb kabelskotang og billig kabelskotang. Derudover oplever man typisk folk lede efter bl.a. kabelskotang tilbud, kabelskotang online og kabelskotang priser.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i evigt gunstige chancer for at gennemsøge ganske mange tidligere kunders bedømmelser og derved kan det anbefales, at du gransker e-handlens omtaler forinden du bestiller billige kabelskotang online.

Facebook resulterer i tilsvarende en del hæderlige chancer for at få indblik i webbutikkens pålidelighed. Desuden ser vi en del firmaer på nettet hvor det er muligt at formulere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel bør tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige kabelskotang online i en e-butik kan de når alt kommer til alt gennemløbe webshoppens handelsbetingelser, dog er det typisk ikke super spændende, særligt med de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Alternativet kunne være at se om netbutikken er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at online shoppen efterfølger de opstillede regler, udover at forretningen tit kigges til af fagmænd der har ekspertise inden for lovgivningen.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af kabelskotang. Ligeledes går vi ind for at man er hensynstagende til de elementære forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af kabelskotang online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed butikken garanterer.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne eftervise købet af kabelskotang, uafhængig af om man handler hos Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Silvan.

Tina I gav 5 stjerner

Hurtig

Lone Andersen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Erik Jensen gav 5 stjerner

Alt ok

Louise Sørensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Fragttiden er jo super betydningsfuld hvis vi har behov for din ordre om et øjeblik, så herved er det naturligvis afgørende at du ser det forventede leveringstidspunkt på kabelskotang. En række butikker på nettet byder på billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men husk at det beroer på at ordren køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt at kontrollere om online forretningen er tilsluttet e-mærket, som generelt er et sympol på at internet webshoppen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at webbutikken rutinemæssigt efterses af specialister som har meget erfaring med lovgivningen. Før nogen shopper billige kabelskotang på en forhandler på nettet burde man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af shoppens vilkår.
3Inden nogen bestiller billige kabelskotang i en internet webshop kunne de utvivlsomt tage stilling til dens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig spændende. For øvrigt er det at foretrække at kunden er vaks omkring de mest centrale vilkår gældende for shopping af billige kabelskotang online, f.eks. den returrettighed internet virksomheden kører med.
4Den mest letkøbte fragtmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du lever i nærheden af internet shoppens lager. Den metode til levering kan være virkelig vigtig når du står og skal bruge kabelskotang fluks. Alternativt så frembyder enkelte e-forretninger i Danmark levering uden omkostninger, men for det meste kun når man indkøber for en bestemt sum.
5Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en forordning, som redder køber overfor uærlige forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre pengene over en periode.
6En masse online outlets tilbyder nu til dags diverse forskellige billige metoder til levering til kabelskotang. En af dem der er mest anvendt er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig super overkommelig, samt oftest ydermere den billigste fragtmetode.
7Trustpilot forærer dig immervæk solide genveje til at sondere flere øvrige forbrugeres omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du iagttager e-shoppens vurderinger inden du køber billige kabelskotang online. Facebook bringer dig tilsvarende forholdsvis fine genveje til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed.
8Enkelte internet firmaer sikrer portofri fragt på kabelskotang, men tit er det kun gældende hvis man køber for en konkret sum. Alternativt bør du snuppe den billigste leveringsmåde, hvilket mange gange vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver godt nok lige så vel meget fleksibel. Den mest letkøbte metode til levering er utvivlsomt selv at hente pakken.
9Det er i dag særligt problemfrit for enhver at kigge efter tilbud online på billige kabelskotang hos forskellige outlets på nettet, og herved præsterer massevis af internet virksomheder gratis levering. Til gengæld kan det alligevel være profitabelt at besigtige et par internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.