Bygpris.dk

Kabelstrips

Millarco Kabelstrips 300 stk. - Sort
40 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 300 stk. - hvid
40 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 3,6x150 mm. - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment - 610 dele
120 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 4,8x350mm. 50 stk.
45 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 3,6x250 mm. - 50 stk.
35 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 7,6x450 mm. - 50 stk.
80 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment hvid - 50 stk.
25 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige kabelstrips hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på gode tilbud, og nogle satser på kompetent sparring. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse virksomhedens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de kendte byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af kabelstrips.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, imens nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare kabelstrips.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra talrige specialbutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af kabelstrips online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre har butikker i hele landet, og pga. det har mange adgang til at bestille online og hente varerne selv. Herigennem har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt endda få varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at bestille kabelstrips online hos dem.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online får du lavere priser.
Flertallet af nichespecifikke webshops er eksperter i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du få super god vejledning fra personale som er specialister i lige præcis kabelstrips.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

kabelstrips bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

kabelstrips jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kabelstrips harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kabelstrips silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at søge hjælp til projektet, i særdeleshed ved større byggeprocesser. Flere byggerier behøver mere end en person. Ydermere må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres det du skal bruge, og derefter gennemgå punkterne, så du sikrer dig at du har styr på det.
3Forud for at du optager byggeprojektet kan det være vanvittigt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Det betinger at projektet influerer positivt på planeten.
5Ved projekter udenfor kan vejret få meget at sige. Af den grund må du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for starten på projektet, så det ikke uventet starter med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
6Måske burde du overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må tilkøbe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Såfremt du vil benytte eksperthjælp er der penge at spare ved at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
7Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med projektet. Du bør udarbejde en klar dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du laver din strategi.
8Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som beskytter dig imod potentielle skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, navnlig når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Der viser sig uden tvivl uforudsete udfordringer når det gælder omfattende opgaver, og pga. dette vil det være meningsfuldt at man har afsat god nok tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
10I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være økonomisk at notere hver enkelt omkostning, og så søge sig frem til udgiften ved hver enkelt.
11Der er alverdens artikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig info, i særlig grad såfremt man bruger den engelske version.
12Du må for alt i verden ikke fattes værktøj. Ofte kan det vise sig en fordel at have det ved hånden når du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er smartest?

Adskillige shops på nettet tilbyder i vore dage en række forskellige billige leveringsmuligheder til kabelstrips. En der er meget populær er i dag afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente varerne når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret bekvem, samt mange gange også den prisbilligste leveringsmetode.

Du kan lige så vel forsøge at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen viser sig undertiden en tak mere omkostningsfuld, men derudover særdeles overkommelig for kabelstrips online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter varerne, men det står og falder med at du lever med kort afstand til internet shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på kabelstrips er selvfølgelig ualmindeligt aktuel om vi mangler varerne om få sekunder, så af den grund er det tydeligvis afgørende at man ser nærmere på den forventede leveringstid for kabelstrips. Adskillige byggemarkeder – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, men som ikke desto mindre antager at ordren placeres tidligere end et konkret klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ud af døren før pakkepersonalet har fri.

Enkelte online forhandlere sikrer fragt uden omkostninger på kabelstrips online, men tit forudsætter det at der shoppes for et fastslået beløb. Desuden må du beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, hvilket tit er at få leveret ordren til et afhentningssted.

En masse netbutikker foreslår click-and-collect hvor du handler billig kabelstrips online og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på kabelstrips i følgende byer:

Silkeborg, Holbæk, Brøndby, Rudersdal, Herlev, Korsør, Ballerup, Hvidovre, København, Frederiksberg, Næstved, Nørresundby, Nærum, Hørsholm, Nyborg, Haslev, Haderslev, Dragør, Gladsaxe, Albertslund, Struer, Risskov, Herning, Svendborg, Farum, Lystrup, Hjørring, Viborg, Hobro, Vejle, Lillerød, Middelfart, Roskilde, Esbjerg, Frederiksværk, Taastrup, Aalborg, Skive, Værløse, Grenaa, Vallensbæk, Greve, Jyllinge, Stenløse, Randers, Hillerød, Nakskov, Vordingborg, Skanderborg, Glostrup, Sønderborg, Ikast, Ishøj, Kokkedal, Brønderslev, Søborg, Birkerød, Aarhus, Helsingør, Slagelse, Charlottenlund, Odense, Brabrand, Hedensted, Frederikssund, Solrød Strand, Aabenraa, Hedehusene, Tårnby, Rødovre, Højbjerg, Køge, Lyngby, Gentofte, Åbyhøj, Ølstykke, Fredericia, Kalundborg, Nykøbing Falster, Allerød, Valby, Tilst, Ringsted, Brønshøj, Frederikshavn, Thisted, Varde, Horsens, Kolding, Odder, Virum, Rønne, Holstebro, og Vanløse, .

