Bygpris.dk

Kabeltang

Bahco kabeltang 160 mm 2233 D-160
135 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige kabeltang fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder billige priser, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du får tips og tricks til valg af kabeltang.
Nogle byggecentre sælger et stort vareudvalg, imens øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot kabeltang.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder findes i de større byer, og af den grund har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Herigennem kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt sågar få produkterne lige nu.
De kendte byggecentre samler varer fra diverse leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af kabeltang online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
Flertallet af nichebutikker på nettet er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe kabeltang online på deres side.
Diverse nichebutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du opleve en høj grad af god service fra nogle med ekspertviden i netop kabeltang.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kabeltang silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kabeltang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kabeltang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kabeltang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har vejret en fundamental rolle. På grund af dette bør du løbende undersøge meldingerne om vejret i dagene op til arbejdets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
2Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må lave en velovervejet agenda, som viser hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du laver strategien.
3Der viser sig typisk pludselige problematikker når det kommer til større opgaver, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
4Glem ikke at du kan søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Det betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
5I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Potentielt kan det blive væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige i god tid før du påbegynder dit arbejde. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt du skal bruge, og så tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at du har det hele.
7Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have det tilgængeligt før du begynder på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at medregne de her udgifter i budgettet.
8Du bør på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
9Der ligger en verden af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er anvendeligt med vældig meget brugbar oplysning, særligt ifald man bruger engelske søgeord.
10Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt såfremt det er vigtige byggeopgaver. Omfattende projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Husk at kalkulere om du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Såfremt du fremskaffer professionel assistance vil det typisk være en god idé at få priser fra diverse håndværkere.
12Typisk vil det være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive økonomisk at notere samtlige omkostninger, og herefter notere beløbet for dem enkeltvis.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Adskillige online varehuse frembyder nu om stunder diverse billige leveringsudgaver til kabeltang. En af de mest benyttede er nu til dags afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså rigtig simpel, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste fragtmetode.

Du kan også udse dig at vælge afsending til din bolig eller til din arbejdsplads. Den er desværre en tand mere omkostningsfuld, men ligeledes ultra overkommelig for kabeltang online. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du er tæt på online firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på kabeltang er selvfølgelig meget vigtig ifald vi mangler dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det ret så vigtigt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved kabeltang. En række byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, som dog er regnet ud fra at orden realiseres forinden et bestemt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden lagermedarbejderne har fri.

Indtil flere byggemarkeder tilbyder levering uden betaling på kabeltang online, men for det meste kun hvis du handler for et fastslået beløb. Som alternativ bør du gribe den billigste leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops frembyder afhentning hvor man bestiller billig kabeltang på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på kabeltang i disse byer:

Aabenraa, Vallensbæk, Vejle, Ølstykke, Dragør, Struer, Ishøj, Farum, Herning, Herlev, Middelfart, Holbæk, Vordingborg, Værløse, Randers, Skanderborg, Glostrup, Rudersdal, Frederikshavn, Taastrup, Hobro, Solrød Strand, Højbjerg, Gentofte, Haderslev, Frederikssund, Nyborg, Aarhus, Skive, Hørsholm, Hedehusene, Korsør, Esbjerg, Varde, Køge, Kalundborg, Greve, Vanløse, Holstebro, Fredericia, Charlottenlund, Nakskov, Sønderborg, Brønderslev, Ikast, Hedensted, Grenaa, Næstved, Brøndby, Søborg, Ballerup, Stenløse, Silkeborg, København, Allerød, Tilst, Odder, Roskilde, Rønne, Nykøbing Falster, Hillerød, Kokkedal, Gladsaxe, Albertslund, Frederiksberg, Lystrup, Birkerød, Frederiksværk, Svendborg, Odense, Haslev, Rødovre, Slagelse, Helsingør, Brønshøj, Horsens, Hjørring, Nørresundby, Virum, Kolding, Thisted, Viborg, Lillerød, Brabrand, Nærum, Aalborg, Ringsted, Valby, Lyngby, Tårnby, Hvidovre, Jyllinge, Risskov, og Åbyhøj, .

Afhentning ift. kabeltang er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis kabeltang online og kabeltang priser. Derudover oplever vi ofte mennesker søge blandt andet billig kabeltang, kabeltang tilbud og køb kabeltang, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Den bedste pris på kabeltang

Det er efterhånden ret nemt for internetbrugere at søge information om priser på billige kabeltang online på tværs af internet outlets, og derfor har en hel del netbutikker været tvunget til at reducere udsalgspriserne på kabeltang betragteligt, og i øvrigt yde gratis levering.