Click-and-collect af kabelstrips er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i tallene bliver det klart, at online shoppere typisk søger efter for eksempel kabelstrips priser og køb kabelstrips. Man ser desuden som regel online shoppere lede efter bl.a. kabelstrips tilbud, kabelstrips online og billig kabelstrips, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Find den bedste pris på kabelstrips

Det er efterhånden rigtig ligetil for folk at søge information om priser på billige kabelstrips online på tværs af outlets på nettet, og ergo har flertallet af online webshops set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på kabelstrips kolossalt, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være indbringende at checke diverse internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på kabelstrips online inden du bestiller, så man er garanteret at få den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør dog være obs på, at hvis en webbutik markedsfører billige kabelstrips online til en salgspris der anses for helt fantastisk beskeden, burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup webshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis dækket ind under en anordning, der hjælper kunden imod uægte e-forretninger.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du higer efter at honorere pengene til kabelstrips i flere bidder. Dette foreslåes ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på data bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx kabelstrips priser og kabelstrips online. Vi ser desuden jævnligt folk efterspørge bl.a. køb kabelstrips, kabelstrips tilbud samt billig kabelstrips.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig flere fantastiske genveje til at udforske ret mange forhenværende køberes erfaringer og på grund af dette kan det anbefales, at du besigtiger online forretningens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige kabelstrips online.

Facebook giver dig også regulære fordelagtige metoder til at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed. Tilmed møder vi en del netshops som tilbyder kunderne at nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige kabelstrips online i en netshop kunne de i og for sig overveje forhandlerens vilkår, men det er mange gange et omfattende projekt, især med de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativt forslag kan være at undersøge om internet shoppen er e-mærket medlem, som bør være et kendetegn for at internet shoppen anerkender de danske retningslinjer, og at online firmaet rutinemæssigt besøges af fagmænd som har megen viden om reglementet på området.

Dette er en god genvej til hjælpende service, såfremt du forvoldes problemstillinger som følge af din shopping med kabelstrips. Tilsvarende er det klogt at man er obs på de mest relevante forhold der har indflydelse på købet af kabelstrips online, som fx hvilken returrettighed online firmaet tilbyder.

I relation til det er det samtidig relevant, at man altid beholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne bevidne købet af kabelstrips, uafhængig af om man køber fra Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 eller Davidsen.

Maria R gav 5 stjerner

Intet at klage over

Inger gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jette K gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Morten Andersen gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot medfører super pålidelige løsninger til at gennemrode forskellige tidligere konsumenters ratings og på grund af dette foreslåes det, at du eftersøger online shoppens kritik før du bestiller billige kabelstrips online. Facebook genererer lige så vel de facto hæderlige muligheder for at få indblik i netshoppens kundetilfredshed.
2Nogle enkelte shops på nettet byder på gratis fragt på kabelstrips, men i de fleste tilfælde afkræver det at du køber for et præcist beløb. Som alternativ skulle man udse dig den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Denne viser sig som regel til gengæld ekstremt overkommelig. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
3Fragttiden er vældig vigtig når vi absolut skal bruge varerne med det samme, så derfor er det komplet relevant at du kontrollerer tidshorisonten for levering ved kabelstrips. Adskillige internet forretninger reklamerer med billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men det stiller krav om at bestillingen indsendes før et fast tidspunkt.
4Generelt anbefaler vi at tjekke om e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det er en sikkerhed for at internet virksomheden efterfølger de opstillede regler, samt at online shoppen af og til ses til af jurister der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige kabelstrips i en online virksomhed burde de faktisk studere webbutikkens betingelser.
5Det er i dag ret så fleksibelt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige kabelstrips i blandt flere webbutikker, og derved garanterer utallige firmaer på nettet gratis fragt. Det kan dog immervæk vise sig lønsomt at studere et par forskellige internet outlets efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
6Størstedelen af online varehuse udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsløsninger til kabelstrips. En af de mest benyttede er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså usædvanlig let gængelig, samt tit endvidere den mest letkøbte type af levering.
7Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, som assisterer os overfor bedrageriske shops på nettet. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at honorere omkostningerne over en længere periode.
8Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette beroer på at du opholder dig med kort afstand til online shoppens bopæl. Den form for fragt er naturligvis usædvanlig udslagsgivende ifald man står og skal bruge kabelstrips om få sekunder. Alternativt så yder en hel del internet virksomheder gratis levering, men tit påkræves det at der aftages for en konkret pris.
9Forinden folk køber billige kabelstrips på en internet handler kan de når alt kommer til alt studere netshoppens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Ligeså er det smart at kunden er opmærksom på de elementære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige kabelstrips online, fx hvilken ombytningspolitik online forhandleren garanterer.