Dog kan det alligevel være gavnligt at sammenligne forskellige e-butikker efter billige priser på kabeltang online før du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få den mest billige pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Du bør imidlertid ikke overse, at i tilfælde af at en online shop tilbyder billige kabeltang online til salg for en salgspris som er helt ekstremt tiltalende, kan det for det meste være en indikation på en falsk e-handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en retningslinje, hvilket støtter kunden imod svindlende internet shops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du higer efter at betale regningen på kabeltang senere. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Når man kigger i data er det klart, at mennesker mange gange leder efter eksempelvis kabeltang tilbud og kabeltang online. Foruden dette ser man tit netshoppere lede efter blandt andet køb kabeltang, kabeltang priser samt billig kabeltang.

Kig på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fører til super hensigtsmæssige chancer for at verificere adskillige nuværende kunders iagttagelser og derved anbefales det, at du iagttager internet virksomhedens ratings inden du lægger din bestilling på billige kabeltang online.

Facebook resulterer i lige så vel i højeste grad uafhængige metoder til at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Desuden er der en del e-handler som tilbyder folk at give en evaluering af ordreforløbet, hvilket tillige bør bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige kabeltang online hos en internet webshop burde de til hver en tid tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, specielt hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne være at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være et tegn på at netshoppen respekterer de officielle danske regler, tillige med at online shoppen fra tid til anden overværes af specialister som kender til vedtægterne på området.

Dette er desuden en god anledning til at blive assisteret, hvis du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af kabeltang. For øvrigt anbefaler vi at man er opmærksom på de mest essentielle regler der kan influere på købet af kabeltang online, som eksempelvis hvilken ombytningsret netbutikken lover.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig bibeholder sin ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af kabeltang, uagtet om man bestiller hos Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Marianne C gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Mads Christiansen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Michael gav 5 stjerner

Fremragende service.

Søren Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til indkøb via nettet
1En række firmaer på nettet lover billig levering på kabeltang, men undertiden under forudsætning af at man bestiller for et konkret beløb. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mest letkøbte fragttype, hvilket typisk er at få bragt dine varer til en pakkeshop. Den bliver desværre ligeledes virkelig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
2Trustpilot giver dig en del belejlige løsninger til at sondere adskillige forhenværende brugeres ratings og af den grund er det smart, at du efterforsker internet webshoppens kritik forud for at du shopper billige kabeltang online. Facebook genererer derudover de facto strålende chancer for at få et kig ind i online forhandlerens pålidelighed.
3Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig nærved internet selskabets tilholdssted. Den form for levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende når vi står og skal bruge kabeltang med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte forretninger på nettet fragtfri levering, men ofte påkræves det at du bestiller for et fastsat beløb.
4Fragtperioden kan være særdeles udslagsgivende om du behøver produkterne øjeblikkeligt, så med det formål er det virkelig essentielt at vi besigtiger leveringstiden på kabeltang. En masse online forretninger tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, som dog stiller krav om at ordren lægges inden et aftalt klokkeslæt.
5Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige kabeltang fra diverse internet forhandlere i Danmark, og så præsterer masser af internet webshops levering uden betaling. Til gengæld kan det til hver en tid være profitabelt at besigtige nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at opnå den laveste pris.
6Før folk shopper billige kabeltang på en internet butik bør de i og for sig læse netbutikkens regler, dog er det typisk et omfattende arbejde. Dertil støtter vi at man er sat ind i de mest relevante retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige kabeltang online, fx den byttepolitik internet forretningen anvender.
7Vi tilråder generelt at se nærmere på om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det burde være en forsikring om at internet shoppen efterlever de officielle danske regler, foruden at online webshoppen lejlighedsvis besøges af eksperter som er inde i de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige kabeltang hos en webshop burde de i virkeligheden gennemlæse forhandlerens vilkår.
8Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, som beskytter dig imod bedrageriske e-firmaer. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere betalingen i flere bidder.
9Mange netshops tilbyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige former for levering til kabeltang. En favorit iblandt mange er lige nu afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente produkterne når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo i høj grad gnidningsløs, samt endda endda den billigste mulighed for fragt.